Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Poslední "společná" a loučení
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Jero
Zaslal: 29.6.2010 , 11:14
Zobrazení: 407

Popis: ... bude mi chybět ...

Strana 1 z 1

Hellborn

Zasláno: 29.6.2010 , 11:20    

Vážně? Velmi šťastný Se stydím Nový majitel na tom našel pár mušek... Mrk

:arrow: odkaz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Jero

Zasláno: 29.6.2010 , 11:25    

Našel po příjezdu domů , jel v tom , odzkoušel si to , bylo vše vpořádku a je , škoda jen tech kosmtických vad ,ale o tom všděl taky .
Chybět mi prostě bude a hodně ,kdo mě i Hondici zná tak ví , kdybych ho chtěl nějak oškubat , nedal bych tu fotku sem a navíc bych ho při loučení po prodeji nezval na H-C
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Maggoth

Zasláno: 29.6.2010 , 11:31    

Jero ty jsi ji prodal? Co teď? Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Plánuješ něco jiného a nebo rodinné důvody?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Becky

Zasláno: 29.6.2010 , 11:33    

mozna si ji budes moct vzit zpatky HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Jero

Zasláno: 29.6.2010 , 11:44    

Maggoth - Bohužel , byly tam jak rodinné tak jiné finanční důvody Smutný Ted budu šetřit .

Becky - Kdyby to šlo ,nedám ji pryč , jla parádně a měl jsem s ní hodně velký plány . Bohužel ,když člověk potřebuje prachy ...

Jero

Zasláno: 29.6.2010 , 11:46    

Vím,že spousta z Vás bude narážet na první Hellbornův přípěvek ,ale já s ní neměl žádný problém ,prodala se . Vše o čem jsem věděl jsem kupci řekl a odjel vpohodě po vlastní ose .
Jak říkám ,nejsem typ člověka co oje*ává a tadleta Hondice pro mě znamenala hodně OK

Hellborn

Zasláno: 29.6.2010 , 11:49    

Ale dyť jo - v tom tématu ještě nepadla jediná věc,která se nedá zjistit obhlídkou. Jen mi to přišlo jako hezký protiklad, nic víc. Úsměv Znalejší by asi za uvedenou cenu nekoupil,ale to je věc dohody prodávající/kupující...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Jero

Zasláno: 29.6.2010 , 11:55    

Ono pro každého majitele má jeho autko nějakou cenu a pro mě tu cenu měla , doufám,že novému majiteli bude sloužit dobře a bude z ní mít radost jako já OK ... Ted ještě dořešujeme s kupcem pár posledních věcí a pak už to snad bude ok . OK
Prostě určitě budu rád když se tady pán i auto objeví a třeba Cívku ještě někdy uvidím Úsměv
Ted jsem potřeboval prachy ,ale kdoví , třeba když se časem naskytne možnost vemu ji zpátky Se stydím Tak to valím bulvy

Leke

Zasláno: 29.6.2010 , 13:12    

Novy majitel mi preposlal mail,protoze vsechno jsme resili defacto spolu.
Jerovi tleskam za seriozni pristup a nevidanou ochotu po prodeji OK OK OK To je opravdu obdivuhodne a chvalihodne!

Kupci jsem se vnucoval,ze pojedu s nim,ale mel jsem to casove omezene,ale on nene,to je dobre,beru s sebou kamosa HaHaaa A to jsem mu jeste vecer predtim psal,ze pokud se mu to zamlouvat nebude,tak to prece nemusi koupit Cool
Projednali jsme spolu snad uplne vsechno do detailu.
Komu neni rady...

Verim,ze pote,co si ji da do kupy,mu bude verne slouzit a bude spokojeny Úsměv

TRUcKER

Zasláno: 29.6.2010 , 19:09    

koupil to, koupil, tak to ted dotycny resi, takova je holt realita!!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Jero
Zaslal: 29.6.2010 , 11:14
Zobrazení: 407

Board Security