Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ecu - P28 vs P30 ??
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



  Strana 1 z 1
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2010 , 12:53   Citovat  

chtel bych se zeptat na rozdil mezi ridicimi jednotkami P28 a P30 ? co to vubec znaci? Se stydím a v cem je mezi nimi rozdil? popripade kdyz bych delal mapu do itr ..a mel konverzni kabely z OBD2 na OBD1 ktera ze zminovanych jednotek by byla vhodnejsi a proc?.. Se stydím zkusenejsim diky za info a rady přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 703 H+ body: 0 1998 Integra Type-R  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2010 , 13:48   Citovat  

Bylo by to úplně jedno.
V originále je P30 pro motor B16A2, P28 pro D16Z6. Pokud jde o případné úpravy, jsou zcela rovnocenné.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 13422 H+ body: 88 1990 Civic VTEC  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2010 , 19:15   Citovat  

Minor napsal:
Bylo by to úplně jedno.
V originále je P30 pro motor B16A2, P28 pro D16Z6. Pokud jde o případné úpravy, jsou zcela rovnocenné.

to plati len pre EUDM jednotky. original USDM ma okrem mapy zasadny rozdiel - P30 ma knock senzor board a P28 nema.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2098 H+ body: 10 1991 Civic  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2010 , 19:43   Citovat  

Jojo, dík za upřesnění je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 13422 H+ body: 88 1990 Civic VTEC  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2010 , 13:06   Citovat  

jj obema dekuju. je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 703 H+ body: 0 1998 Integra Type-R  
kubajz123 je teď offline  kubajz123
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2018 , 15:08   Citovat  

Ahoj dokáže někdo posoudit z obrázku zda je v jednotce něco napájenyho navíc krom těch dvou drátů?údajně by tam měla být druhá mapa...Ecu p30.Děkuji


IMG_20180728_200612.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20180728_200612.jpg, 4.09 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 580 H+ body: 1 1996 Civic EK4  
kidd.hombre je teď offline  kidd.hombre
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2018 , 16:48   Citovat  

to bude ten eprom chip vlevo dole, ma zalepeny misto na mazani paskou. Akorat to teda vypada jako napajeny bez socketu, coz neni moc prakticke
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 107 H+ body: -3 1993 Prelude  
kubajz123 je teď offline  kubajz123
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2018 , 9:16   Citovat  

kidd.hombre napsal:
to bude ten eprom chip vlevo dole, ma zalepeny misto na mazani paskou. Akorat to teda vypada jako napajeny bez socketu, coz neni moc prakticke

A je to problém bez toho socketu?lze nějak nahrát jinou mapu do jednotky?jednotka bude na prodej tak jen pro info ať vím co sdělit zájemcům..Dík
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 580 H+ body: 1 1996 Civic EK4  
kidd.hombre je teď offline  kidd.hombre
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2018 , 13:30   Citovat  

neni to problem, ale na nahrani nove mapy se asi bude muset cip odpajet, kdokoliv kdo ma pajku tam dokaze dat behem par minut socket kterej stoji cca 10 korun
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 107 H+ body: -3 1993 Prelude  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2018 , 18:15   Citovat  

S tím "kdokoliv kdo má pájku" bych byl hodně opatrnej. :D
Napájet PINy na datalog, osadit paticí. Ale někomu kdo tyhle věci dělá. Ne že na to někdo hrábne pistolovou pájkou :)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2453 H+ body: 8 1999 Logo  
mad_zed je teď offline  mad_zed
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.9.2018 , 14:13   Citovat  

Odkud jsi?
Vytahnout eprom,dat 28pin socket,dat eprom do socketu.Pro jistotu stahnout mapu,co v tom je do souboru.Co to bylo poladena atmosfera,nebo neco turbene?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 888 H+ body: 3 1989 Civic  
kubajz123 je teď offline  kubajz123
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 10.9.2018 , 17:19   Citovat  

mad_zed napsal:
Odkud jsi?
Vytahnout eprom,dat 28pin socket,dat eprom do socketu.Pro jistotu stahnout mapu,co v tom je do souboru.Co to bylo poladena atmosfera,nebo neco turbene?

Údajně má být na druhé mapě odstraněn omezovač ale nevím...Dostal sem ji k autu.Jednotku jsem zkoušel a auto jelo stejně jak s origo p2t tuším co tam je.Nemám v plánu ladit ani cpát peníze do te jednotky.To ať si udělá ten kdo ju koupí...Dík za info kluci je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 580 H+ body: 1 1996 Civic EK4  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
ecu - P28 vs P30 ??
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(94973 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0670s ][ Dotazy: 82 (0.0115s) ][ GZIP on - Debug on ]