| Obluda - nekdo se vyradil :-) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Hlavator
Zaslal: 31.1.2011 , 10:05
Zobrazení: 548
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 10:07 |
|
" Honda Prelude, rok výroby 1992, najeto 139.000km, výkon 98kW , Krásný tunning " ano,upnej showcar  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 10:08 |
|
Juuu ta se povedla a ten krutoprisnej cumak vypada fakt drave az nasrane :twisted:  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 10:17 |
|
I mot by mozna zavidel  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 10:36 |
|
V origo stavu Prelude vypadá líp něž tohle. Je to opravdu OBLUDA!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 10:49 |
|
ty polepy... to už mluví samo o sobě underground  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 11:03 |
|
z internetu dal bych to spíš do zajímavé bazarové nabídky, ale nic proti...mimoto před pár lety tyhle úpravy ala fast and furious letěly, zřejmě se tu rychle zápomíná  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 11:06 |
|
tak prisla mi ta uprava fascinujici..proto sem to sem dal..co se tyka internetu tak 80% fotek tady je z netu..a dokonce se tu porad tlucou dokola
do zajmave bazar.nabidky bych to nedal,protoze na tomhle krome toho jak je to zbastlene neni nic zajmaveho a neumim si predstavit,ze normalni clovek,ktery ma Ludy rad by si tohle koupil za 60tis v motorizaci 2litry navic 
Fast a furious me teda nikdy nebral  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 11:22 |
|
Ono to už v zajímavejch nabídkách je dávno Jako to zamračení je docela dobrý, ale zbytek je humus, díky bohu že tyhle tuningy ala F&F už jsou dávno za námi a dostal se k nám vkusnej tuning z Německa ikdyž jsou i teď bastlící vyjímky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 11:29 |
|
Ou,
ve dvaceti bych asi z preludy udelal to same.
Ale ted jsem rad, ze uz mi neni dvacet  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 11:51 |
|
Nechápu že mezi námi jsou pořád lidi kteří něco takovýho preferují. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 12:07 |
|
Za mě  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 12:25 |
|
hodne divocina....tohle jako projde na stk, jo....tak to potes koste  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 12:30 |
|
Ja zas teda nechapu co proti tomu mate. Naopak tim ze F&F uz dnes tolik nefrci je naopak fajn potkat jeste takhle udelanou Preludu. Nerikam ze se mi seriovka nelibi ale to ma kazdej a chci se lisit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 13:32 |
|
Hlavator: no to teda fakt zavidim hlavne to spasovani, jak mu krasne precuhuje kapota ten predni naraznik mezi svetlama, hmmm na pravy strane mu ten predni naraznik zase krasne licuje s blatnikem, hmmm fakt je co zavidet a vyber barvy, no to se pozna fajnsmekr  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 14:02 |
|
Majlou: souhlas. A když vidim, jak jde jakejkoli tuning do háje a začíná éra sériovek, tak brzy neuvidíme na silnicích po tuningu ani památky Navíc je už dost dlouho tuning (a hlavně soutěže) jen o prachách a ničem jinym. Žádná radost z práce, šikovnost, kamarádi co pomůžou atd. ale jen souboj mezi prachatejma, co si auto daj udělat firmě (nemluvě kdo nemá pozlacený tohle, potažený kůži tamto, všude laminát atd. tak tam nemá co dělat - navíc jsou ta auta pro ježdění skoro nepoužitelná)to já prostě neuznávám.
Když už to ale člověk nedává firmě, tak to ale nesmí bejt mega tuzing nebo nějaká prasárna (navíc často nebezpečná). Musí to bejt prostě dobře a kvalitně udělaný.
U týhle preludky je hroznej ten přední nárazník, ale najdou se tam i relativně docela pěkný věci. Aspoň si vzpomenem na časy, kdy tuning byl megapojem a byl dostupnější pro každého. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 14:41 |
|
Breuska: Neřekl bych,že "tuning" nedostupnější, spíš naopak - to,co teď stojí nárazníky apod. je oproti doby před cca 6-7lety sranda.. Taky se mi nezdá,že by šel tuning do háje,ale spíš se dost lidí zaměřuje i na použitelnost auta. Navíc je u nás pořád problém s legalizací úprav - respektive lidi si pořád kupujou díly bez homologace, málo firem tu homologaci má atd... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 19:42 |
|
chudák prelude  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.1.2011 , 21:22 |
|
co to auto majiteli udelalo ze se k nemu takhle zachoval  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.2.2011 , 17:50 |
|
Tak tuhle preludku znam moc dobre mam jeste fotky kdyz se stavela a nez ji majitel nechal polepit  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 1.2.2011 , 18:09 |
|
Tak tuhle preludku znam moc dobre mam jeste fotky kdyz se stavela a nez ji majitel nechal polepit  |
|
|
 |
| Obluda - nekdo se vyradil :-) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Hlavator
Zaslal: 31.1.2011 , 10:05
Zobrazení: 548