Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9g - Honda connect, video za jízdy
Fórum: Interiér a Hi-Fi
8
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 8 z 11
martinz66 je teď offline  martinz66
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2017 , 15:32   Citovat  

unitak napsal:
Neví někdo, kde by mohl být problém s načítáním map u sygicu? Normálně jsem aplikaci nainstaloval, přesunul si mapy na flashku, vše fungovalo několik měsíců naprosto bez problémů a teď když spustím aplikaci, tak se dostanu pouze do úvodní obrazovky, kde mám možnost přihlásit se k účtu a nebo jít zpět na mapy (které tam ale jsou a dlouho fungovaly normálně). Celkově mám s connectem docela problémy, poslední dobou se mi několikrát stalo, že mi přestaly hrát mp3 a napsalo mi to, že je odpojen zdroj napájení)...


zkus jít do sdcard/android/data/com.sygic.aura/files/ a tam vše vymaž
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 28 H+ body: 2 2015 CR-V  
unitak je teď offline  unitak
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2017 , 5:54   Citovat  

martinz66 napsal:
zkus jít do sdcard/android/data/com.sygic.aura/files/ a tam vše vymaž


Tak to nakonec bylo flashkou...měl jsem 2x 16GB USB2.0 flashky a obě stejný problém...koupil jsme kingston 32GB USB 3.0 a jede to...vypadá to, že si systém spíše rozumí s USB3 rozhraním.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 42 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 23.6.2017 , 18:50   Citovat  

dneska jsem si nechal aktualizovat connect
prý jsem měl původní RC2, teď mám RC6.1
na xda se poslední dobou šířilo, že po updatu na 6.1 už nejdou instalovat libovolné aplikace Tak to valím bulvy
naštěstí se to nepotvrdilo Úsměv
dal jsem hned klasicky total commander, honda permissions a sygic, všechno jede jako dřív
na ploše mi přibylo tlačítko TA
a instalace funguje i přes total commander ze složek


20170623_162221.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20170623_162221.jpg, 279.1 kB

sw.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
sw.jpg, 369.89 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1890 H+ body: 13 2017 Civic VT  
PetrZ je teď offline  PetrZ
0
PříspěvekZaslal: 23.6.2017 , 21:29   Citovat  

Xenone čekal jsem na tvůj test HaHaaa. Jaký je rozdíl přímo v samotném connectu? Je tam něco kvůli čemu ten update stojí za to? Díky PetrZ
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 27 H+ body: 3  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 7:19   Citovat  

než jsem dával auto na servis, tak jsem udělal tovární nastavení a běhalo to o poznání svižněji, neumím posoudit, jestli je to teď nastejno nebo o fous rychlejší
já jsem s connectem neměl problém, takže teď se uvidí, jestli to nebylo spíš na škodu Úsměv
každopádně slyšitelný rozdíl je při volání, protistrana mě slyší čistě a líp než předtím (to poznala manželka hned, aniž bych jí o tom říkal)
problém s mirrorlinkem se nevyřešil, resp. skusím ještě originál kabel - na connectu naběhne nová stránka, ale i po 5 minutách stále jen načítá Smutný + se v horní liště objeví ikonka usb (předtím to psalo nekompatibilní telefon)
procházení tel seznamu se mi zdá rychlejší, ale neumím posoudit, jestli to nebylo u starší verze po továrním nastavení na stejno
po těch dvou letech se to nějak zpomalilo... i přepínání stanic rádia mělo prodlevu po stlačení čudlu na volantu - jak jsem psal výš, tovární nastavení to značně vylepšilo

a k instalaci aplikací
než jsem jel do servisu udělal jsem si zálohu na usb přímo v connectu (zkopíroval celou složku android/data a v honda permissions udělal zálohu)
po updatu jsem udělal pro jistotu znovu tovární nastavení, nainstaloval commandera, překopíroval složku data zpět do connectu, nainstaloval honda permissions a obnovil procesy ze zálohy
naistaloval sygic a všechno jede jak má OK
atualizaci systému a aha rádia na wifi ignoruju Úsměv
žádný viditelný změny krom toho tlačítka jsem si zatím nevšiml
prý už se čeká na RC7 Úsměv

kdybych na něco přišel dám vědět Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1890 H+ body: 13 2017 Civic VT  
Kicker77 je teď offline  Kicker77
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 8:38   Citovat  

Mne zacal connect blbnout fest. Z niceho nic se seka hlasova navigace sygic, slysim dobre kazdy treti slovo. A do toho najednou chybove hlasky ohledne hlasoveho ovladani telefonu. Nejde vjet ani pres displej do menu. Prijmout hovor pres bluetooth jde ale vytacet ne. Z telefonu vytocim, ale to.postrada smysl,zek? Smutný Mate nekdo podobny problem? Chtel jsem udelat restart systemu, ale ten snad nikde neni. Uz me napada jen tovarni nastaveni a s tim mozna zmena connectu na vyssi verzi. Kvuli tomu asi musim do.servisu, ze?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 29 H+ body: 0  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 10:38   Citovat  

Mě před 14 dní taky začal Connect zlobit. Systém nenašel satelity u navi a při každém zapnutí Connectu vyskočila hláška "systém přestal pracovat". Auto je v záruce, v Hondě přehráli na novější soft a mapy 2017. Teď spokojenost, rychleji najede nejen systém, ale i navi. Navíc přibyla nějaká ikona AHA, což je pro mě ale k ničemu. Mirror link ale stále nefachá. Naštěstí je alespoň BT bez vad a šlape jak má.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1369 H+ body: 5 2016 HR-V  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 11:47   Citovat  

Kicker77: reset je myslím dlouhým (10s) stiskem vypínacího tlačítka, ale netuším, jestli se ti něco nesmaže, nikdy jsem to nedělal
tovární nastavení Ti určitě pomůže, ale o všechno v connectu přijdeš a budeš muset nastavovat od nuly
k updatu, pokud se nedostaneš k instalačním souborům a netušíš co a jak, tak do servisu, je to zdarma OK

Jopeeeno: AHA je aplikace pro přehrávání internetových rádií Úsměv

jinak instalace aplikací je teď hračka (nevím jestli až od téhle verze) každopádně mám na usb složky pojmenované jako aplikace a uvnitř apk soubor přejmenovaný na HondaAppCenter_A1 je to dobrý


Odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1890 H+ body: 13 2017 Civic VT  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 11:55   Citovat  

Kurde, Ty si s tím umís vyhrát je to dobrý V tom stále dost plavu a nemám odvahu tam něco instalovat. Total commander by se mi taky líbil a BSP, jak by smet. No, bude třeba posurfovat a upgradnout to.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1369 H+ body: 5 2016 HR-V  
Kicker77 je teď offline  Kicker77
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 14:06   Citovat  

Xenone, diky moc. Taky se mi podarilo stahnout manual a v nem je info o pridrzeni napajeni na cca 10 vterin. Vyzkouseno. Zrestartuje se system jako normalne, jen nacita trochu dele. Pak je radio vypnute a obrazovka naskoci jako klavesnice s cisly a chce kod... To me vydesilo, nikde zadny nemam Úsměv Pomohlo otocit klickem - pak to pisne "ochrana proti zlodejum" a ma se na 2 vteriny stisknout napajeni. Tim se spusti radio - bylo teda ztlumene na minimum a preladene na stanici 9, ale jinak vse jede a o nic jsem zda se neprisel. Navi jsem jen zapnul, abych vedel, jak se tvari... No, sekala se furt, ale to preziju. Zkusil jsem poprepinat dostupne hlasy a ty hraly ok, tak uvidim pri jizde. Hlasove vytaceni a vstup do ruznych menu jede, a o to slo. Cetl jsem nekde v holandstine, ze by se ten restart mel jednou za pul roku udelat, aby se system vycistil a zrychlil. Snad to pripadne pomuze i dalsim kdyz se connect zblazni Úsměv Preinstalaci necham na podzim, kdy pojedu druhou prohlidku. Kazdopadne moc diky za ochotu a radu!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 29 H+ body: 0  
Kicker77 je teď offline  Kicker77
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 14:12   Citovat  

Jopeeeno, neboj se toho. Nic na tom neni Úsměv Jako jinde v androidu... Jen musis mit tu instalacku prejmenovanou. Mam to jako Xenon - slozky s nazvem aplikace a v ni instalacni soubor porad se stejnym nazvem. Kdyz je treba nastavis prava v par krocich a vsechno frci. Jak das jednu apku uz se budes orientovat ve vsem. Tady ve vlaknu je vse super popsane. Hodne zdaru!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 29 H+ body: 0  
Kicker77 je teď offline  Kicker77
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 14:42   Citovat  

Tak otestovano, vsechno slape, jak ma...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 29 H+ body: 0  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 18:31   Citovat  

Už jsem to tady prolezl, zkusím na to vletět. Když si poradím s tabletem a mobikem, mohlo by to jít i v autě. Díky za nakopnutí je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1369 H+ body: 5 2016 HR-V  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 18:39   Citovat  

Kicker77: super je to dobrý
i v servise mi říkali, že to jednou za čas chce zresetovat Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1890 H+ body: 13 2017 Civic VT  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2017 , 14:04   Citovat  

takže mirrorlink jsem na connectu se Samsungem S8 nerozchodil ani s originál kabelem Smutný

kamarád má na golf VII s mirrorlinkem i android autem a tam mi fungovalo obojí...
pak jsme zkoušeli jeho Sony Xperia X Performance na connectu a taky fungovalo Tak to valím bulvy
chvíli jsem si s tím hrál a zjistil, že o nic nepřicházím Velmi šťastný zlatá instalace přímo do connectu


20170627_102805.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20170627_102805.jpg, 273.29 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1890 H+ body: 13 2017 Civic VT  
Lukáš Machel je teď offline  Lukáš Machel
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2017 , 7:01   Citovat  

Ahojky, předem díky za návody, rady a postřehy v tomto tématu. sygic mám rozjetý a teď se chystám na dovolenou tak budu testovat. Ale proč píšu, když jsem dával connect do továrního nastavení, tak jsem sresetoval i hodiny a teď nevím jak nastavit aktuální čas? A ještě dotaz, když si stáhnu aplikaci ze stránek určených pro connect.(.apk) tak nevím jak postupovat po rozbalení dále?
Ještě jednou díky za rady Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2017 , 8:56   Citovat  

vypadá to, že vyšel update RC7 (v posledních CR-V už je nainstalovaný), který neumožnuje instalaci aplikací Smutný
zkoušeli jsme to se zdejším členem řešit po SZ, ale zatím bez úspěchu Smutný
tipuju to na aplikaci honda app store, která je i po továrním nastavení ve verzi 1.3.5 Smutný


výňatek z xda:
"A member replied to a post on another forum that a brand new CRV had RC7 update from factory (started OF:xxx) and it has stopped the adding of apps via the backdoor."

"My friend bought a brandnew CRV. (Android 4.0.4)
We could not install the third party apk, because the Install button was grey.
I tried to reset android with Backup and restore.
I tried to rename apk to:
HondaAppCenter_A1.apk
ApplistUpdate.apk
DeveloperTestAppLauncher.apk
NaviInfo.apk
TestAppLauncher.apk
Aha.apk
AhaRadio_A1.apk"
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1890 H+ body: 13 2017 Civic VT  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2017 , 8:58   Citovat  

To jako fakt? naštvanej
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 23902 H+ body: 69 2016 Civic i-VTEC  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2017 , 9:10   Citovat  

zatím tomu všechno nasvědčuje Smutný

pokud to v servise nenecháš aktualizovat na RC7, není se čeho bát Úsměv

mě to na RC 6.1 funguje pořád stejně, verzi honda app store mám 1.0.2 a neaktualizuju
pokud bych aktualizoval app centrum přes wifi (která zatrhne instalace), pořád stačí tovární nastavení, který vrátí původní verzi a instalovat se může dál...

zatím bych byl opatrnej s aktualizací na RC7 a vyčkal (pokud vlastní aplikace nepotřebuješ, je to samozřejmě jedno)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1890 H+ body: 13 2017 Civic VT  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2017 , 9:37   Citovat  

No zvažuju tu navigaci... Odstranit tovární a dát jinou...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 23902 H+ body: 69 2016 Civic i-VTEC  
martinz66 je teď offline  martinz66
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2017 , 15:39   Citovat  

Hellborn napsal:
No zvažuju tu navigaci... Odstranit tovární a dát jinou...


Dej pak vědět jak to dopadlo, jestli se Ti zvetšila volná paměť na tu novou navigaci. Já o tom uvažoval, ale z toho důvodu, že Garmin je nainstalován jinde jsem to raději neodinstalovával.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 28 H+ body: 2 2015 CR-V  
Karci 124 je teď offline  Karci 124
0
PříspěvekZaslal: 26.8.2017 , 16:22   Citovat  

Ahoj. Som tu nový a vopred sa ospravedlňujem za svoju nevedomosť, ale budem rád keď mi niekto pomôže vyriešiť môj problém. Prečítal som celú tému, ale aj napriek tomu sa mi nepodarilo nainštalovať do môjho rádia žiadnu app. Čo robím prosím zle? to mi hlava nebere


IMG_1200.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1200.JPG, 101.65 kB

IMG_1201.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1201.JPG, 105.77 kB

IMG_1202.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1202.JPG, 95.11 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3 H+ body: 0  
Karci 124 je teď offline  Karci 124
0
PříspěvekZaslal: 26.8.2017 , 18:12   Citovat  

Tak som rádio opäť zresetoval do výrobných nastavení. Teraz som už nerobil ani aktualizáciu Honda App store - ani som sa do neho neprihlasoval. Riadne som povolil inštalácie. Inštalačný súbor premenovaný podľa návodu. No stále nemôžem nič nainštalovať. (USB je taktiež naformátované na FAT 32 a inštalačný súbor je priamo na USB) Netuším čo robím zle to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3 H+ body: 0  
xenon04 je teď offline  xenon04
3 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 27.8.2017 , 11:38   Citovat  

jestli máš úplně nový civic a už i tam dávají RC7, neděláš spatně nic, zkrátka už to nejde (než to zase někdo prolomí/obejde)
když stáhneš lištu a vlezeš do nastavení - aplikace, máš tam HondaAppStore 1.0.2 nebo HondaAppCenter 1.3.5.?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1890 H+ body: 13 2017 Civic VT  
Karci 124 je teď offline  Karci 124
0
PříspěvekZaslal: 27.8.2017 , 17:04   Citovat  

Tak už som na to prišiel Velmi šťastný
Ja nemám telefón s androidom a tak app sťahujem cez PC, kde som do Windows stiahol na to určený nejaký program. Takže v PC som následne stiahol android app, ktorú som premenoval podľa návodu na fóre honda. No vtedy mi inštalácia nefungovala, hoci som ju robil podla návodu. Keďže mi v aute neukazovalo tu apk koncovku pozrel som si podrobnosti súboru v PC, kde hoci som app pomenoval :
HondaAppCenter_A1.apk
tak v popise mi písalo že jej názov je :
HondaAppCenter_A1.apk.apk
Tak som apky premenoval bez koncovky apk, teda len:
HondaAppCenter_A1
A už to ide inštalovať VTEC
Týmto by som sa chcel poďakovať hlavne Adamovi OK , ktorý ma naviedol správnym smerom tým, že sa na základe priloženej foto sa mu nepozdával ten môj názov app.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3 H+ body: 0  
dudleto je teď offline  dudleto
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2017 , 19:40   Citovat  

xenon04 napsal:
vypadá to, že vyšel update RC7 (v posledních CR-V už je nainstalovaný), který neumožnuje instalaci aplikací Smutný
zkoušeli jsme to se zdejším členem řešit po SZ, ale zatím bez úspěchu Smutný
tipuju to na aplikaci honda app store, která je i po továrním nastavení ve verzi 1.3.5 Smutný


výňatek z xda:
"A member replied to a post on another forum that a brand new CRV had RC7 update from factory (started OF:xxx) and it has stopped the adding of apps via the backdoor."

"My friend bought a brandnew CRV. (Android 4.0.4)
We could not install the third party apk, because the Install button was grey.
I tried to reset android with Backup and restore.
I tried to rename apk to:
HondaAppCenter_A1.apk
ApplistUpdate.apk
DeveloperTestAppLauncher.apk
NaviInfo.apk
TestAppLauncher.apk
Aha.apk
AhaRadio_A1.apk"


Potvrzuji,
Honda CRV 2017, Android 4.0.4, číslo sestavení:0F.095.01.0021
Nejde použít popsaný postup instalace aplikací.....

Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee

Na xda jsem zatím nic nenašel, kdyby někdo něco zjistil, prosím pište....
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3 H+ body: 0  
dudleto je teď offline  dudleto
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2017 , 20:24   Citovat  

xenon04 napsal:
1) současným stiskem a podržením označených tlačítek (pro verzi bez navi) zpřístupníme skryté menu

2) otevřeme Detail Information & Setting
3) opět stiskneme a podržíme tlačítko "menu" (otevřou se další položky – Developer Diag)
4) najdeme položku VSP Error a změníme ON na OFF
5) přes Return se vrátíme do Developer Diag, najdeme položku Snap Shot a změníme OFF na ON

díky tomu zůstane VSP Error vypnutý trvale a není třeba opakovat po každém nastartování kroky 1) až 4) Je to tam.


toť vše, přeji příjemnou zábavu na palubě Mrk


Odkaz





Tak tohle taky nefunguje. I když změním Snap Shot na ON, tak po nastartování je VSP Error ON.
Je třeba udělat ještě něco? Postupoval jsem podle tohoto návodu......
naštvanej
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3 H+ body: 0  
PetrZ je teď offline  PetrZ
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2017 , 21:26   Citovat  

xenon04 napsal:
vypadá to, že vyšel update RC7 (v posledních CR-V už je nainstalovaný), který neumožnuje instalaci aplikací Smutný
zkoušeli jsme to se zdejším členem řešit po SZ, ale zatím bez úspěchu Smutný
tipuju to na aplikaci honda app store, která je i po továrním nastavení ve verzi 1.3.5 Smutný


výňatek z xda:
"A member replied to a post on another forum that a brand new CRV had RC7 update from factory (started OF:xxx) and it has stopped the adding of apps via the backdoor."

"My friend bought a brandnew CRV. (Android 4.0.4)
We could not install the third party apk, because the Install button was grey.
I tried to reset android with Backup and restore.
I tried to rename apk to:
HondaAppCenter_A1.apk
ApplistUpdate.apk
DeveloperTestAppLauncher.apk
NaviInfo.apk
TestAppLauncher.apk
Aha.apk
AhaRadio_A1.apk"


Ahoj vespolek, chystám se na garančku a nevím, zda si mám nechat aktualizovat na RC7, bohužel jsem nesledoval vývoj na XDA ano jinde, máte někdo prosím aktuální informaci, zda se to již podařilo obejít?
Předem děkuji Petr
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 27 H+ body: 3  
keporkak_jedna je teď offline  keporkak_jedna
1
PříspěvekZaslal: 7.10.2017 , 14:08   Citovat  

Ahoj, RC7 mají nová auta z výroby. U dealerů mají aktuálně RC6.1. Tam to stále funguje. Ověřeno u IVOS Zlín před 14 dny.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 42 H+ body: 2  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.10.2017 , 10:55   Citovat  

PetrZ napsal:
Ahoj vespolek, chystám se na garančku a nevím, zda si mám nechat aktualizovat na RC7, bohužel jsem nesledoval vývoj na XDA ano jinde, máte někdo prosím aktuální informaci, zda se to již podařilo obejít?
Předem děkuji Petr


Ja bych to neriskoval. Kdyz jsem byl na garancce ja s CRV, upozornil jsem je, ze na infosystem nesmeji ani sahnout, natoz ho upgradovat. Sice nemam nejnovejsi mapy v Garminu, ale protoze je ten Garmin stejne na jeden velky exkrement, je mi to uplne jedno.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 518 H+ body: 2 2001 S2000  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9g - Honda connect, video za jízdy
Fórum: Interiér a Hi-Fi
8
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(98173 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1493s ][ Dotazy: 153 (0.0266s) ][ GZIP on - Debug on ]