Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  z Honda Agip srazu
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Oncek
Zaslal: 19.9.2010 , 13:00
Zobrazení: 572

Popis: není to honda ale líbíla se mi moc:)
z Honda Agip srazu

Strana 1 z 1

sablos

Zasláno: 19.9.2010 , 13:05    

kdepak je winie? jinak pěkný vozítko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Becky

Zasláno: 19.9.2010 , 13:06    

sablos:
myslel sem na to same Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Henges

Zasláno: 19.9.2010 , 13:15    

Jj v béžové kůži se dřevem to je moc pěkné provedení Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

silenec

Zasláno: 19.9.2010 , 13:19    

A s kompresorem Mr. Green
Dekuji majiteli za svezeni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ

Winie

Zasláno: 19.9.2010 , 13:42    

tady seeeem. to je borgi. kompresorova 1,8 nardi edition. opravdu to jede prej hodne dobre OK jen by to chtelo lepsi diff.

Winie

Zasláno: 19.9.2010 , 13:42    

sem rad ze se i mezi hondarema najdou normalni lidi ktery umi ocenit dobry auto od jiny znacky. OK

Henges

Zasláno: 19.9.2010 , 14:17    

je to dobrý

zyx

Zasláno: 19.9.2010 , 15:42    

Vsechni hondari nejsou zaslepenci a nekteri uznavaji i jina auta nez Hondy.jen me u nekterych co chodi na H-forum a nemaji Hondu pripada jak kdyby schvalne jen prudily atd. viz Kamol.jinak abych nebyl offtopic.minuly ctvrtek jsem potkal na okruhu znameho z vojny ktereho jsem nevidel cca 10let a taky ma tenhle model Mazdy Mrk .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Henges

Zasláno: 19.9.2010 , 16:01    

Jj jak píšeš a někteří jsou schopni i prudit že už nemáš hondu tak tu nemáš co dělat Úsměv

Streetkid

Zasláno: 19.9.2010 , 16:08    

čí je ten modrý civic 3G v pozadí a co tam má za motor?

zend3r

Zasláno: 19.9.2010 , 16:16    

ale tak jako kdyz uz nemate auto honda tak si musite aspon sekacku koupit Velmi šťastný

Ryba

Zasláno: 19.9.2010 , 16:32    

jen houšť Velmi šťastný

Painkiller

Zasláno: 19.9.2010 , 16:49    

Nebyly by nějaké fotky toho 3G cívi?? Se stydím Úsměv

Borgi

Zasláno: 19.9.2010 , 17:07    

Jsem rád že se líbila Úsměv Jinak pro upřesnění všem jsem netušil že se jedná o Honda sraz Raven mi řekl že jde o sraz Japonců Úsměv Jinak díky že jsem se mohl zůčastnit, super atmosféra a super lidi

Mailo

Zasláno: 19.9.2010 , 17:12    

Ano moc pěkná miatka, ale jak to teprv jede a co s tim majitel dokáže, to je mazec Velmi šťastný :twisted:
Modrou bestii vlastní RichiZC a nějaké fotky určitě budou v topicu...

MikeT

Zasláno: 19.9.2010 , 18:44    

Moc pěkná Miatka.. OK

Hellborn

Zasláno: 19.9.2010 , 19:48    

Henges: Ať si každý jezdí v čem chce, ale ať mi to necpe. Mně vyhovuje Honda (s B16). Bohužel někteří,kteří si koupili něco jiného sem chodí jen vykládat,že Hondu už nikdy, že nejede atd. Prostě jen pomlouvat a prudit. to snad ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

zyx

Zasláno: 19.9.2010 , 19:55    

Hell-presne tak OK .

Oncek

Zasláno: 19.9.2010 , 20:25    

Borgi: Raven nekecal, japonci tam byli Velmi šťastný Jinak v téhle verzi Nardi Torino se mi líbí asi nejvíc. Jinak vzorku na gumách asi moc nezbylo co?

Borgi

Zasláno: 19.9.2010 , 20:30    

Je pravda že polovina vzorku odešla Úsměv ale co mi zbylo, blbli jsme všichni Úsměv

Henges

Zasláno: 19.9.2010 , 21:23    

Hell: myslím že těch je mín tak těch co právě vnucují že je honda nej HaHaaa Mrk
Jinak případu co tvrdíš vím o Kamolovi jinak nevím Úsměv možná Gizmik je pruditel ještě Velmi šťastný
Prostě mě udivují řečí typu: "proč jsi prodal Hondu a koupil takovou mr*ku". Beru to sice s nadhledem protože tohle může tvrdit jen neználek aut ale některý fanatismus tu už je trošku nezdravý Úsměv

Hellborn

Zasláno: 19.9.2010 , 21:59    

Tvou gereraci MX-5 jsem neřídil, pouze byl svezen,takže nehodnotím, poslední generace s 2.0 je fajn (S2000 je lepší, pokud nedriftuješ, zase mi na ní chybí pevná skládací střecha,což bylo poplatné době vzniku eSka).

Prudiči se ohání tím,jak to nejede - to mě nezajímá, mě zajímá prožitek z jízdy - tam Honda vede (C4g the best!) a za pár korun nákladů.

Jak jsem už psal,tak pro rodinu jsem koukal i na jiné kombíky a 7místná auta (tam Honda nemá to,co bych si předtavoval - FR-V nic moc kufr (asi 440l), Streamu chybí mnou požadovaná variabilita) a po půl roce hledání a zkoušení byl koupen Accord - převodovka, řízení, motor neměly konkurenci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Rossák

Zasláno: 19.9.2010 , 22:10    

Srázek dobrý,jen mě sr.lo,že sem nemohl jet svojím!Úsměv
C3G zděs :arrow: odkaz

Ryba

Zasláno: 19.9.2010 , 23:14    

o požitku z jízdy by se dalo taky debatovat Velmi šťastný První a řek bych že i druhá gerenace mx-5 vyjde provozně naprosto stejně jako C4G a požitek je o pár levelů jinde Cool

Hellborn

Zasláno: 19.9.2010 , 23:20    

Jenže MX-5 neodveze 4lidi... A mrkačky vypadá děsně... Hihi

Painkiller

Zasláno: 19.9.2010 , 23:40    

ten C3G Tak to koukám! Tak to koukám! hezky,pěkně je to dobrý je to dobrý

Henges

Zasláno: 20.9.2010 , 8:58    

Tebe jsem taky nemyslel jako fanatika, taky jsem byl zastánce jen H (i když spíše japonců s tím že H na prvním místě) a nejvíce mi vyhovovala Úsměv
Co se týče c4g tak ač měl Miki kastráta tak se sportovním podvozkem to bylo opravdu velice slušné povození a než jsem sedl do mé Miaty (taky má teda sport podvozek i když levné značky) tak jsem v ničím co tak sedělo nejel až do ted Úsměv
S tím požítkem bych se taky hádal Úsměv Když budu brát moji mx5 tak sedí a ovládá se asi nejlépe z aut co jsem kdy řídil, něříkám že těch aut bylo hodně Úsměv ale co se týče nějakého porovnání požitku z jízdi u c4g a miaty tak ty dvě auta se nedají moc srovnat. přátele

Album
Hledat:     obsahující:      
  z Honda Agip srazu
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Oncek
Zaslal: 19.9.2010 , 13:00
Zobrazení: 572

Board Security

(104575 útoků)