Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Connect 2 (CXG)
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 2 z 3
JardaBar je teď offline  JardaBar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2018 , 11:23   Citovat  

A to je podle mě chyba, používat ten "tablet" jen jako zobrazovač. Z důvodů co jsem psal. Navíc bezdrátové dobíjení ani nemusí zvládat telefon dobíjet, stejně tak přes USB často nestíháš dobíjet, protože spotřeba telefonu je vyšší. Většina telefonů se při navigaci (náročné na výkon CPU) a současném nabíjení hodně přehřívá, to vůbec nesvědčí akumulátoru v telefonu.
Vše by mělo běžet v hardware auta a telefon využít jen jako zdroj dat, nikoli "aplikační server".

Když se připojíš přes AndroidAuto/CarPlay/MirrorLink, veškerou práci krom zobrazení obhospodařuje telefon. Já bych to nechal na hardware v autě.
Mezi Civic (sedan) Comfort a Elegance je rozdíl 60k za (HondaConnect, 2z klimu, park.kameru + senzory) a dají tam takový pravěk ("tablet"). To je ostuda a nutí tě defacto HondaConnect nepoužívat a ničit si vlastní telefon. Ble
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 842 H+ body: 8  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2018 , 13:30   Citovat  

chápu, že to můžeš vidět jinak, ale já s tímhle connectem II jezdím půl roku, předtím dva a půl roku s connectem I a předtím pár let s přísavkou na okně a buď PDAčkem nebo mobilem
z uživatelskýho hlediska je suverénně nejlepší připojit mobil (nemusíš ho ani probouzet natož něco spouštět) k II a spustit Android Auto - cestovat podle waze, nechat si přečíst došlý zprávy a ovládat třeba Hudbu play a svoje playlisty s hudbou co mám telefonu, než to honit doinstalováním dublovaných aplikací, sledování aktualizací jak aplikací, tak map pro connect, spouštět hotspot... Úsměv , to jsem si užil u I...
navíc je to mnohem svižnější a všechno co si naplánuju/připravím v mobilu mimo auto mám hned po připojení i v něm

za pár let to rádio bude úplná komedie, ale telefon budu mít pořád aktuální, proto bych to radši využíval jen jako zobrazovač Mrk

MirrorLink je úplně mimo Smutný tam to podle mě nemá budoucnost proti googlu a applu, je to pomalý, lze používat jen minimum aplikací z telefonu a nejsem si jistý jestli nechá zhasnout mobil jako AA

při výměně celý jednotky netuším, jak je to s ovládáním ventilace a nastavováním funkcí auta, který se dělají přes connect... u číňanů jsem to funkční viděl, ale to bych si do auta nedal Ble

imho comfort/ele... tam toho chybí víc Mrk větší kola, mlhovky, aut. klima, navigace, kožený volant/řadička, hliníkový pedály, dešťový senzor, ty parkovací čidla + parkovací kamera, el. sklopný zrcátka, el. tuhost bederní opěrky...určitě jsem něco vynechal... těch 60 mi přijde fér, doděláváním aftermarketu asi ušetříš/něco ani nedoděláš, ale z originál dílů se dostaneš na víc (samozřejmě pokud to chceš všechno)
ve skutečnosti pak dostaneš na eleganci větší slevu než na comfort
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1766 H+ body: 13 2017 Civic  
JardaBar je teď offline  JardaBar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2018 , 21:01   Citovat  

xenon04 napsal:
z uživatelskýho hlediska je suverénně nejlepší připojit mobil a spustit Android Auto .... než to honit doinstalováním dublovaných aplikací, sledování aktualizací jak aplikací, tak map pro connect, spouštět hotspot... Úsměv


Ale vždyť tu celou dobu řešíš instalaci vlastních aplikací do toho Hondího tabletu, takže naopak místo zjednodušení práce a používaní jednoho zařízení udržuješ dvě?! Úsměv

xenon04 napsal:

zatím jsem nainstaloval Total Commander, Poweramp a Torque
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 842 H+ body: 8  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2018 , 22:03   Citovat  

řeším, protože to přes Android Auto není plnohodnotný "zobrazovač" mobilu (v posledních verzích google zakázal i aplikace třetích stran) Úsměv
v prostředí Android Auto se nedostaneš se k mp3 ani videím na usb disku, dostaneš se jen k hudbě v telefonu přes google hudbu play
proto instalace lepších přehrávačů, než těch vestavěných (to vzhledem k androidu v connectu kolikrát ani v nejnovější verzi být nemůžou, takže aktualizace odpadá)

vestavěný přehrávač hudebních souborů nemá ekvalizér, posuvník pro posouvání v písničce, neumí bezeztrátový FLAC apod.
videa taky ne všech formátů jdou přehrát jen v aplikaci galerie, navíc jen, když auto stojí...

správce souborů je takovej základ k tomu udělat si v zařízení pořádek
víc nepotřebuju, dával jsem jen na zkoušku Úsměv

teď už si snad rozumíme Úsměv kdyby to byl plnohodnotný "zobrazovač" s přístupem k usb vůbec nic bych do toho instalovat nepotřeboval Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1766 H+ body: 13 2017 Civic  
Lipák je teď offline  Lipák
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2018 , 22:21   Citovat  

Prosím, dovedl by někdo poradit, jak nainstalovat Mapy.cz do Connectu ?

tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 70 H+ body: 0  
JardaBar je teď offline  JardaBar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.6.2018 , 9:21   Citovat  

xenon04 napsal:
kdyby to byl plnohodnotný "zobrazovač" s přístupem k usb vůbec nic bych do toho instalovat nepotřeboval Úsměv


Tak si rozchoď MirrorLink (např. pomocí aplikace EasyConnected) a budeš mít 1:1 zrcadlo. tudy odkaz
další ukázky:
tudy odkaz
tudy odkaz

Ale budeš si vybíjet baterku v mobilu, protože veškerou práci bude mít na starost mobil nikoli tablet v autě Úsměv .
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 842 H+ body: 8  
Lipák je teď offline  Lipák
0
PříspěvekZaslal: 2.6.2018 , 13:07   Citovat  

JardaBar napsal:


Ale budeš si vybíjet baterku v mobilu, protože veškerou práci bude mít na starost mobil nikoli tablet v autě Úsměv .


A mimo to ,mám mobil často v tašce a nechce se mi ho tahat a zdržovat se připojováním - to si tu apku můžu pustit zrovna v mobilu.
Prostě by bylo ideální mít v autě nejlepší mapy na světě, tedy Mapy.cz Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 70 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 2.6.2018 , 17:38   Citovat  

já mám mapy.cz spíš na turistiku nebo kolo, do auta by mě to nenapadlo...
nicméně jsem to vyzkoušel a jezdit se podle toho dá, jen to není tak svižný na obsluhu jako Waze přes Android Auto a neukazuje to radary/zácpy/objížďky
graficky to na mobil taky ztrácí
navíc offline mapy mají snad 650mb, paměť v connectu je 2GB

nejlepší by asi byl 3G 10" tablet v kaslíku, kterej se při nastoupení nasadí přes connect a spáruje s autem Mr. Green


20180602_142301.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20180602_142301.jpg, 862.18 kB

20180602_142313.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20180602_142313.jpg, 842.15 kB

20180602_142331.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20180602_142331.jpg, 843.95 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1766 H+ body: 13 2017 Civic  
Lipák je teď offline  Lipák
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2018 , 22:35   Citovat  

No super.
A pro laika podrobný postup instalace by nebyl? Prosím
Ano,650mb to je důsledek bezkonkurenční podrobnosti map: všechny budovy, polní cesty,potoky a rybníky, cyklotrasy a dokonce vedení vysokého napětí Je to tam.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 70 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2018 , 9:14   Citovat  

upozorňuju, že tím lze z connectu udělat i pěkné nefunkční těžítko, záruka na něj nejspíš taky padá (i když v us komplet jednotku vyměnili na záruku, nejspíš sw chybu v mrtvém zařízení nikdo nehledal), takže jako laik bych to hodně zvážil a opakuji na vlastní nebezpečí Mrk
návod je určený pro Connect II s androidem 4.4.2 pro civic 10g 2016, 2017, u 2018 to prý z nějakého důvodu nejde (nejspíš aktualizace firmwaru nebo androidu?) Ble

verze "zdarma"

- vyštrachal jsem notebook
- koupil A-A USB kabel na alze tudy odkaz
- do notebooku stáhnul a rozbalil HondaHack.zip (vypnul antivir) z tudy odkaz
- postupoval přesně podle YouTube videonávodu tudy odkaz (po rootu jsem čekal delší dobu než se connect sám zrestartoval, celkem adrenalin)
- na flash disk si připravil instalační .apk soubory aplikací, které jsem chtěl nainstalovat (vykopíroval jsem si je z mobilního telefonu nebo stáhnul na tudy odkaz nebo tudy odkaz ) - nejspíš to lze i bez flashky pomocí prohlížeče přímo v connectu Mrk
- z mobilního telefonu udělal hotspot
- spustil aplikaci mapy a stáhnul offline mapy


placená jednodušší verze (nezkoušel jsem)

můžeš vynechat prvních 5 kroků a za poplatek ($10 nebo $25 PRO verze) přes paypal a obdržení hesla to celé udělat jen pomocí internetu přes connect v autě a adresu tudy odkaz

odkazy pro platby:
Honda Hack Basic: tudy odkaz
Honda Hack Pro: tudy odkaz

verze PRO umí navíc:
Enable write access to the external USB storage (pro only).
Auto click the OK button at startup (pro only).
Auto run app at startup (pro only).
z té verze přes kabel stojí update na PRO $18
to je tenhle videonávod tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1766 H+ body: 13 2017 Civic  
BrozikCZ je teď offline  BrozikCZ
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2018 , 14:57   Citovat  

Taky zvazuji root, ale az po servisu, jestli mi tam nenahraji novejsi verzi OS.

Nechapu, proc se automaticky, po zarazeni zpatecky, se nemuze ztlumit hlasitost...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 51 H+ body: 0 2017 Civic  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 14:26   Citovat  

xenon04 napsal:
při výměně celý jednotky netuším, jak je to s ovládáním ventilace a nastavováním funkcí auta, který se dělají přes connect... u číňanů jsem to funkční viděl, ale to bych si do auta nedal Ble



Víte tedy o funkčním řešení z Číny, já s tím OEM končím to se nedá. Je nezbytné aby na tom fungovalo ovládáním ventilace a nastavováním funkcí auta. Díky za každou radu přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1009 H+ body: 0 2010 Civic Type-R  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2018 , 9:21   Citovat  

no funkční... je toho plnej aliexpress a ebay, kolikrát ty parametry jsou jen vylhaný a tváří se že to ta jednotka má, co jsem koukal po us forech, někdo je spokojenej, někdo to vracel Smutný

třeba tenhle Phoenix už v 10G CTR místní člen (je aktivní i na fb ve skupině honda-clubu) má android-navigation-radio-for-honda-civic-2016-2017


Odkaz


můžeš si projít i US vlákno k tomuhle aftermarket-android-head-unit-feature-overview-installation


Odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1766 H+ body: 13 2017 Civic  
JardaBar je teď offline  JardaBar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2018 , 18:42   Citovat  

To vypadá velmi dobře. OK
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 842 H+ body: 8  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2018 , 21:22   Citovat  

xenon04 napsal:
třeba tenhle Phoenix už v 10G CTR místní člen (je aktivní i na fb ve skupině honda-clubu)


už jsem s ním v kontaktu, díky jdu počíst přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1009 H+ body: 0 2010 Civic Type-R  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2019 , 15:07   Citovat  

pokud někdo používá Poweramp jako hudební přehrávač v telefonu, může si od poslední aktualizace přehrávat vlastní muziku i přes Android Auto OK


20190131_120154.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20190131_120154.jpg, 183.17 kB

20190131_120133.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20190131_120133.jpg, 178.61 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1766 H+ body: 13 2017 Civic  
shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2019 , 19:21   Citovat  

Nestalo se někomu, že po restartu HU naběhlo do boot menu "Sofware Update"? Jsou tam asi 4 položky - restart, update via ADB, update via USB, reset to fatory, clear cache. Odtud není úniku.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 137 H+ body: 2 1993 Civic Vti  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2019 , 20:42   Citovat  

vypůjčil jsem si obrázek z jiné skupiny...

prý stačilo 15-20min vypnout auto (vyndat usb flash disky)
někdo na tu dobu odpojil i baterii


54799524.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
54799524.jpg, 61.17 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1766 H+ body: 13 2017 Civic  
mullah je teď offline  mullah
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2019 , 17:29   Citovat  

Ahojte,

Prosim pomoc, nefunguje mi spravne Waze cez Android Auto. Nastartuje to normalne, zacne navigovat ale po chvili sa strati GPS signal Smutný Vypnem, zapnem, chvilu to funguje a zasa to iste. Google maps funguje bez problemu, Waze priamo na telefone tak isto bez problemu. Mate nejaky napad co s tim ?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 13 H+ body: 0  
mullah je teď offline  mullah
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2019 , 22:38   Citovat  

mullah napsal:
Ahojte,

Prosim pomoc, nefunguje mi spravne Waze cez Android Auto. Nastartuje to normalne, zacne navigovat ale po chvili sa strati GPS signal Smutný Vypnem, zapnem, chvilu to funguje a zasa to iste. Google maps funguje bez problemu, Waze priamo na telefone tak isto bez problemu. Mate nejaky napad co s tim ?


Odpoviem si sam, nasiel som riesenie Úsměv
Bolo potrebne v nastavaniach telefonu vypnut Battery saver pre Waze. Zjavne to vypinalo GPS ked sa vypinala obrazovka.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 13 H+ body: 0  
shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2019 , 10:14   Citovat  

xenon04 napsal:
vypůjčil jsem si obrázek z jiné skupiny...

prý stačilo 15-20min vypnout auto (vyndat usb flash disky)
někdo na tu dobu odpojil i baterii


Opravdu to tak funguje. Problém vyřešen.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 137 H+ body: 2 1993 Civic Vti  
shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2019 , 8:46   Citovat  

Jestli můžu doporučit, s Honda hack neztrácejte ani čas ani peníze. Android se sice otevře, ale na tomto HW pak stejně nic nefunguje, instalace byť sebemenší aplikace trvá dlouhé minuty, spuštění pak někdy i desítky minut. Nějaký multitasking ani náhodou, jakmile nějaká aplikace 10 minut startuje, zablokuje se i zadní kamera a hudba kucká. Jednotku jsem i přes těch 25$ za hack vyhodil do popelnice a nahradil ji prvotřídní HU - viz foto. A je po problémech. Toto by měla Honda instalovat automaticky a nesnažit se prodávat 10 let staré Mitsubishi krámy.


IMG_20190426_171219.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20190426_171219.jpg, 783.38 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 137 H+ body: 2 1993 Civic Vti  
shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2019 , 8:55   Citovat  

maxxi napsal:
Víte tedy o funkčním řešení z Číny, já s tím OEM končím to se nedá. Je nezbytné aby na tom fungovalo ovládáním ventilace a nastavováním funkcí auta. Díky za každou radu přátele


Koupil jsem "značku" Fongent (viz foto). Nebyl přiložen instalační manuál nebo schéma propojení pro Hondu, tak jsem se chvíli potrápil se zadní kamerou a USB, ale finálně je to opravdu Plug&Play - propojíš a jede to. Displej sice nemá bůhvíjaký rozlišení, ale stačí, výkon excelentní a displej má 9", teď teprve si to zaslouží slůvko "Elegance".


IMG_20190426_171228.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20190426_171228.jpg, 862.95 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 137 H+ body: 2 1993 Civic Vti  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2019 , 12:52   Citovat  

Vyzera to fajn, mam par otazok.

1. Funguje vsetko na 100% ako na OEM ?
2. Zvuk, lepsi, horsi, rovnaky ?
3. Ma to digitalny vystup ?
4. Ma to externy vyspup na zosilovac ?
5. Aka je viditelnost na priamom slnku ?
6. Cena komplet ?

Diky moc za odpovede Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 234 H+ body: 0 2017 Civic  
JardaBar je teď offline  JardaBar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2019 , 16:12   Citovat  

shallowhal napsal:
Jestli můžu doporučit, s Honda hack neztrácejte ani čas ani peníze. Android se sice otevře, ale na tomto HW pak stejně nic nefunguje, instalace byť sebemenší aplikace trvá dlouhé minuty, spuštění pak někdy i desítky minut. Nějaký multitasking ani náhodou, jakmile nějaká aplikace 10 minut startuje, zablokuje se i zadní kamera a hudba kucká. Jednotku jsem i přes těch 25$ za hack vyhodil do popelnice a nahradil ji prvotřídní HU - viz foto. A je po problémech. Toto by měla Honda instalovat automaticky a nesnažit se prodávat 10 let staré Mitsubishi krámy.


A funguje ti vše co auto posílá po CAN bus?

Hondak: asi má toto
tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 842 H+ body: 8  
JardaBar je teď offline  JardaBar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2019 , 16:28   Citovat  

A tady od Joying ... tudy odkaz

   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 842 H+ body: 8  
HoldaTC je teď offline  HoldaTC
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2019 , 23:20   Citovat  

A co záruka u Hondy? Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3 H+ body: 0  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2019 , 18:56   Citovat  

Pokud to ma stejne konektory jako puvodni HU, nemusel by byt problem. Prinejhorsim by si tam dal pred navstevou servisu puvodni.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 127 H+ body: 0  
shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 5.5.2019 , 13:44   Citovat  

Prakticky na všechny otázky výše můžu odpovědět veskrze kladně. Ano, jedná se o Fongent Multimedia - koupeno přes Aliexpress za $380: Android 9.0 For Honda Civic 10 2015 2016 2017 2018 Car Radio 2 Din Gps Navi Px6 Dsp 2.5d Ips Screen 4gb 64gb Rds DSP TDA7850

Je to skutečně plug&play, zapojíš a všechno jede. Do Androidu zabudovali pár aplikací/driverů pro CAN bus zřejmě přímo od Hondy.

Snad pár výjimek:
    Jeden adaptér USB jsem musel drobně upravit (odříznout 2mm zobáček plastu)
    Adaptér HDMI nebyl v balení (lze koupit extra), ale ani nevím k čemu bych HDMI výstup pod palubovkou využil
    Nenašel jsem napájecí kabel antény (nebyl spojen s ant. kabelem), takže anténa v pasivním režimu nefunguje. Rovněž ale nepoužívám


Rozlišení 1024x600 se zdá být prehistoricky nízké, ale pro běžné používání je oněch 230 DPI naprosto v pohodě. Některé špatně napsané aplikace jako např. UPC Horizon Go s tím mají problém, ale i to se dá obejít pomocí pár triků s USB/ADB (a firmware setup kódů, které jsou známy). Ideální je provést hned na začátku ROOT - což se mi ale zatím nedaří (přivítám podobné nadšence k diskusi nad tímto problémem).

Ovládání klimy je velmi podobné, zobrazuje se na displeji (stejně jako kamera zpátečky se všemi módy). Jak říkám, celá jednotka fungovala na první zapojení. Navíc systém má digitální DSP chip, takže tu výraznou nelinearitu frekvenční charakteristiky továrních repro a jednotky samotné lze úspěšně upravit 15-pásmovým ekvalizérem (pokud má někdo měřák, šlo by upravit přímo dokonale).

Zesilovač má 4x50W a je napojen přímo na reproduktory ve dveřích (výkon dostatečný). Linkový výstup ovšem počítá i se středním reproduktorem a subwooferem. Co víc si přát?


IMG_20190426_171219.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20190426_171219.jpg, 783.38 kB

IMG_20190426_171228.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20190426_171228.jpg, 862.95 kB

IMG_20190426_160053.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20190426_160053.jpg, 762.78 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 137 H+ body: 2 1993 Civic Vti  
shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.5.2019 , 13:53   Citovat  

gregy4 napsal:
Pokud to ma stejne konektory jako puvodni HU, nemusel by byt problem. Prinejhorsim by si tam dal pred navstevou servisu puvodni.


Pokud budeš reklamovat problém motoru, tak nehraje roli jakou používáš jednotku pro poslech rádia Velmi šťastný Už dávno je na záruční opravy precedens.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 137 H+ body: 2 1993 Civic Vti  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Connect 2 (CXG)
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(96573 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1487s ][ Dotazy: 153 (0.0247s) ][ GZIP on - Debug on ]