Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vyblikání chyby ECU
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď



  Strana 2 z 2
tatohp je teď offline  tatohp
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 18:26   Citovat  

hodiny na nete a nič si nenašiel? Tak to koukám! tu nájdeš komplet manuál a dokonca v češtine tudy odkaz Velmi šťastný 8 ako napísané vyššie TDC,16 a 18 snímač ABS na kolese,zrejme skrat,61 má pravdepodobne súvislosť s 8,až osetrániš chybu 8 vymažeš zapísané chyby v ECU zmizne aj ta 61,16 a 18 musíš skontrolovať snímače na kolesách.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 91 H+ body: 1  
karlospajdos je teď offline  karlospajdos
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 6:34   Citovat  

lukes napsal:
Ahoj, zkoušel jsem dnes vyblikat chybu ECU - propojil jsem piny, zapnul klíček do polohy II a kontrolka check engine jen svítila, ani jednou neblikla. Je to ok?


Taky se přídám s dotazem. Mě se běžně rosvící kontolka motoru za jízdy, když podřadim a když to chci vyblikat, tak mi to také jen svítí! Když by to bylo ok jak píšete tak proč by se mi to pořád rozsvěcelo?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 120 H+ body: 0  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 6:48   Citovat  

která a kdy ? podle garáže máš evtec , tam se rozsvěcí uspornej režim a taky mužeš mít upravenou ecu a shiftlight.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5175 H+ body: 44 1988 Prelude  
karlospajdos je teď offline  karlospajdos
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 15:47   Citovat  

monty napsal:
která a kdy ? podle garáže máš evtec , tam se rozsvěcí uspornej režim a taky mužeš mít upravenou ecu a shiftlight.


Jj je to Eco V-Tec 84kw a rosvěcí se mi normální kontrolka motoru, klasická oranžová. Na ECO režim tam kontrolku nemám, tu jsem viděl až v 6Gčku. Ta by případně zase zhasla, ale tahle se většinou při podřazení rosvítí a zhasne až po chcípnutí motoru. Když je chladněji trvá to déle než se rosvítí. Vyblikával jsem to přes ten dvoupinový konektor a ta klasická oranžová kontrolka motoru jen svítí, což by prej mělo být vše ok, ale tak proč se mi to rosvěcuje za jízdy každý den! Někde jsem ještě vyčet že by to mohlo být nízkým tlakem oleje, jelikož delší dobu nebyl měněn olejový filtr a olej! V nejbližších dnesch to vyměním a uvidim jestli to bude stále svítit.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 120 H+ body: 0  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 6:34   Citovat  

olejem to nejspíš nebude(ale pokud je tam mazut tak muže ) , stejně by to mělo tu chybu oleje vyblikat. zkus když se ta ecu rozsvítí propojit servisní konektor -bez vypnutí klíčku , normálně za běhu motoru .možná máš nějakou závadu na stálým napájení ecu a vypnutím klíčku se závada smaže. v horším případě odchází ecu.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5175 H+ body: 44 1988 Prelude  
karlospajdos je teď offline  karlospajdos
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 9:19   Citovat  

monty napsal:
olejem to nejspíš nebude(ale pokud je tam mazut tak muže ) , stejně by to mělo tu chybu oleje vyblikat. zkus když se ta ecu rozsvítí propojit servisní konektor -bez vypnutí klíčku , normálně za běhu motoru .možná máš nějakou závadu na stálým napájení ecu a vypnutím klíčku se závada smaže. v horším případě odchází ecu.



Ok, zkusim to za běhu motoru, to jsem ještě nezkoušel. A ECU mi dávali v Hondě cca v roce 2009 novou za těžký prachy, tak snad nebude v háji.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 120 H+ body: 0  
p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 20:38   Citovat  

Zdravim, jedna taková technická zkoušel už někdo vyblikat chybu u C8G?? to mi hlava nebere
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 434 H+ body: 0 2006 Civic i-VTEC  
karlospajdos je teď offline  karlospajdos
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 21:33   Citovat  

p.dawe napsal:
Zdravim, jedna taková technická zkoušel už někdo vyblikat chybu u C8G?? to mi hlava nebere


C8G už má OBD konektor ne? To se připojí jen na diagnostiku a chyby Ti to vypíše.....
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 120 H+ body: 0  
p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 22:14   Citovat  

Ahaa...tak to už bude chtít diagnostiku...diky je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 434 H+ body: 0 2006 Civic i-VTEC  
BuboSK je teď offline  BuboSK
0
PříspěvekZaslal: 21.9.2013 , 21:07   Citovat  

Skusal som vynulovat ABS podla tohto navodu
(vypnes zapalovani, zmacknes pedal , das zapalovani na 2.polohu , abs prestane svitit za cca 2s, potom co zhasnesuvolnis ten pedal brzdy , pak by se melo po cca 4s rozsvitit zase ABSo - jakmile se zase rozsviti tak zase zmacknes pedal a ono kvuli tomu zase zhasne..ty ho pak uvolnis )

pri bode ked by sa mi malo ABS zas po cca 4s rozsvietit sa uz nerozsvietilo v com moze byt problem ?? skusal som to viac krat... a nic.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 7 H+ body: 0  
Rostajz je teď offline  Rostajz
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.12.2013 , 11:28   Citovat  

Cau mel bych takovy problem na aute nam porad sviti kontrolka motoru a kdyz je auto zahrate tak nema vubec zadne otacky a ma tehdenci chcipnout pri zastaveni... Jadna se o civic poface 1.4is s motorem D14Z2. Po vyblikani ridici jednotky to ukazalo chybu 65 ktera smerovala na druhou lambdu hned za katikem ale i po vymene lambdy za jinou a vymazani chyby se kontrolka opet rozsvitila Smutný uz nevime po cem dal patrat nema s tim nekdo nakou zkusenost nebo radu po cem jit nabo jak promerit ty lambdy aby nebyly vadne?
Diky za kazdou radu...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 345 H+ body: 1 2000 Civic  
nEcroCZ je teď offline  nEcroCZ
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.12.2013 , 10:10   Citovat  

Anglan pred face 1,4

check engine se rozsviti asi po 2-5minutach po startu a sviti. v te chvili je auto takove linejsi a na volnobeh lehce kolisaji otacek rakneme -+100 klasickeho volbehu. Po vypnuti a znovu nastartovani chyba zmizi ale zase se objevi za 2-5minut. Zkousel jsem jinou lambdu a pokud nebyla taky spatna tak zadna zmena.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 648 H+ body: -1 1994 Civic VTEC  
nEcroCZ je teď offline  nEcroCZ
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2013 , 18:24   Citovat  

nikdo nevi ? nikdo nemel stejny problem ?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 648 H+ body: -1 1994 Civic VTEC  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2013 , 18:26   Citovat  

nEcroCZ napsal:
nikdo nevi ? nikdo nemel stejny problem ?


kdyz si tu lambdu vymenil tak si to doufam vyresetoval
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4788 H+ body: 5 1990 Civic  
nEcroCZ je teď offline  nEcroCZ
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2013 , 19:32   Citovat  

odpojil sem baterku asi na 5 minut, navic chyba se neuklada kdyz po kazdem vypnuti motoru zmizne
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 648 H+ body: -1 1994 Civic VTEC  
kubajz123 je teď offline  kubajz123
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 9:52   Citovat  

ahoj,poradi mi nekdo kde najdu dvou pinovy servisni konektor na vyblikani chyb u civica ek3 poface?u predface ek4 sem ho našel.diky za radu Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 581 H+ body: 1 1996 Civic EK4  
kubajz123 je teď offline  kubajz123
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 21:04   Citovat  

kubajz123 napsal:
ahoj,poradi mi nekdo kde najdu dvou pinovy servisni konektor na vyblikani chyb u civica ek3 poface?u predface ek4 sem ho našel.diky za radu Úsměv

?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 581 H+ body: 1 1996 Civic EK4  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 21:06   Citovat  

Já tyhle modely neznám, ale v manuálu to napsaný není?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 13423 H+ body: 88 1990 Civic VTEC  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 21:14   Citovat  

Tohle je z manuálu pro EK3.
A v dodatku pro rok 99 jsem našel tohle.


ek3 zkratovací konektor.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ek3 zkratovací konektor.jpg, 85.16 kB

ek3 zkratovací konektor pro rok 99.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ek3 zkratovací konektor pro rok 99.jpg, 131.65 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 13423 H+ body: 88 1990 Civic VTEC  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 16:24   Citovat  

Ahoj,kdyz propojim dvoupinovy konektor,tak kontrolka engine sviti,je to ok nebo je to zavada kod 0,tedy vadna ecu?Pripadne jak se zobrazuje kod 0,nikde jsem to nenasel.
Je to Legend KA7 rok 1992,pouze dvoupinovy konektor.
Diky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1156 H+ body: 0 1993 Legend  
mad_zed je teď offline  mad_zed
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 19:47   Citovat  

Mam dojem,ze uz jsem toto videl.Kazdopadne jestli je to u legenda stejne to nevim.Musel bys mrknout do manualu.
Za jizdy se ti kontrolka rozsviti,nebo to jezdi bez rozleho checku?
Pokud se ti check nerosviti,tak v pameti zavad nic nebude(vytazenim pojistky ECU,nebo baterky tuto pamet vymazes).
Zkus chybu navodit.Odpojit treba konektor od volnobezneho ventilu,nebo treba cidla teploty nasavaneho vzduchu,proste to co je na tom legu nejvic po ruce u toho sani.Mela by se na palubovce rozsvitit okamzite,to je dobre.Nech to odpojene,vypni motor,vraz tam propojku a uvidis.
Kazdopadne 0 se bere,jako zadne bliknuti,ale to by auto nejelo a nespinalo ani palivove rele.1 bliknuti je proste 1 a 2bliknuti 2,dlouhe jsou desitky.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 892 H+ body: 4 1989 Civic  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2018 , 20:12   Citovat  

David.306 napsal:
Ahoj,kdyz propojim dvoupinovy konektor,tak kontrolka engine sviti,je to ok nebo je to zavada kod 0,tedy vadna ecu?Pripadne jak se zobrazuje kod 0,nikde jsem to nenasel.
Je to Legend KA7 rok 1992,pouze dvoupinovy konektor.
Diky

nepamatuju jak u lega ale všechny h ecu co jsem potkal při propojení konektoru bez uložených chyb rozsvítí check (režim pro seřízení předstihu), chyba 0 je právě bez probliknutí při startu příp.propojený konektor a nesvítí nic.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5175 H+ body: 44 1988 Prelude  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2018 , 23:00   Citovat  

Diky za rady Mrk
Tak to mam snad v poradku Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1156 H+ body: 0 1993 Legend  
mad_zed je teď offline  mad_zed
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 20:47   Citovat  

Ja myslim,ze jo.Ten legend asi nebude o tolik odlisny.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 892 H+ body: 4 1989 Civic  
Poupr je teď offline  Poupr
0
PříspěvekZaslal: 8.1.2018 , 22:25   Citovat  

Zdravím.Dnes se mně rozsvítila kontrolka motoru(Honda CR-V II,2002,2.0i benzín).Když jsem zkoušel načíst chybu podle návodu co jsem tu našel,tak klíček do zapalování,nestartovat a otočit klíčkem.
Nejdříve 1xblikne jako že OK a pak blikne ještě jednou ale krátce.
Je to chyba č.1. - Lambda ?
Díky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2 H+ body: 0  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.1.2018 , 22:47   Citovat  

crv 2 už je s obd 2 standartem tzn klasickou běžnou diagnostiku a vyčíst.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5175 H+ body: 44 1988 Prelude  
Poupr je teď offline  Poupr
0
PříspěvekZaslal: 8.1.2018 , 22:55   Citovat  

monty napsal:
crv 2 už je s obd 2 standartem tzn klasickou běžnou diagnostiku a vyčíst.


Díky a jdu shánět někoho s diagnostikou.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2 H+ body: 0  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
vyblikání chyby ECU
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(94973 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1190s ][ Dotazy: 142 (0.0219s) ][ GZIP on - Debug on ]