| Je to normálni? |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: mot
Zaslal: 13.2.2011 , 18:28
Zobrazení: 474
|
|
 |
Popis: Je ta barva normální, nebo je někde chyba? Plošky na něm nejsou, jen ta barva mě nesedi... |
 |
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 18:32 |
|
No hele já mám stejnej, v pátek jsme ho s ninjou rozebrali a nic podobnýho tam teda nebylo
Já bych řek, že je nabeton usmaženej na uhel  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 18:34 |
|
co myslis?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 18:38 |
|
no proto se ptám a vyhazovat ho nebudu, byl docela drahej, tak mě jen zajímá co se může stát když ho tam dám zase zpátky...? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 18:40 |
|
nebude fungovat jak má, usmaží spojku, bude prokluzovat ... to se ti nevyplatí ... ještě ho můžeš změřit a zkusit někde nechat zbrousit třeba milimetr na magnetce, ale to si fak nejsem jistej, jestli se může ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 18:47 |
|
setrvak je jetej tak mozna rok a spojka stejne tak, akorat pred tim ji jezdil chvili ReNo - pak si koupil keramiku... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 18:48 |
|
Zdá se mi to, nebo ta lmela zabírala jen u středu? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 18:58 |
|
no setrvak byl novej a lamela jeta, ReNo rikal, ze mu na tom jeho motoru klouzala tak musel kouit keramickou... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 19:01 |
|
No nejsem si úplně jistý, jestli kupovat "oklouzanou" lamelu je rozumné, protože může být napálená a může to být důvod, proč máš ten setrvák papá |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 19:03 |
|
ReNo rikal, ze byla v pohode a mel ji na aute jen chvili, a na pohled kdyz jsem ji kupoval se nezdala byt chycena, je teda fakt, ze jsem ji nemeril, ale ze by byla napalena to ne... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 19:04 |
|
navic fungovalo to uplne bez problemu, neprokluzovalo to ani nesmrdela spalenym, proto jsem byl uplne paf z toho kdyz jsem to dnes rozdelal... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 19:14 |
|
A jak vypadá ložisko ? Nemohlo být špatně seřízené a tlačit na lamelu furt ? Já teda nevím, esi to jde u tvého motoru, jen hádám možnosti  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 19:19 |
|
Mot : co to bylo za znacku, ten clutchmaster?
Jestli ano, pak to byl defakto novej set. Na aute najel, myslim, par stovek nebo tisic km, ale nezvladal vykon a tak se hned koupila Exedy Stage II.
Za tu spojku bych dal ruku do ohne. Pri vymene byla i kontrolovana  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.2.2011 , 19:25 |
|
Já nechápu co řešíš, ten setrvák bude asi v hájí, ale to ti poradí zkušení, ale pak řešíš lamelu s přitlačákem. Tak ty už jsi koupil jetou od Rena, tak ok a ted ji tam zase budeš davat jetou. Přeci staviš auto, tak kup novou a máš klid a ne tam dávat tuto a pak zjistíš, že klouže a znovu budeš vše rozebírat  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.2.2011 , 9:48 |
|
Daver: lozisko je v pohode, je pekne promazany, bez vule, nehucelo... a tim serizenim nevim co myslis?
ReNo: jo to je ona, ja si taky nemyslim, ze by to bylo spojkou, i ted kdyz jsem ji vyndal tak vypada v pohode...
Dutch: jde o to, ze jsem koupil (uz drive) novej setrvak ACT, a jetou spojku, ktera byla OK, nijak to neklouzalo, nebyl s tim zadnej problem, ale kdyz jsem to ted rozdelal, tak to ma prave tuto barvu a tak resim proc ji to ma a pritom funkcni to bylo... navic s touto spojkou odjezdim tuto sezonu a pak chci keramiku;
jinak myslim, ze zas tak spatnej ten setrvak nebude, ta barva je jen povrchova, takze jestli se to muze o nejakou setinu stahnout na soustruhu tak bych to asi vyresil takto, ale nevim, jestli je to povoleno kvuli vyvazeni... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.2.2011 , 21:41 |
|
ono takto davat lamelu, pritlacak a zotrvak roznych znaciek a opotrebenia dohromady nie je zdrave, u nas mame na to odbornika, ktory ti nastavi predpetie pruziny tak aby si mal maximalnu pritlacnu silu. ja som mal tiez takto nacaty zotrvak (teplom od keramickej lamely) a odvtedy som jazdil celu sezonu na zavodaku a teraz to mam nahodene v turbo sedane a funguje stale. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.2.2011 , 17:04 |
|
vti [906team]: diky moc, alespon jedna pozitivni zprava, zkusim ho nechat premerit jak na tom bude a pripadne bych zkusil sehnat nekoho tady kdo by to predpeti byl schopny nastavit a kdyz se nikdo nenajde, tak bych se ozval... |
|
|
|
| Je to normálni? |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: mot
Zaslal: 13.2.2011 , 18:28
Zobrazení: 474