Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 454, 455, 456, 457, 458  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 455 z 458
Alfonspiza je teď offline  Alfonspiza
PříspěvekZaslal: 9.6.2019 , 19:06  Naposledy upravil Alfonspiza dne 9.6.2019 , 20:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím. Mám dotaz. Nesetkal se někdo ze škubáním motoru u Accordu 2.2 ictdi? Při klidné jízdě např.50km/h po městě motor škube. Při zrychlení je vše v pořádku a i při jízdě po dálnici jede bez problému. Díky za tip
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2019 , 20:01   Citovat  

hosi resil nekdo setrvacnik na A7 naftu?
mam moznost tenhle :arrow: odkaz
a cena dobra...vim ze to neni LUK nebo SACHS ale neco zvladne ne? ;)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 118 2004 Accord Tourer  
MAIKY 35 je teď offline  MAIKY 35
PříspěvekZaslal: 10.6.2019 , 8:33   Citovat  

Jozefin napsal:
caute. nepredava niekto xenonove projektory na accord 7g? vdaka.


čau, ja mám v celkom dobrom stave..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 60  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.6.2019 , 16:41   Citovat  

Ahojte, kamarad preze mně už po třetí shání snímač polohy plynu, na tourera v naftě předface.

A ja se chci zeptat jak zrušit to pípání, že mám klíček v zapalování. Tourer poface.
Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4878 1999 Accord Type-R  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.6.2019 , 17:24   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Ahojte, kamarad preze mně už po třetí shání snímač polohy plynu, na tourera v naftě předface.

Vyndat, rozlousknout, vycistit, napruzit kontakty a slozit dohromady.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3918 2006 FR-V  
edy je teď offline  edy
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2019 , 9:12   Citovat  

Čau, někdo tady udával průměrnou spotřebu paliva kdesi na stránkách kde bylo více majitelů, vypadalo to jako tabulky kde lidi zapisují průběh celého roku. Nevíte co to bylo za stránky, chci si tam vyhledat ne H+ diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 364 2003 Accord Tourer  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2019 , 9:30   Citovat  

sprintmonitor.de
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 23819 2016 Civic i-VTEC  
edy je teď offline  edy
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2019 , 9:53   Citovat  

Hellborn napsal:
sprintmonitor.de


Diky! OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 364 2003 Accord Tourer  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2019 , 12:24   Citovat  

Hellborn napsal:
sprintmonitor.de

Spravne to je SPRITmonitor.de ...je to od slova der Sprit = benzin.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3918 2006 FR-V  
madlass je teď offline  madlass
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2019 , 7:45   Citovat  

Zdravím, neví někdo jaký rozměr mají štefty na výfukových svodech, nějak mi jeden zmizel a propouští spaliny do motorového prostoru...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 177 1991 Civic  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2019 , 7:29   Citovat  

Ahoj, co se mi stalo.... v sobotu při velké bouřce se voda vyvalila z polí na silnici , vidím před sebou velkou kaluz tak jedu krokem, houbla cca 20 cm, dojedu dom pohoda, druhy den pohoda, v pondeli jedu do prace a vsimam si valive huceni zavisle na rychlosti vozidla, nemeni se v zatackach, gumy to nejsou, uz jsem menil pár lozisek kola na ruznych autech , zvuk je to hodne podobný, ale ty loziska kol v zatacce hucet prestaly, tady nejde urcit která strana to je , je to jakoby ze stredu v predu, hucet to zacíná cca 30km/h nejvic v 85 a pak uz se to prekryva s aero hlukem, setkal ste se s tím nekdo, ze by vadne lozisko nemenilo intenzitu hucení v zatáckách? , vcera jsem zvedl auto tak zadni kola uplne bezhlucne, kdyz tocím predním obe vydavaji stejny zvuk ale to zvuk spise jak to toci poloosou a prevodovkou lehce, od loziska kola to slyset nejde. Kdyby to byla prevodovka tak je intenzita hucení zavisla na zatizeni prevodovky ne? Tak to koukám! Honda
co me napada ze jelikoz se blizim k jubileu 400 000tis km tak asi loziska kol jsou pred smrti a tou kaluzi se tam dostala vlhkost a je to nich,ale ty priznaky me nesedi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 652 2004 Accord  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.6.2019 , 9:20   Citovat  

Ahojte, včera vyskočil žlutý vrtulnik. A po nacteni tahle chyba.
Nezaznamenal jsem žádnou zvláštnost. A po smazáni se neobjevuje a nic se nezměnilo.
Vite vo co jde? Diky
Edit. 2.2nafta 2008


WP_20190625_20_03_55_Pro.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20190625_20_03_55_Pro.jpg, 4.33 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4878 1999 Accord Type-R  
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
PříspěvekZaslal: 26.6.2019 , 15:24   Citovat  

Stepa napsal:
Vyndat, rozlousknout, vycistit, napruzit kontakty a slozit dohromady.


Potýkám se teď s tímto problémem na poface 2.0i Toureru.

Vyhazuje mi to chybovou hlášku P2138.

Našel jsem si tady video, jak to "napružit"...
tudy odkaz

Ale je to vážně tak jednoduché?

A nemáte někdo zkušenost s koupí aftermarket APPS třeba z Alliho?

tudy odkaz

tudy odkaz

Díky moc za veškeré praktické info.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 16 2007 Accord Tourer  
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
PříspěvekZaslal: 26.6.2019 , 15:37   Citovat  

Senzor pedálu plynu vs. tempomat: Když používám tempomat, tak APPS nemaká, je to tak?

Chápu to tak, že z plynového pedálu přes lanko se v APPS mění signál na elektrický a dále jde do řídící jednotky a pak do motoru a když používám tempomat, tak jde info z tlačítek do řídící jednotky a motoru, takže nejde přes APPS, neboť není potřeba konvertovat mechanickou info na elektrickou.

Takže šetřím APPS, když jedu na tempomat?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 16 2007 Accord Tourer  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.6.2019 , 20:07   Citovat  

Ano, logicky. Pouze, pokud signal z pedalu prekroci tempomat, tak zacne auto zrychlovat, jinak si to ridi ECU sama dle nastaveneho tempomatu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3918 2006 FR-V  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2019 , 16:05   Citovat  

tak sem vymenil predni prave lozisko a je po huceni přátele je to dobrý , ale abych nevysel ze cviku, rozsvitila se kontrolka motoru P0325 knock sensor, objednal jsem nový ,dnes vyměnil, vymazal chybu a dnes z prace se to zas rozsvitilo P0325 to mi hlava nebere , daval jsem spolu s ním i nové svíčky a vyměnil olej, nevim proč to haze chybu... Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 652 2004 Accord  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2019 , 16:31   Citovat  

-toyo- napsal:
tak sem vymenil predni prave lozisko a je po huceni přátele je to dobrý , ale abych nevysel ze cviku, rozsvitila se kontrolka motoru P0325 knock sensor, objednal jsem nový ,dnes vyměnil, vymazal chybu a dnes z prace se to zas rozsvitilo P0325 to mi hlava nebere , daval jsem spolu s ním i nové svíčky a vyměnil olej, nevim proč to haze chybu... Bueee

Dávals OEM? S aftermarkefovým nemám dobré zkušenosti...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 175 2003 Accord  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2019 , 18:58   Citovat  

Mara008 napsal:
Dávals OEM? S aftermarkefovým nemám dobré zkušenosti...


není to OEM, je to nějaký skv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 652 2004 Accord  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2019 , 21:57   Citovat  

-toyo- napsal:
není to OEM, je to nějaký skv

Zkus oba vytáhnout, připojit postupně na multimetr (tuším, že přepnout na střídavé napětí), uchytit do svěráku a bouchat do svěráku kladivem (stačí lehce) a porovnat.

U mě se chovaly následovně...
1. OEM špatný: Vyskočilo napětí na cca 2,0 V (nejsem si teď přesně jistý rozsahem/ jednotkama, je možné, že to byly mV). Při poklepání reagovalo. Bylo např. 1,9 V, klepneš a zvedne se na 1,95; 1,98 atd. Problém je ale ten, že napětí visí na těch 2 V, správně by se mělo vrátit na cca 0V (když neklepeš).

2. Nový Aftermarket: Nejspíš jsem koupil již špatný. Bylo stále 0 V (probité).

3. OEM z vrakáče, ale proměřeno: Vklidu změřeno 0,08V, po poklepání se zvyšovalo na cca 0,09; 0,12 atd. Přestaneš klepat a vrátí se na 0,08V -> toto funguje doteď správně je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 175 2003 Accord  
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
PříspěvekZaslal: 28.6.2019 , 9:30   Citovat  

-toyo- napsal:
tak sem vymenil predni prave lozisko a je po huceni přátele je to dobrý , ale abych nevysel ze cviku, rozsvitila se kontrolka motoru P0325 knock sensor, objednal jsem nový ,dnes vyměnil, vymazal chybu a dnes z prace se to zas rozsvitilo P0325 to mi hlava nebere , daval jsem spolu s ním i nové svíčky a vyměnil olej, nevim proč to haze chybu... Bueee


Na radu jsem nechal dát OEM, stál sice 3,3 kKč, ale funguje to.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 16 2007 Accord Tourer  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2019 , 11:11   Citovat  

Mara008 napsal:
Zkus oba vytáhnout, připojit postupně na multimetr (tuším, že přepnout na střídavé napětí), uchytit do svěráku a bouchat do svěráku kladivem (stačí lehce) a porovnat.

U mě se chovaly následovně...
1. OEM špatný: Vyskočilo napětí na cca 2,0 V (nejsem si teď přesně jistý rozsahem/ jednotkama, je možné, že to byly mV). Při poklepání reagovalo. Bylo např. 1,9 V, klepneš a zvedne se na 1,95; 1,98 atd. Problém je ale ten, že napětí visí na těch 2 V, správně by se mělo vrátit na cca 0V (když neklepeš).

2. Nový Aftermarket: Nejspíš jsem koupil již špatný. Bylo stále 0 V (probité).

3. OEM z vrakáče, ale proměřeno: Vklidu změřeno 0,08V, po poklepání se zvyšovalo na cca 0,09; 0,12 atd. Přestaneš klepat a vrátí se na 0,08V -> toto funguje doteď správně je to dobrý




Tak jsem to zkousel, nastavil jsem multimetr na 200mV,
1. ten stary OEM snimac ukazoval 0.4 kdyz sem zacal klepat slo to nahoru az k 1.4 ,kdyz jsem prestal, vratilo se to na 0.4

2. ten nový skv po pripojeni 0.8, po zaklepani az 2.0 pak se vratil na 0.8

jak jsem dal nový, vymazal chybu, tak se chyba objevila po cca 2min jizdy, motor ani nebyl zahraty, vyskocilo to pri dojezdu ke krizovatce s nulovym seslapnutim plynu, pak jsem prijel domu a vymazal chybu, vcera jsem jel a chyba vyskocila po ujeti 90km pri dojezdu ke krizovatce s nulovym seslapnutim plynu, stavil sem se v obchode a po cca 5 minutach jizdy kontrolka motoru zhasla, jak sem dojizdel domu k brane zase se rozsvitila, haze to chybu uplne nahodne asi, kontroloval jsem konektor a promeril drat az do ecu a zda se ok, ale stejne jsem ho zkusil nahradit novym a s konektorem , tak uvidim no , co jsem cetl tak chyba P0325 vyskoci kdyz ecu nedostava signal ze snimace vic jak 10s , pricina - spatny snimac, vadny drat, preruseny nebo zkratovany, nic jineho by to byt nemelo to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 652 2004 Accord  
Rado1983 je teď offline  Rado1983
PříspěvekZaslal: 30.6.2019 , 20:22   Citovat  

caute.Mam mensi problem s klimou.Niekedy zapne a niekedy nie.Musim tlacitko klimatizacie,niekolko krat za sebou zatlacit on/off aby sa zapla.Potom ide pekne a po case sa vypne.Ale nie vzdy.Co to moze byt?Dik
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 12  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.6.2019 , 21:05   Citovat  

Začal bych kontrolou relé v motorovém prostoru a spojkou kompresoru...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3918 2006 FR-V  
Rado1983 je teď offline  Rado1983
PříspěvekZaslal: 30.6.2019 , 21:44   Citovat  

hej.Uz som pozeral dake navody ze ktore to su.Len neviem ci sa daju rozoberat tie relatka.Na felicii sa dali Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 12  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.6.2019 , 22:02   Citovat  

Všechny mechanické relé se dají rozebrat...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3918 2006 FR-V  
Rado1983 je teď offline  Rado1983
PříspěvekZaslal: 1.7.2019 , 9:09   Citovat  

No dnes som ich pozeral a musel by som ich rozlamat.Len som s nimi trochu poklepal.Mozno to pomoze
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 12  
Rado1983 je teď offline  Rado1983
PříspěvekZaslal: 1.7.2019 , 18:34   Citovat  

dalsi poznatok je,ze klima sa da zapnut ked idu volnobezne otacky.Zatial so 100% bilanciou.Ale spozoroval som,ze niekedy ide viac chladny vzduch a niekedy slabsi..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 12  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.7.2019 , 21:19   Citovat  

Málo chladiva, nebo špatně spíná spojka...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3918 2006 FR-V  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2019 , 10:30   Citovat  

No a když ju sepnes a podíváš se na pruhleditko, které je na potrubí za pravým předním světlem ,tak je plné?Nebo vidíš bubliny, případně proud chladiva?Pokud bude pruhleditko plné,je šance že toho neuniklo moc.
Jinak spojka, relé, špatný kontakt.Dá se udělat diagnostika klimy přímo na autě bez diagnostiky,kde máš teploty a stavy různých čidel.Tabulku a postup máš v servisním manuálu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1157 1989 Civic  
Rado1983 je teď offline  Rado1983
PříspěvekZaslal: 2.7.2019 , 11:58   Citovat  

Aha ok dik.Chladivo sa doplnalo nanovo.Ja by som to tipol na tu spojku.Keby to bola ona,tak musi ist kompresor vonku asi ze?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 12  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 454, 455, 456, 457, 458  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(97373 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 1.2779s ][ Dotazy: 153 (1.1678s) ][ GZIP on - Debug on ]