Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 84, 85, 86  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 75 z 86
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2018 , 10:59  Naposledy upravil jakubM dne 14.5.2018 , 16:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

RIZ3K9 napsal:
To mě vůbec necuká všechny ty změny ve výkonu jsou plynulý. Ještě jsem to zkoušel a možná to dělá mezi 2000 - 3000rpm a určitě mezi 5000-6500rpm. Na dálnici v kopci dám ve 170kmh plnej plyn a ono to nic nedělá sotva to drží rychlost a nezrychluje! a i na rovině je to jak když mě někdo drží za zadek zmatenej to i A5g F20 tahá víc. Každopádně všechny symptomy mi hrajou na váhu vzduchu. Musím to napíchnout na diag a koukat na Live data váhy, ale vsadím se, že tam bude propad.


jak se podle diagnostiky pozná špatná váha vzduchu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1896 2008 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.5.2018 , 16:29   Citovat  

jakubM napsal:
jak se podle diagnostiky pozná špatná váha vzduchu?


Se stoupajícími otáčky musí růst i množství nasávaného vzduchu (jednotky jsou gram za vteřinu nebo litr za vteřinu) a musí to být plynulá stoupající lineární křivka prakticky stejná/podobná jako křivka stoupajících otáček motoru. Někdy tam můžou být drobný odchylky (když má auto dlouhé a krátké sání, časování ventilů atd.) ale musí být malý, postupný a dávat určitou logiku. A když je už je váha KO, tak je v tý křivce najednou propad dolů a po chvilce zase vylétne nahoru a děje se to právě v tom okamžiku kdy to nejede. Každopádně je tohle takový obecný, vetšinou to řeším u neHond. U Hondy jsem to zatím neřešil, ale princip činnosti je stejný, takže to oměřím, zjistim parametry a uvidím. Ale důležitý je sledovat tu křivku, aby neměla nějaký markantní výkyvy. Nějak se na to musím dostat a když to bude v té váze, tak sem zkusím dát nějaký konkrétní čísla a poznatky je to dobrý

Edit: A ještě váha vzduchu na principu toho, že v ní je drátek/vrstva do kterého ECU posílá určité napětí a "žhaví" ho na určitou teplotu a tím jak prochází vzduch tak se ochlazuje a Ecu motoru do něj musí posílat vetší a vetší napětí aby udržela stále stejnou konstantní teplotu. A podle toho kolik tam posílá napětí vypočítává množství vzduchu. Takže z logiky věci vyplývá, že váha stárne protože s evypaluje, takže není od věci jí preventivně vyměnit Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2371 2009 Accord Tourer  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2018 , 7:03   Citovat  

zkousel to nekdo logovat přes Torque?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1408 2008 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.5.2018 , 8:49   Citovat  

krtekm napsal:
zkousel to nekdo logovat přes Torque?


Nezkoušel, ale mám to dneska noci v plánu HaHaaa Nemám čas tahat auto na dílnu na velkou diag, ale zároven jsem zvědavý co tomu jebe Velmi šťastný takže to nejdřív zkusím jednoduše přes ELM Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2371 2009 Accord Tourer  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.5.2018 , 9:58   Citovat  

Tak jsem to včera zkoušel přes torgue a kupodivu to funguje slušně. Live data fungují, takže jsme to vyzkoušel, ale nejsem z toho moc moudrý Smutný protože podle parametrů atd. se jeví všechno ok, Lambdy jedou obě dvě v pohodě, poloha škrtící klapky taky ok, teploty sání, vody OK a co se týče váhy vzduchu MAF tak tam si nejsem jistý v těch kritický otáčkách 5000rpm-6500rpm více kolísá než v jiných otáčkách, pohybuje se v zatížení mezi 115 - 135 g/s ale má pořád tendenci lehce stoupat, takže mi přijde že to kolisání je až důsledek nějaké možné "závady", protože pořád řeším jestli nehledám něco co tam není, ale pokud by tohle bylo normální tak teda, at se jde Honda zahrabat Smutný Zkoušel jsem to na dálnici několikrát, odpojil jsem i lambdu a pořád tak nějak stejný, prostě to v 5000 rpm jako lehce usne, trochu to zaváhá a pak se to začne pomalu roztáčet a jakmile to dojde k 6500 rpm tak to fakt citelně zatáhne, což v rychlosti kolem 190 je slušný a značí to že tam před tím zátahem chybí minimálně 20Kw. Pořád mě to trochu táhne že to bude něco s VTECem a VTC, takže že by vytahaný řetěz + stavitelné vačkové kolo? Protože mi klasicky rachtá vačkový kolo po delším stání při startu, každopádně chybu P0341 to zatím nevyhodiilo. Asi budu muset zadrátovat auto vzít tam HDS + osciloskop a měřit. Nebo teda začnu tím jednoduším že objednám váhu vzduchu a uvidim Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2371 2009 Accord Tourer  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2018 , 10:34   Citovat  

A nemas nekoho blizko sebe, ze by jste si jen ty MAFka prohodily mezi sebou? Prohozene je to za 5 minut... Ja mam propad, ted spis pocukavani, kolem 1500-2000rpm. Prisuzuju to ale baypasu predehrevu klapky, nebo odstraneni rezonatoru Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1408 2008 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.5.2018 , 15:44  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 16.5.2018 , 19:43, celkově upraveno 9 krát. Citovat  

Já tu možná vyhrabu nějakou 5 pinovou z něčeho jinýho a zkusím jí napinovat a zbastlit jestli se něco nězmění, jsem jí zkoušel i odpojit a jet s tím, ale musí se nastartovat s plynem a pak to sice jede ale jen asi do 3500rpm a pak to začne kuckat jak v omezovači Velmi šťastný každopadáně geniální jak se rozsvítí přístrojovka kontrolkama, taková diskotéka - VSA, CMBS, Motor, vykřičník VSA, ičko + bliká na maxidotu Check Engine, VSA, TSA atd Velmi šťastný

Edit: Tak shodou okolností jsem dělal dneska jízdní diagnostiku na Toyote Avensis 2010, tak jsem kouknul na váhu a u Toyoty je uplně krásná rovná křivka směrem nahoru bez jakýholiv "zubu" nebo pochybení, sice dojde jen k cca 110g/s ale to je tím že je to jen 2,0. Takže začnu od toho nejdnodušího ke složitějšímu tzn. od Váhy ke GO motoru pořádnej výtlem A perlička je, že mají stejný konektor (krom jednoho výstupku), stejný uchycení a vubec jsou celý stejný, krom nápisu ale nevím jak na tom budou s elektronickýma parametrama Velmi šťastný Velmi šťastný

Edit 2: HaHaaa Ted´ jsem si vybavil, že když jsem čistil PCV a klapku tak jsme tam viděl MAP senzor, ale jak jsem zblblej tou novinkou u Hond (použití váhy) tak jsem na něj uplně zapoměl, takže K24z3 má jak MAP senzor tudy odkaz tak MAF senzor tudy odkaz Takže ted zjistit co je pro ECU primární = "Welcome in bordel, but mission accepted" Je to tam. Každopádně udajně primárně by mělo jet řízení přes MAF senzor a v případě selhání nebo nějaký abnormalit MAF by měl jet motor podle MAP senzoru, což by u mě to chování celkem odpovídalo zmatenej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2371 2009 Accord Tourer  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 16.5.2018 , 18:27   Citovat  

Ahoj. Měl bych dotaz u výbavy executive. Chtěl bych vyměnit středový panel za oem s navigací. Půjde to bez nějakých komplikací? Připraveno by to asi mělo být když je navi výbava na přání ne? Nenašel jsem jesli se to tu řeši nebo ne, takže se předem omlouvám pokud takový dotaz tady je. Chtěl bych zanechat opavdu originál líbí se mi to tak víc. Třeba by se mi to podařilo sehnat z nějaké bouračky. to mi hlava nebere Otázka ještě je kolik by ten panel stál.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 896 2012 Accord Tourer  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.5.2018 , 19:15   Citovat  

Není to jen o panelu, ale i o DVD mechanice v kufru. Ten panel vepředu je jen zobrazovací jednotka. Obrazový signál atd. do něj jde zezadu z kufru, ale možná by tam elektrická příprava mohla být.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2371 2009 Accord Tourer  
činka je teď offline  činka
PříspěvekZaslal: 17.5.2018 , 8:39   Citovat  

Zdar lidí, od kdy byl do dieslových accordů montovaný filtr pevných částic?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 50 2000 HR-V  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 17.5.2018 , 10:16   Citovat  

Nejsem si jistej, ale myslím že záleží na zemi prodeje. Třeba zahraniční auto už ho mají, prodávaný v čr je nějako dobu ještě neměli. Ale třeba to byla souhra náhod.

činka napsal:
Zdar lidí, od kdy byl do dieslových accordů montovaný filtr pevných částic?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 68 2009 Accord Tourer  
činka je teď offline  činka
PříspěvekZaslal: 17.5.2018 , 10:48   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Nejsem si jistej, ale myslím že záleží na zemi prodeje. Třeba zahraniční auto už ho mají, prodávaný v čr je nějako dobu ještě neměli. Ale třeba to byla souhra náhod.



Asi jo, už jsem i něco vysondoval. V říši to bylo za příplatek. Takže může být i nemusí.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 50 2000 HR-V  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.5.2018 , 19:44   Citovat  

tuším že to bylo od roku 2011...jinak u koncernů je nepsany pravidlo - rovna koncovka vyfuku - vozidlo ma filtr, zahnuta koncovka dolu - vozidlo nema filtr. nevim jak tady...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 967 2011 Accord  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2018 , 21:15   Citovat  

činka napsal:
Zdar lidí, od kdy byl do dieslových accordů montovaný filtr pevných částic?

Všechny 2.2 idtec má DPF takže už 2008
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 795 2005 Accord  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2018 , 21:19   Citovat  

Jinak by to mělo být minimálně u CR-V 2.2 i-DTEC do nějakeho roku, ne?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 999 2016 HR-V  
PVD je teď offline  PVD
PříspěvekZaslal: 18.5.2018 , 14:54   Citovat  

MSX napsal:
Ahoj. Měl bych dotaz u výbavy executive. Chtěl bych vyměnit středový panel za oem s navigací. Půjde to bez nějakých komplikací? Připraveno by to asi mělo být když je navi výbava na přání ne? Nenašel jsem jesli se to tu řeši nebo ne, takže se předem omlouvám pokud takový dotaz tady je. Chtěl bych zanechat opavdu originál líbí se mi to tak víc. Třeba by se mi to podařilo sehnat z nějaké bouračky. to mi hlava nebere Otázka ještě je kolik by ten panel stál.


Pro navigaci jsou navíc další tlačítka (asi s tím počítáš, když budeš měnit celý středový panel), ale displej se používá i pro zadní kameru. Pokud ji budeš chtít přidat, počítej s výrazně větším zásahem, ostatně už kvůli té DVD mechanice půjdeš do kufru.

Každopádně hodně štěstí, jsem zvědav, zda se to povede. Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2018 , 15:49   Citovat  

Jaký má čidlo teploty oleje vliv na funkci motoru? Velmi šťastný diagnostika (HDS) nám před nastartováním ukazuje teplotu oleje -19°C a po x kilometrech pouze 33°C (víc ne).. A rovnou se i zeptám kolik cca stojí a kde se nachází kuky kuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1896 2008 Accord  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 18.5.2018 , 17:54   Citovat  

PVD napsal:
Pro navigaci jsou navíc další tlačítka (asi s tím počítáš, když budeš měnit celý středový panel), ale displej se používá i pro zadní kameru. Pokud ji budeš chtít přidat, počítej s výrazně větším zásahem, ostatně už kvůli té DVD mechanice půjdeš do kufru.

Každopádně hodně štěstí, jsem zvědav, zda se to povede. Mrk


Chtěl bych to hlavně kvůli couvačce (bude stím hlavně jezdit drahá polovička)i ta navigace je příjemná. Všechno jde když se chce. Výhoda je že už to někdo vymyslel = Honda . Spíš mě zajímala něčí zkušenost a jestli se to vůbec finančně vyplatí(svepomoci). Ale asi to nikdo takhle neřešil. Velmi šťastný Teprve vybírám acco. A dva adepti co jsou podle mých představ tak zrovna nemají navigaci. Tak se rozhoduju jestli koupit acco a třeba to později dodělat. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 896 2012 Accord Tourer  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 9:14   Citovat  

MSX napsal:
Chtěl bych to hlavně kvůli couvačce (bude stím hlavně jezdit drahá polovička)i ta navigace je příjemná. Všechno jde když se chce. Výhoda je že už to někdo vymyslel = Honda . Spíš mě zajímala něčí zkušenost a jestli se to vůbec finančně vyplatí(svepomoci). Ale asi to nikdo takhle neřešil. Velmi šťastný Teprve vybírám acco. A dva adepti co jsou podle mých představ tak zrovna nemají navigaci. Tak se rozhoduju jestli koupit acco a třeba to později dodělat. je to dobrý


No já jsem celkem dobrodruh co se týče aut, ale do tohohle bych se asi nepouštěl. Nebo spíš takhle - pokud by byla příprava kabeláže tak možná i jo, ale pokud tam chybí tak to sežere strašně času a peněz a myslím že to nikdy nebude jako oem, pac u Acco už je plnohodnotná Can bus linka, takze si nejsem jistý jestli nemají jiný software ostatní řídící jednotky (levá a pravá MICU jednotka atd....) Každopádně co vím tak zadní kamera je privedena rovnou do displeje a nejde přes zadní dvd jednotku, protoze jsem si mezi dvd a displej zapojil dvd přehrávač se switchem který mi přepíná signál buď z dvd jednotky navi nebo z dvd přehrávače. Když mám to mám v režimu dvd přehrávače, tudiz odpojeny signál z kufru tak mi kamera i tak funguje je to dobrý pokud auto teprve vybírás tak počkej a něco se objeví. Já čekal třičtvrtě roku HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2371 2009 Accord Tourer  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 9:22   Citovat  

jakubM napsal:
Jaký má čidlo teploty oleje vliv na funkci motoru? Velmi šťastný diagnostika (HDS) nám před nastartováním ukazuje teplotu oleje -19°C a po x kilometrech pouze 33°C (víc ne).. A rovnou se i zeptám kolik cca stojí a kde se nachází kuky kuk


Do cela zajímavá otázka, ale dle mě to na funkci motoru samotného vliv nemá, protože to se většinou všechno bere z teploty vody. Ale je pravda že u motoru který dělá směs dle MAP i MAF senzoru člověk nikdy neví HaHaaa Teplota oleje se používá k výpočtu opotřebení oleje a k nastavení servisních intervalů nebo jako upozornění přehřátí. Každopádně čekal bych ho jako součást cidla hladiny oleje, tudiz ve vaně nebo u cidla tlaku. A co ty pokročil jsi nějak jak jsi řešil taky ty chybějící koně? muhehe
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2371 2009 Accord Tourer  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 11:40   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Do cela zajímavá otázka, ale dle mě to na funkci motoru samotného vliv nemá, protože to se většinou všechno bere z teploty vody. Ale je pravda že u motoru který dělá směs dle MAP i MAF senzoru člověk nikdy neví HaHaaa Teplota oleje se používá k výpočtu opotřebení oleje a k nastavení servisních intervalů nebo jako upozornění přehřátí. Každopádně čekal bych ho jako součást cidla hladiny oleje, tudiz ve vaně nebo u cidla tlaku. A co ty pokročil jsi nějak jak jsi řešil taky ty chybějící koně? muhehe


zatím jsem nic neřešil, ale jede to trochu hůř, než když se to koupilo.. respektive to maličko omdlelo, po seřízení ventilů (na vůle 0,25 a 0,30).. to jsem se dočetl na zahraničních fórech, tak ventily nastavují na 0,22 a 0,27 tak pokud to tak bylo, mohlo to jet asi lépe... to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1896 2008 Accord  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 11:48   Citovat  

jakubM napsal:
zatím jsem nic neřešil, ale jede to trochu hůř, než když se to koupilo.. respektive to maličko omdlelo, po seřízení ventilů (na vůle 0,25 a 0,30).. to jsem se dočetl na zahraničních fórech, tak ventily nastavují na 0,22 a 0,27 tak pokud to tak bylo, mohlo to jet asi lépe... to mi hlava nebere


Každý máme jiný cit v ruce a taky proto je tam tolerance v nastavení vůlí. Nějaké rozmezí např. 0,21-0,25 nebo 0,28-0,32. A nemyslím si že to má nějaký vliv na to jak jede motor který by si poznal...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3520 2003 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 12:48   Citovat  

jakubM napsal:
zatím jsem nic neřešil, ale jede to trochu hůř, než když se to koupilo.. respektive to maličko omdlelo, po seřízení ventilů (na vůle 0,25 a 0,30).. to jsem se dočetl na zahraničních fórech, tak ventily nastavují na 0,22 a 0,27 tak pokud to tak bylo, mohlo to jet asi lépe... to mi hlava nebere


A nemohlo to trochu zlenivět díky váze navíc po montáži LPG? Nebo už jsi to s LPG kupoval? Nad LPG taky pořád váhám, nechce se mi to do toho zatím cpát pac je to všechno takový panensky HaHaaa ale je pravda, že po okrskach normální jízdou je průměr 12.4l takze by se to dost vyplatilo. Ale i tak mi ta spotřeba přijde vysoká a utvrzuje mě v tom že je někde něco špatně. Kolik jezdíš spotřebu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2371 2009 Accord Tourer  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 13:09   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
A nemohlo to trochu zlenivět díky váze navíc po montáži LPG? Nebo už jsi to s LPG kupoval? Nad LPG taky pořád váhám, nechce se mi to do toho zatím cpát pac je to všechno takový panensky HaHaaa ale je pravda, že po okrskach normální jízdou je průměr 12.4l takze by se to dost vyplatilo. Ale i tak mi ta spotřeba přijde vysoká a utvrzuje mě v tom že je někde něco špatně. Kolik jezdíš spotřebu?


Lpg jsem daval ja, ale i tak to jelo... hele jezdim cca za 10l plynu (podle tankovani) nebo 9l benzinu (dle PP)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1896 2008 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 14:02   Citovat  

jakubM napsal:
Lpg jsem daval ja, ale i tak to jelo... hele jezdim cca za 10l plynu (podle tankovani) nebo 9l benzinu (dle PP)



Jojo, to je pěkná spotřeba je to dobrý to ja jsem
dost výš, mam sice automat, ale to je tak litr navíc takze jsem i tak pocital ze by to melo jezdit kolem 10.5 benzínu. A že začátku to bylo v pohodě, na dálnici podle předpisů jsem se dostal na 8.5l a ted uz ani omylem. Musim to hold oměřit osciloskopem a musi byt nekde něco špatně. Akorat nejlepsi je ze mi vsichni rikaji jak to jede pěkně včetně manželky Velmi šťastný a já jedinej mám pocit že mě někdo drží za zadek a že to pri zrychlování vibruje. pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2371 2009 Accord Tourer  
činka je teď offline  činka
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 17:02   Citovat  

Nějaký typ na acco v kombíku 2005-2008? 7g-8g benzín nebo nafta nerozhoduje. Šli by jste do auta z ESA?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 50 2000 HR-V  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 18:38   Citovat  

činka napsal:
Nějaký typ na acco v kombíku 2005-2008? 7g-8g benzín nebo nafta nerozhoduje. Šli by jste do auta z ESA?


Alicanteho vypada fajn Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1896 2008 Accord  
činka je teď offline  činka
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 19:56   Citovat  

jakubM napsal:
Alicanteho vypada fajn Úsměv


Jj, vypadá fajn, ale to už je finančně trochu mimo mísu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 50 2000 HR-V  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.5.2018 , 21:26   Citovat  

činka napsal:
Jj, vypadá fajn, ale to už je finančně trochu mimo mísu.


No máme tady v ČR bezkonkurenčně nejlevnější 8g Accordy z celé Evropy minimálně benzínový. Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2371 2009 Accord Tourer  
činka je teď offline  činka
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 3:25   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
No máme tady v ČR bezkonkurenčně nejlevnější 8g Accordy z celé Evropy minimálně benzínový. Se stydím


A těch je jak šafránu...nafty mrak a benzín jedno dvě....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 50 2000 HR-V  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 84, 85, 86  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(95373 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 1.2216s ][ Dotazy: 152 (1.0899s) ][ GZIP on - Debug on ]