Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 7g před facelift USB kabel
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



  Strana 1 z 1
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2020 , 7:26   Citovat  

Rád bych se zeptal, koupil jsem accord, který má USB kabel koukající z přihrádky.
Původní majitel nevěděl jak funguje a předchozí majitel VenaRD, mi neodepisuje.
Nevíte jak by to mohlo fungovat??
Auto má jen CD nemá jack 3,6.
Děkuji
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 31 H+ body: 0 2004 Accord Tourer  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2020 , 10:13   Citovat  

Zkus rádio přepnout na měnič CD, tím tlačítkem CD/Aux - 2x zmáčknout, jestli se objeví CDC na displeji, je tam nainstalovaný přídavný modul xcarlink, nebo podobný a bude ti to přehrávat MP3 z flešky.
Případně tam zkus nějakou flešhku dát...Pak to funguje, když jsou na flešce složky CD01-CD99 - tak si tlačítky 5 a 6 přepínáš složky (doporučuji do složky dávat max. 99 skladeb)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 583 H+ body: 3  
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2020 , 10:24   Citovat  

Díky moc, zkusím. Něco to právě ukazovalo při zasunutí flešky, ale nehrálo to.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 31 H+ body: 0 2004 Accord Tourer  
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2020 , 17:11   Citovat  

Tak jsem to zkusil a nefunguje mi to, píše to CDC 5-14 a 8-99. Mám tam flešku kde jsou jen složky CD01 až CD04 s písničkami.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 31 H+ body: 0 2004 Accord Tourer  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2020 , 20:33   Citovat  

Kolik máš skladeb v těch složkách? mě třeba čínská kopie Xcarlinku prostě nepobrala víc jak 100ks skladeb ve složce, pak se nedodržovalo pořadí skladeb a ani složek.
Taky mi nezačínalo hrát, tam kde jsem vypnul rádio a pokaždé začínalo od 01-01 - nevím proč ale vyřešila to jiná fleška (jiný výrobce)
Nehraje to vůbec?? není to třeba potichu? Velmi šťastný
Zkusil bych jinou flešku, případně méně skladeb do složky, máš tam obyč Mp3 ? Jinak co jsem testoval, tak mému bylo celkem jedno jestli je tam VBR,nebo stabilní bitrate...takže tím by to nemuselo být.
EDIT: máš doufám složku třeba CD01 a v tom už jenom mp3 soubory?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 583 H+ body: 3  
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2020 , 23:24   Citovat  

Dal jsem do každé složky jen 90 pisnicek.
Potichu to nehraje, mám pocit, ze to ani tu flesku nevidí. Ty čísla CDC 5-14 a 8-99 to ukazuje ikdyz tam fleska není.
Mám jen MP3 soubory.
Nevím kde je problém, zkusím jinou flesku.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 31 H+ body: 0 2004 Accord Tourer  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2020 , 17:41   Citovat  

když jsem měl xcarlink, tak jsem musel mít pojmenovaneé složky CD01 až CD10 a v každé mohlo být max 99 songů...navíc ještě museli mít bitrate do 128 kb...flashka měla být naformátovaná na FAT32...ale teda už si nepamatuju, jestli to vždycky hrálo od posledně spuštěné písničky, nebo vždycky od začátku
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 762 H+ body: 1  
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2020 , 13:23   Citovat  

Dekuji za tipy, zkusím to. Rad bych’ aby to fungovalo, když už jsem si nastahoval tolik písniček
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 31 H+ body: 0 2004 Accord Tourer  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2020 , 20:41   Citovat  

Jsou zde témata s touto problematikou, tak zkus ještě pohledat tam...
tudy odkaz
tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3001 H+ body: 11 1998 CR-X DelSol  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2020 , 23:05   Citovat  

flashdisk musíš mít ve formátu FAT32, pak to pujde
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1027 H+ body: 6 2011 Accord  
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2020 , 13:10   Citovat  

Tak fleshdisc jsem ve formátu FAT32 měl, ale písničky měli vysoký Bitrate, tak ho snížím a vyzkouším.

Po přečtení těch odkazů, nemám v autě žádnou krabičku, jen mi čučí z přihrádky pod autorádiem USB kabel samice a to je všechno. Nemám nářadí, se podívat do rádia přímo.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 31 H+ body: 0 2004 Accord Tourer  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2020 , 22:48   Citovat  

Tak ona ta krabka musí bejt někde schovaná. Pokud máš origo rádio z výroby, tak bez krabky Ti žádná flashka hrát nebude...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3001 H+ body: 11 1998 CR-X DelSol  
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2020 , 20:25   Citovat  

Tak už mi to funguje, dekuji moc za pomoc.
Jen jsem to musel mít na flesce od Kingston, jinak mi to nefungovalo.
Hraje to krásné, lepsi než rádio.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 31 H+ body: 0 2004 Accord Tourer  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 7g před facelift USB kabel
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(98973 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0658s ][ Dotazy: 83 (0.0173s) ][ GZIP on - Debug on ]