Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Zaslat odpověď



  Strana 9 z 9
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2018 , 12:24   Citovat  

Ještě pár dalších. Jinak navigaci jsem kupoval na vrakovišti s tím že je nefunkční oprava byla celkem jednoduchá v mém případě bzl problém v DVD mechanice co je schovaná v kastlíku, opravu jsem provedl vyčištěním čočky laseru mechaniky a od té doby navigace funguje bez problému pro jistotu jsem si hned do náhrady koupil ještě jeden laser kdyby tento začal blbnout.


DSC_1139.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1139.JPG, 2.4 MB

DSC_1140.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1140.JPG, 2.99 MB

DSC_1142.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1142.JPG, 1.65 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 84 H+ body: 0 1993 Prelude  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 13:10   Citovat  

Výměnu rádia za navigaci jsem řešil už před lety a nedořešil. Mám předfaceliftové Type-S a v kabeláži potřebné kabely nejsou, dle informace z Hondy je tam jiný kabelový svazek. Pak jsem hledal alternativy a po informaci, že bych musel vytáhnout od baterie extra napájení, jsem se na to vykašlal. Jde to tedy dořešit i jinak???
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 963 H+ body: 0  
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 13:18   Citovat  

nemusíš tahat od baterie zvláštní napájení jsou tam použity dva + jeden je stálý a druhý změříš až po otečení klíčkem do první polohy, oba dva tyto + najdeš v kabeláží co vedou do rádia nebo na obou stranách auta vlastně jakoby schované za pojistkama u nohy v takových společných propojovacích svorkovnicích. Jinak já mám výbavu executive a žádné kabely tam připraveny nebyly


DSC_1121.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1121.JPG, 2.75 MB

DSC_1122.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1122.JPG, 3.18 MB

DSC_1124.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1124.JPG, 2.95 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 84 H+ body: 0 1993 Prelude  
tom.marek je teď offline  tom.marek
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 16:05   Citovat  

Tak už to mám doma. Vyzkoušeno
Zapojení rádia je stejné hraje. Ventilace a topení taky funguje.

Potřeba pouze natahat kabely k DVD a z DVD do panelu. A zapojení horního dispeje coz nebude problém, schéma je stažené tak se můžeme o víkendu bavit Velmi šťastný


29390885_10211691425071517_1248877693_o.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
29390885_10211691425071517_1248877693_o.jpg, 340.6 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 66 H+ body: 0 1995 Civic VTEC-E  
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 16:26   Citovat  

tom.marek napsal:
Tak už to mám doma. Vyzkoušeno
Zapojení rádia je stejné hraje. Ventilace a topení taky funguje.

Potřeba pouze natahat kabely k DVD a z DVD do panelu. A zapojení horního dispeje coz nebude problém, schéma je stažené tak se můžeme o víkendu bavit Velmi šťastný


To výpadá že máš opravdu všechno dokonce i něco navíc Úsměv ale tu práci s těmi ustřiženými kabely ti nezávidím.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 84 H+ body: 0 1993 Prelude  
tom.marek je teď offline  tom.marek
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 16:49  Naposledy upravil tom.marek dne 26.4.2018 , 9:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mystic napsal:
To výpadá že máš opravdu všechno dokonce i něco navíc Úsměv ale tu práci s těmi ustřiženými kabely ti nezávidím.


Bude zábava no Velmi šťastný Ale naštěstí 80% kabeláže je stejné jako na mém autě.. 20% se bude muset dodělat muhehe
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 66 H+ body: 0 1995 Civic VTEC-E  
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 17:33   Citovat  

tom.marek napsal:
Bude zábava no Velmi šťastný Ale naštěstí 80% kabeláže je stejné jako na mém autě.. 20% se bude muset dodělat muhehe


Kdyby jsi si vzal i konektor, ktery pasuje zezadu do te DVD mechaniky ten zelený co je nad nim udělaný křížek tak sis mohl udělat i video vstup třeba pro parkovací kameru nebo na přehráváni videa.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 84 H+ body: 0 1993 Prelude  
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 19:34   Citovat  

Tady je návod pro couvací kameru ale na video vstup si mužeš zapojit cokoliv.
Obrazky nejsou z mojí istalace ale stahnute z internetu ale postupovat se podle nich dá DVD mechanika pro Acuru TSX je trochu jíná ale konektor který je potřeba je stejný.


dvdback.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
dvdback.jpg, 56.02 kB

WOshrink.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WOshrink.jpg, 90.01 kB

Finished2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Finished2.jpg, 124.01 kB

camera.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
camera.jpg, 58.38 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 84 H+ body: 0 1993 Prelude  
tom.marek je teď offline  tom.marek
0
PříspěvekZaslal: 26.4.2018 , 9:48   Citovat  

Tak po dvou týdnech je navigace zapojena a už týden vše běží jak má. Nebylo to úplně jednoduché, ale zvládli jsme to.
Díky všem za rady hlavně při tahání drátů Velmi šťastný
Za mě můžu výměnu doporučit je to dobrý Nedá se to vůbec srovnat s klasickým rádiem. Vypadá to 100x lépe Je to tam.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 66 H+ body: 0 1995 Civic VTEC-E  
Djabel je teď offline  Djabel
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2018 , 17:14   Citovat  

Tak já jsem taky dneska konečně blbnul s čínou z aliexpresu


33340931_10216266542366450_4296147226595426304_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
33340931_10216266542366450_4296147226595426304_n.jpg, 230.1 kB

33303730_10216267398227846_6110728251540242432_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
33303730_10216267398227846_6110728251540242432_n.jpg, 213.3 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 76 H+ body: 0  
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 20:48   Citovat  

Kamosovi to po roku umrelo...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1891 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 21:00   Citovat  

Trochu to vypada, jako kdyz koupite babicce novou televizi do stare, socialisticke steny HaHaaa
Mohli to cinani trochu vzhledove zakomponovat vic po vzoru origo navigace, ale zase to bude umet furu veci OK
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 430 H+ body: 1 2004 Accord  
makak je teď offline  makak
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2018 , 13:06   Citovat  

ahojte, tak precital som si cely prispevok ale nenasiel som alebo prehliadol odpoved.

mam accord tourer comfort 2.0 predfacelift samozrejme s obyc radiom....zohnal som si navigaciu horny displey DVD mechaniku aj zosilovac z accordu tourer exe 2007 2,2cdti.

mam k tomu aj povodnu kabelaz....budem potrebovat este nieco naviac alebo mi bude stacit prekablovat z tej co som zohnal?

dakujem za odpovede. pripadne mam aj ine diely na tourera diesel 2007 ak niekto bude zhanat.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 147 H+ body: 0  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(94173 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0885s ][ Dotazy: 86 (0.0300s) ][ GZIP on - Debug on ]