Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuhé řízení
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



  Strana 1 z 1
H0lllY je teď offline  H0lllY
0
PříspěvekZaslal: 28.6.2020 , 9:09   Citovat  

Prosím o radu , už jsem docela zoufalý .. u mého EP3 jde o dost hůř zatočit do prava než doleva navíc se i volant z prava skoro nevrací. Po nějaké době i začalo z řízení hrozne vrzat a tak my bylo řečeno ze to je 100% tímhle dílem v řízení viz foto... dil jsem koupil a vymenil , vrzani přestalo ale řízení jde porad stejně špatne beze změny..


2A64A86B-CF08-4D0A-A4B7-D76F3D8788B1.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2A64A86B-CF08-4D0A-A4B7-D76F3D8788B1.jpeg, 128.93 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 70 H+ body: 0  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2020 , 8:05   Citovat  

Zkus povolit ten sroub zespodu na prevodce u elektromotoru. Asi je moc utazeny, s tim si hrat docela alchymie...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4016 H+ body: 29 2006 FR-V  
maverick je teď offline  maverick
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2020 , 8:33   Citovat  

měl jsem naprosto stejné příznaky a byl to spodní čep ramene
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 124 H+ body: 1  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2020 , 10:31   Citovat  

Běžná věc u C7g je, že bouchá řízení tak každý utáhne vymezovací šroub na hřebenu. Jak píše Stepa, zkus ten šroub povolit je na převodce řízení a je na něm jakoby kontra matice. Při ladění záleží na každém milimetru pootočení. Úsměv A pak hledat dál na čepech ...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2634 H+ body: 29 2009 Accord Tourer  
H0lllY je teď offline  H0lllY
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2020 , 20:50   Citovat  

Spodní Cepy jsem menil a tu matku jak píšete taky povoloval( Když to povolím ještě víc jen o trošičku tak už tam jsou vůle)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 70 H+ body: 0  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.6.2020 , 18:39   Citovat  

Vůle teď neřeš. Podstatné je, jestli se začne řízení vracet, nebo ne. Jak se to tedy chovalo?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4016 H+ body: 29 2006 FR-V  
H0lllY je teď offline  H0lllY
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2020 , 9:27   Citovat  

Takže je to v řízení a děla to i když je NEnastartovane tím pádem muzu vyloučit i servo ...tek akorát dilema jestli repas nebo nové a nové mám sehnane jen z predface a ja mám poface tak jestli neni Škoda dat před ...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 70 H+ body: 0  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuhé řízení
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(98973 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0506s ][ Dotazy: 61 (0.0139s) ][ GZIP on - Debug on ]