Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 8 z 9
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 23:54   Citovat  

Choď do 2 DIN šuplíka a dobrého 2 DIN rádia. TIeto číny čo som čítal skúsenosti, sú p//u hodné...Navi oničom, celková kvalita slabý priemer, poriadne audio z toho nevytiahneš...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1909 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 13:58   Citovat  

Alebo ak chceš zachovať origo radio, je ešte jedna verzia... tudy odkaz je to už modernejšia verzia toho čo mám už roky nainštalované ja. Je to síce tiež Čína, ale som max.spokojný. GPS tam mám iGO Primo 2, čo je myslím jedna z Top navigácií v súčasnosti.
Ako to na aute vyzerá, možeš vidieť u mňa v garáži Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1447 H+ body: 4 2006 Accord  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 18:32   Citovat  

Střelec napsal:
Tak mi z ničeho nic začal zlobit xcarlink - značka Connect2.

Hned po koupi jsem si všiml, že rádio mizerně čte CD, které přeskakují - asi častá chyba, co jsem tu četl. Nechal jsem tedy namontovat xcarlink a mimo to, že od začátku nefunguje AUX (koupeno zde na klubu použité), tak USB to četlo skvěle. Což mě vede k dotazu, jestli pro funkční AUX nemusím nejdřív z xcarlinku vypojit prodlužovací kabel pro USB flashku? Mechoš to šikovně zamontoval za kastlík pod rádiem a vyvedl kabely do kastlíku, takže to sice nikde nepřekáží, ale už se k tomu nedostanu.

Teď se mi stalo, že rádio u MP3 přestalo zobrazovat skladby a nejdou ani přepínat tam/zpět a to ani přes volant. Samotné stanice fungují, co se týče ovládání, v pořádku. Začalo to tak, že se najednou z ničeho nic načetlo CD, které tam celou dobu bylo a v tu chvíli nešlo přepnout na USB. Zkoušel jsem vypínat radio, motor, vytahovat vkládat USB, bez výsledku. Možná jsem to udělal sám, zkoušel jsem mačkat a držet snad vše. U tlačitka CD jsem zjistil, že se s ním dá při podržení vypnout/zapnout podsvětlení displeje, ale zbytek nereaguje.

Udělal jsem něco špatně, nebo mám problém?


Tak dneska to po startu běželo, ale asi po 15 minutách z ničeho nic zase přestalo fungovat veškeré ovládání mimo hlasitost. Radio opět v pohodě, týkalo se to jen MP3. Zkusím tu flashku zkontrolovat v PC a případě to tam vše nahrát znovu. Napadá mě, že chyba mohla nastat ve chvíli, kdy jsem se to pokoušel za běhu odpojit a připojit. Přeci jen Accord žádné tlačíko ,,bezpečně odebrat" nemá Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1622 H+ body: -1 2004 Accord Tourer  
Ňéma je teď offline  Ňéma
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 13:07   Citovat  

Ahoj prosím o radu ,jestli se to taky nekomu nestalo z ničeho nic mi přestolo hrát rádio displej sviti jen ticho s repro ,myslel jsem si že odešel koncový stupeň ale když otevřu zadní pravé dveře rádio začne normálně hrát...a po zavření dveří zase přestane - někdy Smutný nesetkal se stím někdo .

Děkuju moc za rady
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 15 H+ body: 0  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 13:38   Citovat  

Projdi kabelové svazky ve dveřích, jestli tam nemáš zkraty...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3729 H+ body: 26 2006 FR-V  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 17:17   Citovat  

Hele, nechci bejt stoura, ale jak si mam predstavit "ticho s repro"?
Jinak jak pise Stepa, kabelovej svazek mezi sloupkem a dverma, pripadne reprak ve dverich, jestli neni nejakej vyhnilej ci vyzkratovana svorkovnice na nem. Neopravovaly se ty dvere treba nekdy v minulosti?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2877 H+ body: 10 1998 CR-X DelSol  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2017 , 22:04   Citovat  

Ahoj, mám naftu s navigací. Vzhledem k tomu, že nemám originální dvd a vypálil jsem si tu verzi co je v origo dvd tudíž 2.06 tuším a hlásí mi chybné dvd a nemůžu mít v autě funčkní tak primitivní věc jako hodiny tak jsem se rozhodl, že bych navigaci vyměnil za klasické rádio. Mám předface a tak se chci zeptat zkušených, zda to půjde bez problémů? Mám vlastně ještě horní displej, ten by svítil dál? Zda to půjde stylem výměny kus za kus i s kabeláží by měla být stejná, jen je tam navíc dvd mechanika ne?

Děkuji moc Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 77 H+ body: 0 2004 Accord Tourer  
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2017 , 22:26   Citovat  

Kabeláž tam je iná. Ale mám pocit, že tvoj prípad je lepší , máš jej tam viacej.

Niekto dával origo kabeláž kde nebola Navi a to bolo utrpenie.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1909 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 16:19   Citovat  

zdar lidi . hele chci si dat do sviho accorda 7g 1din radio dolu do kastliku aniz bych vyradil origo radio. akorat nevim jakou mam koupit tu ISO redukci. nekde sem videl ze jeden konektor z redukce zustal v origo radiu druhej sel do novyho radia a ten treti se spojil stim konektorem co se vynda z origo radia. diky za rady
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 247 H+ body: 1  
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 16:39   Citovat  

Čau, potrebuješ toto:

tudy odkaz

a ISO konektor, t.j. to sú dva konektory.

Káble sú potom označené, takže vieš si to potom pozapájať sám, ISO schému nájdeš hocikde na internete.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1909 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2017 , 17:40   Citovat  

Jehla23 napsal:
Ahoj, mám naftu s navigací. Vzhledem k tomu, že nemám originální dvd a vypálil jsem si tu verzi co je v origo dvd tudíž 2.06 tuším a hlásí mi chybné dvd a nemůžu mít v autě funčkní tak primitivní věc jako hodiny tak jsem se rozhodl, že bych navigaci vyměnil za klasické rádio. Mám předface a tak se chci zeptat zkušených, zda to půjde bez problémů? Mám vlastně ještě horní displej, ten by svítil dál? Zda to půjde stylem výměny kus za kus i s kabeláží by měla být stejná, jen je tam navíc dvd mechanika ne?

Děkuji moc Úsměv


Mě to štvalo taky. Člověk ani nenastaví hodiny, tak sem odpojil baterku a připojil jí o půlnoci, bum, hodiny nastavené pořádnej výtlem
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 743 H+ body: 4 1992 CR-X DelSol  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 10:17   Citovat  

cau kluci. hele potreboval bych poradit nemuzu za boha najit samostatnej iso konektor aby mel 2 konektory + pripojeni na eurokostky. viz obrazek tudy odkaz
nevite nekdo kde bych to nasel samostatne ? ramecek uz sem vyresil
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 247 H+ body: 1  
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 18:48   Citovat  

Nemyslíš náhodou Honda Y - konektor? Lebo z tvojho popisu nechápem co chces .lebo ISO konektor su tie eurokocky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1909 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.10.2017 , 12:06   Citovat  

ahoj.tak sem zapojil radio do accordika 7g, ale mam problem kdyz pauznu skladby nebo vypnu zvuk tak mi z repraku sumi.nevite co stim ? nemuze to delat ten origo zesilovac co tam je ? kdyz neco hraje tak to sumeni neni ani skoro slyset ale stve me to Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 247 H+ body: 1  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
0
PříspěvekZaslal: 15.10.2017 , 20:59   Citovat  

Spacir napsal:
Mě to štvalo taky. Člověk ani nenastaví hodiny, tak sem odpojil baterku a připojil jí o půlnoci, bum, hodiny nastavené pořádnej výtlem


Jo taky jsem to tak vyresil
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 77 H+ body: 0 2004 Accord Tourer  
tom.marek je teď offline  tom.marek
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2018 , 22:10   Citovat  

ahoj, malý dotaz.
Mám v accordu klasický panel s rádiem.
Chci koupit panel s navigací co se dával jako příplatková výbava.
Je to možné zaměnit? Předpokládám, že konektory budou jiné + vyvedení horního dispeje viz foto.
Zkoušel to tady někdo je to reálné? Nebo raději koupit nějakou čínu?


ba13f8213e302281b34caae11209dae7c5a90a12.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ba13f8213e302281b34caae11209dae7c5a90a12.jpg, 41.61 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 66 H+ body: 0 1995 Civic VTEC-E  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2018 , 6:46  Naposledy upravil Stepa dne 20.3.2018 , 9:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Proc chces tu oem navigaci? Mechanika se dost wc a pak Ti to bude k nicemu, navic to je zastaraly jak technikou, tak vyuzitim. Kup cinu, treba jako ma varuj. Je tady o tom i vlakno.

//oprava hrubek
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3729 H+ body: 26 2006 FR-V  
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2018 , 9:07   Citovat  

Kamos kupil android za 500 eur, a po roku prestal fungovat. Smutný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1909 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2018 , 9:44   Citovat  

Záruka je 2 roky ne? Ovšem pokud to kupoval v Číně, tak asi reklamace bude dost oser. Minimálně bych to ale zkusil.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3729 H+ body: 26 2006 FR-V  
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2018 , 10:54   Citovat  

Jasné že čína Úsměv na SK to myslím ani nepredávajú a ak aj áno ,cena bude inde Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1909 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2018 , 11:54   Citovat  

Proc by nesla reklamace? Reklamoval jsem jiz nekolikrat a zatim nebyl problem. Zkusit to urcite muzes.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2942 H+ body: 1 2004 Accord  
tom.marek je teď offline  tom.marek
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2018 , 19:31   Citovat  

no nic asi budu první průkopník v čr a sr kdo se do toho pustí Velmi šťastný snad se to povede zprovoznit a přinejhorším budu mít lepší rádio Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 66 H+ body: 0 1995 Civic VTEC-E  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 20.3.2018 , 20:47   Citovat  

S tou vymenou ti neporadim, ale sel bych do toho origo navi, uz jen kvuli vzhledu HaHaaa
Proste to vypada nadcasove, navic ten origo displej s tlacitky okolo vypada mnohem lip, nez kdejaky novodoby android čajny.
Navigaci tam mas, cice prastarou, ale co by ne, radio ti to pekne ukazuje, stanice. Ventilace pekne na displeju. Parada Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 430 H+ body: 1 2004 Accord  
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2018 , 22:30   Citovat  

tom.marek napsal:
no nic asi budu první průkopník v čr a sr kdo se do toho pustí Velmi šťastný snad se to povede zprovoznit a přinejhorším budu mít lepší rádio Velmi šťastný


Nie nebudes, problem je ze tam nemusis mat tie kable co treba potom nielen zohnat tie kable ale hlavne rozobrat palubovku no a to je vraj ozaj zazitok
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1909 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2018 , 22:43   Citovat  

markos napsal:
Nie nebudes, problem je ze tam nemusis mat tie kable co treba potom nielen zohnat tie kable ale hlavne rozobrat palubovku no a to je vraj ozaj zazitok


Přesně tak. Ty kabely jsou dobrá záminka, jak si při tom přivodit infarkt. Velmi šťastný
Škoda, že tam nebyla z výroby nějaká příprava, dráty už natažený. PSS s externím modulem na USB a AUX to jistí, byť to nevypadá tak pěkně. Hihi
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 118 H+ body: 0 2007 Accord  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2018 , 22:54   Citovat  

tom.marek napsal:
no nic asi budu první průkopník v čr a sr kdo se do toho pustí Velmi šťastný snad se to povede zprovoznit a přinejhorším budu mít lepší rádio Velmi šťastný
Nebudeš už jich pár předělaných je.Jen je zadrhel face a poface a taky záleží jakou máš motorizaci
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 793 H+ body: 6 2005 Accord  
tom.marek je teď offline  tom.marek
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2018 , 17:16   Citovat  

No řeším to na předface. Panel je taky z přadface a co jsem se díval tak konektory jsou stejné.
Možná tam bude chybět nějaké propojení mezi DVD a panelem, ale to mě tolik netrápí.
Konektory na ovládání ventilace jsou stejné co jsem se díval a konektor k připojení rádia je také stejný.
Možná bude potřeba dodělat připojení horního displeje.

A jelikož je to příplatková výbava tak by tam nějaká příprava na to být měla.
Přece nebudou na poslední chvíli měnit celou kabeláž, kvůli tomu, že si zákazník zadá požadavek na vyšší výbavu Velmi šťastný

Škoda, že tu není nikdo kdo už to v autě má předělané Tak to koukám!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 66 H+ body: 0 1995 Civic VTEC-E  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2018 , 21:51   Citovat  

tom.marek napsal:
No řeším to na předface. Panel je taky z přadface
Pokud máš diesel musíš použít navi pro diesel ,kvůli topení,disel přihřívá za pomocí klimatizace což benzín nepotřebuje. Sport nebo exe je pak rozdíl v osvštlení
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 793 H+ body: 6 2005 Accord  
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2018 , 12:02   Citovat  

tom.marek napsal:
ahoj, malý dotaz.
Mám v accordu klasický panel s rádiem.
Chci koupit panel s navigací co se dával jako příplatková výbava.
Je to možné zaměnit? Předpokládám, že konektory budou jiné + vyvedení horního dispeje viz foto.
Zkoušel to tady někdo je to reálné? Nebo raději koupit nějakou čínu?


Zhruba před dvěmi měsící jsem si to taky předělal z verze bez navigace na verzi s navigaci a nic strašneho to nebylo. Konektory k radiu a klimatizaci jsou shodne jenom potřebuješ kabel mezi horním displayem a dotykovým panelem a potom kabelaž mezi DVD mechanikou co je v kastliku a dotykovým panelem to je vše nic na tom neni a zvládne to obravdu každý. Kdyby jsi potřeboval s čímkoli poradit stačí napsat SZ.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 87 H+ body: 0 1993 Prelude  
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2018 , 12:19   Citovat  

Tady maš pár fotek z toho co všechno musíš mít připravené.


DSC_1124.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1124.JPG, 2.95 MB

DSC_1131.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1131.JPG, 2.64 MB

DSC_1132.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1132.JPG, 2.41 MB

DSC_1132.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1132.JPG, 2.41 MB

DSC_1136.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1136.JPG, 3.06 MB

DSC_1138.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1138.JPG, 3.2 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 87 H+ body: 0 1993 Prelude  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(94173 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1350s ][ Dotazy: 154 (0.0254s) ][ GZIP on - Debug on ]