Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dj-bobr: Honda Civic 5G EG8 1992 - Znovuzrození
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 10 z 20
njn je teď offline  njn
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 7:42   Citovat  

no Nevím Nevím s tou vatou, spis to bude pěkně držet vlhkost Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 7:56   Citovat  

Právě že oni mají v nabídce produkt, který se vyznačuje výjimečně nízkou nasákavostí, nekorozivností a je napuštěn nějakými oleji tak, aby vodu vyloženě odpuzoval.. uvidíme.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 9:23   Citovat  

up: tak Termolife fail.. minimální objednávka je jeden kamion KO

koukám po hydrofobní vatě dál..
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 17:55   Citovat  

dj-bobr napsal:
Ehm, kde měl být otvor pro záslepku na vystříkání dutin? to mi hlava nebere v podběhu?

Jedu do Vestce namokro brousit kyt Je to tam.

jo a novej profilovej obrázek Mr. Green jsem to o víkendu trochu prohnal, je to mazec jak to je ve 180km/h po vystříkání podběhů gumoasfaltovým sprejem a na letňákách najednou snesitelně tiché..

M@jku, kde ty sis nechal pískovat ty všechny díly?

Ola,
pískování: firma Metalko - pod Jižní Spojkou, odbočuje se z Vídeňské u Shell u Labutě do leva směrem z centra.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2013 , 18:22   Citovat  

Nakonec pískuju u Barmakolor Praha s.r.o., spodní "I" ramena + horní ramena + přední stabilizátor + vidličky tlumičů + zadní podélná ramena dohromady předběžně za litr + pár korun za oblepení závitů..

Auto Brejla ve Vestci nabízí základní měření geometrie zadarmo, tak jsem se nechal změřit ve stavu "s vymlácenejma silentblokama", překvapivě skoro všude červeno meetallll pak to schválně zkusím znova po výměně..

Taky jsem se stavil v Auto Haspa pro víčko rozdělovače, palec rozdělovače, těsnění pod sání, těsnění pod olejovou vanu a palivový filtr - věci, které budou pravděpodobně potřeba pro swap na čtyřbod.

A teď sedím ve Vestci a čekám na M@jka pořádnej výtlem

221020131079.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
221020131079.jpg, 656.25 kB
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2013 , 20:03   Citovat  

dj-bobr napsal:
Nakonec pískuju u Barmakolor Praha s.r.o., spodní "I" ramena + horní ramena + přední stabilizátor + vidličky tlumičů + zadní podélná ramena dohromady předběžně za litr + pár korun za oblepení závitů..

Auto Brejla ve Vestci nabízí základní měření geometrie zadarmo, tak jsem se nechal změřit ve stavu "s vymlácenejma silentblokama", překvapivě skoro všude červeno meetallll pak to schválně zkusím znova po výměně..

Taky jsem se stavil v Auto Haspa pro víčko rozdělovače, palec rozdělovače, těsnění pod sání, těsnění pod olejovou vanu a palivový filtr - věci, které budou pravděpodobně potřeba pro swap na čtyřbod.

A teď sedím ve Vestci a čekám na M@jka pořádnej výtlem
HolyF..k
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 17:46   Citovat  

Opískováno:

- dvě přední horní ramena (fotky "dříve" a "nyní")
- dvě spodní ramena (poznáte někdo z fotky "před pískováním", zda jsou přední nebo zadní?)
- přední stabilizátor
- křížový klíč na kola
- dvě zadní podélná ramena
- dvě vidličky tlumičů

už jen vypálit staré silentbloky ven, vymlátit čepy, nalisovat nové čepy i silenty, natřít na zlato a hurá s tím na auto Je to tam.

horniramenoa.jpg

horniramenoa.jpg, 57.8 kB

hornirameno.jpg

hornirameno.jpg, 64.55 kB

spodnirameno.jpg

spodnirameno.jpg, 34.3 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 18:24   Citovat  

hele moje starý zadní ramena Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 18:26   Citovat  

aha, takže jsou zadní Velmi šťastný díky..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 19:00   Citovat  

dj-bobr napsal:
aha, takže jsou zadní Velmi šťastný díky..
přední vypadaj uplně jinak.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 1:09   Citovat  

Dnes jen tak symbolicky, s pomocí M@jka proběhla výměna servonádobky za bezvadnou (nelepenou) a dolití originální kapaliny Honda PSF-S. Nejdřív nás po nastartování přivítaly hrůzostrašné kovové zvuky, ale naštěstí to byla "jen" přiskříplá hadice pod nádobkou.. po narovnání opět 100% funkce.

Pak umejt motorák a vesele do světa..

Můj Civic byl také jedním z důležitých zásobovacích vozů v závěru kampaně jedné nejmenované politické strany VTEC

pyratcivic.jpg

pyratcivic.jpg, 71.37 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 1:30   Citovat  

dj-bobr napsal:
Dnes jen tak symbolicky, s pomocí M@jka proběhla výměna servonádobky za bezvadnou (nelepenou) a dolití originální kapaliny Honda PSF-S. Nejdřív nás po nastartování přivítaly hrůzostrašné kovové zvuky, ale naštěstí to byla "jen" přiskříplá hadice pod nádobkou.. po narovnání opět 100% funkce.

Pak umejt motorák a vesele do světa..

Můj Civic byl také jedním z důležitých zásobovacích vozů v závěru kampaně jedné nejmenované politické strany VTEC

Rádo se stalo ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 6:29   Citovat  

Shromáždil jsem veškeré díly, co mám připravené pro swap na čtyřbod:
- nové těsnění pod sání
- nový palivový filtr
- OK palivová hadice
- nový palec a víčko rozdělovače
- krátké plynové lanko
- jakási elektronická věc s chladičem, je to rezistorbox?
- sací manifold se vstřiky
- celá elektrika z auta C5g coupé
- navíc jedna palivová lišta..

Líp to vyfotit nešlo, v domácích podmínkách je i tohle zázrak Velmi šťastný

Chybí mi tedy jen rozdělovač (mám rozjednáno s Minorem) a ECU (mám rozjednáno s Fishem), nebo ještě něco? Prosím, kdo toto čtete a (ne)vidíte něco zásadního, co chybí, napište..

Čtyřdrátovou lambdu zatím nasimuluju normální jednodrátovkou a odporem předstírajícím odběr výhřevu..

IMG_0463.jpg

IMG_0463.jpg, 3.24 MB

IMG_0465.jpg

IMG_0465.jpg, 3.39 MB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 7:12   Citovat  

Pokud je to swap z D16a tak možná ti bude svítit chyba PA senzoru.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 7:31   Citovat  

..kteroužto by mělo jít odstranit pomocí falešného signálu PA senzoru vytvořeného správně nastaveným potenciometrem - četl jsem cosi o 3V jako vhodné hodnotě. Každopádně díky za postřeh Úsměv
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 9:46   Citovat  

PA je snímač atmosférického tlaku ne? pokud si dobře pamatuju na svého civica, tak ten měl potom díky chybějícímu senzoru emise na hraně. Ale nevím přesně jestli to bylo 100% tím.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 22:28   Citovat  

Tak možná budu mít PA senzor z Civicu 4g.. tak snad cajk, přinejhorším se to zatím odladí bez něj.

Jinak jsem od M@jka převzal přední "čelo" palubky na pokusy a jásám nad genialitou konstruktérů Hondy: můj LCD displej 20x4zn., který chci používat na zobrazování hodnot mého palubního počítače, naprosto přesně rozměrově sedí na díru pro tlačítka mlhovek/šíbru Úsměv

displej_v_palubce1.jpg

displej_v_palubce1.jpg, 56.49 kB

displej_v_palubce2.jpg

displej_v_palubce2.jpg, 38.36 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2013 , 14:46   Citovat  

A už mám díky Minorovi snad všechno Úsměv

rozdelovacTD41U.jpg

rozdelovacTD41U.jpg, 102.55 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2013 , 15:45   Citovat  

Včera jsem nazul dvě nové pneu Sava Eskimo (13", gumy 2x915Kč + nazutí 2x100Kč), loňské polarisky s 5.5mm a 4.8mm jsem hodil dozadu..

Důležitější však byla výměna horního pravého předního čepu (starý kus Teknorot, nový Delphi) - od minulých zkušeností s odchodem čepu mě cvakání od nápravy dokopalo k velmi rychlé výměně a musím velice poděkovat Mírovi HTB za profesionální výměnu (a vyprávění zkušeností a různých pikantností ze závodů i servisní práce) a M@jkovi za kibicování, vercajk a asistenci je to dobrý

cep1_sundani.jpg

cep1_sundani.jpg, 42.26 kB

cep2_cepvhajzlu.jpg

cep2_cepvhajzlu.jpg, 114.09 kB

cep3_polez_ven.jpg

cep3_polez_ven.jpg, 58.48 kB

cep4_namazat.jpg

cep4_namazat.jpg, 50.35 kB

cep5_a_je_tam.jpg

cep5_a_je_tam.jpg, 48.43 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2013 , 15:49   Citovat  

Není zač ... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 5:23   Citovat  

Nejde se nepochlubit.. čtyřbod on air. Fish je bůh všech těch různejch kablíků, podtlaků, hadiček a podobnejch kravinek, kterejch je motorovej prostor plnej. Nicméně čtyřbod po strastiplných mnohahodinových pokusech zprovozněn, zatím v nouzovém režimu (chyba 20 - ELD, ale údajně je to způsobeno něčím jiným), budeme to ještě ladit.. první výsledky jsou však velmi, opravdu velmi příjemné (na dálnici bez problémů dosaženo 200km/h Se stydím zvuk je úžasný, zátah vocpoda jako u nafty atd.)

Odkaz

mpfi.jpg

mpfi.jpg, 78.4 kB
   Návrat  
HTB je teď offline  HTB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 11:25   Citovat  

Máš domluven repas náprav na Tvém Civicu u nás na dílně. Bude to víkendová akce včetně repasu převodovky. Ložisko převodovky co Ti tam hučí stojí asi 1000,-, ale podívám se jestli tam mame starší ale dobré. Kdyby jsi chtěl nové dej vědět. Zavolej mi a dohodneme podrobnosti. Pro M@jka mám panty dveří.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 12:14   Citovat  

HTB napsal:
Máš domluven repas náprav na Tvém Civicu u nás na dílně. Bude to víkendová akce včetně repasu převodovky. Ložisko převodovky co Ti tam hučí stojí asi 1000,-, ale podívám se jestli tam mame starší ale dobré. Kdyby jsi chtěl nové dej vědět. Zavolej mi a dohodneme podrobnosti. Pro M@jka mám panty dveří.

Zdarec dj,
no vida, pecka, nyní mne konečně začneš pojíždět a já si budu muset koupit Wheelovo ATRko.
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Míro,
jsi super, já už panty mám ze sedana, ale nepohrdnu. Víno, už je připravené. pořádnej výtlem Možná přijedu, hele, ale až pojišťovna zaplatí, pokud to bude za to stát, dorazil bych s djem. Ještě se domluvíme. Můj přední brzdič zlobí a potřebuje repas a rovnou bych koupil nějaké lepší desky, ptotože se klidně může stát, že nebude dost prostředků na SET UP na 260mm.
   Návrat  
HTB je teď offline  HTB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 12:25   Citovat  

S brzdama něco vymyslíme. Třeba bude nějaká akce.
Zkus jestli ty panty ze sedana budou OK.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 12:30   Citovat  

HTB napsal:
S brzdama něco vymyslíme. Třeba bude nějaká akce.
Zkus jestli ty panty ze sedana budou OK.

Ola,
nemají žádnou vůli, takže je možná i letos stihnu vyměnit Velmi šťastný, když se od dubna tr nedaří dostat mé zapomenuté panty v rámči HONDA špeditérství do Prahy ... Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 20:30   Citovat  

dj-bobr napsal:
Nejde se nepochlubit.. čtyřbod on air. Fish je bůh všech těch různejch kablíků, podtlaků, hadiček a podobnejch kravinek, kterejch je motorovej prostor plnej. Nicméně čtyřbod po strastiplných mnohahodinových pokusech zprovozněn, zatím v nouzovém režimu (chyba 20 - ELD, ale údajně je to způsobeno něčím jiným), budeme to ještě ladit.. první výsledky jsou však velmi, opravdu velmi příjemné (na dálnici bez problémů dosaženo 200km/h Se stydím zvuk je úžasný, zátah vocpoda jako u nafty atd.)

Odkaz
swap dobrý ale to VAN TÚ TRÍ mě dostalo nejvíc HaHaaa pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 2:56   Citovat  

uf. o dokončení swapu napíšu přes den. Míro (HTB), tobě taky přes den, předběžně moc díky je to dobrý
   Návrat  
Koubelec je teď offline  Koubelec
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 12:41   Citovat  

sablos napsal:
swap dobrý ale to VAN TÚ TRÍ mě dostalo nejvíc HaHaaa pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Bobře ty "zabíjíš" pořádnej výtlem .. ale samozřejmě pěkná práce je to dobrý
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 13:16   Citovat  

dj-bobr napsal:
uf. o dokončení swapu napíšu přes den. Míro (HTB), tobě taky přes den, předběžně moc díky je to dobrý

Ahoj,když budeš mít cestu kolem,můžem ecu napíchnout na pc a ještě se v tom pohrabat Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 17:21   Citovat  

D15B2 DPFI ===> D15B7 MPFI swap

Bylo to drsné a na nervy náročné. Před nastoupeným Honda-Clubem obdivuju Fishovu nesmírnou trpělivost a odolnost proti frustraci, já bych to nedal Úsměv

Po příjezdu k Fishovi jsem zjistil, že su kok0t, lebo som zabudol rozdeľovač v Praze. Chtěl jsem se otočit a jet pro něj do Prahy, ale nakonec se dvě nouzové varianty našly..

Sundali jsme sání. Až potud cajk. Seškrabávání starého těsnění mezi sáním a hlavou bylo neuvěřitelné sr wc ní, ale zadařilo se a dosedací plochy byly čisté jak dětská .. vy víte co. (vrazit)
Osazeno nové těsnění sání, zapojeny zřejmé hadice; zjištěny nějaké lehké nesrovnalosti, tak Fish neomylně nastavil chybějící délku hadic hadičkami ze starého dvoubodového sání. Spony byly opruz, ale povedlo se dosáhnout konsenzu reality s touhami. Plynové lanko vyměněno za krátké z D15B7.

Sací potrubí .. nepasuje. Trošičku větší průměr sacího otvoru klapky by ani až tak nevadil, jako spíš že je celé sání posunuto o kousek blíž ke kabině - tak jsem sundal ošklivou tepelnou izolaci ze sacího potrubí a dopasoval to (stahovacíma páskama, ehm) tak, aby to drželo a fungovalo. Kovová spona na styk potrubí a klapky, trošku duct tape a je vymalováno.

Elektrika .. ou, to byla bolest. Zajeli jsme si půjčit rozdělovač, krátký hovor Minorovi (TD-42 je otočený o 180°, ale mohl by fungovat). Zapojili jsme přizpůsobenou ECU, svazek do rozdělovače zatím jen na drátkách a zalepený tavnou pistolí, nataženy dráty ke vstřikům (kde vzít +12V na vstřiky? dva a dva plusové dráty připojeny na +12V původních dvou vstřiků), .. start .. a ejhle .. nechytá, vůbec. Startér točil, motor ani neškytnul.

Frustrace nastoupila. Zjistil jsem, že jsem si zapomněl v Praze nejen rozdělovač, ale i krabičku doutníků.

Když startér točí, motor nechytá a ECU je (po vyzkoušení s druhou ECU zaručeně funkční) zaručeně dobrá, nastupuje brainstorming. Co potřebuje motor, aby jel? Dostat do něj palivo a správně ho zapálit.

Zapalování Vyndal jsem kabel od svíčky (poblitý olejem - fuj, chtělo by to brzy přetěsnit víko ventilů), zasunul do něj svíčku a točil startérem - svíčka vesele jiskřila, takže zapalování by mohlo fungovat. Dráhy signálů od čidel do ECU propískány multimetrem, nalezena chyba (záměna CKP a CYP), odstraněna chyba (když taháte dráty a nastavujete si je pájením, dodržte barvy!), točíme startérem, auto furt nechytá. Kun*aflex ..

Palivo do lišty šlo, vstřiky .. aha, dva necvakají při přímém připojení 12V. To bude zakopanej pez..

Palivo 2.0 bych nazval experiment se stříknutím čističe karburátorů do plně otevřené klapky při startování. Motor zakuckal a chcípnul, takže zapaluje! Experiment zopakován, ze sání vyšlehla půlmetrová liška a jali jsme se problém řešit méně drasticky svatoušek

Co teď? Vyndali jsme z Fishova auta jeho rozdělovač, nasadili, nastartovali .. jo! Motor běžel na dva válce, celkově dost hnusně a střílel do sání i do výfuku. Střik čističe karbecu do sání, .. třetí válec logged in .. víc plynu .. další střik .. ono to nějak pomohlo rozhejbat půl roku nevyužité zatuhlé vstřiky. Najednou se motor začal chovat kultivovaně jako čtyřválec a ne jako HTP.

Po ohřátí to celkem volnoběželo obstojně, tak jsme auto byli projet po okolí. Nouzovej režim. Omezovač 3500ot., velmi nízký výkon, ale jelo. Návrat, propípání kabelových tras ECU<->auto, odstraněna chybička s chybějící kostrou, pájení, izolačka, výměna EPROM s mapou za mapu z 1.4 .. motor začal ochotně fungovat, neomezoval ve 3500ot., ale pocukával a dusil se při větším plynu.

Bylo čtvrt na tři ráno. Rozhodlo se, že toho pro dnešek zanecháme. Fish mi půjčil z jeho auta ECU a rozdělovač (díky!) a já odjel do Prahy. Bylo znát, že výkon výrazně vzrostl a celkově byl tah motoru ochotnější - roztahal jsem to bez větších problémů na 200km/h Se stydím

Druhý den jsem vstal v půl druhé odpoledne a s mým rozdělovačem poskládaným od Minora jsem se vydal opět k Fishovi.
Na Rozvadovské spojce, kde se z bezvýznamné pražské silničky stává dálnice D5, auto zacukalo, uprdlo z výfuku, párkrát střelilo a chcíplo. Výborný. Okolo auta jezdila minimálně kilo, venku chčilo jak na samotě u lesa a já bezmocně v odstavňáku blikal varovkama.
Telefonát Fishovi. Rychlá konzultace. Navlečena oranžová reflexka, čekání na volný pravý pruh, otevřeny dveře, úprk ke kapotě, .. au, pád na dálniční asfalt - chytnul jsem se reflexkou o zrcátko málem urvavše a uklouzl, debil pořádnej výtlem
Otevírám kapotu, domačkám drátky do rozdělovače (vlhkost?), startuju. Jedu zase v omezovači 3500ot. celou cestu k Fishovi (ono to je naštěstí na pětku 118km/h, takže to šlo..)

Inu tedy Fishův rozdělovač jsme demontovali a jali se přesaditi modul a cívku z mého starého dvoubodového rozdělovače do nové TD-41U.. auvajs. Šroub na palci nedemontovatelný, tak jsme uřízli kus palce a zaúřadovaly sikovky svatoušek další šrouby (u cívky) musely taky jít sikama, ale nakonec jsme modul a cívku přesadili, osadit úplně nový palec a nové víčko jsem považoval za vhodné a rozdělovač jsme složili. Přívody opatřeny konektorem, jak má být.

Nahodit na motor, nastartovat, hurá, jede - a i celkem pěkně. Jen ta kontrolka motoru a dušení při plném plynu trochu kazí náladu.. vyblikaná chyba 20 (ELD) značí nějaký úplně nestandardní problém Tak to valím bulvy

Po osmé hodině jsem vyrážel s pocitem, že se to nějak snad časem pořeší OK

Martine, moc díky za všechno - za zapůjčení rozdělovače a ECU, přepinovávání, přehadicování, trpělivost, sobotní polívku a vše další, na co si teď zfleku nevzpomenu. Bez tebe bych se nejspíš už dávno houpal na kabelovém svazku. Cestu kolem asi jen tak mít nebudu, ale dá se na někdy domluvit cíleně .. nebo si můžu zkusit ECU k počítači připojit sám (jaký sw si na to mám sehnat?)

Co přetrvává - kdyby někdo věděl, ozvěte se:
Volnoběh OK. Při částečném plynu OK. Při skoro plném plynu OK. Při úplně plném plynu (tzv. podlaha) jen cuká, motor je udušený, netáhne a otáčky klesají. Jakmile plyn uvolním (stačí o kousíček), vše opět okamžitě OK.

Mapou to nebude - zkoušeli jsme mapu z 1.4 i z 1.6, beze změny.

Možnosti, co asi vyzkouším:
- změřit senzor na klapce (TPS), jestli není otočený (bez legrace)
- poposunout plynové lanko tak, aby plný plyn z pohledu klapky nebyl úplně plný plyn (ano, není to řešení, ale aspoň s tím půjde bez problémů jezdit)
- nasimulovat PA senzor a ELD pomocí dvou potenciometrů připojených na příslušné vstupy

A dále již foto..

01vychozi_stav.jpg

01vychozi_stav.jpg, 90.55 kB

02oskrabat_tesneni.jpg

02oskrabat_tesneni.jpg, 60.09 kB

03ocisteni_dosedacich_ploch_sani.jpg

03ocisteni_dosedacich_ploch_sani.jpg, 73.42 kB

04dokonale_ciste.jpg

04dokonale_ciste.jpg, 59.1 kB

05nove_tesneni_je_potreba.jpg

05nove_tesneni_je_potreba.jpg, 69.22 kB

06a_je_tam_jeste_natahat_kabelaz.jpg

06a_je_tam_jeste_natahat_kabelaz.jpg, 73.15 kB

07a_prepinovat_ECU.jpg

07a_prepinovat_ECU.jpg, 67.82 kB

08vsudypritomna_kontrolka_motoru.jpg

08vsudypritomna_kontrolka_motoru.jpg, 45.28 kB

09testovaci_verze_konektoru_do_rozdelovace.jpg

09testovaci_verze_konektoru_do_rozdelovace.jpg, 44.06 kB

10rozdelovac_TD-41U.jpg

10rozdelovac_TD-41U.jpg, 93.05 kB

11transplantace_pajslu_ze_stareho_rozdelovace.jpg

11transplantace_pajslu_ze_stareho_rozdelovace.jpg, 62.56 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dj-bobr: Honda Civic 5G EG8 1992 - Znovuzrození
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina