Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
19
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 
Zaslat odpověď



  Strana 142 z 142
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2018 , 20:37   Citovat  

Jen doplním, že Magic umí i zpět do benzínu přepínat sekvenčně s volitelnou prodlevou mezi válci.


Magic.PNG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Magic.PNG, 66.12 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1304 H+ body: 2 2003 Accord Tourer  
JardaBar je teď offline  JardaBar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2018 , 22:10   Citovat  

Kmóďa napsal:
Mám takový malý problémek. Při přepnutí z LPG na benzín motor zaškube. Třeba když dochází plyn,nebo je ho už málo a přepne to nečekaně třeba při zátěži v kopci,je to dost nepříjemné. Dříve to nedělalo. Obrácené přepínání z benzinu na LPG je v pohodě a proběhne i při zátěži hladce. Čím to může být?


A kdy si naposledy čistil trysky? Zkusil bych i to, pokud to dělá spíš za studen a ne za tepla.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 739 H+ body: 7  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2018 , 13:15   Citovat  

Dopis napsal:
Jen doplním, že Magic umí i zpět do benzínu přepínat sekvenčně s volitelnou prodlevou mezi válci.

standardně to tam nastavené není, když jsem to zkoušel někdy použít, tak to v zátěži zaškubalo ještě víc (příliš dlouhá doba přepnutí). Ale u mnoha LPG jednotek se toto přepínání LPG-BA už normálně používá.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 441 H+ body: 10  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2018 , 15:32   Citovat  

To co píše Dopis můžu zkusit,ještě se chci zeptat,co znamená ta druhá chyba...


CHYBY.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
CHYBY.JPG, 78.42 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3457 H+ body: 14 2003 Accord  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2018 , 22:26   Citovat  

podívej se na freeze frame v jakých otáčkách a jakém tlaku.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 441 H+ body: 10  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2018 , 22:49   Citovat  

Tady...


diag 2.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
diag 2.JPG, 124.36 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3457 H+ body: 14 2003 Accord  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2018 , 7:32   Citovat  

Projdu na stk kdyz mi lpg nefunguje na 100%?Mam nastaveny prepinani na plyn od 1100 otacek,protoze auto za sudena cuka a dusi se v nizkych otackach,pri rozjezdu chcipe a to samy se deje i pri ohratym motoru,ale jen nekdy a nekdy je vse ok.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1121 H+ body: 0 1993 Legend  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2018 , 14:56   Citovat  

Tak mi tento týden do mé 8G namontovali emulátor paliva a konečně vím kolik mám v nádrži
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2005 H+ body: 3 2000 Civic  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2018 , 16:15   Citovat  

optimas napsal:
Tak mi tento týden do mé 8G namontovali emulátor paliva a konečně vím kolik mám v nádrži


a kde ti to dělali? je to spolehlivé a neškodné? kuky kuk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1862 H+ body: 3 2008 Accord  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2018 , 16:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tady...

máš tam 3300 ot. a 0,80 Baru, tzn. je zřejmé že se to objevilo, když jsi měl už málo plynu.
máš tam zaznamenaný počet 7x, může to souviset s nižší citlivostí toho čidla tlaku.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 441 H+ body: 10  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 12:31   Citovat  

Jde lpg bez problemu z TP odhlasit,vymazat?System musi bejt komplet vymontovany?Jinou moznost asi nemam Smutný TK skoncila a potrebuju jezdit.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1121 H+ body: 0 1993 Legend  
Jiřik je teď offline  Jiřik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 14:21   Citovat  

na ME se měří pouze volnoběh a zvýšené otáčky BEZ ZÁTĚŽE , tak to funguje přece úplně v pohodě, ne?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 441 H+ body: 10  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 14:29   Citovat  

Jiřik napsal:
na ME se měří pouze volnoběh a zvýšené otáčky BEZ ZÁTĚŽE , tak to funguje přece úplně v pohodě, ne?


Na benzin ano,na lpg volnobeh jde,ale uz nezvysi otacky,protoze se to dusi nebo to hned chcipne.Proste z volnobehu do otacek to na lpg nedostane,takze se obavam,ze tam nemusim ani jezdit,nebo budu muset lpg vymontovat a nechat vymazat z tp
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1121 H+ body: 0 1993 Legend  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 15:55   Citovat  

David.306 napsal:
Projdu na stk kdyz mi lpg nefunguje na 100%?Mam nastaveny prepinani na plyn od 1100 otacek,protoze auto za sudena cuka a dusi se v nizkych otackach,pri rozjezdu chcipe a to samy se deje i pri ohratym motoru,ale jen nekdy a nekdy je vse ok.


dej to nastavit nekomu kto se tomu opravdu rozumi a ne mazat LPG ..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4399 H+ body: -15 2003 Accord Aerodeck  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 18:19   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
dej to nastavit nekomu kto se tomu opravdu rozumi a ne mazat LPG ..


Tak to bych rad,ale casu malo a v okoli nikdo europegas myslim nedela.A dalsi otazka je,jestli je to vubec v lpg,je zvlastni,ze to blbne za studena a za tepla nekdy jo,nekdy ne...Zkousel jsem troje svicky,dvoje zapalovaci civky,novy japan lambda sondy,lpg vstriky se zkousely novy,ale beze zmeny....
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1121 H+ body: 0 1993 Legend  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2018 , 19:22   Citovat  

David.306 napsal:
Tak to bych rad,ale casu malo a v okoli nikdo europegas myslim nedela.A dalsi otazka je,jestli je to vubec v lpg,je zvlastni,ze to blbne za studena a za tepla nekdy jo,nekdy ne...Zkousel jsem troje svicky,dvoje zapalovaci civky,novy japan lambda sondy,lpg vstriky se zkousely novy,ale beze zmeny....


U audi nam to delal reduktor mam dojem
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1862 H+ body: 3 2008 Accord  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.7.2018 , 18:52   Citovat  

jakubM napsal:
a kde ti to dělali? je to spolehlivé a neškodné? kuky kuk


Ostrava HL Propan. Zatím není problém. Po každém startu to jede od nuly a ukáže real stav. A včem by to mělo škodit? Jen to přidělali na dráty od plováku pod loketkou a natáhli stály + a kostru a připojili na spínací proud. Nic víc nic míň
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2005 H+ body: 3 2000 Civic  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
19
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(94173 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.3220s ][ Dotazy: 102 (0.2522s) ][ GZIP on - Debug on ]