Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 76, 77, 78  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 66 z 78
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 21:43   Citovat  

markos napsal:
Denne do hmloviek je najjednoduchšie riešenie . No a da sa to použiť aj ako hmlovka -> mam tam h11 LED 25W a svieti to v pohode.

co tam máš za žárovky? v tech mlhovkach i obrysových?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 348 2005 Accord  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 22:38   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ostřikovače pro okno a pro světla mají zvlášť pojistku? I u A7g?

Ano,ne v hlavní pojistkovce, ale v tech menších.
Punisher napsal:
A ten proužek uprostřed je co? Já myslel, že Acco poface (2011+) už denní svícení má, nebo to je parkovačka?

Ano je to jen parkovačka Smutný ,první Honda s DRL ve světle bylo CRV4G
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 792 2005 Accord  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 4.1.2018 , 22:48   Citovat  

DworiBak napsal:
Ano je to jen parkovačka Smutný ,první Honda s DRL ve světle bylo CRV4G


Aha díky. No alespoň, že na poface už to DRL pasuje do mlhovek, na předface nešlo nic udělat pořádně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 83 2015 Civic i-DTEC  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 7.1.2018 , 11:11   Citovat  

Takže když mám předface model, tak mi tam ty světla místo mlhovek nepůjdou? Co jsem koukal, tak jsem všude našel světla pouze na poface,ale myslel jsem, že otvory jsou u obou modelů stejné.

Punisher napsal:
Aha díky. No alespoň, že na poface už to DRL pasuje do mlhovek, na předface nešlo nic udělat pořádně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 58 2009 Accord Tourer  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.1.2018 , 13:29   Citovat  

Dworibak psal ze na poface to je plug & play a na predface se to musi upravovat...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3711 2006 FR-V  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 7.1.2018 , 21:31   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Takže když mám předface model, tak mi tam ty světla místo mlhovek nepůjdou? Co jsem koukal, tak jsem všude našel světla pouze na poface,ale myslel jsem, že otvory jsou u obou modelů stejné.



Já měl taky předface a bez úprav se ti tam vážně nic nevejde. Řešit se to dá, ale už je to trochu náročnější práce pro zručnější Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 83 2015 Civic i-DTEC  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2018 , 22:24   Citovat  

Stepa napsal:
Dworibak psal ze na poface to je plug & play a na predface se to musi upravovat...

Přesně tak předface má ještě skosené mlhovky a je levá a pravá ,a celá mlhovkami je přichycena na konzoli. Poface je jedna mlhovka levá i prava.


pixlr_20180107210519703.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
pixlr_20180107210519703.jpg, 254.74 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 792 2005 Accord  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 8.1.2018 , 10:06   Citovat  

Děkuji všem za info, takže zapojení by mělo být v pohodě, jen se musí dopasovat světlo do otvoru.

DworiBak napsal:
Přesně tak předface má ještě skosené mlhovky a je levá a pravá ,a celá mlhovkami je přichycena na konzoli. Poface je jedna mlhovka levá i prava.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 58 2009 Accord Tourer  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2018 , 15:13   Citovat  

Ahoj, A8G před FL nemá nějaké automatické zamykání kufru během jízdy? Považuji to poměrně za standard. Nehledě na to, že v kufru občas vozím cenné věci a poslední co bych chtěl, aby mi někdo ukradl věci na křižovatce. Tak to valím bulvy Vím že můžu zamknout vsechny dvere zevnitř manuálně, ale to je nesmysl si na to myslet...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 578  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2018 , 18:58   Citovat  

Ahoj, v priehradke spolujazdca máš na to vypínač Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 168 2010 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.1.2018 , 19:03   Citovat  

PaloSV napsal:
Ahoj, v priehradke spolujazdca máš na to vypínač Mrk


To já u Tourera nemám, ale třeba u Legenda ho mám to je pravda.

Ale jinak u vetšiny aut jde otevřít kufr když není zamčené auto. To byla výhoda starších Hond kufry byly mechanický a šli pouze otevřít klíčem nebo táhlem uvnitř auta.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2254 2009 Accord Tourer  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.1.2018 , 19:26   Citovat  

mě u Accorda nešel otevřít kufr dokud jsem nemáčkl 2x tlačítko odemknout auto na dálkáči nebo když jsem máčkl tlačítko kufru na dálkáči tak odskočil hned. jinak to nešlo ručně.... mě to bylo na obtíž. furt jsem musel mačkat.... určitě to pujde naprogramovat
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 937 2011 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.1.2018 , 20:39   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
mě u Accorda nešel otevřít kufr dokud jsem nemáčkl 2x tlačítko odemknout auto na dálkáči nebo když jsem máčkl tlačítko kufru na dálkáči tak odskočil hned. jinak to nešlo ručně.... mě to bylo na obtíž. furt jsem musel mačkat.... určitě to pujde naprogramovat


To je pravda OK

1. Stisk Odemčení na DO - otevřou se dveře řidiče
2. Stisk otevře se zbytek auta + kufr
3. Stisk tlačítka kufru otevře se sám elektricky u Tourera

Ale on to asi ví, řeší to když má odemčený celý auto. Ale drtivá většinou když je odemčená tak mají volně přístupný i kufr taky.

Každopádně to dvojí odemknutí je hrozná kokotina. Neuvěřitelně mě to štve, kdybych třeba jezdil jen tím tak si na to zvyknu, ale když člověk střídá více aut, tak si někdy ve tmě, když nevidím na tlačítka, připadám jak magor Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2254 2009 Accord Tourer  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2018 , 22:36   Citovat  

Ano, znám tyhle mechanismy odemýkání. Přepínač v přihrádce mám, ale ten zamkne kufr trvale ne? Tak, že ho neotevřu ani tlačítkem uvnitř....

Osobně se mi ta funkce dvojtého odemčení naopak hodně líbí. Pokud člověk například vozí větší hotovost, nebo já nevím co, tak je fajn, když si prostě jen odemkne dveře řidiče a jede. Nemusí myslet na zamknutí v interiéru.

Osobně ale jezdím většinou s posádkou a prostě mi vadí, že když odemknu auto na dvakrát, tak je odemčený kufr po celoiu dobu jízdy. Například když jsem měl půjčenou Oktu 2010, tak tam byl kufr během cesty zamknutý a nemůže se pak stát, že na křižovatce někdo přiběhne a . vezme věci z kufru, Jednou jsem v zahraničí jel v destinaci, kdy to byl celkem běžný způsob, jak okrást někoho v autě.

Bohatě by mi stačilo - když vystupuji já a jdu do kufru, nebo kdokoli jiný z posádky, tak jen zmáčku tlačítko uvnitř. Jinak by byl zamknutý. Pokud bych ke kfuru přistupoval z venku, samozřejmě jen použiju tlačítko na DO...

Jinak já si nikdy věci, batohy a tašky do interieu nikdy netahám, vždy nechávám vše v kuffru když někam jedu. Od toho taky je Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 578  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2018 , 22:57   Citovat  

Probos napsal:
Ano, znám tyhle mechanismy odemýkání. Přepínač v přihrádce mám, ale ten zamkne kufr trvale ne? Tak, že ho neotevřu ani tlačítkem uvnitř....


Nie, ak vypneš vypínač v priehradke tak nezostane stále zamknutý, vtedy sa dá kufor otvoriť iba diaľkovým, nedá sa z dverí ani zvonku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 168 2010 Accord  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2018 , 23:28   Citovat  

PaloSV napsal:
Nie, ak vypneš vypínač v priehradke tak nezostane stále zamknutý, vtedy sa dá kufor otvoriť iba diaľkovým, nedá sa z dverí ani zvonku.


To je blbé, právě to tlačítko zevnitř by to chtělo. No nedá se nic dělat no, Acco to prostě tak jak chci neumí Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 578  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 12.1.2018 , 18:11   Citovat  

Mě osobně vyhovuje to dvojí stisknutí, protože většinou jezdím sám do práce, takže mi stačí jeden stisk,otevření dveří u řidiče a tím pádem se mi do auta ani kufru nikdo zvenčí nedostane.
Ale u minulého auta nissan se mi kufr také při jízdě zamkl a mohl jsem ho otevřít s nastartovaným motorem pouze od řidiče. Hold každé auto to má jinak a accord má zase jiné výhody, které jiná auta nemají.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 58 2009 Accord Tourer  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 17.1.2018 , 20:55   Citovat  

Možná se to tady už řešilo, ale odchází mi xenon. Nějaké doporučení na značku výbojky, jak nejlépe vyměnit a jestli se pak ještě musí světlo nějak nastavovat? děkuji za info
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 58 2009 Accord Tourer  
markos je teď offline  markos
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2018 , 22:02   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Možná se to tady už řešilo, ale odchází mi xenon. Nějaké doporučení na značku výbojky, jak nejlépe vyměnit a jestli se pak ještě musí světlo nějak nastavovat? děkuji za info


Podla kapacity tvojej penazenky.

Zakladne rady vybojok su od cca 1000 kc, long life okolo 1500 /nizsia svietivost/, potom su tma Osram Xenarc Nightbreaker alebo este lepsi Philips Xtreme Vision II, ak mas rad bielu farbu, tak bud Osram Cool Blue / nie modra to nie je, iba taka chladnejsia biela/, alebo niektoru radu od Philips.,

Zakladna diagnostika toho ci je zla vybojka zacina tym ze ich prehodis, lebo nie vzdy je to vybojkou /aj ked najcastejsie ano/
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1891 2006 Accord Tourer  
Accordík je teď offline  Accordík
PříspěvekZaslal: 18.1.2018 , 16:40   Citovat  

Ahojky.
Ví prosím někdo, co znamená servis "AB5 -370km"?
Furt mi to bliká při startování a vymazat to (10sec.stisknutím) nejde.
Díky moc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 12 2008 Accord  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 19.1.2018 , 8:32   Citovat  

Accordík napsal:
Ahojky.
Ví prosím někdo, co znamená servis "AB5 -370km"?
Furt mi to bliká při startování a vymazat to (10sec.stisknutím) nejde.
Díky moc


Kód by, aspoň podle manuálu, měl být popsaný v servisce. -370 znamená, že se to mělo řešit už před 370 km.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 61 2011 Accord  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2018 , 10:25   Citovat  

Accordík napsal:
Ahojky.
Ví prosím někdo, co znamená servis "AB5 -370km"?
Furt mi to bliká při startování a vymazat to (10sec.stisknutím) nejde.
Díky moc

1. měl by sis projít tohle vlákno
2. zjistil bys, že to je o pár stran zpět: tudy odkaz
3. sežen si manuál, pokud ho nemáš, tam jsou napsané všechny varianty...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3711 2006 FR-V  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2018 , 11:21   Citovat  

Accordík napsal:
Ahojky.
Ví prosím někdo, co znamená servis "AB5 -370km"?
Furt mi to bliká při startování a vymazat to (10sec.stisknutím) nejde.
Díky moc


A je vymena motoroveho oleje
B je kontrola brzd, podvozku, vyfuku proste vseho co se mohlo poškodit
5 je vymena chladici kapaliny motoru
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 103 2009 Accord Tourer  
Kopras je teď offline  Kopras
PříspěvekZaslal: 19.1.2018 , 18:53   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
To je pravda OK

1. Stisk Odemčení na DO - otevřou se dveře řidiče
2. Stisk otevře se zbytek auta + kufr
3. Stisk tlačítka kufru otevře se sám elektricky u Tourera

Ale on to asi ví, řeší to když má odemčený celý auto. Ale drtivá většinou když je odemčená tak mají volně přístupný i kufr taky.

Každopádně to dvojí odemknutí je hrozná kokotina. Neuvěřitelně mě to štve, kdybych třeba jezdil jen tím tak si na to zvyknu, ale když člověk střídá více aut, tak si někdy ve tmě, když nevidím na tlačítka, připadám jak magor Velmi šťastný


Spuhasím je to debilní prý to jde nějak předělat tak se na to v Hondě zeptam a dam vedet
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 19 2011 Accord Tourer  
Kopras je teď offline  Kopras
PříspěvekZaslal: 19.1.2018 , 19:03   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
To je pravda OK

1. Stisk Odemčení na DO - otevřou se dveře řidiče
2. Stisk otevře se zbytek auta + kufr
3. Stisk tlačítka kufru otevře se sám elektricky u Tourera

Ale on to asi ví, řeší to když má odemčený celý auto. Ale drtivá většinou když je odemčená tak mají volně přístupný i kufr taky.

Každopádně to dvojí odemknutí je hrozná kokotina. Neuvěřitelně mě to štve, kdybych třeba jezdil jen tím tak si na to zvyknu, ale když člověk střídá více aut, tak si někdy ve tmě, když nevidím na tlačítka, připadám jak magor Velmi šťastný


Spuhasím je to debilní prý to jde nějak předělat tak se na to v Hondě zeptam a dam vedet
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 19 2011 Accord Tourer  
Kopras je teď offline  Kopras
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 19:08   Citovat  

Kopras napsal:
Spuhasím je to debilní prý to jde nějak předělat tak se na to v Hondě zeptam a dam vedet


tak jsem byl dnes v Honde a nejde to předělat nebo aspoň ne ofiko takže bohužel Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 19 2011 Accord Tourer  
Kopras je teď offline  Kopras
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 19:12   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
mě u Accorda nešel otevřít kufr dokud jsem nemáčkl 2x tlačítko odemknout auto na dálkáči nebo když jsem máčkl tlačítko kufru na dálkáči tak odskočil hned. jinak to nešlo ručně.... mě to bylo na obtíž. furt jsem musel mačkat.... určitě to pujde naprogramovat



prý nejde dneska jsem to řešil
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 19 2011 Accord Tourer  
Kopras je teď offline  Kopras
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 19:23   Citovat  

Forev77 napsal:
Ahoj, mám nejspíš úplně ten samý problém. Už jsem to řešil v Hondě Roudnice n/L, ale na nic nepřišli. Mám Accord combi 2014 2.0 vtec. Docela dost mi to vadí.... kazí to jinak dobrý dojem z auta. Od samého začátku mám podezření na spojku, ale v Hondě mi řekli, že to spojka není.... no jsou to jenom lidi a pochopitelně se můžou mýlit. Hodně by mě zajímalo jak dopadneš!
Odkud jsi? Díky za odpověď.


tenhle problém mám taky prý spojka tak nevím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 19 2011 Accord Tourer  
Adlok je teď offline  Adlok
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 20:21   Citovat  

Zdravím, možná by to spíš patřilo do vlákna o kamerách, ale mám A8G, tak to píšu sem. Velmi šťastný O co jde:
Zapnu zapalování, zapne se kamera (TrueCam A7S) i GPS. Jakmile ale nastartuju, tak pravděpodobně poklesne napětí, a kamera se restartuje. Dostane pravděpodobně jakoby impuls, že se má vypnout. Jak nastartuju, kamera zas naběhne. Jak ale naběhne, GPS už ne. Kamera natáčí, ale rychlost se neukazuje. Vaše názory? Zná někdo řešení?
Částečným řešením by bylo kameru pokaždé zapnout do zásuvky až po nastartování, ale to právě nechci...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 25 2009 Accord  
NITRO.Z je teď offline  NITRO.Z
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 20:39   Citovat  

Adlok napsal:
Zdravím, možná by to spíš patřilo do vlákna o kamerách, ale mám A8G, tak to píšu sem. Velmi šťastný O co jde:
Zapnu zapalování, zapne se kamera (TrueCam A7S) i GPS. Jakmile ale nastartuju, tak pravděpodobně poklesne napětí, a kamera se restartuje. Dostane pravděpodobně jakoby impuls, že se má vypnout. Jak nastartuju, kamera zas naběhne. Jak ale naběhne, GPS už ne. Kamera natáčí, ale rychlost se neukazuje. Vaše názory? Zná někdo řešení?
Částečným řešením by bylo kameru pokaždé zapnout do zásuvky až po nastartování, ale to právě nechci...


Ahoj, já ju mám taky v A8G a taky se při startování vypne a zase zapne, ale GPS po čase (až najde družice) připojí a ukazuje rychlost - ještě to i zahlásí že je GPS připojena. Akorát tu rychlost ukazuje o cca. 10km/h víc.

Zbyňa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 50 1997 Prelude VTEC  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 76, 77, 78  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(94173 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 2.1221s ][ Dotazy: 154 (2.0099s) ][ GZIP on - Debug on ]