Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
19
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143, 144  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 142 z 144
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2018 , 19:37   Citovat  

Jen doplním, že Magic umí i zpět do benzínu přepínat sekvenčně s volitelnou prodlevou mezi válci.


Magic.PNG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Magic.PNG, 66.12 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1323 H+ body: 2 2003 Accord Tourer  
JardaBar je teď offline  JardaBar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2018 , 21:10   Citovat  

Kmóďa napsal:
Mám takový malý problémek. Při přepnutí z LPG na benzín motor zaškube. Třeba když dochází plyn,nebo je ho už málo a přepne to nečekaně třeba při zátěži v kopci,je to dost nepříjemné. Dříve to nedělalo. Obrácené přepínání z benzinu na LPG je v pohodě a proběhne i při zátěži hladce. Čím to může být?


A kdy si naposledy čistil trysky? Zkusil bych i to, pokud to dělá spíš za studen a ne za tepla.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 779 H+ body: 7  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2018 , 12:15   Citovat  

Dopis napsal:
Jen doplním, že Magic umí i zpět do benzínu přepínat sekvenčně s volitelnou prodlevou mezi válci.

standardně to tam nastavené není, když jsem to zkoušel někdy použít, tak to v zátěži zaškubalo ještě víc (příliš dlouhá doba přepnutí). Ale u mnoha LPG jednotek se toto přepínání LPG-BA už normálně používá.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 453 H+ body: 10  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2018 , 14:32   Citovat  

To co píše Dopis můžu zkusit,ještě se chci zeptat,co znamená ta druhá chyba...


CHYBY.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
CHYBY.JPG, 78.42 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3516 H+ body: 14 2003 Accord  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2018 , 21:26   Citovat  

podívej se na freeze frame v jakých otáčkách a jakém tlaku.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 453 H+ body: 10  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2018 , 21:49   Citovat  

Tady...


diag 2.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
diag 2.JPG, 124.36 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3516 H+ body: 14 2003 Accord  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2018 , 6:32   Citovat  

Projdu na stk kdyz mi lpg nefunguje na 100%?Mam nastaveny prepinani na plyn od 1100 otacek,protoze auto za sudena cuka a dusi se v nizkych otackach,pri rozjezdu chcipe a to samy se deje i pri ohratym motoru,ale jen nekdy a nekdy je vse ok.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1198 H+ body: 0 1993 Legend  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2018 , 13:56   Citovat  

Tak mi tento týden do mé 8G namontovali emulátor paliva a konečně vím kolik mám v nádrži
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2005 H+ body: 3 2000 Civic  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2018 , 15:15   Citovat  

optimas napsal:
Tak mi tento týden do mé 8G namontovali emulátor paliva a konečně vím kolik mám v nádrži


a kde ti to dělali? je to spolehlivé a neškodné? kuky kuk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1894 H+ body: 3 2008 Accord  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2018 , 15:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tady...

máš tam 3300 ot. a 0,80 Baru, tzn. je zřejmé že se to objevilo, když jsi měl už málo plynu.
máš tam zaznamenaný počet 7x, může to souviset s nižší citlivostí toho čidla tlaku.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 453 H+ body: 10  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 11:31   Citovat  

Jde lpg bez problemu z TP odhlasit,vymazat?System musi bejt komplet vymontovany?Jinou moznost asi nemam Smutný TK skoncila a potrebuju jezdit.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1198 H+ body: 0 1993 Legend  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 13:21   Citovat  

na ME se měří pouze volnoběh a zvýšené otáčky BEZ ZÁTĚŽE , tak to funguje přece úplně v pohodě, ne?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 453 H+ body: 10  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 13:29   Citovat  

Jiřik napsal:
na ME se měří pouze volnoběh a zvýšené otáčky BEZ ZÁTĚŽE , tak to funguje přece úplně v pohodě, ne?


Na benzin ano,na lpg volnobeh jde,ale uz nezvysi otacky,protoze se to dusi nebo to hned chcipne.Proste z volnobehu do otacek to na lpg nedostane,takze se obavam,ze tam nemusim ani jezdit,nebo budu muset lpg vymontovat a nechat vymazat z tp
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1198 H+ body: 0 1993 Legend  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 14:55   Citovat  

David.306 napsal:
Projdu na stk kdyz mi lpg nefunguje na 100%?Mam nastaveny prepinani na plyn od 1100 otacek,protoze auto za sudena cuka a dusi se v nizkych otackach,pri rozjezdu chcipe a to samy se deje i pri ohratym motoru,ale jen nekdy a nekdy je vse ok.


dej to nastavit nekomu kto se tomu opravdu rozumi a ne mazat LPG ..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4481 H+ body: -16 2003 Accord Aerodeck  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 17:19   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
dej to nastavit nekomu kto se tomu opravdu rozumi a ne mazat LPG ..


Tak to bych rad,ale casu malo a v okoli nikdo europegas myslim nedela.A dalsi otazka je,jestli je to vubec v lpg,je zvlastni,ze to blbne za studena a za tepla nekdy jo,nekdy ne...Zkousel jsem troje svicky,dvoje zapalovaci civky,novy japan lambda sondy,lpg vstriky se zkousely novy,ale beze zmeny....
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1198 H+ body: 0 1993 Legend  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 18:22   Citovat  

David.306 napsal:
Tak to bych rad,ale casu malo a v okoli nikdo europegas myslim nedela.A dalsi otazka je,jestli je to vubec v lpg,je zvlastni,ze to blbne za studena a za tepla nekdy jo,nekdy ne...Zkousel jsem troje svicky,dvoje zapalovaci civky,novy japan lambda sondy,lpg vstriky se zkousely novy,ale beze zmeny....


U audi nam to delal reduktor mam dojem
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1894 H+ body: 3 2008 Accord  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.7.2018 , 17:52   Citovat  

jakubM napsal:
a kde ti to dělali? je to spolehlivé a neškodné? kuky kuk


Ostrava HL Propan. Zatím není problém. Po každém startu to jede od nuly a ukáže real stav. A včem by to mělo škodit? Jen to přidělali na dráty od plováku pod loketkou a natáhli stály + a kostru a připojili na spínací proud. Nic víc nic míň
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2005 H+ body: 3 2000 Civic  
DaveMax je teď offline  DaveMax
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2018 , 10:48   Citovat  

Cau panove, potreboval bych poradit s problemem ohledne STK. Mam v A7G namontovany system EG Avance 4 s reduktorem Supremo, ale na emisich nejsou schopni se k autu pripojit pres diagnostiku, setkali jste se s tim?
Sam jsem se zkousel pripojit s wifi ELM327 adapterem a bez problemu jsem se pripojil, smazal chybove kody apod....
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14 H+ body: 0  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2018 , 12:41   Citovat  

DaveMax napsal:
Cau panove, potreboval bych poradit s problemem ohledne STK. Mam v A7G namontovany system EG Avance 4 s reduktorem Supremo, ale na emisich nejsou schopni se k autu pripojit pres diagnostiku, setkali jste se s tim?
Sam jsem se zkousel pripojit s wifi ELM327 adapterem a bez problemu jsem se pripojil, smazal chybove kody apod....

zřejmě je lpg jednotka připojena taky přes OBD port. Buď ji musíš odpojit (odstřihneš LPG kabely vedoucí do OBD zásuvky, je to pravděpodobně modrý, žlutý a bílý) nebo v softwaru navolíš v kartě "OBD" místo "ON" dáš "AUTO" nebo "OFF".
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 453 H+ body: 10  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2018 , 12:50   Citovat  

DaveMax napsal:
Cau panove, potreboval bych poradit s problemem ohledne STK. Mam v A7G namontovany system EG Avance 4 s reduktorem Supremo, ale na emisich nejsou schopni se k autu pripojit pres diagnostiku, setkali jste se s tim?
Sam jsem se zkousel pripojit s wifi ELM327 adapterem a bez problemu jsem se pripojil, smazal chybove kody apod....


Přesně jak píše Jiřík. Měl jsem stejný problém, zajel za mechanikem a ten vypnul funkci v SW.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 354 H+ body: 3 2006 Accord Tourer  
DaveMax je teď offline  DaveMax
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2018 , 13:14   Citovat  

Diky za rychlou odpoved.
Do toho SW se dostanou na kazdy emisni stanici nebo musim za plynarema?
Auto uz mam bez STK, tak s tim nejsem moc pojizdnej...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 14 H+ body: 0  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2018 , 13:44   Citovat  

DaveMax napsal:
Diky za rychlou odpoved.
Do toho SW se dostanou na kazdy emisni stanici nebo musim za plynarema?
Auto uz mam bez STK, tak s tim nejsem moc pojizdnej...


Mechanik LPG mi tvrdí, že by na to měli být na STK proškolení ale realita je jinde. Takže na STK kde jsem byl já, to neuměli. Tajga-Ostrava
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 354 H+ body: 3 2006 Accord Tourer  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2018 , 15:06   Citovat  

potřebuješ v okolí někoho kdo má EG interface. Prográmek je volně na tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 453 H+ body: 10  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2018 , 19:55   Citovat  

David.306 napsal:
Projdu na stk kdyz mi lpg nefunguje na 100%?Mam nastaveny prepinani na plyn od 1100 otacek,protoze auto za sudena cuka a dusi se v nizkych otackach,pri rozjezdu chcipe a to samy se deje i pri ohratym motoru,ale jen nekdy a nekdy je vse ok.


Stk stale nemam,obcas legendem musim jet,zatim me policie nestavela,ale dobrej pocit z toho nemam.

Dnes jsem jeste zkusil vymenit skrtici klapku za vycistenou a s jinym snimacem polohy skrtici klapky a taky zadna zmena.Takze s tim jsem vymenil troje svicky,zapalovaci civky,zapalovaci modul,lambda sondy,zkousely se i plynove vstriky,vse beze zmeny,problem pretrvava.

Problem se objevil po tom,co se do auta namontovala jina ridici jednotka lpg,protoze predchozi solaris odesla,mozna nahoda,mozna ne ale po vyvareni auta mi uz uz lpg neslo.Pak se dal jinej system a od ted doby to blbne,zkousel sem na aute par veci vymenit a zda se mi,ze to nejspis bude v systemu lpg.Protoze na benzin jezdi auto uplne normalne.

Fakt uz si nevim rady a potrebuju udelat emise a technickou Smutný

Jak se dela vymaz lpg z tp?Podobne jako treba zmena barvy,atd?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1198 H+ body: 0 1993 Legend  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2018 , 21:39   Citovat  

Ahoj,
nabídl jsem, že ME zařídím. Pokud mi to tu necháš, není problém vyzkoušet různá nastavení. včetně výměny LPG jednotky za jinou na zkoušku.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 453 H+ body: 10  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2018 , 11:52   Citovat  

Prosím nevíte někdo jakou zhruba mají životnost vstřikovače Magic FX,případně jak se pozná že odchází,nebo jestli se dají vyčistit? Díky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3516 H+ body: 14 2003 Accord  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2018 , 13:09   Citovat  

Kmóďa napsal:
Prosím nevíte někdo jakou zhruba mají životnost vstřikovače Magic FX,případně jak se pozná že odchází,nebo jestli se dají vyčistit? Díky


Jakou životnost mají nevím, ale naposledy jsem měnil před více než dvěma lety a momentálně je na nich skoro 100tkm. Hrabat se v tom asi nemá moc cenu, v HL Propanu jsou nové za nějakých 500,-/ks.

Vyčistit půjdou, pokud jsou mechanicky v pořádku, tak proč ne.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1323 H+ body: 2 2003 Accord Tourer  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2018 , 13:22   Citovat  

Kmóďa napsal:
Prosím nevíte někdo jakou zhruba mají životnost vstřikovače Magic FX,případně jak se pozná že odchází,nebo jestli se dají vyčistit? Díky

poznáš to jednoznačně podle volnoběhu- motor jakoby pokašlával, pokud posloucháš u výfuku. Životnost opravdu může být nižší, mohou začít zlobit už kolem 50 tis. km díky zanešení parafinem. V době kdy jsem Ti přestavoval auto jsem ale jiné neměl. Na repasi jsou myslím takové sady, ale zkoušel jsem to a bylo to k ničemu.
Mohu Ti nechat vstřiky Hana blue za nákupku a budeš mít pokoj. Musí se to ale přeladit podle nich.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 453 H+ body: 10  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2018 , 20:32   Citovat  

Jiřik napsal:
poznáš to jednoznačně podle volnoběhu- motor jakoby pokašlával, pokud posloucháš u výfuku. Životnost opravdu může být nižší, mohou začít zlobit už kolem 50 tis. km díky zanešení parafinem. V době kdy jsem Ti přestavoval auto jsem ale jiné neměl. Na repasi jsou myslím takové sady, ale zkoušel jsem to a bylo to k ničemu.
Mohu Ti nechat vstřiky Hana blue za nákupku a budeš mít pokoj. Musí se to ale přeladit podle nich.


Ty Hana jsou ty, co jsi mi tam dával? Úsměv je možné, že když mi motor na volnoběh na plyn vibruje trochu víc, než na benzín, že by to mohlo být vstřikama? není to nijak dramatické, ale trochu to cítit je... plus auto na LPG jede o něco hůř, než na benzín...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1894 H+ body: 3 2008 Accord  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2018 , 21:04   Citovat  

Problém se vstřiky se pozná podle nepravidelného chodu motoru. Nejlepší je poslouchat chvíli výfuk. Pokud je to pravidelné, vstřiky budou pravděpodobně ok. Jestli Ti to hůř táhne na LPG, můžeš mít horší plyn (velmi časté), nebo se snížil tlak na reduktoru, nebo je slabší jiskra, nebo se rozhodila mapa, nebo máš přicpaný filtr vzduchu/KAT/filtr LPG............důvodů může být spousta. Osobně jsem si všiml, že těsně po natankování to jede hůř , dokonce to i občas přepne na BA. Proč? - Saje to nejdřív zespoda ten bordel těžších frakcí.Pak už ok,až zhruba poslední třetina nádrže je největší zábava, táhne líp než na benzín. Je vyloučené aby rozdíl v hmotnosti byl tak znát. V tomto týdnu jsem jezdil na mosteckém okruhu, proháněl M3 a M4 Úsměv
Jezdil jsem na Verva 100 a po přepnutí na LPG jsem zjistil, že zhruba do 4tis. ot. to táhne LÍP NA PLYN!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 453 H+ body: 10  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
19
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143, 144  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(95373 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.3548s ][ Dotazy: 154 (0.2406s) ][ GZIP on - Debug on ]