Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 93, 94, 95  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 86 z 95
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2018 , 19:18   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Když je hezký kus (nájezd je stejně jen orientační), nevidím problém si připlatit. To je na každém prodávajícím, kolik si za to řekne a jestli prodá. Takové ty hloupé komentáře komentující cenovou politiku nechápu. Pokud se mi něco nezdá nebo na to nemám, tak to přece přeskočím a nemusím dokazovat světu, jakej jsem "cenoznalec" a odrazovat někoho, komu se to líbí a je ochotný tolik zaplatit. Spíše takové to čecháčkovství a závist, že má někdo pěkné auto a on ne.
Když si to spočítám, kolik se pak do nějakého průměrného/podprůměrného kusu musí nainvestovat (Accord třeba úplná "láce" jako Civic opravdu není) a stejně to nikdy nebude alespoň 80% jako ten top kousek, tak není problém. Pokud na to mám. Ale když někdo kupuje nejlevnější kusy a potom nadává, že mu tam stále něco nefunguje je jeho boj a musel s tím počítat. Přece někdo neprodá bezdůvodně svoje auto pod cenou. Charita nikdo z obyčejných lidí opravdu není. Úsměv

Něco jiného je, pokud je něco průměrného, text inzerátu neodpovídá realitě. Prodávající si účtuje hodně a zakrývá různé závady a nedostatky. To je pak jiná a na tyhle experty bych upozorňoval. to snad ne

Když budu moci koupit auto prokazatelně původem z Česka, má to u mě taky jedině plus.


tohle co pises beru max tak u zanovniho auta a ver ,ze radeji jsem koupil za presne tyhle penize posledniho civika ve vybave s dolozitelnimy 50000km jako bych zato mel accorda ze zacatku vyroby v zakladu se 150000km , jo accord je lepsi ano ,ale co se tyce tech top stavu pri koupy tak to neni tak jednoznacny ... je jedno kde koupis auto ,nikdy nevis v jakem je stavu a co kdo menil pohledove ,muzes mit i hromadku faktur a v aute z toho nic nemusi byt , takze v tom accord moc lepsi neni ,pac u civiku i takovej pocatecni servis se ne moc prodrazi u accordu to muze byt klidbne desettisice ... dalsi vec je ,ze kdyz koupis kasicku je u dolozitelnych km pri mensim najezdu mnohem mensi pravdepodobnost nez pri cca 150000km kde uz muze odchazet dost veci .. kdyz nekdo udela 200000km na spojku,lambdu,polos atd to neznamena ,ze nemuze odejit ve cca 100000km.. za tyhle km bych v zivote nedal tyhle prachy ,to jsem jsi mohl nechat accorda kterej mel najeto 160000km kdyz jsem ho prodaval ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4750 2003 Accord Aerodeck  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.11.2018 , 21:47   Citovat  

mě při koupi vozu nikdy stav km nezajimal... vzdyt je to nic nerikajici cislo, zalezi na stavu.

ja koupil pred dvema lety za 200K A8G sedan manual vybava exe K24 2012, na budikach najeto 80K dovoz svycarsko, na novych gumach, s novou spojkou(na vymenu brzo ja vim) a komplet brzdy

a dneska když vidim ty ceny tak si řikám že byla zadarmo... každopádně bych nekupoval starší než 2010 kvůli korozi, protože řešit rez na takhle novym autě ještě za tyhle peníze fakt nechceš
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 982 2011 Accord  
toomass je teď offline  toomass
PříspěvekZaslal: 3.11.2018 , 21:51   Citovat  

needs napsal:
Jo to je pravda,pokud na to spěcháš je to jiné.Tak přeji štastnou ruku ve volbě auta.Třeba sáhneš uplně po něčem jiném nakonec Velmi šťastný
Jinak tady máš dobrý ojetiny Úsměv

accord


Test ojetin



no ještě si prohrávam s dražší myšlenkou a to je mazda 6 v benzinu, bojím se ze accorda takhle rychle pěkného nesezenu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2018 , 22:11   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
mě při koupi vozu nikdy stav km nezajimal... vzdyt je to nic nerikajici cislo, zalezi na stavu.

ja koupil pred dvema lety za 200K A8G sedan manual vybava exe K24 2012, na budikach najeto 80K dovoz svycarsko, na novych gumach, s novou spojkou(na vymenu brzo ja vim) a komplet brzdy

a dneska když vidim ty ceny tak si řikám že byla zadarmo... každopádně bych nekupoval starší než 2010 kvůli korozi, protože řešit rez na takhle novym autě ještě za tyhle peníze fakt nechceš


tak kdyz je to od urcity hodnoty ,tak je Km fakt jen cislo pac vidis sam ,ze spojku menily uz ve 80tkm a tak muzou dopadnout i jiny dily a pak lze z toho usoudit jak se z autem jezdilo .. je jasny ,ze muzes najit kus kterej ma 150000km a bude zralej na odpis a slusnej kus se 250000km a u oboji to nemusis hnedka zjistit ,VZDY to muze byt past ,ja to eliminoval tim ,ze jsem koupil auto fakt z malym najezdem koupoeny u nas a vim ,ze mam klid na dlouhou dobu a ze ta investice do vyssi ceny se oplatila ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4750 2003 Accord Aerodeck  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.11.2018 , 16:59   Citovat  

Zdarec, četl jsem o tom PCV ventilu a zajímalo by mě jestli ten můj je ok. Když s nim zatřesu, tak ta pružinka uvnitř bezvládně lítá a když zatlačím špejlí na tu pložku z druhé strany tak to mírný odpor klade. A podle těch video co jsou na stránce 15 a 16 jsem nic nevykoukal. Pak mě ještě napadlo jestli se ta pružinka po zahřátí oleje teplem nenapne a teprv pak plní tu funkci ale těžko říct. Jaký je váš názor? DÍKY Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 982  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 5.11.2018 , 21:43   Citovat  

FiLiPsS napsal:
Taky jsem to řešil a nakonec dal OSRAM LEDrivingFog - homologované mlhovky s denním svícením .


Ahoj.

S tou homologací projdu i na stk?Budu to muset zapsat do TP?
A fungují správně když máš páčku světel na automat? (ve dne po nastartování automaticky denní svícení a při setmění se vypnou a zapnou hlavní světla?)
Zvažuju že bych je koupil, ale moc se mi nelíbí to blikání při blinkrech.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 911 2012 Accord Tourer  
DannyK je teď offline  DannyK
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.11.2018 , 10:50   Citovat  

Nevíte co by mohlo dělat to že když jedu vyšší rychlostí 140 a výš, tak se občas stane že auto přestane reagovat na plyn a začne samovolně zpomalovat, stačí počkat pár vteřin a auto jede zase uplně normálně, žádna chyba na počítači nevyskočí ani žádná kontrolka. Palivovej filtr vyměnený, systém propláchnutý TEC. je to 2.2 i-dtec 2011. V jiných rychlostech to nedělá pouze ve vysoké rychlosti.
díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 120 1999 Civic EK4  
FiLiPsS je teď offline  FiLiPsS
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.11.2018 , 16:13   Citovat  

MSX napsal:
Ahoj.

S tou homologací projdu i na stk?Budu to muset zapsat do TP?
A fungují správně když máš páčku světel na automat? (ve dne po nastartování automaticky denní svícení a při setmění se vypnou a zapnou hlavní světla?)
Zvažuju že bych je koupil, ale moc se mi nelíbí to blikání při blinkrech.


Ahoj,

na STK jsem s tím ještě nebyl, ale byl jsem s tím v Hondě (ACURA Chomutov), probírali jsme to a problém by být neměl (májí na sobě "vyraženou" příslušnou značku pro denní svícení, zápis do TP nutný není).
Od té doby používám světla jen na automat - fungují správně. Po snížení okolního světla se vypne denní svícení a zapnou xenony. Dají se zapojit i tak, že po zapnutí světel se denní svícení ztlumí na 80% - musel jsem přepojit, i těch 80% bylo moc a oslňovalo to.
Jen mi připadá, že světelný senzor pro automatiku světel docela "vyčkává", tak jsem pro jistotu dodal ještě dozadu červené pozičky místo odrazek v nárazníku, abych byl lépe viděn - viz foto
Blikání při blinkrech bych řekl, že funguje jen při zapojení ztlumení po zapnutí hlavních světel - ještě překontroluju, popř. natočím video, jak se to chová. Určitě to nebude fungovat, když se nezapojí blinkry Úsměv.
Jsem z Chomutova - kdybys to chtěl vidět naživo, není problém (video dodám)


HC_pozicka.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
HC_pozicka.jpg, 440.73 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 110 2008 Accord Tourer  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 6.11.2018 , 19:55   Citovat  

FiLiPsS napsal:
Ahoj,

na STK jsem s tím ještě nebyl, ale byl jsem s tím v Hondě (ACURA Chomutov), probírali jsme to a problém by být neměl (májí na sobě "vyraženou" příslušnou značku pro denní svícení, zápis do TP nutný není).
Od té doby používám světla jen na automat - fungují správně. Po snížení okolního světla se vypne denní svícení a zapnou xenony. Dají se zapojit i tak, že po zapnutí světel se denní svícení ztlumí na 80% - musel jsem přepojit, i těch 80% bylo moc a oslňovalo to.
Jen mi připadá, že světelný senzor pro automatiku světel docela "vyčkává", tak jsem pro jistotu dodal ještě dozadu červené pozičky místo odrazek v nárazníku, abych byl lépe viděn - viz foto
Blikání při blinkrech bych řekl, že funguje jen při zapojení ztlumení po zapnutí hlavních světel - ještě překontroluju, popř. natočím video, jak se to chová. Určitě to nebude fungovat, když se nezapojí blinkry Úsměv.
Jsem z Chomutova - kdybys to chtěl vidět naživo, není problém (video dodám)


Asi si je taky pořídím, vypadá to dost dobře a hlavně to bude konečně praktičtější. Škoda že to u acco nějak nepořešili v té době. Kroutit čudlíkem je otrava a ve výbavě executive celkem ostuda.
Videa jsou na youtube. Šlo mi spíše o možnosti zapojení. A jestli jsi spokojený.
Díky moc je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 911 2012 Accord Tourer  
vojtekgruka je teď offline  vojtekgruka
PříspěvekZaslal: 6.11.2018 , 20:42   Citovat  

Ahoj všem, tak už mi měsíc stojí pod barákem Acco Type S, takže mám Vánoce Velmi šťastný Honda .. Měl bych otázečku (asi stupidní), ale.. Mám před face 2009, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví, jestli by šlo namontovat lízatko zadního víka + přední černá maska (oboje paket Aero) - viz foto. Mockrát děkuji za jakoukoliv odpověď. meetallll Honda


myška.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
myška.jpg, 115.38 kB

lízatko accord final.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
lízatko accord final.jpg, 2.14 MB

acco maska.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
acco maska.jpg, 47.95 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3 2009 Accord Type-S  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2018 , 8:43   Citovat  

Ahoj,

gratulace... Jasne ze jde, nicmene je to celkem cenene zboží, v CR ne moc snadno sehnatelne. Pokud se bavime o originálních dilech. Jina si tuace je v u polaku, takze bud hledat na netu a cekat. Nebo nechat koupit v tom polsku. Ja to mam doma uz dva roky, a stále jsem se nedostal k tomu ze to necham stříknout a namontuju to!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1423 2008 Accord  
FiLiPsS je teď offline  FiLiPsS
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2018 , 15:56   Citovat  

MSX napsal:
Asi si je taky pořídím, vypadá to dost dobře a hlavně to bude konečně praktičtější. Škoda že to u acco nějak nepořešili v té době. Kroutit čudlíkem je otrava a ve výbavě executive celkem ostuda.
Videa jsou na youtube. Šlo mi spíše o možnosti zapojení. A jestli jsi spokojený.
Díky moc je to dobrý

Spokojený jsem maximálně - zapojit lze i jen jako čistě denní svícení + mlhovky bez těch ostatních možností (vynechá se zapojení příslušných vodičů).
Světla denního svícení neblikají s blinkry - dnes vyzkoušeno Úsměv
Vybíral jsem denní svícení dlouho a nakonec vzal tohle i přes vyšší cenu - připadá mi to jako nejelegatnější řešení, aniž bych přišel o mlhovky nebo čumák nějak prznil.
Koukal jsem, že máš poface, takže budeš mít o to lehčí instalaci.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 110 2008 Accord Tourer  
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.11.2018 , 18:52   Citovat  

Chtěl bych se optat kde se dá sehnat výfukový systémna 2,4 trochu jsem hledal ale moc jsem toho nenašel.Jen samé propojovací komponenty apod.Nejspíše mi odchází vlnovec tak to ještě musím omrknout ale i tak jsem nikde nenašel.Díky za info.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 388 2009 Accord  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2018 , 0:05   Citovat  

needs napsal:
Chtěl bych se optat kde se dá sehnat výfukový systémna 2,4 trochu jsem hledal ale moc jsem toho nenašel.Jen samé propojovací komponenty apod.Nejspíše mi odchází vlnovec tak to ještě musím omrknout ale i tak jsem nikde nenašel.Díky za info.


taky časem budu řešit vlnovec (vypadá hrozně, ale zatím asi moc neprofukuje), tak dej vědět, jak jsi vyřešil ty Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1934 2008 Accord  
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.11.2018 , 19:45   Citovat  

jakubM napsal:
taky časem budu řešit vlnovec (vypadá hrozně, ale zatím asi moc neprofukuje), tak dej vědět, jak jsi vyřešil ty Úsměv


Tak ten vlnovec cca 600-800 asi.Je to podle průměru trubky výfuku a měří se délka,podle toho se pak dá sehnat.Je fakt že jsem to samé dělal před x lety u 6G.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 388 2009 Accord  
DannyK je teď offline  DannyK
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.11.2018 , 21:50   Citovat  

DannyK napsal:
Nevíte co by mohlo dělat to že když jedu vyšší rychlostí 140 a výš, tak se občas stane že auto přestane reagovat na plyn a začne samovolně zpomalovat, stačí počkat pár vteřin a auto jede zase uplně normálně, žádna chyba na počítači nevyskočí ani žádná kontrolka. Palivovej filtr vyměnený, systém propláchnutý TEC. je to 2.2 i-dtec 2011. V jiných rychlostech to nedělá pouze ve vysoké rychlosti.
díky


Nikdo neví? to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 120 1999 Civic EK4  
Forev77 je teď offline  Forev77
PříspěvekZaslal: 16.11.2018 , 21:49   Citovat  

Zdravím, mám Accorda VII r.v. 2014 a dnes mi postupně začaly blikat jednotlivé pneumatiky u kontrolky tlaku v pneumatikách. Problém je v tom, že tlak je v pořádku a neklesá. Nevíte někdo co to znamená?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 37  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 16.11.2018 , 23:25   Citovat  

Forev77 napsal:
Zdravím, mám Accorda VII r.v. 2014 a dnes mi postupně začaly blikat jednotlivé pneumatiky u kontrolky tlaku v pneumatikách. Problém je v tom, že tlak je v pořádku a neklesá. Nevíte někdo co to znamená?


Podle mě bys měl uložit (aktualizovat) aktuální tlak pneu. Pokud jsi přezouval haček bude asi v tom.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 911 2012 Accord Tourer  
Forev77 je teď offline  Forev77
PříspěvekZaslal: 16.11.2018 , 23:45   Citovat  

MSX napsal:
Podle mě bys měl uložit (aktualizovat) aktuální tlak pneu. Pokud jsi přezouval haček bude asi v tom.

Prave, ze jsem jeste neprezul....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 37  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2018 , 23:46   Citovat  

jaký byste doporučili přípravek na výplach motoru? Mám tamt teď olej Millers Oil 5W-40 a přijde mi, že motor moc nečistí... tak bych chtěl při výměně vypláchnout a asi zvolit jiný olej.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1934 2008 Accord  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 9:14   Citovat  

Forev77 napsal:
Prave, ze jsem jeste neprezul....


Zmena teploty a teda tlaku? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2039 2006 Accord Tourer  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.11.2018 , 9:22   Citovat  

Aktuálně dle mě nejlépe funguje TEC-2000. Reálně mám zkušenost, že zachránil dva motory který byly bez tlaků na válcích a po výplachu se s nimi začalo dát normálně jezdit. Bylo to v takových jebkach na dojetí, kde se nevyplatí dělat GO a ty motory jezdí bez problémů.
U K24 jsem dělal výplach dvakrát Tecem a teď zkušebně zkouším jezdit na 5w-50 od Repsolu. Jinak jezdím na Texaco, ale bohužel nedělají 5w-50 takže jsem zkusil Repsol. Prvnich 3000 km jsem doleval 0.5l na 1500km a teď mám asi 2000km od dolití a zatím "check engine oil" mlčí Velmi šťastný Jinak olej je černý, takže zřejmě čistí.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2509 2009 Accord Tourer  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.11.2018 , 22:09   Citovat  

Nemáte někdo staré kotouče z 2.4vtec ( nevím jestli jsou stejně i u nafty )? Udělam si z nich podložky pod kola. Diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 982  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2018 , 22:58   Citovat  

hondamens napsal:
Nemáte někdo staré kotouče z 2.4vtec ( nevím jestli jsou stejně i u nafty )? Udělam si z nich podložky pod kola. Diky


nez se do toho pustis ,neni to zbytecne tezky material ? ty naky 5mm podlozky z hliniku nejsou zas tak drahy ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4750 2003 Accord Aerodeck  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
Členství: Silver
PříspěvekZaslal: 20.11.2018 , 21:56   Citovat  

Máte někdo na Acco tažné s 13pinovou zásuvkou? Dozvěděl jsem se, že je to potřeba např. u nosiče kol. Je tam nějaká příprava? Máte s tím něko zkušenosti?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 911 2012 Accord Tourer  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.11.2018 , 1:22   Citovat  

Proc chces menit zasuvku a nekoupis jenom redukci 7-13?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3862 2006 FR-V  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.11.2018 , 1:50   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nez se do toho pustis ,neni to zbytecne tezky material ? ty naky 5mm podlozky z hliniku nejsou zas tak drahy ..


nechám se poučit, kde to sehnat a za kolik?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 982  
FiLiPsS je teď offline  FiLiPsS
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.11.2018 , 7:52   Citovat  

MSX napsal:
Máte někdo na Acco tažné s 13pinovou zásuvkou? Dozvěděl jsem se, že je to potřeba např. u nosiče kol. Je tam nějaká příprava? Máte s tím něko zkušenosti?

Mám na Toureru origo 13 PIN. Doma mám i komplet instalační podklady s výpisem potřebného materiálu, tak můžu nafotit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 110 2008 Accord Tourer  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2018 , 12:58   Citovat  

hondamens napsal:
nechám se poučit, kde to sehnat a za kolik?


napr ja je pre lety kupoval v beznem kamennem tuningshopu za sest stovek ,dneska asi osum stovek ,jsou i univerzalni i primo z touhle rozteci .. nabizej je i na bazosi atd .. tudy odkaz tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4750 2003 Accord Aerodeck  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.11.2018 , 0:48   Citovat  

Přátelé, zítra budu asi pomáhat kolegyni vyměňovat žárovku v potkávačce na sedanu (R20). Jde o klasickej halogen v čočce, výbava Comfort nebo Elegance.
Trochu mě zarazilo její tvrzení, že se musí sundavat nárazník to mi hlava nebere
To se tam nejde dostat z motoráku? Případně jsou tam nějaké zrádnosti, na které si dát pozor? Díky. Jsem zvyklý na výměnu žárovek u Ufa a DelSol, tam je sice přístup nic moc, ale dá se Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2854 2011 Civic i-VTEC  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 93, 94, 95  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(96573 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 1.2640s ][ Dotazy: 153 (1.1372s) ][ GZIP on - Debug on ]