Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tohle musíte vidět
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 21:47   Citovat  

viděl jsem to taky, objektivně zhodnoceno =) pořad se mi líbil, k argumentů že z tunerů dělají XXX bych dodal jen to že nikdo nemá čas přebírat lidi kdo je jakej a většina tunerů ze sebe XXX dělá sama a pak se to bere podle většiny =) stačilo by aby obě strany vzali rozum do hrsti, když by se zlegalizovalizovali věci co maji TÜV a tak by si hodně lidí řeklo , proč to budu lepit za litr když to za tři litry mám bez starostí. Myslím že by se vhodným systémem nechalo vydělat dost peněz do soukromé ruky a všichni by byli spokojenější =)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 21:50  Naposledy upravil zam3k dne 30.12.2009 , 22:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nevím proč,ale ten pořad byl jen o stylingu škodovej,oplů.....
Vůbec se mi to nelíbilo,jak hodnotily všechny performenc dohromady.
A ti co tam dávali kometáře(mam na mysli u těch aut atd....pane bože,co to bylo za retardy Tak to koukám! Tak to koukám! ?)

EDIT:Komentáře od Bezouška a dalších... byli dobré...teda až na toho ráčkujícího(nevím,proč ale to musel bejt fakt vůl)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 21:53   Citovat  

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/409235100011026-ta-nase-povaha-ceska/
   Návrat  
Klemoš je teď offline  Klemoš
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 21:56   Citovat  

Kdyby byla u nas uznana certifikace TÜV,tak by bylo fakt vsechno jednodussi,ale to by jsme nesmeli byt cesi.Plati tento certifikat pouze pro Nemecko nebo pro celou evropu krom nas,nevite nekdo? Jinak porad byl zajimavy,ale zdalo se mi ,ze to bylo brano pouze z jedne strany a to o domacim kutilstvi,mozna to byl i zamer.
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 22:41   Citovat  

nuz osobne by som nesuhlasil s vacsinou komentarov ale posledne dve minuty boli presne trafene - z výkalu bic neupleties...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 22:48   Citovat  

jj to s tim bičem sedí a když upleteš tak si nezapráskáš, dobrý bylo přirovnání k těm zahrádkářům.. jen bych dodal že se dost jedinců snaží pěstovat masožravý kytky Velmi šťastný
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 23:02   Citovat  

Já s tím pořadem vesměs souhlasím.
Dobře tam poukázali na možná rizika spojená s českým "kutilstvím". Spousta "tunerů" totiž opravdu nepřemýšlí a jsou schopni na auto naházet cokoliv aniž by vůbec pomysleli jestli to tam bude fungovat.
V tomhletom jsou myslím hondaři vyspělejší a víc přemýšlejí.
Proto taky víc upřednostňují seriový stav.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 23:15   Citovat  

pokud to beres z hlediska honda-clubu tak jo, ale jinak vezmi v uvahu kolik tuneru ma hondu a za hondare nepovazujou reps na h-c nechodi
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 23:25   Citovat  

kdyz sem to video zapnul tak sem si myslel ze to bude jen nejaka bezna kritika tuneru, ze budou vsechny hazet do jednoho pytle, rikat jak je to trapne a zbytecne a ze oni ze sebe zase budou delat chytraky, ale nakonec sem se na to jeste par sekund vydrzel divat a souhlasim uplne se vsim co tam rekli. Uprimne se stydim za ceskou tuningovou scenu meetallll
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 23:27   Citovat  

Fastcivic: ja se u toho pobavil Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 23:44   Citovat  

ja osobne nesuhlasim s nazorom, ze ak to spravili vo fabrike, tak ze to nikto nevie spravit lepsie. vo fabrike to vyrobili tak, aby to fungovalo od rovnika az po polarny kruh vsetkym rovnako, ale mne, konkretnemu jedincovi skratka staci, ze niektore veci fungovat nebudu a miesto nich budu fungovat ine, ktore budu z isteho pohladu lepsie ako tie z fabriky.
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 23:46   Citovat  

vti [906team] napsal:
ja osobne nesuhlasim s nazorom, ze ak to spravili vo fabrike, tak ze to nikto nevie spravit lepsie. vo fabrike to vyrobili tak, aby to fungovalo od rovnika az po polarny kruh vsetkym rovnako, ale mne, konkretnemu jedincovi skratka staci, ze niektore veci fungovat nebudu a miesto nich budu fungovat ine, ktore budu z isteho pohladu lepsie ako tie z fabriky.
jo tak to je jasne, vetsina je stavena na komfort, takze kdyz ozelim komfort, ziska bud vykon, nebo prilnavost a podobne, o tom zadna. Asi to mysleli jinak to mi hlava nebere
   Návrat  
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 23:56   Citovat  

nejlepší byt ten borec co mnel bílího bavoráka , ten tam trepal dobrý kraviny to snad ne
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 0:02   Citovat  

meli by se tihle tuneri jet prvne podivat na madary, aby vedeli co je to tuning, styling, a TUZING
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 0:07   Citovat  

vti [906team] napsal:

Ano, ale doma v garáži bez potřebného vybavení to lepší neuděláš. Spíš naopak. O to tady jde.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 9:15   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ano, ale doma v garáži bez potřebného vybavení to lepší neuděláš. Spíš naopak. O to tady jde.

isteze len s kladivom nie, ale ak mas knowhow a spravne vybavenie, tak preco nie ?
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 10:13   Citovat  

něco na tom bude. naše scéna je malinko pozadu , ikdyž taky už se najdou super káry na který se dá koukat.
Já zažil cca 15srazů a nějak mně to nenadchlo. zezačátku jo, ale pak mně ty auta přestaly bavit a začaly se mi dokonce hnusit. Opravdu jsem viděl 80%samejch bastlů typu Fiat Bravo(nevím proč je tak oblíbená) a další paskvily. Mně spíš celkově nenadchla ta moda nabubřelejch plastovejch kravin a 200kg muziky.
Ale určitě tuning typu Rabit a tak uvítám a rád to potkám na silnici. tam je typický příklad českých zlatých nožiček Úsměv OK

Mým směrem se určitě stal spíš upgrade performance vyjímečných vozů, ne že by vti byla super extra dělo, ale svým způsobem je to skoro rarita a auto se dá naladit a do začátku je to super auto. Asi už bych nemohl plastit nějakou Corsu 1,2 16V 45kw HaHaaa a dát si dozadu do kufru 30cm průměr discokouli. To jsem fakt viděl pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 10:25   Citovat  

No mají dost pravdu... Obzvlášť ten závodník a trochu i Bezouškqa. Problém ČR je homologace, kdy 99,9% čkoholi není homologováno a není možné ověřit kvalitu a funkčnost... Smutný Pak to vypadá jak to vypadá - dost lidí si řekne: Na co 10tis. za něco s TÜV, když "to samé" je z Číny za 3 a TÜV je mi u nás k ničemu... Ble
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:03   Citovat  

pravda je ze se berou moc vazne...vsak jakou krasnou klubovnu meli klucii Úsměv
jinak je to spis na to snad ne a nebo pred diskoteku, ale to zas je plny auto muziky takze to lze delat (slovy klasika) jedine pred predni blatnik šuk
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:10   Citovat  

Konecne porad pro Ceske tunery Velmi šťastný Zavarene kliky (pak se resi kdyz dojde baterka, nebo pri nehode je z toho nedostanou), zamraceny svetla (ze to ma vliv na svetla nikdo neresi), megakridla (ze to bez testu je knicemu nikdo neresi), laminatove dily (on ten plast k necemu na tom aute je, ze? Ne jen designovka)..Osobne bych taktez udelal zkusebnu TUV a poustel na ulici jen auta poradne udelana a neztuzena, resp. udelat jeste prisnejsi zkusebnu nez je v Nemecku a pritvrdit ze strany policie a rovnou odebirat vozidla.. To co obcas clovek potka? Nekde jsem cetl clanek jak Cesi jsou hlavne znamy neonama a diodama po celem aute..bohuzel pravda a film FaF zanechal na vetsine tuneru svuj vzor Smutný Tot muj nazor..

VTi: znam Bezousku (resp. spis se znam dobre s jeho brachou) a vim presne jak to myslel..nikoliv ze nenaladis lepe podvozek trebas, ale ze vetsina tuneru serizne pruziny, nebo koupi na serii jen pruziny, atd atd...proste v automobilce je vse peclive merene a testovane a tuner to vse naplaca aniz by vedel a znal vysledek.. Mrk
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:11   Citovat  

Ten s tou ,,Měnavkou" na 306tce je od nas. Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:18   Citovat  

gizmi napsal:
Konecne porad pro Ceske tunery Velmi šťastný Zavarene kliky (pak se resi kdyz dojde baterka, nebo pri nehode je z toho nedostanou), zamraceny svetla (ze to ma vliv na svetla nikdo neresi), megakridla (ze to bez testu je knicemu nikdo neresi), laminatove dily (on ten plast k necemu na tom aute je, ze? Ne jen designovka)..Osobne bych taktez udelal zkusebnu TUV a poustel na ulici jen auta poradne udelana a neztuzena, resp. udelat jeste prisnejsi zkusebnu nez je v Nemecku a pritvrdit ze strany policie a rovnou odebirat vozidla.. To co obcas clovek potka? Nekde jsem cetl clanek jak Cesi jsou hlavne znamy neonama a diodama po celem aute..bohuzel pravda a film FaF zanechal na vetsine tuneru svuj vzor Smutný Tot muj nazor..

VTi: znam Bezousku (resp. spis se znam dobre s jeho brachou) a vim presne jak to myslel..nikoliv ze nenaladis lepe podvozek trebas, ale ze vetsina tuneru serizne pruziny, nebo koupi na serii jen pruziny, atd atd...proste v automobilce je vse peclive merene a testovane a tuner to vse naplaca aniz by vedel a znal vysledek.. Mrk

U nás si můžeš nechat auto schválit výzkumným ústavem (podobně jako Rom. přihlašoval oranžové i-VT v době zákazu dovozu) - cena se naposled pohybovala kolem 40-50tis...

Např. tahle RX-8 je homologová pro provoz (kola jsou na zakázku, karbon atd...) a policajti můžou akorát mávat (pokud neporušuje předpisy).

Snažší by bylo dávat homologované díly...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:28   Citovat  

Hellborn: vim, vim.. kdyz jsem si chtel nechat na svem druhem aute zapsat kola a podvozek, bylo me receno ze muzu dat auto na tyden do vyzkumaku..a dokonce bych se i domluvil na cene, ale proste predstava ze tyden nekdo jezdi v mem aute? Jsem se na to vyflaknul jako kazdy.. ale mas pravdu, ta moznost tu je..
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:30   Citovat  

Bohužel podle mne, vyzněl celkově pořad tak, že tuneři sou "paka" a když chceš silnější auto, tak mazej pro Vochcáfku RS a vopovaž se na autě něco upravit naštvanej to snad ne

Bohužel v téhle oblasti jsme zase "papežštější než papež" Tak to valím bulvy to co jde v Německu a i jinde v EU u nás je naprosto neřešitelný ... vím o čem mluvím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:35   Citovat  

Rom.: ono celej porad byl spise o Tunerech Styllistech...zkus nekdy zajet trebas do Mimone a pochopis.. HaHaaa I v libovkach 80% aut je totalni bastl, jen to je pozlacene, vylestene, pochromovane, pokuzene, atd Velmi šťastný Ale prijet po svych to trebas ani nemuze Velmi šťastný Az na par vyjimek jsem nezazil auto co by vydrzelo par let po takove uprave Velmi šťastný Proc take po vitezstvi jsou vetsinou ihned na prodej? Velmi šťastný Proto to co jsi videl..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 12:35   Citovat  

Rom. napsal:
Bohužel podle mne, vyzněl celkově pořad tak, že tuneři sou "paka" a když chceš silnější auto, tak mazej pro Vochcáfku RS a vopovaž se na autě něco upravit naštvanej to snad ne

Bohužel v téhle oblasti jsme zase "papežštější než papež" Tak to valím bulvy to co jde v Německu a i jinde v EU u nás je naprosto neřešitelný ... vím o čem mluvím

jo, hlavně od toho plešouna a frajere,co seděl na Bramboru...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:02   Citovat  

Rom. napsal:

jo s tima vochcávkama souhlasim, a ještě se mi libilo jak tam ty 2 tyntydlíni představovali ty auta( tdi samozřejmě chiplé pořádnej výtlem a čtverka golf)
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:04   Citovat  

ten "plešoun" vždycky měl narážky na tunery, ale je to Pan Řidič a dle mě dost inteligentní člověk... Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:08   Citovat  

jvkgrifone napsal:
ten "plešoun" vždycky měl narážky na tunery, ale je to Pan Řidič a dle mě dost inteligentní člověk... Úsměv

No jo,ale hází vše do jednoho pytle... To mi vadí...Jak se kouká na úpravy od Alpine, Hamman, Brabus? Taky tuning...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:15   Citovat  

Hellborn: byl jsi nekdy na nejakem tuning-srazu? Mozna by jsi zmenil nazor..Doporucuji hlavne Mimon a byt tam pres noc.. Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tohle musíte vidět
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina