Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[3]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9g - Honda connect, video za jízdy
Fórum: Interiér a Hi-Fi
6
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 9 z 10
martinz66 je teď offline  martinz66
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.10.2017 , 16:47   Citovat  

DaM napsal:
Ja bych to neriskoval. Kdyz jsem byl na garancce ja s CRV, upozornil jsem je, ze na infosystem nesmeji ani sahnout, natoz ho upgradovat. Sice nemam nejnovejsi mapy v Garminu, ale protoze je ten Garmin stejne na jeden velky exkrement, je mi to uplne jedno.

Garmin sice není úplná jednička, ale pokud ho už máš (já ho mám taky) tak na nový mapy stačí USB flash 16 GB a internet. Aktualizace se dělá přes aplikaci od Gamina (mapy jednou ročně, na 5 let zdarma, aktuální jsou 2018 a aktualizace je vždy cca. srpen-září). Jinak sám používám ofiko placený Sygic+trafic a funguje skvěle H+
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 28 H+ body: 2 2015 CR-V  
PetrZ je teď offline  PetrZ
1
PříspěvekZaslal: 14.11.2017 , 21:56   Citovat  

Ahoj všem, nemáte někdo zkušenost ideálně vlastní, zda někde v Praze spolehlivě aktualizují Coonect na verzi RC6? Dnes jsem byl v Auto Jarov Kunratice a nikdo si tam nebyl jistý a nebyli mi schopni nic slíbit, nebo garantovat. Bojím se té verze RC7.. Díky PetrZ
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 25 H+ body: 3  
Kicker77 je teď offline  Kicker77
0
PříspěvekZaslal: 13.1.2018 , 12:01  Naposledy upravil Kicker77 dne 28.8.2018 , 21:30, celkově upraveno 11 krát. Citovat  

Tak jsem dnes nahodil Sygic GPS Navigation 17.3.9 a slape zatim v pohode Úsměv
Kdyby mel nekdo chut zkusit, tak lze stahnout tudy odkaz
Uz je tam vyssi verze a blbla mi s ni instalacka (mozna lepsi pohledat fungujici verzi jinde = ulozto, webshare...)

Je tam sice nekolikrat popsan zpusob, ale mne fungovalo tohle:

1. Ze slozky sdcard/Android/Data/com.sygic.aura/Files/Maps jsem si ulozil mapy, ktery chci na flash. (Nove jdou vzdy dohrat kopirovanim pres flash. Pokud nejdou stahnout primo v sygicu v honde, pak nainstaluji treba na telefon free verzi z google play, stahnu pozadovane mapy a prenesu pres flash do auta).

2. Odinstalace Sygic z Honda connect. (nebo dle kroku 3 nova cista instalace)

3. Instalace nove apk.

4. Vsechny 3 slozky (Android, Maps, Res) , ktere si stahnu v baliku (z netu spolu s instalacni apk a prislusnou cracknutou slozkou Sygic) zkopirovat do sdcard/Android/Data/com.sygic.aura/Files (po instalaci APK jsou v teto slozce vsechny 3 puvodni slozky se stejnymi nazvy a je treba je smazat nebo prepsat).

5. Do slozky Maps nakopirovat slozky s mapami, ktere chci v aute v sygicu mit (jsou dobre odliseny nazvem a datem).

Samozrejme je potreba nastavit prava v honda permission, aby slapalo i behem jizdy. (pokud jde o preinstalaci, pak uz jsou prava pridelena pro com.sygic.aura z drivejska).

Prikladam foto cest a dulezitych slozek...

Tadydadydada a to je vse, pratele.


IMG_20180828_203741.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20180828_203741.jpg, 2.47 MB

IMG_20180828_203735.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20180828_203735.jpg, 2.62 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 26 H+ body: 0  
keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2018 , 11:11   Citovat  

Zdravím všechny.

Vypadá to, že Honda vydala aktualizaci Connectu, verzi RC8. Na xda je o tom zatím jenom jedna zmínka a není ještě otestované, zda fungují aplikace či nikoliv.

Přikláněl bych se k tomu, že fungovat nebudou. Takže pokud v nejbližší době plánujete návštěvu servisu, informujte se, zda již nemají k dispozici tuto novou verzi a případně její instalaci odmítněte (většinou se s nimi na tom lze domluvit).
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 35 H+ body: 2  
FrantaD je teď offline  FrantaD
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2018 , 12:38   Citovat  

Ahoj, našel jsem toto na XDA foru : tudy odkaz

To by mohlo fungovat i na nové RC verze Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2018 , 12:54   Citovat  

to je pro android 4.2.2 civicu 10g Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1693 H+ body: 12 2017 Civic  
PetrZ je teď offline  PetrZ
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2018 , 12:59   Citovat  

Franto, pozor to je na nový Connect
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 25 H+ body: 3  
FrantaD je teď offline  FrantaD
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2018 , 13:16   Citovat  

xenon04 napsal:
to je pro android 4.2.2 civicu 10g Mrk


Aha :-\ já mám Tourer z minulého roku, ale nevím jaký mám android (musím se podívat)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3 H+ body: 0  
unitak je teď offline  unitak
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2018 , 18:05   Citovat  

Ahoj,
nevíte prosím někdo, kde by mohl být problém? Měl jsem auto (C9G) v servisu a přeinstlovali mi Connect...takže musím znova nainstalovat všechny aplikace atd. Verzi Androidu mám pořád 4.0.4. Aplikace jsem už úspešně instaloval do connectu několikrát, ale tentokrát mám problém hned ze startu. ES File explorer mám přejmenovaný na HondaAp....apk v menu si najdu instalaci aplikací, vyhledá mi to ten soubor, kliknu na něj a políčko "instalace" je zašedlé a nelze na něj kliknout. Nevíte prosím kde by mohl být problém? Rád bych měl zas navigaci přímo v autě.

Mockrát díky všem. je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 30 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2018 , 20:17   Citovat  

na jakou verzi Ti to aktualizovali?
koukám, že už je RC8
od RC7 aplikace nelze instalovat podle předešlých návodů Ble
jestli tohle funguje netuším, zkus sledovat vlákno, vypadá to, že na RC7 by to mělo jít tudy odkaz

   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1693 H+ body: 12 2017 Civic  
keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2018 , 20:39   Citovat  

Po delší době ahoj,

vůbec nevím, jestli to tady ještě někdo sleduje. Na XDA se objevil návod na root RC7: tudy odkaz

Podle všeho to ukazuje na jednotce s vestavěnou navigací/odklopitelným displejem. Nevím jak je to u te nižší verze. Ale snad by tam měl být micro usb port taky.

Pokud si někdo nechal udělat v servisu aktualizaci na novější verzi než RC6.1, tak by to pro něj mohla být cesta jak opět použivat doinstalované aplikace.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 35 H+ body: 2  
PetrZ je teď offline  PetrZ
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2018 , 15:47   Citovat  

Ahoj, sleduji, byť mam původní verzi RC4, ale rád bych jí povýšil, tak čekám. Ten USB vypadá dobře, Začnu pátrat.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 25 H+ body: 3  
popin je teď offline  popin
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2018 , 16:06   Citovat  

Mám od února nové CR-V bez vestavěné navigace. Chtěl bych připojit mobil přes Android auto - stažena verze 3.2.581533.
Pro Honda 2017 a novější by mělo fungovat, ale nefunguje. Máte někdo radu nebo návod, jak do toho ? Díky.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2 H+ body: 0  
Apol je teď offline  Apol
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2018 , 21:09   Citovat  

popin napsal:
Mám od února nové CR-V bez vestavěné navigace. Chtěl bych připojit mobil přes Android auto - stažena verze 3.2.581533.
Pro Honda 2017 a novější by mělo fungovat, ale nefunguje. Máte někdo radu nebo návod, jak do toho ? Díky.


Ahoj, android auto je jen pro civic 10g, CR-V 5g ( která u nas ještě neni) a v americe to ma myslim i accord.
My mame bohužel stary android 4.0.4 který to nepodporuje.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14 H+ body: 0 2016 CR-V  
popin je teď offline  popin
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2018 , 11:00   Citovat  

Díky za odpověď. Je reálné, že by se časem dal u Hondy nechat přehrát SW - na novější android ?
Jinak mi ten Hondí conect přijde úplně k ničemu.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2 H+ body: 0  
jaery je teď offline  jaery
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2018 , 6:28   Citovat  

Ahoj chlapi,jsem tady nováček.Minulý týden jsem se stal majitelem CRV 2016.Samozřejmě mi jde o doinstalování sygicu.
Když jsem zjistil ,že v je tam android 4.04 zajásal jsem.Potom jsem měl marné pokusy o instalci přes web a přes flash.
Teď jsem objevil tohle fórum a pročetl celé vlákno.Návody jsou tady dobře napsané.Jen nevím kde zjistím jakou verzi RC mám.Kde to najdu?
dík
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10 H+ body: 0  
jaery je teď offline  jaery
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2018 , 12:56   Citovat  

Ahoj,ještě dotaz.Komu to už chodí,máte sygic zdarma nebo jste kupovali premium?Právě kvůli hlasovému navádění.Dala by se naistalovat jiná free apka dynavix atd.
díky ,zatím tady sbírám rozumy
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10 H+ body: 0  
keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2018 , 13:38   Citovat  

Ahoj, asi nejrychlejší způsob jak to zjisit je prostě zkusit instalaci nějaké aplikace dle zde uvedených návodů. A pokud to nepůjde tak zkusit poslední záchranu a tou je root pomocí vestavěného micro usb přímo na jednotce Honda Connect. To znamená rozdělat půl přístrojovky. Více na XDA.

A.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 35 H+ body: 2  
jaery je teď offline  jaery
0
PříspěvekZaslal: 28.8.2018 , 18:54   Citovat  

Ahoj chlapi,
už několikátý den se mořím s instalací sygic a bez výsledku.
Takhle jsem instaloval sygic - zařízení po tov.resetu
1.nainstaloval jsem apk Sygic
2.Do složky Android/Data/vytvořil jsem složku FILES/a nakopíroval jsem Android,Maps,Res
3.Jsem do Maps nakopiroval mapy

A ted mi to hlásí podobnou hlášku, že apka vyžaduje google play,ale zařízení ho nepodporuje.

Apku jsem stáhnul s cmdroid.com, nevím jesli musí být apka nějak cracknutá,nemám zkušenosti.

Díky za ochotu
Jarda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10 H+ body: 0  
keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
0
PříspěvekZaslal: 29.8.2018 , 10:44   Citovat  

Z kama jsi? Z mých pokusů se Sygicem (ve starších verzích) s Google play problém nebyl. Ale nevím jak je to dnes. Novější Sygic už třeba nemusí podporovat Android 4.0.4 co je v Connectu. Třeba toto: tudy odkaz chce Android 4.4 a vyšší.

A.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 35 H+ body: 2  
jaery je teď offline  jaery
0
PříspěvekZaslal: 29.8.2018 , 13:07   Citovat  

Ahoj jsem ze Šumperska.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10 H+ body: 0  
jaery je teď offline  jaery
0
PříspěvekZaslal: 29.8.2018 , 20:48   Citovat  

Ahoj ,tak i já mám v Sygic.Velikou zásluhu na tom má Kicker77.Mé VELIKÉ DÍKY.BEZ JEHO POMOCI BYCH TO NEZVLÁDL.
ZÍTRA SE ROZEPÍŠI .............
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10 H+ body: 0  
jaery je teď offline  jaery
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2018 , 16:19   Citovat  

Ahoj chlapi,tak mé počáteční nadšení skončilo.Sygic funguje ,ale cca po 10 min jízdy se vypne.Já použil verzi
SN-16-1-0_TA-cz-sk ta se mi po 10 min jízdy vypíná
Sygic-v17.3.8 ta se seká témeř hned.

Pro info v příloze verzi mého connectu.
Jaké verze používáte vy?

Jarda


IMG_20180829_160029.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20180829_160029.jpg, 2.6 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10 H+ body: 0  
Kicker77 je teď offline  Kicker77
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2018 , 17:06   Citovat  

Mne se sygic obcas taky zakrouti. Nekdy nastartuju sygic a nic. Tak vypnu, spustim znova a jede. Nedavno jsem bloudil a vypnul se mi behem jizdy, totalne nahranej jsem byl. Objevily se i trable typu nejde zadavat destinace v policku, ale sla vybrat z historie (super, kdyz se to stalo v Madarsku) nebo z niceho nic zacne sekat hlasova navigace, slysim kazde druhe slovo a rozumim kazdemu patemu. Vetsinu veci spravi tvrdy reset systemu. Hlasovou navigaci spravilo jen preinstalovani celeho sygicu. Verzi overim a dam info. Obecne plati, ze jsem byl spokojenejsi s temi nizsimi verzemi co do spolehlivosti, vyssi nahrazuji spolehlivost vetsi moznosti vyuziti.
Pro to moje jezdeni to staci.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 26 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2018 , 18:29   Citovat  

jaery: máš tam zřejmě úplně tu první verzi, já mě RC2 a ta byla 02.084.02.0021

jinak autem už rok jezdí manželka, na nic jsem nesahal a sygic jí pořád funguje OK
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1693 H+ body: 12 2017 Civic  
jaery je teď offline  jaery
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2018 , 18:35   Citovat  

Ahoj,díky za info.Prosím Tě,jakou verzi Sygicu používáš.Odkud ?

Díky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2018 , 19:10   Citovat  

po vyzkoušení, jestli to funguje a jak se to používá jsem zakoupil oficiální verzi (Evropu Premium + traffic) za €19,99
tuším, že tam má 17.2.25
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1693 H+ body: 12 2017 Civic  
jaery je teď offline  jaery
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2018 , 20:00   Citovat  

Ahoj, oslovil jsem sygic, jestli to bude fungovat a tohle napsali....
(05:20:43 PM) Visitor 91646062: Dobrý den,chtěl bych si u vásmkoupit navigaci sygic.Je to do vozu honda ,kde mám android 4.04.Lze instalovat apku a do kopírovat data pouze přes usb.Nelze připojit k netu a zažízení nepodporuje služby google play.Myslíte že by to mohlo fungovat takhle offline režimu.Zkoušel jsem Dynavix a tam jsem skončil na tom,že zařízení nepodporuje službu google play.
(05:21:35 PM) Visitor 91646062 is now known as Jaroslav Krč.
(05:22:51 PM) *** Crony joined the chat ***
(05:23:31 PM) Crony: Dobry den, bohuzial Sygic rovnako potrbuje pristup ku google Play
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10 H+ body: 0  
Kicker77 je teď offline  Kicker77
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2018 , 20:08   Citovat  

Nejsem ajtak, ale mozna proto se tam dava ta cracknuta verze. Xenon ma ofiko verzi, ale taky asi nahozenou stejnym zpusobem, co Xenone?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 26 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2018 , 20:18   Citovat  

v dubnu 2017 jsem nakoupil přes jejich web, právě proto, aby to nebylo přes obchod play a v autě aktivoval produktovým kódem viz. návod bod 2., jestli si to vybavuju správně Úsměv


Výstřižek.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Výstřižek.JPG, 87.4 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1693 H+ body: 12 2017 Civic  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9g - Honda connect, video za jízdy
Fórum: Interiér a Hi-Fi
6
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(94973 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1216s ][ Dotazy: 154 (0.0266s) ][ GZIP on - Debug on ]