Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9g - Honda connect, video za jízdy
Fórum: Interiér a Hi-Fi
7
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Zaslat odpověď



  Strana 10 z 10
Apol je teď offline  Apol
0
PříspěvekZaslal: 2.9.2018 , 0:43   Citovat  

Já to dělal stejně jak xenon. U sygicu jsem měl koupenou licenci už z roku 2014, takže jsem jen stáhl aktuální aplikaci ze stránky apkmirror přejmenoval na HondaAppCenter_A1.apk uložil na flash disk, pak v autě nainstaloval, aktivoval Sygic pomocí starého kodu, přidal permission přes Smike aplikaci aby se to dalo používat za jízdy a vše funguje dodnes
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 15 H+ body: 0 2016 CR-V  
jaery je teď offline  jaery
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2018 , 19:28   Citovat  

Ahoj chlapi,čím vším jsem prošel než jsem získal funkční sygic v connectu.Za Vaší pomoci (díky Kicker77)jsem se naučil dostat apky a soubory do connectu .Zkoušel jsem všechny návody co jsem zde našel ,nainstalovat šly všechny apky.Některé mi nefungovaly a zhruba polovina fungovala.Zkoušel jsem nové verze i staré tak 2014.Ani jedna nefungovala tak,aby šla používat.Buď se mi vypínaly nebo nebo zmrzly.Nebo nefungovalo vyhledávání měst.Všiml jsem si i connect se sem tam jemně sekl-zpomalil.

Nakonec jsem nainstaloval verzi 17.4.13 s apkpure.com a aktivoval 7 dní zdarma (přes wifi,celou dobu jsem si myslel,že se neaktivuje .Google play přece je zablokované.Ale fungovalo vše.I mapu si stáhla přes wifi. A první jízda bez problému,vše ok.A hlavně connect bez problémů šlape .Tak jsem dle rady Xenona zakoupil verzi premium za 300Kč a mám snad klid.Tohle si je dle mne nejlepší způsob.

Instaloval jsem alespoň 15 ruzných verzí a myslím ,že problémy se špatnou funkčností jsou způsobeny těmi cracknutými verzemi.Nebo jsem je neuměl dobře nainstalovat-cracknout

Díky za toto fórum Jarda je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10 H+ body: 0  
jaery je teď offline  jaery
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2018 , 19:30   Citovat  

A ještě něco nevíte ,dá se vypnout to bezpečnostní upozornění při zapnutí connectu.\Aby to neotravovalo.

Dík
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 10 H+ body: 0  
Kicker77 je teď offline  Kicker77
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2018 , 19:40   Citovat  

Gratulace, Jardo!
Preju mnoho navigovanych kilometriku bez nervu.

Vypnout ta hlaska asi normalne nejde, uz se to tu resilo myslim.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 29 H+ body: 0  
keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2018 , 23:08   Citovat  

Není to někdo tady z fóra? tudy odkaz

Návod na downgrade z RC7/8 na 6.1 a tím znovuotevření instalace aplikací. je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 36 H+ body: 2  
PetrZ je teď offline  PetrZ
0
PříspěvekZaslal: 14.9.2018 , 9:23   Citovat  

To vypadá opravdu dobře, ještě by mě zajímal jak udělat upgrade z jiných verzí. Mám starší verzi než RC6

PetrZ
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 26 H+ body: 3  
keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
0
PříspěvekZaslal: 14.9.2018 , 12:20   Citovat  

Na XDA v tom vlákně o Honda Connectu občas někdo vypublikoval návody včetně instalačních souborů k jednotlivým RC. Takže zkus hledat tam.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 36 H+ body: 2  
dudleto je teď offline  dudleto
0
PříspěvekZaslal: 21.9.2018 , 13:11   Citovat  

keporkak_jedna napsal:
Není to někdo tady z fóra? tudy odkaz

Návod na downgrade z RC7/8 na 6.1 a tím znovuotevření instalace aplikací. je to dobrý


Rumcajs sice nejsem, ale dle tohoto návodu jsem udělal úspěšně downgrade z RC7.
Všechno maká, jak má.... sopťa sopťa

Tento soubor lze použít i pro jednotky s označením 6VH1, 6VH2, 6SN1.....přidejte seznam, na kterých typech se vám downgrade povedl!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3 H+ body: 0  
unitak je teď offline  unitak
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2018 , 17:35   Citovat  

dudleto napsal:
Rumcajs sice nejsem, ale dle tohoto návodu jsem udělal úspěšně downgrade z RC7.
Všechno maká, jak má.... sopťa sopťa

Tento soubor lze použít i pro jednotky s označením 6VH1, 6VH2, 6SN1.....přidejte seznam, na kterých typech se vám downgrade povedl!


Musí se ten zazipovaný soubor otevřít a ty soubory uvnitř nakopírovat na USB a nebo se má nakopírovat celý ten zip?

Díky je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 42 H+ body: 0  
unitak je teď offline  unitak
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2018 , 18:04   Citovat  

unitak napsal:
Musí se ten zazipovaný soubor otevřít a ty soubory uvnitř nakopírovat na USB a nebo se má nakopírovat celý ten zip?

Díky je to dobrý


Tak jsem to dnes zkusil a kdyby náhodou někdy hledal odpověď na můj dotaz výše, tak na USB má být jen ten zip...Taky se mi to úspěšně povedlo downgradovat a systém se tváří, že funguje. HondaApp od Smika je nainstalována. Na zbytek jsem neměl čas, takže to dokončím zítra Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 42 H+ body: 0  
Teny85 je teď offline  Teny85
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2018 , 10:18   Citovat  

ahoj všem, nevím, zdali se to tady řešilo, neřešilo nebo jsem id..t, co neumí hledat (reálná varianta) - ale jak v 9G řešíte v současné době dálnice a Waze? Nikde jsem tam nenašel možnost nacpat tam dálniční známku. Nebo jsem jenom slepec? Případně jaká poslední verze apk Waze funguje na našem Connectu? Zatím jsem se přepnul na Sygic, který mám koupený, ale zatím nevím, nakolik mu věřit s dopravou a objížďkami. Díky přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 65 H+ body: 0 2017 Civic i-VTEC  
unitak je teď offline  unitak
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2018 , 10:48   Citovat  

Ahoj, nakonec jsem si taky zakoupil licenci Sygicu, protože teď mají fajn akci. Mám ale dotaz k návodu níže...



10. Stáhntěte tento balík: tudy odkaz

11. Rozbalte balík, uvnitř bude složka Sygic

12. Celou složku Sygic nakopírujte USB flashdisk

13. Ze složky Sygic ještě vykopírujte soubor s1610c_useful_for_ta_maps_only.apk samostatně opět na USB flashdisk

14. V kořenovém adresáři flashdisku byste měl nyní vidět složku Sygic a soubor s1610c_useful_for_ta_maps_only.apk

15. Soubor s1610c_useful_for_ta_maps_only.apk je nutné opět přejmenovat na HondaAppCenter_A1.apk

16. USB flashdisk s nakopírovanými soubory připojte do auta

17. Z menu spusťte nainstalovanou aplikaci ES File Explorer

18. Nyní je potřeba nakopírovat složku Sygic z USB flashdisku do kořenového adresáře jednotky Honda Connect, mezi úložišti lze přepnout přímo na úvodní obrazovce aplikace

19. Po nakopírování složky ukončete program

Když mám tedy originál verzi, tak postupují stejně - hlavně bod č.18? Kde vezmu tu složku Sygic abych ji nakopíroval do connectu? Předpokládám, že obsah složky bude u novější verze jiný. Nebo se nic nekopíruje a prostě tam jen dám tu instalaci?


A ještě dotaz...jaká poslední verze vám funguje?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 42 H+ body: 0  
karool je teď offline  karool
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2019 , 1:42   Citovat  

Teny85 napsal:
ahoj všem, nevím, zdali se to tady řešilo, neřešilo nebo jsem id..t, co neumí hledat (reálná varianta) - ale jak v 9G řešíte v současné době dálnice a Waze? Nikde jsem tam nenašel možnost nacpat tam dálniční známku. Nebo jsem jenom slepec? Případně jaká poslední verze apk Waze funguje na našem Connectu? Zatím jsem se přepnul na Sygic, který mám koupený, ale zatím nevím, nakolik mu věřit s dopravou a objížďkami. Díky přátele

No presne tento problem riesim aj ja, zial v CR-V mam android 4.0.4 a na ten nie je ziadna nova verzia waze ktora podporuje dialnicne. Skusal som aj "upravit" novu verziu waze tak aby isla nainstalovat na android 4.0.4 zial neuspel som, nedokazal som v android studio zmenit minimalnu API na tu ktoru podporuje auto. Druha moznost podla mna je z rootnuteho telefonu s funkcnym waze vytiahnut konfiguraky a nahrat ich do rootnuteho Honda connect. Tym padom menu v aplikacii nie je ale konfigurak zabezpeci spravnu komunikaciu so serverom Wazeu. Kto sa na to da? Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 13 H+ body: 0  
matez je teď offline  matez
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2019 , 10:36   Citovat  

Ahojte, chcel by som sa spýtať, či by sa nenašiel niekto, kto by mi vedel napísať podrobný popis, ako nahodiť do mojeho Connectu Sygic s offline mapami.Poprípade aj link s adresou, odkiaľ by som to mohol stiahnuť.Ja sa tomu moc nevyznám, tak privítam každú radu ako to nahodiť a spojazdniť,nakoľko moja origo navi v connecte mi často mrzne,až mám niekedy nervy ked sa mi to zrovna stane niekedy v cudzom veľkom meste.Hrúza.Chcel by som vyskúšať, či by ten Sygic /poprípade iný typ navigácie/ bol stabilnejší ako to čo mám teraz. Veľmi by mi to pomohlo.
Pomôžte mi, prosííííííím.

Ďakujéééééééém
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5 H+ body: 0  
karool je teď offline  karool
0
PříspěvekZaslal: 13.3.2019 , 0:53   Citovat  

Takze Waze opat funguje, google nieco zmenil u nich a ide opat navigovat po dialnici. je to dobrý je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 13 H+ body: 0  
haman85 je teď offline  haman85
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2019 , 11:49   Citovat  

Ahojte,

Vie mi niekto poradit ako zistim ci je Honda Connect s Garminim alebo bez? Rozmyslam vymenut radio za Connect len rad by som kupil verziu bez Garminu. Mam moznost to kupit z buracky. Dakujem
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 9 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2019 , 13:29   Citovat  

haman85: s Garminem je vyklápěcí a má vlevo dole tlačítko viz obr. bez navi je na tom místě číslo a vyklápěcí samozřejmě není Úsměv



tady moje bez navi

   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1778 H+ body: 13 2017 Civic  
haman85 je teď offline  haman85
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2019 , 15:08   Citovat  

Viem ze to bude asi “hlupa” otazka ale aj tak by ma zaujimalo ako sa tam potom dava obsah ked sa tam nedaju vkladat cd? Vsetko len cez USB?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 9 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2019 , 18:16   Citovat  

jasný, usb v loketní opěrce Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1778 H+ body: 13 2017 Civic  
FrantaD je teď offline  FrantaD
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2019 , 17:40   Citovat  

keporkak_jedna napsal:
Není to někdo tady z fóra? tudy odkaz

Návod na downgrade z RC7/8 na 6.1 a tím znovuotevření instalace aplikací. je to dobrý


Nemáte někdo ten soubor, píše mi to že už je smazaný Smutný
A kde zjistím, že mám verzi: 6VCB?

Děkuji
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4 H+ body: 0  
OperatorFM je teď offline  OperatorFM
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2019 , 9:33   Citovat  

Ahoj všem....vlastním pár měsíců Honda HR-V II. CVT facelift MY2019. Taky by jsem chtěl na navigaci používat Sygic, kdy při koupi vozidla mi bylo v autosalónu sděleno, že si ho tam mohu nainstalovat, pokud mám licenci (no mám), ale veškeré pokusy selhaly...
Vyzkoušel jsem všechny tipy zde zmíněné, bohužel nic a to něco málo o technice umím....Tak mě napadá, nezkoušel někdo zde, kdo vlastní HR-V vyměnit navigaci za nějakou jinou??? Např. koupenou z Aliexpressu???...U nás je k dispozici navigace Carmes cca za 16000,-, ale do toho se mi moc nechce, to radši budu Sygic používat na mobilu, nebo počkám, zda se někomu Sygic podaří zprovoznit na novém modelu...za případné poznatky, nápady předem děkuji přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1 H+ body: 0 2018 HR-V  
maro_ je teď offline  maro_
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2019 , 12:08   Citovat  

karool napsal:
Takze Waze opat funguje, google nieco zmenil u nich a ide opat navigovat po dialnici. je to dobrý je to dobrý

Zdravím, můžete mi prosím říct, jakou verzi Waze používáte? Připadně kde stáhnout její .apk? Stáhl jsem nějakou 3.9.9 a tam ty dálnice nejdou ani za nic.
Díky moc.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2 H+ body: 0  
ken je teď offline  ken
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2019 , 20:22   Citovat  

FrantaD napsal:
Nemáte někdo ten soubor, píše mi to že už je smazaný Smutný
A kde zjistím, že mám verzi: 6VCB?

Děkuji


Nemáte někdo soubor pro downgrade na RC6.1
A případně jestli je odzkoušeno, že to funguje na CRV RE5
Díky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1 H+ body: 0  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9g - Honda connect, video za jízdy
Fórum: Interiér a Hi-Fi
7
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(96973 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1091s ][ Dotazy: 123 (0.0309s) ][ GZIP on - Debug on ]