Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 308, 309, 310, 311  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 309 z 311
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 25.9.2017 , 10:31   Citovat  

Čauves, nevíte někdo prosím kde v A6G najdu relé imobilizéru? Nikde to nemůžu dohledat...každá honda to má jinak podle všeho, někdo to má pod palubovkou, někdo u otevírání haubny atd....díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 43 1998 Accord  
piskot je teď offline  piskot
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2017 , 12:12   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Čauves, nevíte někdo prosím kde v A6G najdu relé imobilizéru? Nikde to nemůžu dohledat...každá honda to má jinak podle všeho, někdo to má pod palubovkou, někdo u otevírání haubny atd....díky


Tohle hledáš...?


Screen Shot 09-25-17 at 01.10 PM 001.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screen Shot 09-25-17 at 01.10 PM 001.JPG, 204.58 kB

Screen Shot 09-25-17 at 01.10 PM.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screen Shot 09-25-17 at 01.10 PM.JPG, 236.11 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1601 1999 Accord  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 25.9.2017 , 13:21   Citovat  

To bude ono, pokud je v tom to relé, kde bych měl přepájet studeňáky, aby mi auto nechcípalo..? Díky! Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 43 1998 Accord  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 25.9.2017 , 15:35   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
napisu to rovnou i zde at jsi usetrime vsichni cas ,

rozvodova sada ( 3x remen Continental+ 2x kladka NSK+ 1x pumpa GMB ) = 100eur
spojka KIT (lamela pritlacak ,lozisko) = 100eur
mlhovky (ridicova strana kompletni stav slusny neposkozeny ,spolujezdcova strana stav rozebrana ,sklo pekny ,parabola nutne pokovovani ,chyby zadni kritka ,plus male poskozeni plastu ) cena obou 60eur

ceny vcetne postovnyho Úsměv rozumne dohode se nebranim Úsměv
Mas SZ Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2779 2004 Accord  
piskot je teď offline  piskot
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2017 , 19:33   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
To bude ono, pokud je v tom to relé, kde bych měl přepájet studeňáky, aby mi auto nechcípalo..? Díky! Úsměv

Přepájel bych vše, co půjde... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1601 1999 Accord  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 7:12   Citovat  

Tak se na to asi o víkendu mrknu, vytáhnu to hlavní relé zespodu a zkouknu to. Díky za tip! Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 43 1998 Accord  
LEp1 je teď offline  LEp1
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 8:54   Citovat  

Zdar, mam mensi problem s abs, pred casom sa mi urval cap vlavo v predu, po oprave zostalo svietit abs- vraj poskodene cidlo, po vymene cidla ho nenacitala jednotka, tak sme skusili inu jednotku ta vyzera funkcne cidla nacita ale abs furt svieti, mechanik tvrdil ze pri testovani par krat kontrolka zhasla a abs normalne fungovalo, nemate nejaky tip kde hladat probpem. Diky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 36 1999 Accord  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 9:43   Citovat  

LEp1 napsal:
Zdar, mam mensi problem s abs, pred casom sa mi urval cap vlavo v predu, po oprave zostalo svietit abs- vraj poskodene cidlo, po vymene cidla ho nenacitala jednotka, tak sme skusili inu jednotku ta vyzera funkcne cidla nacita ale abs furt svieti, mechanik tvrdil ze pri testovani par krat kontrolka zhasla a abs normalne fungovalo, nemate nejaky tip kde hladat probpem. Diky.


nemusi byt stejnej typ cidla jako byl a treba jsi tam dal jiny nebo taky castecne poskozeny ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4028 2003 Accord Aerodeck  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 10:08   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
To bude ono, pokud je v tom to relé, kde bych měl přepájet studeňáky, aby mi auto nechcípalo..? Díky! Úsměv


A jak víš že to dělá to relé a ne vadná spinacka (nemoc A6G)?
Co přesně ti to dělá a jak se auto chová?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1614 1991 CR-X VTEC  
LEp1 je teď offline  LEp1
PříspěvekZaslal: 27.9.2017 , 13:29   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nemusi byt stejnej typ cidla jako byl a treba jsi tam dal jiny nebo taky castecne poskozeny ?
cidlo je nove, a ako pisem jednotka ich nacita vsetky ale ABS furt svieti, skusim vyblikat kod chyby, len skusam ci nemal niekto podobny problem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 36 1999 Accord  
Lumak je teď offline  Lumak
PříspěvekZaslal: 28.9.2017 , 19:26   Citovat  

Po vemene spojkovych lozisek se ukazalo, ze bude potreba vymenit celou spojku. Nejaka doporuceni ? Spise levnejsi, nejezdim s tim okruhy... Koukal jsem na spojkove sady kolem 3000 jako je japanparts, je to takova bida nebo se to da pouzit? H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 17 1998 Accord  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2017 , 19:46   Citovat  

Lumak napsal:
Po vemene spojkovych lozisek se ukazalo, ze bude potreba vymenit celou spojku. Nejaka doporuceni ? Spise levnejsi, nejezdim s tim okruhy... Koukal jsem na spojkove sady kolem 3000 jako je japanparts, je to takova bida nebo se to da pouzit? H+


urcite nebrat ,bud OEM nebo aisin ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4028 2003 Accord Aerodeck  
Lumak je teď offline  Lumak
PříspěvekZaslal: 28.9.2017 , 20:09   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
urcite nebrat ,bud OEM nebo aisin ..
No OEM predpokladam, ze bych se nedoplatil... A Aisin se bohzbuje kolem 5000 sada ? Do zadne jine nema cenu investovat jo?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 17 1998 Accord  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2017 , 21:46   Citovat  

Lumak napsal:
No OEM predpokladam, ze bych se nedoplatil... A Aisin se bohzbuje kolem 5000 sada ? Do zadne jine nema cenu investovat jo?


ja ted prodal OEM za kterou jsem dal 10000kc ,ale myslim ze uz za 7000kc se da sehnat ,Aisin stoji kolem 4000kc myslim ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4028 2003 Accord Aerodeck  
Lumak je teď offline  Lumak
PříspěvekZaslal: 4.10.2017 , 0:44   Citovat  

Auto se celkem dost klepe na 2 kvalt mezi 2000 a 2500 otáčkama. Třesot je celkem znatelný a jaksik se mu nechce jet. Od zhruba 2500 přestane třást a od 3000 klasický zátah a v poho. Jde to někdy mírně cítit i na 3 kvalt, zase mezi 2000 - 2500 otáčkama. Většinou se tak děje při prudším rozjížděni z plného zastavení. Nevíte co by to mohlo způsobovat ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 17 1998 Accord  
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2017 , 18:06   Citovat  

Ahoj lidi chci se zeptat jestli jde nejak naprogramovat novej ovladac centralu ze stejneho modelu. Kdyz jsem auto kupoval tak u toho nebyl a ted jsem sehnal jinej tak jsem se chtel zeptat jestli s tim nekdo nemate zkusenost Úsměv predem dekuji je to dobrý
jedna se o accord 2.3 poface
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 192 1999 Prelude VTi-S  
Martines9 je teď offline  Martines9
PříspěvekZaslal: 9.10.2017 , 18:40   Citovat  

Ahojte, kde by som mohol objednať žiarovky na osvetlenie prístrojovej dosky ? A takisto do panela klimatizácie. Vedeli by ste mi niekto poradiť, kde sa to dá objednať ? Ďakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.10.2017 , 19:33   Citovat  

rejty napsal:
Ahoj lidi chci se zeptat jestli jde nejak naprogramovat novej ovladac centralu ze stejneho modelu. Kdyz jsem auto kupoval tak u toho nebyl a ted jsem sehnal jinej tak jsem se chtel zeptat jestli s tim nekdo nemate zkusenost Úsměv predem dekuji je to dobrý
jedna se o accord 2.3 poface
¨
Samozrejmně to naprogramovat lze, budto najdeš navod na netu. Je to operace asi na 2minuty, pokud se nespleteš. Nebo zajdeš do Hondy, ja byl v Hondě a koukal na servisáka jak to dělá. Mačká čudlíky, otáčí klíčem v zapalovaní a vyjíždí zajíždí s oknem, ale přesně nevím.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4750 1999 Accord Type-R  
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2017 , 20:44   Citovat  

Aqwertzz napsal:
¨
Samozrejmně to naprogramovat lze, budto najdeš navod na netu. Je to operace asi na 2minuty, pokud se nespleteš. Nebo zajdeš do Hondy, ja byl v Hondě a koukal na servisáka jak to dělá. Mačká čudlíky, otáčí klíčem v zapalovaní a vyjíždí zajíždí s oknem, ale přesně nevím.

Byl jsem v honde v Jihlavě a tam mi řekli ze to nikdy nedělali
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 192 1999 Prelude VTi-S  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.10.2017 , 21:22   Citovat  

Nééééééééééé Velmi šťastný tak at si stahnou návod, vždyt jsou autorizovaný servis!!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4750 1999 Accord Type-R  
piskot je teď offline  piskot
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2017 , 22:28   Citovat  

rejty napsal:
Ahoj lidi chci se zeptat jestli jde nejak naprogramovat novej ovladac centralu ze stejneho modelu. Kdyz jsem auto kupoval tak u toho nebyl a ted jsem sehnal jinej tak jsem se chtel zeptat jestli s tim nekdo nemate zkusenost Úsměv predem dekuji je to dobrý
jedna se o accord 2.3 poface


Zkus to sám...


Screen Shot 10-12-17 at 11.25 PM.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screen Shot 10-12-17 at 11.25 PM.JPG, 237.04 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1601 1999 Accord  
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2017 , 5:00   Citovat  

piskot napsal:
Zkus to sám...

Dík moc zkusím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 192 1999 Prelude VTi-S  
jardacarda je teď offline  jardacarda
PříspěvekZaslal: 18.10.2017 , 14:31   Citovat  

Ahojte,
potreboval by som vedieť aké typy žiaroviek idú do panelu automatickej klimatizácie a do originál rádia bose 2ay1. Ďalej ak by niekto vedel ako opraviť vyskakovanie a nenačítavanie CD média.
Ďakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 8  
Hybatel je teď offline  Hybatel
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.10.2017 , 9:03   Citovat  

jardacarda napsal:
Ahojte,
potreboval by som vedieť aké typy žiaroviek idú do panelu automatickej klimatizácie a do originál rádia bose 2ay1. Ďalej ak by niekto vedel ako opraviť vyskakovanie a nenačítavanie CD média.
Ďakujem


Klima viz obrázek, co se týče rádia, i když je to original Bosse tak je to pořád obyč 1din rádio
a tam to jen tak sám nevyměníš za žárovičku takže buď nové a nebo elektroopravny co se na to specializují
meetallll


111.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
111.JPG, 38.26 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 159 1997 Prelude VTi  
jardacarda je teď offline  jardacarda
PříspěvekZaslal: 19.10.2017 , 12:35   Citovat  

Takže radšej pôjdem do nového rádia. jediné čo potrebujem je káblová redukcia.
Dakujem za info
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 8  
s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.10.2017 , 11:54   Citovat  

Ahoj.

Stále prodávám své A6G.

Jsem třetí majitel. R.v.2002, F18B2 100kW, barva Silver Satin metalic. Verze "Sport" (bílé budíky, řadička TypeR), manuální klimatizace, radio Pioneer s repro JBL. 340tkm, Stk do 11/2018.

K autu jsou letní kola na hliníku a zimní na plechu (letos po renovaci). Po zimě jsem nechával vyvařit spodek a natřít ochranou.

Na ceně se klidně dohodnu (20 000-25 000 kč). Auto mi stojí před barákem, jednou týdně ho projedu. Je škoda ho tam nechat chátrat. Přesedlal jsem na Legenda.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 298 2002 Accord  
jardacarda je teď offline  jardacarda
PříspěvekZaslal: 22.10.2017 , 12:15   Citovat  

Ahojte.
Tak od dnes mi nejde nastartovat auto. Vcera som prejazdul cca 100km uplne bez problemu. Dnes som sadol do auta a nejde natocit. V nadrzi mam polku. Len toci a toci. Klucik imobilizera na pristrojovke nesvieti ani neblika. Bateria je nabita. Cerpadlo pocujem ze bzuci.
Druha vec co sa mi mojou hlupostou stala je to, ze som do spinacky dal nudzovy kluc a nejde vytiahnut. Existuje daky chvat, postup ako ho vytiahnut? Nejde do polohy 0.

Dakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 8  
piskot je teď offline  piskot
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2017 , 7:25   Citovat  

jardacarda napsal:
Ahojte.
Tak od dnes mi nejde nastartovat auto. Vcera som prejazdul cca 100km uplne bez problemu. Dnes som sadol do auta a nejde natocit. V nadrzi mam polku. Len toci a toci. Klucik imobilizera na pristrojovke nesvieti ani neblika. Bateria je nabita. Cerpadlo pocujem ze bzuci.
Druha vec co sa mi mojou hlupostou stala je to, ze som do spinacky dal nudzovy kluc a nejde vytiahnut. Existuje daky chvat, postup ako ho vytiahnut? Nejde do polohy 0.

Dakujem


Mě to připadá jako problém v tom klíči. Nevím tedy, jak to je udělaný, ale když startuješ s "neplatným" klíčem, nejde signál na vstřiky (?)... Ale jak ho vyndat, nejlépe bez destrukce spínačky, to netuším...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1601 1999 Accord  
jardacarda je teď offline  jardacarda
PříspěvekZaslal: 23.10.2017 , 17:00   Citovat  

Tak problem vyrieseny. Bol zaseknuty egr ventil a do motora nesiel vzduch. Ventil vycisteny a vsetko ide dobre.
Co sa tyka kluca. Druhy kluc, ktory som mal bol neoriginal a bol kratsi o 2 mm pricom druha strana kluca mmala velke ocko a nedovolovalo zatlacit kluc do spinacej skrinky aby ho bol mozne vytiahnut.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 8  
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.10.2017 , 18:54   Citovat  

Ahoj.
Nemáte někdo na prodej pravé zrcátko?Vysypalo se mi sklo v zrcátku.
Pokud možno jen sklo,díky za info.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 318 2000 Accord  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 308, 309, 310, 311  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(92172 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 1.0190s ][ Dotazy: 154 (0.9202s) ][ GZIP on - Debug on ]