Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389, 390  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 388 z 390
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 4.12.2017 , 18:36   Citovat  

Zdravím,neřešil někdo nefunkční tlačítko A/C ? Nějak stávkuje,Musím ho zmáčknout treba 20x než se vypne nebo zapne klima. Nebo ho držím 30 vteřin i déle než se něco stane. Někdy zafunguje několikrát za sebou v pohodě. Docela mě to štve...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3335 2003 Accord  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 5.12.2017 , 9:05   Citovat  

TheLastUnicorn napsal:
Tohle dělává vydřený komutátor. Na některém místě může být sedřený tak, že nemá kontakt. Nebo to, co se obrousilo je natlačený mezi jednotlivými lamelami a dochází ke zkratu mezi nima. V obou případech to pak dělá to, že pokud ten motorek zůstane stát na zrovna na tomhle místě,už se bez mechanický pomoci (postrčení) nerozeběhne.
A taky bych zkrontroloval pojistku...ona sice i může být dobrá, ale někdy bývá zoxidovaný kontakt. Vytáhnout a vložit zpátky. A taky na ní změřit napětí...
Dekuji za odpoved. Na pojistku se podivam. A jak zjistim, ze je to ten komutator? Pokud ano, tak da se zrepasovat-opravit nebo je lepsi koupit pouzity nebo radeji novy? Komutator je civka motoru ventilatoru jestli to spravne chapu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2783 2004 Accord  
TheLastUnicorn je teď offline  TheLastUnicorn
PříspěvekZaslal: 5.12.2017 , 12:34   Citovat  

Abys zjistil, zda je to opravdu komutátor, musíš ten motor větráku vymontovat a rozebrat. Komutátor je takový váleček, nebo disk a jsou o něj přitlačeny uhlíky nebo sběrný kefky. Pokud je vydřený až na "kost", už s ním nelze udělat v podstatě nic a je to na výměnu toho motorku. Jinak se dá srovnat na soustruhu, prostory mezi lamelama vyškrábat jehlou a pak ho celý zalapovat křídou (motor se uvede do provozu a na točící se komutátor se přitiskne křída).
Neměl jsem ale nikdy tenhle větrák v ruce, takže si nejsem jistý, zda to vůbec je rozebíratelný/opravitelný.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 15  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2017 , 12:59   Citovat  

Mara126 napsal:
Ten vystřeďovač tam nemám, ale to asi neni důležité co ?

Naopak, ty trny jsou tam extrémně důležité. Je tam jiná konstrukce třmenu, pokud tam dáš destičky ze sedana, tak zůstanou přitlačené na kotouč a zničí jak kotouč, tak samy sebe.

Teď jsem dělal brzdy, a přesně tenhle případ od nějakého předchozího inženýra tam byl....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2704 1999 Civic  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 5.12.2017 , 13:54   Citovat  

Rožle napsal:
Zdravím, je tu někdo, kdo ví nebo už nějak řešil AUX vstup s navigací? Nikde ho totiž nemám :/ Potřeboval bych poradit s montáží, součástkami a tak podobně. Předem děkuji za rady.


jde to, musí se rozebrat jenostka s displajem, přemostí se dna kontakty, napájí kablík a je to:)
Jde to i pro radio bez navi


IMG_3983.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_3983.jpg, 237.6 kB

IMG_3985.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_3985.jpg, 330.94 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 67 2005 Accord Tourer  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 5.12.2017 , 13:55   Citovat  

benza napsal:
jde to, musí se rozebrat jenostka s displajem, přemostí se dna kontakty, napájí kablík a je to:)
Jde to i pro radio bez navi


tohle je pro verzi bez navi / ale je to podobné
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 67 2005 Accord Tourer  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 5.12.2017 , 14:18   Citovat  

Ještě dotaz na místní zkušené, jak opravit ten horní displej, když mi vypadava podsvícení na něm. Je to ukazatel teploty a rádia, nemůžu se dostat na ty kontakty na přívodu, abych je proletoval. Není někde návod, zářím jsem hledal marně. Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 55  
Mara126 je teď offline  Mara126
PříspěvekZaslal: 5.12.2017 , 20:50   Citovat  

Winie napsal:
Naopak, ty trny jsou tam extrémně důležité. Je tam jiná konstrukce třmenu, pokud tam dáš destičky ze sedana, tak zůstanou přitlačené na kotouč a zničí jak kotouč, tak samy sebe.

Teď jsem dělal brzdy, a přesně tenhle případ od nějakého předchozího inženýra tam byl....

Měl jsem to celé rozebrané, jak auto stálo delší dobu tak bylo vše zarezlé a nechodilo to. Vše se dokonale očistilo a teď to chodí perfektně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 35  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2017 , 12:40   Citovat  

Mara126 napsal:
Měl jsem to celé rozebrané, jak auto stálo delší dobu tak bylo vše zarezlé a nechodilo to. Vše se dokonale očistilo a teď to chodí perfektně.


No když myslíš. Výrobce toho systému pro to měl důvod tam ty trny dát. Nebude se ti odtahovat destička. Ale když myslíš že jsi chytřejší, tak to můžeš zkusit je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2704 1999 Civic  
Mara126 je teď offline  Mara126
PříspěvekZaslal: 6.12.2017 , 13:06   Citovat  

Winie napsal:
No když myslíš. Výrobce toho systému pro to měl důvod tam ty trny dát. Nebude se ti odtahovat destička. Ale když myslíš že jsi chytřejší, tak to můžeš zkusit je to dobrý

Aha, takže destičky za sedanu tam normálně pasují, ale zůstávají přilepený na kotouč protože třmen na sedanu funguje jinak než tady ? Tak je vyměnim a bude klid, jsou sice nový vč. kotoučů, ale nemaj tam co dělat. Musim nechat srovnat i kotouče, pravděpodobně s tim někdo chvilku jezdil a tím že to nefungovalo se kotouče pokroutily.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 35  
Joxa je teď offline  Joxa
PříspěvekZaslal: 6.12.2017 , 21:54   Citovat  

Ahoj, od února vlastním Accorda (2.2) po FL, na zakázku dotažený z Německa, dosud jsem najel 20 000 km, celkově najeto přes 210 tis. Kromě uložení zadního stabilizátoru a předních kostí (věděl jsem) nebyl žádný problém. Bohužel dnes se mi bez varování vyskytl známý problém s kufrem. Po dálničním přesunu jsem chtěl u nastartovaného auta otevřít kufr čudlíkem na palubovce, ozvalo se jedno pípnutí, následně další tři a kufr zůstal kompletně nehybný. Věci jsem vytáhl přes sedadla, teď večer jsem to otevřel zevnitř, rozebral tapec a vypípal si kódy chyb. Bohužel se neumím dopátrat k nějaké tabulce, která by mi daná čísla objasnila. Disponuje tedy někdo z vás tímto seznamem? Díky, Jožka přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 6.12.2017 , 22:55   Citovat  

Joxa napsal:
Ahoj, od února vlastním Accorda (2.2) po FL, na zakázku dotažený z Německa, dosud jsem najel 20 000 km, celkově najeto přes 210 tis. Kromě uložení zadního stabilizátoru a předních kostí (věděl jsem) nebyl žádný problém. Bohužel dnes se mi bez varování vyskytl známý problém s kufrem. Po dálničním přesunu jsem chtěl u nastartovaného auta otevřít kufr čudlíkem na palubovce, ozvalo se jedno pípnutí, následně další tři a kufr zůstal kompletně nehybný. Věci jsem vytáhl přes sedadla, teď večer jsem to otevřel zevnitř, rozebral tapec a vypípal si kódy chyb. Bohužel se neumím dopátrat k nějaké tabulce, která by mi daná čísla objasnila. Disponuje tedy někdo z vás tímto seznamem? Díky, Jožka přátele
Zkousel jsi to i s vypnutym motorem? Myslim, ze otevrit a zavrit kufr nejde pokud je klic ve spinacce. Klikou zvenci jsi to zkousel? Na dverich kufru je nad spz hezky schovana klika kterou otevres. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2783 2004 Accord  
Joxa je teď offline  Joxa
PříspěvekZaslal: 6.12.2017 , 23:06   Citovat  

Kendik napsal:
Zkousel jsi to i s vypnutym motorem? Myslim, ze otevrit a zavrit kufr nejde pokud je klic ve spinacce. Na dverich kufru je nad spz klika za kterou kdyz zatahnes otevres.


Vím, že je to dobře cílená rada, ale nejsem mimo, abych nezkusil kufr otevřít ručně...případně auto zamknout, odemknout, prostě všechny kombinace. Pojistky propípané, všechny OK. Kufr je úplně mrtvý, nereaguje na žádný podnět - klíč, čudlík, madlo. Otevřel jsem si ho zevnitř odblokováním zámku a následně si vyblikal/vypípal kódy chyb v jednotce kufru. Vím, že bych to dokázal "opravit" odpojením baterie, ale toto je jen dočasné řešení, předpokládám, že by se po čase problém vyskytl znova. Jediné co mi tedy chybí je "klíč" k těmto kódům.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 6.12.2017 , 23:08   Citovat  

Joxa napsal:
Vím, že je to dobře cílená rada, ale nejsem mimo, abych nezkusil kufr otevřít ručně...případně auto zamknout, odemknout, prostě všechny kombinace. Pojistky propípané, všechny OK. Kufr je úplně mrtvý, nereaguje na žádný podnět - klíč, čudlík, madlo. Otevřel jsem si ho zevnitř odblokováním zámku a následně si vyblikal/vypípal kódy chyb v jednotce kufru. Vím, že bych to dokázal "opravit" odpojením baterie, ale toto je jen dočasné řešení, předpokládám, že by se po čase problém vyskytl znova. Jediné co mi tedy chybí je "klíč" k těmto kódům.
Rozumim. Mrkni odkaz treba tam najdes reseni. Oblibene tema mnoha majitelu Toureru Velmi šťastný Mel jsem za to, ze se u pofl nic takoveho nestava.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2783 2004 Accord  
Joxa je teď offline  Joxa
PříspěvekZaslal: 6.12.2017 , 23:16   Citovat  

Kendik napsal:
Rozumim. Mrkni odkaz treba tam najdes reseni.


Četl jsem, o kódech jsem se nedozvěděl. I v tomto tématu (vče o Acco 7g) se vyskytují příspěvky k diagnostice jednotky kufru, ale vždy to skončí u: "a podle tabulky zjistíš" Jenže tuhle tabulku nemám. Případně kde mohu stáhnout servisní manuál přímo pro Tourera (pro TSX mám, ale v tomto případě nepomůže) nebo ESM?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14  
Joxa je teď offline  Joxa
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 0:14   Citovat  

Tak pro dnešek vyřešeno, našel jsem co jsem hledal. Připojuji foto s tabulkou chybových kódů kufru. Jožka je to dobrý


DTC_fault_codes.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DTC_fault_codes.png, 24.79 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 6:43   Citovat  

Joxa napsal:
Tak pro dnešek vyřešeno, našel jsem co jsem hledal. Připojuji foto s tabulkou chybových kódů kufru. Jožka je to dobrý
Byl jsi rychlejsi je to dobrý A ted by to chtelo hodit na prvni stranku tohoto tematu, protoze az to nekdo bude hledat urcite to nenajde. A nebo alespon do elektricke dvere accord tourer kde se resi jen to.

A vyblikalo Ti to nejakou z uvedenych chyb?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2783 2004 Accord  
Joxa je teď offline  Joxa
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 7:39   Citovat  

Kendik napsal:
Byl jsi rychlejsi je to dobrý A ted by to chtelo hodit na prvni stranku tohoto tematu, protoze az to nekdo bude hledat urcite to nenajde. A nebo alespon do elektricke dvere accord tourer kde se resi jen to.

A vyblikalo Ti to nejakou z uvedenych chyb?

Ano, 22 a 33. Dnes se pustím do diagnostiky problému.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 7:45   Citovat  

Kendik napsal:
Byl jsi rychlejsi je to dobrý A ted by to chtelo hodit na prvni stranku tohoto tematu, protoze az to nekdo bude hledat urcite to nenajde. A nebo alespon do elektricke dvere accord tourer kde se resi jen to.

A vyblikalo Ti to nejakou z uvedenych chyb?


kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 23279 2016 Civic i-VTEC  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 8:06   Citovat  

Joxa napsal:
Ano, 22 a 33. Dnes se pustím do diagnostiky problému.

jestli jsi to jeste nedelal, tak zacni kontrolou kabelovych svazku ktere jsou tazeny pres ty panty... vetsinou kdyz to nefunguje tak jsou aspon jeden nebo dva kabely zlomene... resil sem to uz hodnekrat... jestli jsi to uz delal tak jako bych nic nepsal Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2364 1991 CR-X  
Mara126 je teď offline  Mara126
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 8:30   Citovat  

Je dobré otevírat dveře ručně ? Nestane se nic tomu mechanizmu ? Občas potřebuji otevřít kufr když mam nastartováno a to bohužel jinak než ručně nejde.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 35  
Joxa je teď offline  Joxa
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 8:36   Citovat  

Mara126 napsal:
Je dobré otevírat dveře ručně ? Nestane se nic tomu mechanizmu ? Občas potřebuji otevřít kufr když mam nastartováno a to bohužel jinak než ručně nejde.

U mého po FL to jde se zataženou ručkou čudlíkem na palubovce normálně, tedy dokud se to nepo** HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14  
TheLastUnicorn je teď offline  TheLastUnicorn
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 8:38   Citovat  

Mě to taky z času na čas zablbne...otevřou se cca do půlky, pak to zapípá, zavře a už to nefunguje. Předpokládám buď kabelovej svazek, nebo unavený vzpěry. Chybu jsem vyblikat nezkoušel, páč si nemůžu vzpomenout, jak se to dělá... Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 15  
Joxa je teď offline  Joxa
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 8:47   Citovat  

TheLastUnicorn napsal:
Mě to taky z času na čas zablbne...otevřou se cca do půlky, pak to zapípá, zavře a už to nefunguje. Předpokládám buď kabelovej svazek, nebo unavený vzpěry. Chybu jsem vyblikat nezkoušel, páč si nemůžu vzpomenout, jak se to dělá... Se stydím

Otevřeš vrata a na stropě vyloupneš plastové ukončení tapecirunku, pak odchlípneš tapecirunk a na levé straně u kabelového svazku hledej 2 pinový konektor, není nikam zapojený, jen izolačkou přidělaný ke svazku. Pak klíč do polohy II, tedy zaplé zapalování, a následně "zkratuj" konektor - kancelářská sponka se jeví jako ideální nástroj. Jenom pozor ať s ní neškrtneš o kostru... Následně už jen počítej počet pípnutí (dlouhé pro desítky a krátké pro jednotky), přidávám odkaz na YT. První kód co pípá má číslo 42...
Video na YT
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 8:49   Citovat  

Joxa napsal:
U mého po FL to jde se zataženou ručkou čudlíkem na palubovce normálně, tedy dokud se to nepo** HaHaaa


Předface jen ručně.


Já s ručním otevíráním neměl problém po dobu vlastnictví. Myslím, že kdyby to poškozovalo mechanismus, tak by tam ta klika nebyla.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 23279 2016 Civic i-VTEC  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 9:46  Naposledy upravil Kendik dne 7.12.2017 , 11:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mara126 napsal:
Je dobré otevírat dveře ručně ? Nestane se nic tomu mechanizmu ? Občas potřebuji otevřít kufr když mam nastartováno a to bohužel jinak než ručně nejde.
Vubec to nevadi. Ta klika se pohyvuje i pri elektrickem otevirani. Doporucuji obcas promazat, protoze rada zerazeva zatuhava. Takze neni na skodu prave obcas otevirat rucne klikou a rozhybat ji.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2783 2004 Accord  
Mara126 je teď offline  Mara126
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 11:18   Citovat  

Klika nešla vůbec když jsem auto kupoval, tak jsem ji několikrát prostříknul a pomalu ji začínam rozpohybovávat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 35  
Joxa je teď offline  Joxa
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 14:31   Citovat  

Takže po rozebrání, proměření a smazání chyb tam zůstává viset kód 33, tedy spínač zámku. Zatím první měření vypadá dobře pro spínač, špatně pro jednotku zavírání. Pokračovat budu až večer, tak pak dám vědět. Jožka
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14  
Kon1y je teď offline  Kon1y
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 18:09   Citovat  

Zdravím všechny,

Jsem majitel Accorda CL7, 2005 a potřeboval bych pár informací o tomto autě.

Nedávno jsem potkal malou srnku a potvora mi zničila záslepku mlhovek. Nemáte někdo zkušenosti s tímto typem? Kde se to dá sehnat. Hledám už nějaký ten měsíc a zatím nic kromě jedné, kde je cena o trochu víc než jsem schopen dát.

Také by mě zajímalo, jestli máte někdo problémy s elektroinstalací. Praskají mi žárovky, momentálně aktuátor u spojujezdce, kufr nejde taky otevřít klikou. Dá se to někde sehnat za rozumnou cenu a hlavně kde zjistím správný typ bez toho abych to rozebíral?

Jestli se to tady už někde psalo tak se omlouvám a zároven prosím o odkaz.

Děkuji za jakkékoliv (rozumné) rady. Úsměv


24829381_1732804380072749_1649109185_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
24829381_1732804380072749_1649109185_n.jpg, 70.41 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1  
cembry je teď offline  cembry
PříspěvekZaslal: 7.12.2017 , 20:24   Citovat  

U Accorda 2.2, r.v.2003 se rozsvitila kontrolka /!\ VSA. ABS nesviti. Pomoci samodiagnostiky (spojenej pin 4+9) jsem vycetl chybovy kod 66. To by ukazovalo na chybu uvnitr VSA modulatoru. Smazani chybovych kodu nepomaha, kontrolka /!\ VSA porad sviti. Nema nekdo tip na dalsi postup? Predpokladam, ze vymena za novy v H-servisu nebude nejlevnejsi. Vyndat modul a nechat nekde repasovat? Nebo jen odpojit kontrolku /!\ VSA? Mrk
Dekuju za tipy!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 49 2006 Civic i-VTEC  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389, 390  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(92172 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 1.1751s ][ Dotazy: 154 (1.0543s) ][ GZIP on - Debug on ]