| Dnešní cesta z Křivoklátu 1/2 |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: DanTe
Zaslal: 4.12.2010 , 18:26
Zobrazení: 592
|
|
 |
Popis: Stáhlo mě to do hlubokýho sněhu na krajnici a už nešlo nic dělat, zahučeli jse tam jak do peřinky :D |
 |
|
|
| Zasláno: 4.12.2010 , 18:37 |
|
Jen jestli si prizpusobil rychlost jizdy podminkam na silnici kdyz te to teda stahlo do hlub.snehu hlavne,ze to aspn bylo jak do perinky.. byla by skoda si to odrit bo pochroumat  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.12.2010 , 18:39 |
|
No jel sem sotva 50, ale vyhejbal sem se protijedoucímu kerej jel hodně po středu silnice, chytlo mě to a pak už sem se jen vez směr příkop  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.12.2010 , 18:39 |
|
Subaru to zase zatahne  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.12.2010 , 18:47 |
|
JJ už vím co si pořídím na příští zimu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.12.2010 , 22:05 |
|
mě tahali dopředu koukám, že jsi potkal asi stejnýho ne-řidiče co jezdí uprostřed  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.12.2010 , 22:51 |
|
Tyhlety debílky, co jedou prostředkem ... ehm téměř mám velmi rád, mám vždy sto chutí jet stále "ve svém" pruhu a pokud to odře, a pokud zastaví také zastavit a usmát se podržet hasící přístroj a pokud bude vyskakovat jako čertík usmát se znovu popřát hezký den a omluvit se mu "je díky jeho neobezřetnosti" máme zničené vozidlo. Chápu, že je sníh, ale řidiči to dělají za sucha. Dnes na R6 za Prahou jsme s dj.bobrem jeli v pravém pruhu u krajnice a nějaké fiesta předjížděli stylem, že "mne brala" v mém pruhu téměr dylinka jedna, ježteže mne tito a jim podobní nechávají klidnými.
Takže dobře, že jste celí. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.12.2010 , 23:02 |
|
Moje řeč Michale, některý bych nakop do sedínky, když sme to toiž vytáhli, tak kousíček odtamtd v křižovatce mě tim samym stylem málem smet se Santa Fečkem, vocas jel skoro v protisměru Pak už sem se jenom modlil, abych z tý Lánský obory konečně vypad na Karlovarskou  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.12.2010 , 23:44 |
|
no koukam dnes je den blbec, ja dnes zas jel u nas po silnici ve svym pruhu najednou proti mě ford Cmax půlkou auta v mým pruhu a ještě na mě blika co dělam, měl štěsti že sem to na něj nestrhnul. |
|
|
 |
| Dnešní cesta z Křivoklátu 1/2 |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: DanTe
Zaslal: 4.12.2010 , 18:26
Zobrazení: 592