Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord/Civic/CRV radio/GPS/DVD panel - hromadny nakup
Fórum: Společné nákupy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 4 z 5
myst je teď offline  myst
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 13:16   Citovat  

varuj napsal:
Problem uz je presne zisteny. S mechanikmi sme hladali pricinu, preco to nefunguje. Ked zapnem klimu, nespusti sa vrtula ventilatora klimy a tym padom v systeme klimy stale narasta tlak. Preklzuje spojka a z dovodu velkeho tlaku pretlakovy ventil vypustil zo systemu vypusta kvapalinu, aby nedoslo k roztrhnutiu potrubia.
To, ze sa nespusti ventilator klimy ma na svedomi jedno rele, ktore nedostane impulz - normalne by ho dostalo z origo H radia. To relatko sa nachadza v poistkovej skrini v motorovej casti.


a da se to nejak vyresit aniz by se ozelel ten DVD panel?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2113 2003 Accord  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 7:38   Citovat  

myst napsal:
a da se to nejak vyresit aniz by se ozelel ten DVD panel?


To je velky problem. Myslim ze iba s tazkostami najdes niekoho, kto by bol ochotny a schopny hrabat sa cinskemu radiu vo vnutornostiach. Navyse zrejme by to chcelo el. schemy origo H radia a tiez tohoto noveho... to mi hlava nebere
Riesit to nejakym samostatnym vypinacom na vrtulu chladica klimy je uz paskvil Ble
Myslim, ze pre mna naj riesenim je vratit origo H radio, to sucasne predat nejakemu benzinakovi a vyriesit to tymto: tudy odkaz Funkcie ma zhodne (dokonca viac, napr. PIP) a viac mi vyhovuje sledovanie GPS blizsie k vozovke - nemusim presuvat zrak az dolu na pristrojovku
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1461 2006 Accord  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 8:49   Citovat  

Tak schéma zapojení původního rádia, nebo aspoň co který kabel je, máš přímo v TSX manuálu.I když tam asi není nafťák co? Smutný
Takže jediné co mě napadá podle těch schématů,je propojit relátko spojky kompresoru a toho ventilátoru,aspoň benzín to tak má všechno spínané dohromady (jestli se v tom vyznám správně)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 567  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 13:27   Citovat  

Mourl napsal:
Tak schéma zapojení původního rádia, nebo aspoň co který kabel je, máš přímo v TSX manuálu.I když tam asi není nafťák co? Smutný
Takže jediné co mě napadá podle těch schématů,je propojit relátko spojky kompresoru a toho ventilátoru,aspoň benzín to tak má všechno spínané dohromady (jestli se v tom vyznám správně)


Tak to prave nejde spravit. Kompresor a vrtula ventilatoru nespinaju naraz a ta vrtula ma dokonca az dve rychlosti chodu - a vsetko je to ovladane cez origo H autoradio. Dokonca bez toho origo radia sa neda spravit diagnostika klimy, takze u mna je to jasne - naspat origo radio a osadit ten novy produkt, ktory som v predchadzajucom prispevku avizoval.

2 myst: bolo by asi vhodne napisat do Ciny, ze ich vyrobok nefunguje v A7G s naftovymi motormi - vlastne ide vsetko az na tu klimu (co je dost podstatne), tiez uvadzali, ze menu bude v anglictine a zatial tam mame aj tu rozsypanu ryzu Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1461 2006 Accord  
neophyte je teď offline  neophyte
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 14:52   Citovat  

Inak na ebayi bolo pri niektorých týchto produktoch (v Description of product) napísané že nie je to vhodné pre diesel. S jedným predajcom som komunikoval, ale na otázku že prečo to nie je vhodné pre diesel mi neodpísal...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 63  
pato poto je teď offline  pato poto
PříspěvekZaslal: 29.6.2012 , 15:14   Citovat  

no ja mam trochu jiny vyrobek, i to v zime jednou zakourilo,kdyz jsem spal v aute. no ted klima slape.
PS: Ten dvbt,to je maturita elektromechanika,zapojit to. je potreba vyrobit minidin 9pin kabel a jeste ruzne poprepajat. Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 16  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.7.2012 , 17:50   Citovat  

Tak moje GPS/DVD multifunkcne zariadenie je na predaj tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1461 2006 Accord  
pajan.ross je teď offline  pajan.ross
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 12:30   Citovat  

jj mam zajem napis mi sms zavolam ti zpet ..dohodnem se tedy jestli ho jeste mas 777788229
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 24 2004 Accord  
Renda je teď offline  Renda
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 19:22   Citovat  

Dotaz na ty co uz maji nainstalovany DVD. Kam jste dali antenu od GPS, nekam schovali pod paulbku nebo ste to vytahli nekde nahoru? radsi bych to mel schovany nemam rad osklivy prilepeny krabicky po ruznych mistech auta, zase ale nechci prijit o dobry prijem signalu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 36  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 21:32   Citovat  

Já to mám přílepeny a prikurtovany pod horním krytem. Signal je bez problému...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 526 2003 Accord Type-S  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.8.2012 , 9:57   Citovat  

Tiez to mam ulozene pod vrchnym plastom, funguje bez problemov...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1461 2006 Accord  
Renda je teď offline  Renda
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 15:59   Citovat  

Tak supa DVD nainstalovano - GPS,radio funguje. ale mam problem s parkovaci kamerou, zkousel jsem ji nejdriv propojit kabelem a zadny signal do obrazovky nejde neprepne se do zadneho jineho modu. Zapojil jsem vpodstate jen video out z kamery do parking video in na DVD a pripojil jsem 12V - bez vysledku. Pro test jsem napojil kameru na AUX a funguje.
Vrta mi v hlave jeste jeden hnedy kabel na DVD popsany jako Parking Control - myslel jsem ze je to na parkovaci senzory kdybych njaky mel ale nemam. Takze jsem ho nikam nezapojoval.

Jak jste to napojovali vy? Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 36  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 20:51   Citovat  

Jestli se nepletu tak, ten kabel by se měl zapojit na zpátečkovy signal. Někdo to táhl zezadu od zpátečkoveho svetla, já to mám tazene ze předu od převodovky ze senzoru zpatecky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 526 2003 Accord Type-S  
Luba je teď offline  Luba
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 9:44   Citovat  

AntHraX napsal:
Jestli se nepletu tak, ten kabel by se měl zapojit na zpátečkovy signal. Někdo to táhl zezadu od zpátečkoveho svetla, já to mám tazene ze předu od převodovky ze senzoru zpatecky.


Origo kamera od Hondy si signál bere ze zpátečkového světla - jak píše AntHraX, ale jeho volba mi přijde jednodušší... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 136 1993 Prelude  
Renda je teď offline  Renda
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 22:43   Citovat  

Tak dalsi problem. Narval jsem do DVD SD kartu 32GB class 10 objevil se obrazek DVD video a napis loading... no vydrzel jsem na to koukat asi 1min a prd. SD karta v USB adapteru v USB konektoru se nacetla ale taky to chvili trvalo nez obrazek s loading.. zmizel, vetsi problem bylo tech asi 13GB(1300) pisnicek nez to nacetlo HaHaaa pak se objevily 2 adresare ve stylu "total Commander" ktery umi zobrazit snad jen cca 6-8 radku a jeste to nechutne zkracuje nazvy souboru :twisted: Pohybovani se v tech radcich jsem nezvladnul uz vubec. Ten software by si zaslouzil trosku poladit ale s tim uz asi nic nenadelame.
Co me ale zajima pokud nekdo uz pouzivate SD karty tak pls jake mate overene? Jde mi o kapacitu a jakou class vubec ta ctecka v DVD zvlada? Nevim jestli je problem v tech 32GB nebo Class 10 nebo oboji...
Jeste jsem zkusil hodit kartu od Navigace co byla v DVD do datoveho slotu a nacetlo ji to relativne svizne, je to pomala class 4 ale jen 4GB.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 36  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.8.2012 , 14:17   Citovat  

Renda napsal:
Tak dalsi problem. Narval jsem do DVD SD kartu 32GB class 10 objevil se obrazek DVD video a napis loading... no vydrzel jsem na to koukat asi 1min a prd. SD karta v USB adapteru v USB konektoru se nacetla ale taky to chvili trvalo nez obrazek s loading.. zmizel, vetsi problem bylo tech asi 13GB(1300) pisnicek nez to nacetlo HaHaaa pak se objevily 2 adresare ve stylu "total Commander" ktery umi zobrazit snad jen cca 6-8 radku a jeste to nechutne zkracuje nazvy souboru :twisted: Pohybovani se v tech radcich jsem nezvladnul uz vubec. Ten software by si zaslouzil trosku poladit ale s tim uz asi nic nenadelame.
Co me ale zajima pokud nekdo uz pouzivate SD karty tak pls jake mate overene? Jde mi o kapacitu a jakou class vubec ta ctecka v DVD zvlada? Nevim jestli je problem v tech 32GB nebo Class 10 nebo oboji...
Jeste jsem zkusil hodit kartu od Navigace co byla v DVD do datoveho slotu a nacetlo ji to relativne svizne, je to pomala class 4 ale jen 4GB.


Ja som tam mal 16 GB (uz nie som si isty, ci 8, alebo 10 Class) SD kartu a ziadny problem. V adresari s pesnickami som sa mohol pohybovat ako cez dotykovu obrazovku, tak aj cez ovladac na volante.
To nacitavanie tam bolo rovnako dlhe ci uz na GPS, alebo na SD kartu (kde som mal hudbu) a aj na USB (tiez o velkosti 16 GB-to bolo na filmy). Vo filmoch som sa taktiez mohol pohybovat v menu rovnakym sposobom - cez obrazovku, alebo cez volant.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1461 2006 Accord  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.9.2012 , 11:56   Citovat  

Mohol by mi niekto popisat, ako zmenit uvodny obrazok pri zapinani radia? Novy majitel radia sa ma to spytal a uz si nepamatam postup, je to predsa len uz dlhsia doba, co som ho predal... to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1461 2006 Accord  
pato poto je teď offline  pato poto
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 21:37   Citovat  

varuj napsal:
Tak moje GPS/DVD multifunkcne zariadenie je na predaj tudy odkaz

Tak uz i muj je naprodej.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 16  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 22:21   Citovat  

Preco teraz po pol roku, nie si s nim spokojny (mas nieco novsie, alebo ine), alebo su s nim problemy?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1461 2006 Accord  
pato poto je teď offline  pato poto
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 17:31   Citovat  

Spokojny som, funguje perfektne, no mam to uz skoro 2roky, chce to zmenu, a ta klima nejde jak ma.
A ty uz mas ten iny model pre diesel?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 16  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 21:02   Citovat  

Samozrejme ze mam, hned v lete ako som pisal o probleme s klimatizaciou som kupil toto tudy odkaz a to povodne som predal. Ten novy model som hned vyskusal na letnej dovolenke do BG - a uplna spokojnost.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1461 2006 Accord  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 23:55   Citovat  

pato poto napsal:
Tak uz i muj je naprodej.


Kolik za něj? Pořídil jsem si opět acco, tentokrát benzínové. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 545 1992 Civic Vti  
pato poto je teď offline  pato poto
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 23:59   Citovat  

7000,dohoda mozna. Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 16  
miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 17:06   Citovat  

[quote="pato poto"]7000,dohoda mozna. Mrk[/quote]

Odkial si?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 124  
pato poto je teď offline  pato poto
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 15:36   Citovat  

Praha
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 16  
miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2012 , 1:25   Citovat  

Pravdepodobne by som to zobral, ale musim sa spytat:

Zvladnem instalaciu ako uplny amater, alebo by sa nasiel niekto, kto by s tym vedel pomoct...?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 124  
happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 11:57   Citovat  

nazdarek. mohli by zde uzivatele tohoto upgrade napsat prosim sve zkusenosti? spokojenosti, nespokojenosti? uvazuji o porizeni take, vcetne couvaci kamery. pokud by byl nejaky prazsky uzivatel ochoten to ukazat nazivo ... predem dekuji!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1115  
honasvocas je teď offline  honasvocas
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 12:32   Citovat  

happy napsal:
nazdarek. mohli by zde uzivatele tohoto upgrade napsat prosim sve zkusenosti? spokojenosti, nespokojenosti? uvazuji o porizeni take, vcetne couvaci kamery. pokud by byl nejaky prazsky uzivatel ochoten to ukazat nazivo ... predem dekuji!



Ahoj,

koukni sem odkaz , mas tam moznosti a ruzny verze, par lidi to i komentovalo ve vlakne...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 84 2006 Accord Tourer  
happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 16:28   Citovat  

honasvocas napsal:
Ahoj,

koukni sem odkaz , mas tam moznosti a ruzny verze, par lidi to i komentovalo ve vlakne...

hm. drsné. jenže na to já bohužel nemám skill (jsem na to blbej) něco takového povymýšlet. a udělat. jak tam je více drátů, tak od toho jdu rychle pryč. já potřebuji koupit krabici, tu dát do kufru auta, klíčky předat ninjovi a za jistou dobu si to převzít s tím, že to co bylo v krabici bude v palubce a bude to fungovat. Smutný

kdybys ovšem potřeboval vymyslet a vyprojektovat barák nebo nábytek, to zas umím docela dobře ... Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1115  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 17:55   Citovat  

happy napsal:
na to já bohužel nemám skill (jsem na to blbej) něco takového povymýšlet. a udělat.


Ja som na tom podobne a preto som si to dal zapojit kamaratovi... Mrk
Povodne som aj ja kupoval zariadenie z hromadneho nakupu, ale neskor (pri zapinani klimy - ale to uz si asi cital, je to v tejto teme) som prisiel na to, ze je to len pre benzinove verzie. Takze som ho predal a kupil som zariadenie, ktore je uvedene o 8 prispevkov vyssie. Takze mam zachovane origo H radio + navi vo vyklopnom paneli spolu s prehravacom MP3 a filmov, pricom zvuk ide cez povodne origo radio a reproduktory. Som s tym max. spokojny...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1461 2006 Accord  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord/Civic/CRV radio/GPS/DVD panel - hromadny nakup
Fórum: Společné nákupy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(96973 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1294s ][ Dotazy: 151 (0.0207s) ][ GZIP on - Debug on ]