Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P: A6G - accord VI 2,0i
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Proč tohle auto nechcete ? ( možné jsou 3 hlasy
Moc drahé
33%
 33%  [ 37 ]
Špatný stav
2%
 2%  [ 3 ]
Nelibí se mi vzhled
8%
 8%  [ 9 ]
Nelíbí se mi motorizace
9%
 9%  [ 10 ]
Mám to moc daleko
2%
 2%  [ 3 ]
Nechci ho kupovat, projíždim to tu z nudy...
44%
 44%  [ 49 ]
Hlasovalo : 83
Celkem hlasů : 111

osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 1:05  Naposledy upravil osiris dne 12.4.2011 , 22:21, celkově upraveno 19 krát. Citovat  

rv 1999
najeto 186 000
motor 2,0 110 kw ( 147koni )
vse v elektrice, klima, radio, bezovy interier, nove zimni pneu na 15" alu kolech, spousta novych dilu original honda ( spojka, vyfuk, tlumice, gufera... ), od zacatku garazovano, koupeno v CR, servisni historie do 175tis km, nova STK, nikdy nebourany, protiucet mozny, info vsech oprav a uprav tudy odkaz
duvod prodeje: nutne potrebuji kombi

cena 79 900 Kc

moznost pridat za priplatek vyfuk srs racing a 18" alu s pneu

kontakt:
telefon: 774 911 406
mail: kamil.jerabek@centrum.cz
SZ, nebo sem

dsc_0541_139.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
dsc_0541_139.jpg, 92.35 kB

dsc_0545_150.jpg

dsc_0545_150.jpg, 360.87 kB

39876_1449772696298_1592659773_1065785_7475581_n.jpg

39876_1449772696298_1592659773_1065785_7475581_n.jpg, 52.2 kB

39327_1448094854353_1592659773_1060716_4214230_n.jpg

39327_1448094854353_1592659773_1060716_4214230_n.jpg, 84.65 kB

IMAGE_429.jpg

IMAGE_429.jpg, 736.79 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 1:12   Citovat  

Osiris dal tomu autu vsechno je to dobrý opravdu peknej kousek přátele
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 1:47   Citovat  

máš to krásný a v super stavu je to dobrý jedinej problém bych viděl v tom, že tahle generace acco není moc stylová.. to auto je prostě decentní a nevyčnívá nad ostatníma.. ale to je jen můj subjektivní názor Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 1:51   Citovat  

jakubM napsal:
máš to krásný a v super stavu je to dobrý jedinej problém bych viděl v tom, že tahle generace acco není moc stylová.. to auto je prostě decentní a nevyčnívá nad ostatníma.. ale to je jen můj subjektivní názor Úsměv

me se naopak libi, zepredu mu to ma takovej radoby dravej cumak a strasne se mi libej zadni blinkry tema 3 linkama, ale je to proste sedan no, ale oproti konkurenci mi pridje o dost hezci Velmi šťastný
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 10:55   Citovat  

v ankete neni moznost: s cenou bych nehejbal... Podle me je cena primerena na stav auta. Pokud nekdo chce levnejsi tak at se poohledne po ceskem bazaru a koupi si nejakou vybehanou ludru za 60-80k Cena 145k je sice vetsi, ale kupujici ma moznost nakonfigurovat si co chce a co ne. Ve finale na tom usetri! A stejne polovinu nabizenych veci by si H+ fanda koupil. Proste 85-90k jako zaklad mi pripada v pohode. Ja bych prodaval taky tak. Drzim pesti at uz se proda. Sry a ber to jako up.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 11:45   Citovat  

krtekm napsal:
v ankete neni moznost: s cenou bych nehejbal... Podle me je cena primerena na stav auta. Pokud nekdo chce levnejsi tak at se poohledne po ceskem bazaru a koupi si nejakou vybehanou ludru za 60-80k Cena 145k je sice vetsi, ale kupujici ma moznost nakonfigurovat si co chce a co ne. Ve finale na tom usetri! A stejne polovinu nabizenych veci by si H+ fanda koupil. Proste 85-90k jako zaklad mi pripada v pohode. Ja bych prodaval taky tak. Drzim pesti at uz se proda. Sry a ber to jako up.

presne tak, za kvalitu se vzdycky plati, tady vedej 100% co je ceka a ne jak bazar se stocenejma km ze 400 na top stav 150. pred zimou stali jeste tak 70 - 110tis a ted uz jsou za 40-90 proste fakt masakr jak ty ceny letej dolu Smutný a ta anketa je tam spis pro potencionalni zajemce co si fakt chtej koupit auto coz u tech peti hlasujich vcelku pochybuju, pro nekupujci je tam ta posledni moznost Úsměv
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 16:58   Citovat  

auto je top stav, doporučuju! je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 16:23   Citovat  

osiris napsal:
presne tak, za kvalitu se vzdycky plati, tady vedej 100% co je ceka a ne jak bazar se stocenejma km ze 400 na top stav 150. pred zimou stali jeste tak 70 - 110tis a ted uz jsou za 40-90 proste fakt masakr jak ty ceny letej dolu Smutný a ta anketa je tam spis pro potencionalni zajemce co si fakt chtej koupit auto coz u tech peti hlasujich vcelku pochybuju, pro nekupujci je tam ta posledni moznost Úsměv

Padá to rychle no Smutný Mám z toho úplně hrůzu, až to budu na jaře konečně taky prodávat. Když vidím, jak tu lidi na foru inzerujou Accordy 6G a na kupce čekají pomalu půl roku... Smutný Abych to nakonec nevodvezl někam do Aček ještě s díky Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 17:49   Citovat  

Střelec napsal:
Padá to rychle no Smutný Mám z toho úplně hrůzu, až to budu na jaře konečně taky prodávat. Když vidím, jak tu lidi na foru inzerujou Accordy 6G a na kupce čekají pomalu půl roku... Smutný Abych to nakonec nevodvezl někam do Aček ještě s díky Ble
toho se taky bojim no, uz ho prodavam od srpna a pomalu zlevnuju, do tedka to bylo "jen tak" ale ted nutne potrebuju kombika kvuli kufru, poridili jsme si stene nemecky dogy a na zadnich sedackach v accu jezdit nesmi, mam bezovej interier, skoro se tam nevejde a jeste je to za pokutu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2011 , 23:34   Citovat  

zkuste cenu nabidnout ! Úsměv
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 9:19   Citovat  

osiris: ber to jako UP, kazdopadne muj nazor je takovy, ze na H-C podobne auto neprodas a zbytecne propadas depce Mrk Moje zkusenost z prodeje VTi, ktere jsem daval za 106k:
- to je moc drahy, normalni cena je 80
- to nikdo neoceni, budes muset slevit
- dam 20k a zbytek ve splatkach 5k mesicne - na moji odpoved, ze takto asi ne, odpoved ve stylu "lip to stejne neprodas"
- atd. atp.

Auto se prodalo za 105k pres tipcars. Prodej trval 2-3 tydny. Kdybych poslouchal mistni "znalce", tak jsem o 25k chudsi a uplne zbytecne. Tech 500 kc za inzerat na tipcarsu se bohate vyplatilo, z ostatnich serveru, kde je inzerce zdarma (cars.cz, bazos apod.), neprislo bud vubec nic, nebo podobne "odborne rady", jako odsud. Takze neklesej na mysli Úsměv
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 10:33   Citovat  

skyline napsal:
osiris: ber to jako UP, kazdopadne muj nazor je takovy, ze na H-C podobne auto neprodas a zbytecne propadas depce Mrk Moje zkusenost z prodeje VTi, ktere jsem daval za 106k:
- to je moc drahy, normalni cena je 80
- to nikdo neoceni, budes muset slevit
- dam 20k a zbytek ve splatkach 5k mesicne - na moji odpoved, ze takto asi ne, odpoved ve stylu "lip to stejne neprodas"
- atd. atp.

Auto se prodalo za 105k pres tipcars. Prodej trval 2-3 tydny. Kdybych poslouchal mistni "znalce", tak jsem o 25k chudsi a uplne zbytecne. Tech 500 kc za inzerat na tipcarsu se bohate vyplatilo, z ostatnich serveru, kde je inzerce zdarma (cars.cz, bazos apod.), neprislo bud vubec nic, nebo podobne "odborne rady", jako odsud. Takze neklesej na mysli Úsměv

přesně tak souhlasím se Skylinem...nebo zkus nějakého nejbližšího dealera Hondy a dej to do komise...vezmou si sice provizi, ale daj to do inzerce, kde to navštíví hooodně lidí (Sauto, Tipcars atd.) a hlavně to budou "vhodnější" zájemci o Accorda než tady...Já se takhle dohodnul s dealerem Hondy u nás přátele Honda Nebo to dělaj podobně i bazary, ale s tím zkušenost nemám...Tak hlavu vzhůru...neprodáváš žádnej shit!!! OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 13:38   Citovat  

na sautu jsem to mel uz x a nikdo se neozval + je to asi na dalsich ti serverech co jsou zdarma, tipcars stoji 500 ? cože cože ? kdyz si to auto ale vezmou do komise, tak ho tam musim nechat ne ? to mi hlava nebere respektive kdyz jsme meli bazar tam tak ty auta z komise staly... nejblizsiho dealera hndy mam asi tak 2km od baraku, takze se tam muzu sjet zeptat no, nachval to nabizim tady, protoze by to prave nekdo mohl ocenit, na Honda tu koukaj vsichni trochu jinak nez nekdo "cizi" kdo jen helda auto, myslel jsem si ze si tu radsi vsichni za kvalitu priplatej, ale oni radsi koupej herku za 50 a daj na ni fake advanu KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 16:49   Citovat  

tudy odkaz a tudy odkaz Úsměv
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 20:00   Citovat  

osiris: ad tipcars - inzerat na 30 dni tam stal 500 kc v roce 2007, jak je to dnes nevim. Sauto byl dalsi server s nulovym dopadem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 20:13   Citovat  

skyline napsal:
osiris: ad tipcars - inzerat na 30 dni tam stal 500 kc v roce 2007, jak je to dnes nevim. Sauto byl dalsi server s nulovym dopadem.

tipcars stoji 586 na mesic no... kdyz sem prodaval auto minule tak diky sautu bylo pryc za dva dny a pak este asi 3 lidi psali Úsměv

na tipcars lezou vetsinou bazarnici a to tohle zadnej nekoupi protoze za tuhle cenu to neni auto na kseft.. mozna mam jednoho zajemce z prace, shani svoje prvni auto, tak jsem mu rozmluvil felicii a fabii, at jde do neceho poradnyho Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 13:57   Citovat  

dneska udelana nova STK a emise ! takze do 26.1. 2012 takze vlastne jeste dyl nez je udajnej konec sveta Velmi šťastný
   Návrat  
omega je teď offline  omega
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 14:55   Citovat  

ber to ako UP Mrk
už som to pozeral viackrát ... neviem či len mne sa zdá ale ten predok (čumák) auta je príliš vysoko oproti ostatným accordom to mi hlava nebere ...a tým je aj dosť akoby som to povedal "nelíbivé" , nevím či je to kolama .... na každej fotke mi to tak pripadá okrem tej fotky z boku , kde asi brzdíš a preto je čumák nižšie...
sorry za offtopic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 14:59   Citovat  

omega napsal:
ber to ako UP Mrk
už som to pozeral viackrát ... neviem či len mne sa zdá ale ten predok (čumák) auta je príliš vysoko oproti ostatným accordom to mi hlava nebere ...a tým je aj dosť akoby som to povedal "nelíbivé" , nevím či je to kolama .... na každej fotke mi to tak pripadá okrem tej fotky z boku , kde asi brzdíš a preto je čumák nižšie...
sorry za offtopic

predchozi majitel myslim menil tlumice, takze proto to asi neni sesednuty jako ostatni accordy s 10 let starejma tlumicema Úsměv na komfortu jizdy je to pekne znat je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 19:01   Citovat  

dnes nová STK !
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 19:44   Citovat  

Ber to jako up.
K te ankete, nehodi se mi ani jedna odpoved. Kdyz jsme shanel vuz, koukal jsem na tvuj Accord mockrat, ale chtel jsem za ty penize modernejsi auto. Takze dalsi mozny duvod.
Ale kdybych shanel primo Acco, nevahal bych. Prubezne ho doporucuju lidem, ale obycejny clovek koupi radeji Mondeo, nebo Lagunu KO pokud ma odvahu nekoupit Skodu.
Na Tipcars nevim, kdo chce fakt slusne auto, prohleda radeji soukromou inzerci.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 19:52   Citovat  

tomyks napsal:
Ber to jako up.
K te ankete, nehodi se mi ani jedna odpoved. Kdyz jsme shanel vuz, koukal jsem na tvuj Accord mockrat, ale chtel jsem za ty penize modernejsi auto. Takze dalsi mozny duvod.
Ale kdybych shanel primo Acco, nevahal bych. Prubezne ho doporucuju lidem, ale obycejny clovek koupi radeji Mondeo, nebo Lagunu KO pokud ma odvahu nekoupit Skodu.
Na Tipcars nevim, kdo chce fakt slusne auto, prohleda radeji soukromou inzerci.

mondeo a lagunu ? mondeo mkI a mkII maj kamosi a ani jedno me nejak moc nezaujalo vybavou, motorem ani vzhledem, i kdyz ta II neni oskliva, ale v kazdy ulici je 10x jinak proti fordu nic nemam, renaulty jsem mel 2 a vickrat bych ho nechtel Velmi šťastný lagunama jsem jel taky I i II a vybava nula, motor nuda, vzhled radsi nemluvit Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 12:11   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2011 , 23:33   Citovat  

VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2011 , 1:11   Citovat  

opravdu nechapu kde ten clovek vzal takovou drzosta odvahu mi to napsat...

> Od: <DominikK@seznam.cz>
> Předmět: Sbazar: Honda Accord VI 2,0i po GO, serviska, eko zaplaceno!
> Datum: 02.2.2011 15:22:39
> ----------------------------------------
> V následujících řádkách bych Vám rád nabídl možnost prodeje Vámi nabízeného vozu
> za cenu nižší než Vámi požadovanou, v žádném případě není mým cílem Vás naštvat
> či urazit. Pokud se Vám nedaří prodat vůz koncovému zákazníkovi, či vám vadí
> ustavičné tel. hovory které nikam nevedou, nebo zkrátka už to nechcete řešit a
> jste připraven na výraznější slevu, prosím čtěte dál. V opačném případě přijměte
> moji omluvu a považujte tento e-mail za bezpředmětný.
>
>
> Dobrý den Vážená(ý) paní(e),
>
> doufám, že mou nabídku nebudete považovat za příliš opovážlivou,
> nicméně pokud bychom se mohli dohodnout na ceně do 30.000kč, tak mi prosím
> pošlete Vaše tel. číslo nebo mi zavolejte na tel. 608 321 345, jsem připraven se
> pro vůz neprodleně dostavit a na místě v hotovosti jej vyplatit.
>
> S pozdravem Dominik Kratochvíl
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2011 , 1:14   Citovat  

osiris napsal:

> V následujících řádkách bych Vám rád nabídl možnost prodeje Vámi nabízeného vozu
> za cenu nižší než Vámi požadovanou, v žádném případě není mým cílem Vás naštvat
> ustavičné tel. hovory které nikam nevedou, nebo zkrátka už to nechcete řešit a
> jste připraven na výraznější slevu, prosím čtěte dál. V opačném případě přijměte
>
>
>
> pošlete Vaše tel. číslo nebo mi zavolejte na tel. 608 321 345, jsem připraven se
>

Odpovedel bych mu ano, at za Tebou, prijede....v momente, kdy by se objevil, tka bych mu rekl: DEBILE Velmi šťastný Otocil se na podpatku a odkracel.. xD
   Návrat  
k.twenty je teď offline  k.twenty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2011 , 12:58   Citovat  

Buchtak napsal:
Odpovedel bych mu ano, at za Tebou, prijede....v momente, kdy by se objevil, tka bych mu rekl: DEBILE Velmi šťastný Otocil se na podpatku a odkracel.. xD

mazec to je opravdu na facku.) toho tveho acco byhc hned bral ale sporko se mi zrovna vybirat nechce tak asi budu muset dojezdit toho meho acco.)
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.2.2011 , 13:13   Citovat  

osiris napsal:

>
>
>
>

To je drzost nejhrubšího zrna Velmi šťastný To bude nějakej bazarista co levně vykoupí a pak ho za těch 60 střelí Velmi šťastný To je fakt neskutečný o c ose lidi pokoušej Velmi šťastný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2011 , 13:34   Citovat  

mrgrudge napsal:
To je drzost nejhrubšího zrna Velmi šťastný To bude nějakej bazarista co levně vykoupí a pak ho za těch 60 střelí Velmi šťastný To je fakt neskutečný o c ose lidi pokoušej Velmi šťastný

no, ze vubec vahas Úsměv
odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 23:04   Citovat  

k.twenty napsal:
mazec to je opravdu na facku.) toho tveho acco byhc hned bral ale sporko se mi zrovna vybirat nechce tak asi budu muset dojezdit toho meho acco.)

jen ho vyber a vymyslime nejaky novy... delam financniho poradce, tak ti s tim nejak poradim a pomuzu Mrk ja toho kombika fakt potrebuju Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
P: A6G - accord VI 2,0i
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina