Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
Autodíly CarDo - kryogenika
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 5G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 23, 24, 25  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 24 z 25
Mates92 je teď offline  Mates92
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 14:45   Citovat  

Zdravím všechny,

mám prosbičku. Odešel mi zámek řidičových dveří (A5g, 1997, 2,2 s DO).
Nevíte prosím, kde by se dal sehnat?
V Hondě jsem byl -> 3200,- pořádnej výtlem

Předem díky za informace.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48 1997 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.8.2016 , 14:54   Citovat  

Napiš/zavolej sem: tudy odkaz

Nějaký starší se určitě najde, zámky neodchází moc často, takže bych se nebál starší vzít.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1999  
Mates92 je teď offline  Mates92
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 7:52   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Napiš/zavolej sem: tudy odkaz

Nějaký starší se určitě najde, zámky neodchází moc často, takže bych se nebál starší vzít.


Super, vyzkouším to.
Děkuji.

Nevíš ještě náhodou jestli se jinak než přes autorizák dá sehnat dálkové ovládání k centrálu?
Auto ho má mít, ale předchozí majitel ztratil ovládání a v Hondě za něj chtějí 3,700,-

Předem díky je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48 1997 Accord  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 8:33   Citovat  

DO k C7G jsem kupoval na allegro.pl, tak to zkus tam. A nebo ebay...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3525 2006 FR-V  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.8.2016 , 9:51   Citovat  

Mates92 napsal:
Super, vyzkouším to.
Děkuji.

Nevíš ještě náhodou jestli se jinak než přes autorizák dá sehnat dálkové ovládání k centrálu?
Auto ho má mít, ale předchozí majitel ztratil ovládání a v Hondě za něj chtějí 3,700,-

Předem díky je to dobrý


Zde je ještě infračervený ovládání (nahoře u stropního světla je přijímač taková ta černá lesklá "kopule") zkus nepsat taky o starší, měl by jít přikodovat. Nevýhoda tohodle typu je že to nejde ovládat z dálky, ale pouze u auta a zamířit na ten přijímač u stropu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1999  
Mates92 je teď offline  Mates92
PříspěvekZaslal: 24.8.2016 , 7:52   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Zde je ještě infračervený ovládání (nahoře u stropního světla je přijímač taková ta černá lesklá "kopule") zkus nepsat taky o starší, měl by jít přikodovat. Nevýhoda tohodle typu je že to nejde ovládat z dálky, ale pouze u auta a zamířit na ten přijímač u stropu Úsměv


Jojo ten přijímač tam mám, to už jsem taky někde vyčetl co to je zač Velmi šťastný

Nakódovat asi jedině v Hondě že?
Děkuji Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48 1997 Accord  
Mates92 je teď offline  Mates92
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 14:37   Citovat  

Zdravím pánové, nesháněl jste někdo už náhodou přední silentblok motoru (ten vedle svodů) na A5g 2,0 nebo 2,2?

Pro tyto motory by měly být silenty stejné, ale nemohu ho nikde sehnat.

Předem děkuji Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48 1997 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 19:03   Citovat  

Nový asi jedině v Hondě, ale starší by se měl nechat sehnat nebo starší vyplnit polyreutanovým lepidlem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1999  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 19:05  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 18.9.2016 , 19:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nemohl by někdo tohle vlákno přejmenovat na "Vše o Accord 5G" aby to bylo jednotný jako ostatní generace a modely + aby tam nebyly pravopisný chyby? Velmi šťastný

Edit: Děkuji je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1999  
Mates92 je teď offline  Mates92
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 11:19   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Nemohl by někdo tohle vlákno přejmenovat na "Vše o Accord 5G" aby to bylo jednotný jako ostatní generace a modely + aby tam nebyly pravopisný chyby? Velmi šťastný


Souhlas OK

A děkuji za rady Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48 1997 Accord  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 11:28   Citovat  

Ten silent umí Silponix v PUčku, co si tak zběžně pamatuju..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4980 1992 Civic  
Mates92 je teď offline  Mates92
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 11:32   Citovat  

dj-bobr napsal:
Ten silent umí Silponix v PUčku, co si tak zběžně pamatuju..


Kouknu na to, díky OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 48 1997 Accord  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2016 , 13:17   Citovat  

caute.slysel sem ze na tech accordech na prevodce rizeni bejva nakej stelovaci sroub na vule .je to mozny ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 236  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2016 , 18:02   Citovat  

caute. potreboval bych vedet kde ma accord r.v 96 ukrytej pylovej filtr..za kaslikem u spolujezdce neni tam sem to prohledal a vlastne vsude sem koukal ale nic nenasel Velmi šťastný ma ho vubec ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 236  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.11.2016 , 23:57   Citovat  

Většina 5g ho nemá, já ho mám dodělaný, ale musim kvůli výměně vždycky skoro vyndat trakt vzduchovodu, ventilátoru a topení. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1999  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.11.2016 , 12:16   Citovat  

Mc.Master150 napsal:
caute.slysel sem ze na tech accordech na prevodce rizeni bejva nakej stelovaci sroub na vule .je to mozny ?


Ano, ale utahovat o milimetry, pač se potom nevrací volant Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1999  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2016 , 12:29   Citovat  

ok diky to sem chtel vedet Úsměv ja kdyz mam auto na heveru a vemu za kolo a tocim do prava a doleva celim rejdem tak cejtim takovy naky preskakovani jakoby v ty prevodce tak si prave myslim ze by to mohla ta vule vyresit..prave ze se mi ten volant vraci az moc sam nekdy se chce i prat rekl bych Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 236  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.11.2016 , 13:00   Citovat  

Mc.Master150 napsal:
ok diky to sem chtel vedet Úsměv ja kdyz mam auto na heveru a vemu za kolo a tocim do prava a doleva celim rejdem tak cejtim takovy naky preskakovani jakoby v ty prevodce tak si prave myslim ze by to mohla ta vule vyresit..prave ze se mi ten volant vraci az moc sam nekdy se chce i prat rekl bych Velmi šťastný


Celkem to pomůže, ale ne úplně, už ty řízení hold mají něco za sebou. A pokud máš takovéto problémy s volantem - byla dělaná geometrie?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1999  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2016 , 19:28   Citovat  

jojo tu mam udelanou cca 3 mesice zpatky ale kdyz sem prezouval na zimni tak jsem si vsiml ze vnitrni strana gum byla sjeta o dost vic jak vnejsi na obouch kolech. jeste stim radsi na geometrii sjedu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 236  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2016 , 15:21   Citovat  

custe lidi .chci se zeptat. da se nejak u accorda zvednout trochu volnobeh ? myslim si ze to ma na klapacku docela malej volnobeh..pod 800 rpm a chci ho zvednout trosek
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 236  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.11.2016 , 15:36  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 29.11.2016 , 15:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mc.Master150 napsal:
custe lidi .chci se zeptat. da se nejak u accorda zvednout trochu volnobeh ? myslim si ze to ma na klapacku docela malej volnobeh..pod 800 rpm a chci ho zvednout trosek


Reguluje si volnoběh sám, dle záteže (dobíjení, klima...), ale musí se udělat správně základní nastavení. Edit: tudy odkaz Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1999  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2016 , 15:42   Citovat  

ok diky a vis kolik by melo bejt optimalni rpm ? urcite ne pod 800 ze myslim ze nakejch 900 by bylo akorat Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 236  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.11.2016 , 15:44   Citovat  

Mc.Master150 napsal:
ok diky a vis kolik by melo bejt optimalni rpm ? urcite ne pod 800 ze myslim ze nakejch 900 by bylo akorat Velmi šťastný


mělo by být 770 +/- 50

Jinak zde je návod: tudy odkaz důležitý je mít před nastavováním správně předstih a čisté sání, klapku atd.

Proč se ti to nezdá? ono ty F-series jsou takový hrubší na volnoběh, taky mám někdy pocit, že by chtěl přidat, ale dle orig para,metrů je všechno OK Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1999  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2016 , 21:50   Citovat  

no jestli je to tech 770 tak to si myslim ze tam je.ale jestli to je seriovy tak uz stim nic neudelam:D ale kazdopadne seridit to zkusit muzu tak diky za radu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 236  
markiz-k je teď offline  markiz-k
PříspěvekZaslal: 15.1.2017 , 13:08   Citovat  

zdarec, jelikoz se mi povedo prodrbat cudl od IR ovladani centralu, premyslim nad opravdu dalkovou alternativou, ale jeste jsem to nekuchla, tak se ptam - lze nahradit IR ovladani centralu treba timdle? Bez uprav, tedy jestli jsou tam nekde u cidla/ridici jednotky konektory odpovidajici temhle?
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 30 1996 Accord  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.1.2017 , 13:16   Citovat  

nechám zadarmo (event. poštovné 50,- Kč) návod k údržbě na A5g CC7 v němčině


Accord CC7.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Accord CC7.JPG, 489.45 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 6781 2012 CR-V  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.1.2017 , 13:23   Citovat  

markiz-k napsal:
zdarec, jelikoz se mi povedo prodrbat cudl od IR ovladani centralu, premyslim nad opravdu dalkovou alternativou, ale jeste jsem to nekuchla, tak se ptam - lze nahradit IR ovladani centralu treba timdle? Bez uprav, tedy jestli jsou tam nekde u cidla/ridici jednotky konektory odpovidajici temhle?
tudy odkaz


Jablotron je fajn, ale konektory pasovat nebudou, není to plug and play, ale elektrikář to zapojí levou zadní, jde pouze o najití drátů k motorkům centrálu, napajení atd... - nic složitýho, mám jablotron alarm už léta u více aut a pohoda + zachovaná funkčnost toho nemožnýho IR ovládání.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1999  
markiz-k je teď offline  markiz-k
PříspěvekZaslal: 15.1.2017 , 19:07   Citovat  

dik moc, aspon to nemusim kuchat Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 30 1996 Accord  
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 7:57   Citovat  

Ahoj lidi,

tak jsem se stal majitelem Aerodecku 2,2.....a hned mám otázku:-) Nemáte někdo 16 palcový kola? Mám zapsány jen 15 palce, konfigurátor Alcar mi 16 nenabízí, autu by slušely. Pokud teda seženu případně typovej list....zatím mi jde jen o fungující rozměry. Dostal jsem k autu plecháče a elektrony, ale oboje 15 palce. Mám obavu, že když nazuju letní 195/60 nebo 205/55, který mám zapsaný, tak to bude vypadat blbě a bude velká mezera od podběhu. Díky.

Kuba.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 107 1996 Accord Aerodeck  
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2017 , 9:44   Citovat  

Zeptám se jinak....16 palce zatím kupovat nebudu. Takže které byste volili? 195/60 nebo 205/55?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 107 1996 Accord Aerodeck  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 5G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 23, 24, 25  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(91372 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1785s ][ Dotazy: 154 (0.0709s) ][ GZIP on - Debug on ]