| Poslední "společná" a loučení |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Jero
Zaslal: 29.6.2010 , 11:14
Zobrazení: 407
|
|
 |
Popis: ... bude mi chybět ... |
 |
|
|
| Zasláno: 29.6.2010 , 11:20 |
|
Vážně? Nový majitel na tom našel pár mušek... 
:arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.6.2010 , 11:25 |
|
Našel po příjezdu domů , jel v tom , odzkoušel si to , bylo vše vpořádku a je , škoda jen tech kosmtických vad ,ale o tom všděl taky .
Chybět mi prostě bude a hodně ,kdo mě i Hondici zná tak ví , kdybych ho chtěl nějak oškubat , nedal bych tu fotku sem a navíc bych ho při loučení po prodeji nezval na H-C |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.6.2010 , 11:31 |
|
Jero ty jsi ji prodal? Co teď? Plánuješ něco jiného a nebo rodinné důvody? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.6.2010 , 11:33 |
|
mozna si ji budes moct vzit zpatky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.6.2010 , 11:44 |
|
Maggoth - Bohužel , byly tam jak rodinné tak jiné finanční důvody Ted budu šetřit .
Becky - Kdyby to šlo ,nedám ji pryč , jla parádně a měl jsem s ní hodně velký plány . Bohužel ,když člověk potřebuje prachy ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.6.2010 , 11:46 |
|
Vím,že spousta z Vás bude narážet na první Hellbornův přípěvek ,ale já s ní neměl žádný problém ,prodala se . Vše o čem jsem věděl jsem kupci řekl a odjel vpohodě po vlastní ose .
Jak říkám ,nejsem typ člověka co oje*ává a tadleta Hondice pro mě znamenala hodně  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.6.2010 , 11:49 |
|
Ale dyť jo - v tom tématu ještě nepadla jediná věc,která se nedá zjistit obhlídkou. Jen mi to přišlo jako hezký protiklad, nic víc. Znalejší by asi za uvedenou cenu nekoupil,ale to je věc dohody prodávající/kupující... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.6.2010 , 11:55 |
|
Ono pro každého majitele má jeho autko nějakou cenu a pro mě tu cenu měla , doufám,že novému majiteli bude sloužit dobře a bude z ní mít radost jako já ... Ted ještě dořešujeme s kupcem pár posledních věcí a pak už to snad bude ok .
Prostě určitě budu rád když se tady pán i auto objeví a třeba Cívku ještě někdy uvidím
Ted jsem potřeboval prachy ,ale kdoví , třeba když se časem naskytne možnost vemu ji zpátky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.6.2010 , 13:12 |
|
Novy majitel mi preposlal mail,protoze vsechno jsme resili defacto spolu.
Jerovi tleskam za seriozni pristup a nevidanou ochotu po prodeji To je opravdu obdivuhodne a chvalihodne!
Kupci jsem se vnucoval,ze pojedu s nim,ale mel jsem to casove omezene,ale on nene,to je dobre,beru s sebou kamosa A to jsem mu jeste vecer predtim psal,ze pokud se mu to zamlouvat nebude,tak to prece nemusi koupit
Projednali jsme spolu snad uplne vsechno do detailu.
Komu neni rady...
Verim,ze pote,co si ji da do kupy,mu bude verne slouzit a bude spokojeny  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.6.2010 , 19:09 |
|
koupil to, koupil, tak to ted dotycny resi, takova je holt realita!!!! |
|
|