Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
19
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 
Zaslat odpověď



  Strana 138 z 138
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2017 , 11:40   Citovat  

Jo, jede to přes kabel Stag, zkus to.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 391 H+ body: 9  
David.306 je teď offline  David.306
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2017 , 18:28   Citovat  

Jiřik napsal:
Jo, jede to přes kabel Stag, zkus to.


Dneska zkouseno,nepodarilo se pripojit.
Pak sem dostal tip promerit diagnostickou zasuvku,mel bych na jednom pinu namerit +12V,to bylo v poradku a na jednom namerit +5V a tam bohuzel nic.
Zkousel sem i prozvonit kabel ktery je pripojeny k zapalovaci civce,jestli neni preruseny a je ok.
Tak to zatim opravdu vypada na vypalenou jednotku svarenim.
Takze klempiroj podekuju a muzu jezdit na benzin Bueee
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 948 H+ body: 0 1993 Legend  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2017 , 19:35   Citovat  

David.306 napsal:
Dneska zkouseno,nepodarilo se pripojit.
Pak sem dostal tip promerit diagnostickou zasuvku,mel bych na jednom pinu namerit +12V,to bylo v poradku a na jednom namerit +5V a tam bohuzel nic.
Zkousel sem i prozvonit kabel ktery je pripojeny k zapalovaci civce,jestli neni preruseny a je ok.
Tak to zatim opravdu vypada na vypalenou jednotku svarenim.
Takze klempiroj podekuju a muzu jezdit na benzin Bueee

v takovém případě bych Ti nabídl výměnu jednotky i s komplet kabeláží, všemi čidly a panelem za moderní Europegas Avance OBD. Cena i s laděním a výstupní revizí je 9000,- za šestiválec (7000,- za čtyřválec).
Se Solarisem se to nedá vůbec srovnávat, je taky neskutečně odolná vůči proudovým špičkám.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 391 H+ body: 9  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.10.2017 , 17:41   Citovat  

Zeptam se jestli se nekdo setkal z necim podobnym ... motor jede jak ma na LPG zadnej problem ,byl jsem nastavit LPG a byla tam naka chyba , naky spojeny vstrikovani nebo neco ,ale technik nic nenasel co by vycnivalo ,trochu to dolatil a posunul na mou zadost privstrik benzinu od cca 4500ot kdy mam ted vtec misto puvodnich cca 5500ot .Duvod proc jsem tam hlavne byl byl ten ,ze nekdy me motor na LPG nepustil pres cca 5300ot hlavne na petku ,vim ,ze to uz je rychlost daleko za limitem ..
obcas to delalo i na ctyrku .. mohlo to byt tim ,ze jsem mel natrzenej vlnovec na svodech ?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3881 H+ body: -15 2003 Accord Aerodeck  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.10.2017 , 19:19   Citovat  

pokud to byl vlnovec až za první lambdou, tak by to vadit nemělo.
"spojitý vstřik" nebo "looped injections" znamená, že časy plynových vstřiků vycházejí tak dlouhé, že se překrývají. Pokud to je někde poblíž max. výkonu, je to v pohodě, pokud je to teprve ve chvíli, kdy se motor "nadechuje" je to špatně, protože výš už to pak nestíhá. Podívej se na freeze frame té hlášky a napiš ho.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 391 H+ body: 9  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.10.2017 , 19:45   Citovat  

Jiřik napsal:
pokud to byl vlnovec až za první lambdou, tak by to vadit nemělo.
"spojitý vstřik" nebo "looped injections" znamená, že časy plynových vstřiků vycházejí tak dlouhé, že se překrývají. Pokud to je někde poblíž max. výkonu, je to v pohodě, pokud je to teprve ve chvíli, kdy se motor "nadechuje" je to špatně, protože výš už to pak nestíhá. Podívej se na freeze frame té hlášky a napiš ho.


jo to je ono "looped injections" .... vlnovec je za prvni lambdou ... je to ve cca 5300ot takze tezko rict jestli se nadechuje ,motor se po reflashi nadechuje nejspis drive a to uz kolem 3000ot a tehdy to nedela .. ale je to hlavne na nejvyssi rychlostni stupne a ne porad to je taky zajimavy .. ted jsem nechal vymenit vlnovec tak v sobotu uvidim ,jestli to zmizelo ..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3881 H+ body: -15 2003 Accord Aerodeck  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.10.2017 , 21:17   Citovat  

5300 ot. znamená, že je tam nejspíš kolem 20ms. Motor máš K24 ?, takže do maxima tam ještě dost chybí...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 391 H+ body: 9  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.10.2017 , 21:57   Citovat  

Jiřik napsal:
5300 ot. znamená, že je tam nejspíš kolem 20ms. Motor máš K24 ?, takže do maxima tam ještě dost chybí...


jo K24 a vykon mam nejak takhle ..


57267_ref_937.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
57267_ref_937.jpg, 87.24 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3881 H+ body: -15 2003 Accord Aerodeck  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2017 , 14:08   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jo K24 a vykon mam nejak takhle ..

v plynu?
Mohl jsi rovnou kouknout na té brzdě, jestli je lambda OK.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 391 H+ body: 9  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2017 , 16:07   Citovat  

Jiřik napsal:
v plynu?
Mohl jsi rovnou kouknout na té brzdě, jestli je lambda OK.


tohle neni moje mereni ,jen auta ve stejnem stavu upravou a motorizaci abys videl krivku vykonu ...lambdy jsem menil obe pred 20000km OEM ..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3881 H+ body: -15 2003 Accord Aerodeck  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2017 , 17:30   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tohle neni moje mereni ,jen auta ve stejnem stavu upravou a motorizaci abys videl krivku vykonu ...lambdy jsem menil obe pred 20000km OEM ..

nemyslím lambda jako sonda, myslím napětí lambdy, jestli není řpi plné zátěži chudá.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 391 H+ body: 9  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.10.2017 , 11:19   Citovat  

no uvidim ,zitra jak to pojede..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3881 H+ body: -15 2003 Accord Aerodeck  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
19
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(91372 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.2891s ][ Dotazy: 82 (0.2277s) ][ GZIP on - Debug on ]