Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Zaslat odpověď



  Strana 9 z 9
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2018 , 11:24   Citovat  

Ještě pár dalších. Jinak navigaci jsem kupoval na vrakovišti s tím že je nefunkční oprava byla celkem jednoduchá v mém případě bzl problém v DVD mechanice co je schovaná v kastlíku, opravu jsem provedl vyčištěním čočky laseru mechaniky a od té doby navigace funguje bez problému pro jistotu jsem si hned do náhrady koupil ještě jeden laser kdyby tento začal blbnout.


DSC_1139.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1139.JPG, 2.4 MB

DSC_1140.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1140.JPG, 2.99 MB

DSC_1142.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1142.JPG, 1.65 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 86 H+ body: 0 1993 Prelude  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 12:10   Citovat  

Výměnu rádia za navigaci jsem řešil už před lety a nedořešil. Mám předfaceliftové Type-S a v kabeláži potřebné kabely nejsou, dle informace z Hondy je tam jiný kabelový svazek. Pak jsem hledal alternativy a po informaci, že bych musel vytáhnout od baterie extra napájení, jsem se na to vykašlal. Jde to tedy dořešit i jinak???
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 970 H+ body: 0  
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 12:18   Citovat  

nemusíš tahat od baterie zvláštní napájení jsou tam použity dva + jeden je stálý a druhý změříš až po otečení klíčkem do první polohy, oba dva tyto + najdeš v kabeláží co vedou do rádia nebo na obou stranách auta vlastně jakoby schované za pojistkama u nohy v takových společných propojovacích svorkovnicích. Jinak já mám výbavu executive a žádné kabely tam připraveny nebyly


DSC_1121.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1121.JPG, 2.75 MB

DSC_1122.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1122.JPG, 3.18 MB

DSC_1124.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1124.JPG, 2.95 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 86 H+ body: 0 1993 Prelude  
tom.marek je teď offline  tom.marek
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 15:05   Citovat  

Tak už to mám doma. Vyzkoušeno
Zapojení rádia je stejné hraje. Ventilace a topení taky funguje.

Potřeba pouze natahat kabely k DVD a z DVD do panelu. A zapojení horního dispeje coz nebude problém, schéma je stažené tak se můžeme o víkendu bavit Velmi šťastný


29390885_10211691425071517_1248877693_o.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
29390885_10211691425071517_1248877693_o.jpg, 340.6 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 67 H+ body: 0 1995 Civic VTEC-E  
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 15:26   Citovat  

tom.marek napsal:
Tak už to mám doma. Vyzkoušeno
Zapojení rádia je stejné hraje. Ventilace a topení taky funguje.

Potřeba pouze natahat kabely k DVD a z DVD do panelu. A zapojení horního dispeje coz nebude problém, schéma je stažené tak se můžeme o víkendu bavit Velmi šťastný


To výpadá že máš opravdu všechno dokonce i něco navíc Úsměv ale tu práci s těmi ustřiženými kabely ti nezávidím.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 86 H+ body: 0 1993 Prelude  
tom.marek je teď offline  tom.marek
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 15:49  Naposledy upravil tom.marek dne 26.4.2018 , 8:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mystic napsal:
To výpadá že máš opravdu všechno dokonce i něco navíc Úsměv ale tu práci s těmi ustřiženými kabely ti nezávidím.


Bude zábava no Velmi šťastný Ale naštěstí 80% kabeláže je stejné jako na mém autě.. 20% se bude muset dodělat muhehe
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 67 H+ body: 0 1995 Civic VTEC-E  
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 16:33   Citovat  

tom.marek napsal:
Bude zábava no Velmi šťastný Ale naštěstí 80% kabeláže je stejné jako na mém autě.. 20% se bude muset dodělat muhehe


Kdyby jsi si vzal i konektor, ktery pasuje zezadu do te DVD mechaniky ten zelený co je nad nim udělaný křížek tak sis mohl udělat i video vstup třeba pro parkovací kameru nebo na přehráváni videa.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 86 H+ body: 0 1993 Prelude  
Mystic je teď offline  Mystic
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2018 , 18:34   Citovat  

Tady je návod pro couvací kameru ale na video vstup si mužeš zapojit cokoliv.
Obrazky nejsou z mojí istalace ale stahnute z internetu ale postupovat se podle nich dá DVD mechanika pro Acuru TSX je trochu jíná ale konektor který je potřeba je stejný.


dvdback.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
dvdback.jpg, 56.02 kB

WOshrink.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WOshrink.jpg, 90.01 kB

Finished2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Finished2.jpg, 124.01 kB

camera.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
camera.jpg, 58.38 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 86 H+ body: 0 1993 Prelude  
tom.marek je teď offline  tom.marek
0
PříspěvekZaslal: 26.4.2018 , 8:48   Citovat  

Tak po dvou týdnech je navigace zapojena a už týden vše běží jak má. Nebylo to úplně jednoduché, ale zvládli jsme to.
Díky všem za rady hlavně při tahání drátů Velmi šťastný
Za mě můžu výměnu doporučit je to dobrý Nedá se to vůbec srovnat s klasickým rádiem. Vypadá to 100x lépe Je to tam.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 67 H+ body: 0 1995 Civic VTEC-E  
Djabel je teď offline  Djabel
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2018 , 16:14   Citovat  

Tak já jsem taky dneska konečně blbnul s čínou z aliexpresu


33340931_10216266542366450_4296147226595426304_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
33340931_10216266542366450_4296147226595426304_n.jpg, 230.1 kB

33303730_10216267398227846_6110728251540242432_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
33303730_10216267398227846_6110728251540242432_n.jpg, 213.3 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 94 H+ body: 0 2017 Civic Sport  
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 19:48   Citovat  

Kamosovi to po roku umrelo...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1955 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 20:00   Citovat  

Trochu to vypada, jako kdyz koupite babicce novou televizi do stare, socialisticke steny HaHaaa
Mohli to cinani trochu vzhledove zakomponovat vic po vzoru origo navigace, ale zase to bude umet furu veci OK
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 430 H+ body: 1 2004 Accord  
makak je teď offline  makak
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2018 , 12:06   Citovat  

ahojte, tak precital som si cely prispevok ale nenasiel som alebo prehliadol odpoved.

mam accord tourer comfort 2.0 predfacelift samozrejme s obyc radiom....zohnal som si navigaciu horny displey DVD mechaniku aj zosilovac z accordu tourer exe 2007 2,2cdti.

mam k tomu aj povodnu kabelaz....budem potrebovat este nieco naviac alebo mi bude stacit prekablovat z tej co som zohnal?

dakujem za odpovede. pripadne mam aj ine diely na tourera diesel 2007 ak niekto bude zhanat.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 150 H+ body: 0  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2018 , 13:30   Citovat  

Ahoj, napíšu vám své zkušenosti s výměnou klasickýho rádia na cd za origo navi , mám accord 2004 2.0, navigace je z dieselu 2005 uk verze , vše jsem vyměnil během jednoho dne , měl jsem celý kabelový svazek z palubovky , hlavní jednotku, zesilovač, zadní repro do dveří,výškové repro do palubky, anténu gps, horní subdisplay, jednotku dvd. Už první den po chystaní kabelů a zavojení vše fungovalo , rádio, měnič, horní display, ovládání topení, navigace , až na jednu věc nespustí se kompresor klimy, klima normálně fungovala a i teď když dám původní panel rádia bez navi tak klima spíná a funguje. Začal jsem pátrat čím to je, první mě napadlo že mám UK verzi a jestli není nějaký pin na zástrčkách jinak ,ale nemělo by být, prošel jsem servisní manuály co jsem našel a mělo by to být zapojené dobře, pak jsem narazil na tuhle diskuzi odkaz měl tam ten stejný problém a to je zapojení CANbusu - F-Can a L-Can , kdy zřejmě tuhle komunikaci honda pozměnila právě na přelomu roku 2004, tudíž data kabelem L-Can který je pro klimatizaci a který je zapojený v jednotce dvd sice proudí do řídícího modulu měřidel a ecu ale řídící modul to zřejmě nepřečte. Ble Samozřejmě tam může být i jiný problém , zajímalo by mě jak ta data proudí z jednotky odvládání klimatizace právě do jednotky dvd , tam nevidím propojení ... nyní to mám napojeny na prasáka v tech vedrech a to tak že přes vypínač na konektor A (22P) ovládání klimatizace pin č5 - uzemění.Takže jen takhle manuálně natvrdo. Smutný Právě na tomhle pinu u mojí staré jednotky se pustila zem když kompresor sepnul , na nové jednotce to nedělá nic, podotýkám že klima na nové jednotce nejede ani na auto ani na manuál, když pominu to moje zapojení natvrdo. Otázka tedy zní jestli je vůbec možné tohle nějak zapojit a jestli se s tím někdo setkal, v odkaze co sem dával to vyřešily výměnou té desky ovládání klimatizace za starší a bylo po problému, ale takovou jednotu jakože náhradní já nemám, ještě mě napadlo ten L-can nějak obejít , na tom plošňáku hlavní jednotky ovládání klimy nějak nasimulovat signál z hlavního řídícího modulu , nebo ecu... těžko říct, z tohodle jsem zklamaný, jinak je vše super a funguje ... to mi hlava nebere
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 634 H+ body: 1 2004 Accord  
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2018 , 19:56   Citovat  

Rádio je pri benzínové a dieslové iné, takže tam hľadaj dôvod prečo ti to nejde (podla mňa)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1955 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2018 , 5:42   Citovat  

zkusim teda ještě pohledat schema zapojeni na diesel a benzin, jaky budou rozdíly, díky...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 634 H+ body: 1 2004 Accord  
markos je teď offline  markos
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2018 , 19:29   Citovat  

Skus ale co viem tsk dieslovi kompresor a benzínový su ine lebo dieslovi ma naviac funkciu tepelného čerpadla - ak sa nemýlim. Tak ti signály si tam riadi MICU ale kludne pozri
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1955 H+ body: 8 2006 Accord Tourer  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2018 , 21:13   Citovat  

tak schema dieselu a benzin je o dost jiny , v konektorech klimy jsou male rozdily v zapojeni pinu, zkusim to zapojit podle dieselu a jeden drat bude potreba propojit s jinym , ve stredu to zkusim kouř
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 634 H+ body: 1 2004 Accord  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2018 , 22:48   Citovat  

takže dnes jsem si rozkreslil schemata A/C 2.2 cn1 a 2.0 cl7, našel jsem asi 14 rozdílů v zapojení A/C ve schematu, problém vidím že u dieselu jsou navíc nějaké dvě diody A a B , ještě presně nevím k čemu jsou, je tam jinak zapojené relay control modul, je tam místo tlakového spínače na dva dráty, tlakový senzor na tři dráty , je to jinak uzeměné, takže budu zkoušet a uvidíme, pokud se mi to nějakým zbůsobem podaří rozchodit, vše nafotím a třeba se to tady někomu bude hodit, na zahraničních forech jsem tento specifický problém nenašel, respektive nenašel jsem řešení... Ble Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 634 H+ body: 1 2004 Accord  
Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2018 , 5:26   Citovat  

Ahoj, ono se hlavně i nazbiraly ty odlišnosti v tom zapojení, protože poface má hlasové ovládání klimy před fc ne, a diselu umí prý klima fungovat naopak a v zimě pomáhá topit. Tak proto je tam asi pár serepetiček navíc.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 154 H+ body: 0  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 9.8.2018 , 7:03   Citovat  

Takže mám vyřešeno je to dobrý , origo navi z nafty na benzínu funguje Je to tam. Kdyby měl někdo problém jako já o pár příspěvků výše tak zkuste tohle: Procházel jsem obě schémata z nafty i z benzínu a největší rozdíl byl v tom že je tam úplně jinak zapojený tlakový sensor A/C se třemi dráty na naftě, kdežto na benzínu je jen spínač o dvou drátech , další rozdíl byl že je tám navíc magnetický ventil a dvě diody A a B u větráku , dále trochu jinak zapojený modul měřidel a uzemění. Logicky jsem se zaměřil na nejdůležitější z těchto věcí a to je tlakový sensor, na benzínu je o dvou drátech takže pokud je tlak ,tak je to seplé a kliva funguje , když tlak klesne tak se spínač rozepne a kompresor nesepne. U nafty je sensor který měří tlak v systému a pokud klesne pod nastavenou hodnotu nebo naopak je vyšší než nastavená hodnota tak kompresor nesepne , z těch třech drátu na sensoru je jeden napájení 5V ,jeden uzemění a jeden výstup, ten nás zajímá nejvíce, na výstupu aby kompresor běžel musí být 0,7 až 4,5V a protože sensor nemám , tak jsem to nasimuloval a do konektoru HVAC hlavní jednotky 16P, na pinu č.9 jsem navedl 3,4V, takže A/C si myslí že má svůj sensor. Kdyby přecejenom došlo k poklesu tlaku tak je tam pořád původní tlakový spínač na konektoru HVAC hlavní jednotky 22P na pinu č.5 meetallll Dále jsem zapojil uzemění které taky u benzínu chybělo, je to na konektoru 16P pin č.15, ten magnetický ventil a dvě diody jsem neřešil a ejhle klima frčí na manuál i auto, obě zóny funkční, takže navigace úspěšně zapojena se všemi funkcemi.... Úsměv sepsal jsem konektory a vyznačil rozdíly kdyby to někdo chtěl dělat, takže celý problém byl zapojení pressure sensor A/C ..... ještě malý poznatek, dělal jsem samodiagnostiku A/C a pořád mi to házelo chybu A takže jsem řešil vnitřní tlakové čidlo , až včera mi došlo že to možná takhle nebude, chybu a jsem vydedukoval z toho že na straně řidiče svítila část té osmičky na horním displeji v levo nahoře akorát že jsem si uvědomil že to je navi z UK tudíž strana řidiče je naopak a chyba je číslice na straně spolujezdce , tudíž z chyby A byla chyba R - otevřený tlakový sensor sopťa sopťa je to dobrý a všechno do sebe zapadlo...


konektor d-b acco hvac-page-001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
konektor d-b acco hvac-page-001.jpg, 810.66 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 634 H+ body: 1 2004 Accord  
Djabel je teď offline  Djabel
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2018 , 8:11  Naposledy upravil Djabel dne 9.8.2018 , 8:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ještě jestli to máš dvouzónovou klímu a rádio/navi z UK, tak budeš mít nejspíš naopak ovládače teploty řidič, spolujezdec.
Jako já Se stydím HaHaaa
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 94 H+ body: 0 2017 Civic Sport  
makak je teď offline  makak
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2018 , 8:13   Citovat  

-toyo-

Týmto ti velmi pekne dakujem a snad sa mi podari podla tvojho navodu spojazdnit navi aj v mojom benzine.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 150 H+ body: 0  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2018 , 10:56   Citovat  

Djabel... ano ano , u řidiče šteluji jen zonu u řidiče a u spolujezdce obě dvě naráz, nebo jen u spolujezdce , ale to není závada , hned jsem si zvykl Velmi šťastný je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 634 H+ body: 1 2004 Accord  
Michal kudlac je teď offline  Michal kudlac
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2018 , 6:15   Citovat  

Mystic napsal:
Tady maš pár fotek z toho co všechno musíš mít připravené.



Ja tých prijal ešte ďalšie info . Dik
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1 H+ body: 0  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(95373 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1159s ][ Dotazy: 134 (0.0263s) ][ GZIP on - Debug on ]