Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 
Zaslat odpověď



  Strana 309 z 309
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 25.9.2017 , 11:31   Citovat  

Čauves, nevíte někdo prosím kde v A6G najdu relé imobilizéru? Nikde to nemůžu dohledat...každá honda to má jinak podle všeho, někdo to má pod palubovkou, někdo u otevírání haubny atd....díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 43 1998 Accord  
piskot je teď offline  piskot
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2017 , 13:12   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Čauves, nevíte někdo prosím kde v A6G najdu relé imobilizéru? Nikde to nemůžu dohledat...každá honda to má jinak podle všeho, někdo to má pod palubovkou, někdo u otevírání haubny atd....díky


Tohle hledáš...?


Screen Shot 09-25-17 at 01.10 PM 001.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screen Shot 09-25-17 at 01.10 PM 001.JPG, 204.58 kB

Screen Shot 09-25-17 at 01.10 PM.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screen Shot 09-25-17 at 01.10 PM.JPG, 236.11 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1546 1999 Accord  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 25.9.2017 , 14:21   Citovat  

To bude ono, pokud je v tom to relé, kde bych měl přepájet studeňáky, aby mi auto nechcípalo..? Díky! Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 43 1998 Accord  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 25.9.2017 , 16:35   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
napisu to rovnou i zde at jsi usetrime vsichni cas ,

rozvodova sada ( 3x remen Continental+ 2x kladka NSK+ 1x pumpa GMB ) = 100eur
spojka KIT (lamela pritlacak ,lozisko) = 100eur
mlhovky (ridicova strana kompletni stav slusny neposkozeny ,spolujezdcova strana stav rozebrana ,sklo pekny ,parabola nutne pokovovani ,chyby zadni kritka ,plus male poskozeni plastu ) cena obou 60eur

ceny vcetne postovnyho Úsměv rozumne dohode se nebranim Úsměv
Mas SZ Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2720 2004 Accord  
piskot je teď offline  piskot
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2017 , 20:33   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
To bude ono, pokud je v tom to relé, kde bych měl přepájet studeňáky, aby mi auto nechcípalo..? Díky! Úsměv

Přepájel bych vše, co půjde... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1546 1999 Accord  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 8:12   Citovat  

Tak se na to asi o víkendu mrknu, vytáhnu to hlavní relé zespodu a zkouknu to. Díky za tip! Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 43 1998 Accord  
LEp1 je teď offline  LEp1
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 9:54   Citovat  

Zdar, mam mensi problem s abs, pred casom sa mi urval cap vlavo v predu, po oprave zostalo svietit abs- vraj poskodene cidlo, po vymene cidla ho nenacitala jednotka, tak sme skusili inu jednotku ta vyzera funkcne cidla nacita ale abs furt svieti, mechanik tvrdil ze pri testovani par krat kontrolka zhasla a abs normalne fungovalo, nemate nejaky tip kde hladat probpem. Diky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 36 1999 Accord  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 10:43   Citovat  

LEp1 napsal:
Zdar, mam mensi problem s abs, pred casom sa mi urval cap vlavo v predu, po oprave zostalo svietit abs- vraj poskodene cidlo, po vymene cidla ho nenacitala jednotka, tak sme skusili inu jednotku ta vyzera funkcne cidla nacita ale abs furt svieti, mechanik tvrdil ze pri testovani par krat kontrolka zhasla a abs normalne fungovalo, nemate nejaky tip kde hladat probpem. Diky.


nemusi byt stejnej typ cidla jako byl a treba jsi tam dal jiny nebo taky castecne poskozeny ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3881 2003 Accord Aerodeck  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 11:08   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
To bude ono, pokud je v tom to relé, kde bych měl přepájet studeňáky, aby mi auto nechcípalo..? Díky! Úsměv


A jak víš že to dělá to relé a ne vadná spinacka (nemoc A6G)?
Co přesně ti to dělá a jak se auto chová?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1594 1991 CR-X VTEC  
LEp1 je teď offline  LEp1
PříspěvekZaslal: 27.9.2017 , 14:29   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nemusi byt stejnej typ cidla jako byl a treba jsi tam dal jiny nebo taky castecne poskozeny ?
cidlo je nove, a ako pisem jednotka ich nacita vsetky ale ABS furt svieti, skusim vyblikat kod chyby, len skusam ci nemal niekto podobny problem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 36 1999 Accord  
Lumak je teď offline  Lumak
PříspěvekZaslal: 28.9.2017 , 20:26   Citovat  

Po vemene spojkovych lozisek se ukazalo, ze bude potreba vymenit celou spojku. Nejaka doporuceni ? Spise levnejsi, nejezdim s tim okruhy... Koukal jsem na spojkove sady kolem 3000 jako je japanparts, je to takova bida nebo se to da pouzit? H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 17 1998 Accord  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2017 , 20:46   Citovat  

Lumak napsal:
Po vemene spojkovych lozisek se ukazalo, ze bude potreba vymenit celou spojku. Nejaka doporuceni ? Spise levnejsi, nejezdim s tim okruhy... Koukal jsem na spojkove sady kolem 3000 jako je japanparts, je to takova bida nebo se to da pouzit? H+


urcite nebrat ,bud OEM nebo aisin ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3881 2003 Accord Aerodeck  
Lumak je teď offline  Lumak
PříspěvekZaslal: 28.9.2017 , 21:09   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
urcite nebrat ,bud OEM nebo aisin ..
No OEM predpokladam, ze bych se nedoplatil... A Aisin se bohzbuje kolem 5000 sada ? Do zadne jine nema cenu investovat jo?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 17 1998 Accord  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2017 , 22:46   Citovat  

Lumak napsal:
No OEM predpokladam, ze bych se nedoplatil... A Aisin se bohzbuje kolem 5000 sada ? Do zadne jine nema cenu investovat jo?


ja ted prodal OEM za kterou jsem dal 10000kc ,ale myslim ze uz za 7000kc se da sehnat ,Aisin stoji kolem 4000kc myslim ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3881 2003 Accord Aerodeck  
Lumak je teď offline  Lumak
PříspěvekZaslal: 4.10.2017 , 1:44   Citovat  

Auto se celkem dost klepe na 2 kvalt mezi 2000 a 2500 otáčkama. Třesot je celkem znatelný a jaksik se mu nechce jet. Od zhruba 2500 přestane třást a od 3000 klasický zátah a v poho. Jde to někdy mírně cítit i na 3 kvalt, zase mezi 2000 - 2500 otáčkama. Většinou se tak děje při prudším rozjížděni z plného zastavení. Nevíte co by to mohlo způsobovat ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 17 1998 Accord  
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2017 , 19:06   Citovat  

Ahoj lidi chci se zeptat jestli jde nejak naprogramovat novej ovladac centralu ze stejneho modelu. Kdyz jsem auto kupoval tak u toho nebyl a ted jsem sehnal jinej tak jsem se chtel zeptat jestli s tim nekdo nemate zkusenost Úsměv predem dekuji je to dobrý
jedna se o accord 2.3 poface
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 192 1999 Prelude VTi-S  
Martines9 je teď offline  Martines9
PříspěvekZaslal: 9.10.2017 , 19:40   Citovat  

Ahojte, kde by som mohol objednať žiarovky na osvetlenie prístrojovej dosky ? A takisto do panela klimatizácie. Vedeli by ste mi niekto poradiť, kde sa to dá objednať ? Ďakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.10.2017 , 20:33   Citovat  

rejty napsal:
Ahoj lidi chci se zeptat jestli jde nejak naprogramovat novej ovladac centralu ze stejneho modelu. Kdyz jsem auto kupoval tak u toho nebyl a ted jsem sehnal jinej tak jsem se chtel zeptat jestli s tim nekdo nemate zkusenost Úsměv predem dekuji je to dobrý
jedna se o accord 2.3 poface
¨
Samozrejmně to naprogramovat lze, budto najdeš navod na netu. Je to operace asi na 2minuty, pokud se nespleteš. Nebo zajdeš do Hondy, ja byl v Hondě a koukal na servisáka jak to dělá. Mačká čudlíky, otáčí klíčem v zapalovaní a vyjíždí zajíždí s oknem, ale přesně nevím.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4746 1999 Accord Type-R  
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2017 , 21:44   Citovat  

Aqwertzz napsal:
¨
Samozrejmně to naprogramovat lze, budto najdeš navod na netu. Je to operace asi na 2minuty, pokud se nespleteš. Nebo zajdeš do Hondy, ja byl v Hondě a koukal na servisáka jak to dělá. Mačká čudlíky, otáčí klíčem v zapalovaní a vyjíždí zajíždí s oknem, ale přesně nevím.

Byl jsem v honde v Jihlavě a tam mi řekli ze to nikdy nedělali
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 192 1999 Prelude VTi-S  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.10.2017 , 22:22   Citovat  

Nééééééééééé Velmi šťastný tak at si stahnou návod, vždyt jsou autorizovaný servis!!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4746 1999 Accord Type-R  
piskot je teď offline  piskot
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2017 , 23:28   Citovat  

rejty napsal:
Ahoj lidi chci se zeptat jestli jde nejak naprogramovat novej ovladac centralu ze stejneho modelu. Kdyz jsem auto kupoval tak u toho nebyl a ted jsem sehnal jinej tak jsem se chtel zeptat jestli s tim nekdo nemate zkusenost Úsměv predem dekuji je to dobrý
jedna se o accord 2.3 poface


Zkus to sám...


Screen Shot 10-12-17 at 11.25 PM.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screen Shot 10-12-17 at 11.25 PM.JPG, 237.04 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1546 1999 Accord  
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2017 , 6:00   Citovat  

piskot napsal:
Zkus to sám...

Dík moc zkusím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 192 1999 Prelude VTi-S  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(91372 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.9821s ][ Dotazy: 122 (0.9031s) ][ GZIP on - Debug on ]