Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Lambda Accord 2004 K24A3
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď



  Strana 2 z 2
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 19:26   Citovat  

Lambda má konektor. Netřeba cokoliv prepojovat. Takže prostě plug and play.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 675 H+ body: 1 2003 Accord  
bleck666 je teď offline  bleck666
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 19:30   Citovat  

Kynio napsal:
Lambda má konektor. Netřeba cokoliv prepojovat. Takže prostě plug and play.


waw... kde si ju kupil ? problem u mna ze 8g a 7g ma iny konektor, tak by som to musel upravit nejako
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 124 H+ body: -8  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 19:32   Citovat  

Bral jsem přes Mot nebovidy, ale mám pocit, že lambdu mají i v ap autodíly v Brně.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 675 H+ body: 1 2003 Accord  
bleck666 je teď offline  bleck666
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 19:34   Citovat  

Kynio napsal:
Bral jsem přes Mot nebovidy, ale mám pocit, že lambdu mají i v ap autodíly v Brně.


dik
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 124 H+ body: -8  
gebar je teď offline  gebar
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 13:44   Citovat  

Ahoj, ohledně konektoru pro připojení lambda sondy. Vím minimálně o 3 případech, kdy diag. hlásila chybu P0135 - Okruh vyhřívání lamda sondy, kdy stačilo konektor profouknout / vyčistit a závada byla odstraněna. Tak to třeba někomu v budoucnu pomůže a ušetří nějakou korunu.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 52 H+ body: 0  
mildo je teď offline  mildo
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 17:18   Citovat  

ja kupoval tady a jede v pohode
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 67 H+ body: 0 2003 Accord  
mildo je teď offline  mildo
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 17:18   Citovat  

tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 67 H+ body: 0 2003 Accord  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2019 , 8:29   Citovat  

tak jsem to tu pročetl a všichni zatím řešíte první lambdu..... já řeším tu druhou Velmi šťastný

můžu taky koupit denso? teď mám delphi a chyba nezmizela
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1008 H+ body: 6 2011 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2019 , 8:35   Citovat  

DENSO, NGK je jistota, jakou chybu ti to háže?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2568 H+ body: 26 2009 Accord Tourer  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2019 , 8:45   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
DENSO, NGK je jistota, jakou chybu ti to háže?


číslo ti neřeknu. ale něco jako chyba napětí lambdy č.2 , po resetu se rozsvítí do pěti vteřin.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1008 H+ body: 6 2011 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2019 , 9:43   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
číslo ti neřeknu. ale něco jako chyba napětí lambdy č.2 , po resetu se rozsvítí do pěti vteřin.


Ideální by bylo jí oměřit osciloskopem.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2568 H+ body: 26 2009 Accord Tourer  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Lambda Accord 2004 K24A3
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(97373 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0676s ][ Dotazy: 75 (0.0140s) ][ GZIP on - Debug on ]