Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Hurá,hurá.. Velký dík Infinity !!!
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 4.67      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Klejzlik
Zaslal: 18.2.2011 , 15:07
Zobrazení: 558

Popis: Konečně, dnes se bude montovat, takže stihnu na Valméz

Strana 1 z 1

DanTe

Zasláno: 18.2.2011 , 15:08    

Další anakonda OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Hellborn

Zasláno: 18.2.2011 , 15:09    

Pěkný! O tomhle jsem taky přemýšlel. Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Klejzlik

Zasláno: 18.2.2011 , 15:12    

OK Jsem zvědav, cca za dvě hodinky budu moudřejší.. Snad vše sedne jak má Úsměv.. Ovšem ten filtr, taková bestie obrovská Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

TRUcKER

Zasláno: 18.2.2011 , 15:17    

tak to jooo, to bude paradni a ta trubka je monster:-D

OsekSpider

Zasláno: 18.2.2011 , 15:25    

já už jsem tohle párkrát viděl, jakej má ta "anakonda" účinek oproti normální trubce? mám mám sice připrvenej ve skříni CAI ale kdyby bylo tohle lepší Úsměv

mot

Zasláno: 18.2.2011 , 15:25    

kolik koštuje taková "anakonda" s filtrem? Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Bully

Zasláno: 18.2.2011 , 15:39    

Vzhledem k delce sani predpokladam ze to bude sat vzduch normalne z motoroveho prostoru, ne? Takze to muze mit super zvuk, ale priprav se na ubytek vykonu KO
Par postrehu k sani jsem napsal treba sem :arrow: odkaz

Klejzlik

Zasláno: 18.2.2011 , 15:49    

mot : Koštuje to docela dost, 4 750,- s tím, že to je přímo pro B16A2 - nevím jestli se dělají i jiné varinaty pro jiné motory ale můj postřeh je jasný, jsou dvě možnosti, mít tuhle extrémně dlouhou anakondu Velmi šťastný nebo mít kratší ale tam se uvádí pro motory D - oproti D type je tahle měřená a dělaná přímo pro B16A2, jak jsem již psal

Bully : Je to přímo testováno na brzdě atd atd (celé jsem to nečetl) přímo pro B16A2 a raději jsem si připlatil za kvalitu (nešlo mi ani o karbon ale o funkčnost), z postřehů na jiných fórech (spíše USA) i od výrobce jsem se dočetl zajimavé články, je plně funkční a pracuje prý cca o 45% lépe jako originální air box se sportovní vložkou, nicméně zda to je pravda, či ne, se dozvím až po pár jízdách.. Chtěl jsem dlouhé sání vedené až k přednímu spoileru ale nakonec jsem se rozhodsl pro tuto variantu, podle mého odhadu bude filtr někde až u světla, kde mám přívod pro orig filtr, nicméně stejně u

infinity

Zasláno: 18.2.2011 , 15:52    

Bully:
Ale nestras, vykon sani prece neni zavisly pouze na tom, kde je umistene...to bysme vsichni jezdili se sanim u zeme a meli bysme "vikon jak cip" Velmi šťastný. Takze mozna te prekvapi, ze ja prechazim z CAI, ktere je skoro na zemi na kratsi verzi a prave kvuli vykonu a hlavne prubehu.

Tohle sani co ma klejzlik jsou vykonovy prumer, dly dyna 1-3ps. Na mugen to nema, to ne. Ale ubytek vykon se rovnez nekona. Ostatne, je to uplne stejny design, ktery pouziva japonsky tuner J´s racing, ktera ma mimochodem nejrychlejsi auta na Touge Úsměv

Lukas

Zasláno: 18.2.2011 , 15:53    

To asi Password JDM nebude, ze??

Ja mam to same ale od Topfuel Zero 1000, tak jsem taky zvedav. Úsměv

infinity

Zasláno: 18.2.2011 , 15:59    

jo a btw stoji 4tis, teda levneji, nez cena + dovoz od vyrobce
:arrow: odkaz

Bully

Zasláno: 18.2.2011 , 16:03    

Prubeh vykonu se samozrejme (s jinym sanim) ruzne meni a zvyseni vykonu neni vubec nikdy nic dramatickeho, to mi zase do ust nevkladejte Velmi šťastný Jenomze pokud bude sani bez prisunu vzduchu odjinud sat primo horky vzduch od motoru, vykon proste dolu pujde (proc by to neslo i u kratsi verze, pokud bude zajisteny privod vzduchu odjinud a odstineni filtru od horkych casti motoru). Jestli bude nekde u svetla jak pise Klejzlik a vazne to tam tak nejak vychazi tak proc ne, nevim jak se mu to tam posklada. Reklamni reci o 45% lepsi praci jsou zalozene spis na vetsim objemu nasavaneho vzduchu, coz je u kazdeho sportovniho filtru uz z principu. Jenomze jde i o jeho spravne vypocitany objem a predevsim teplotu. Na designu funkce nezavisi Mrk

zyx

Zasláno: 18.2.2011 , 16:03    

Vypada pekne OK .Taky prechazim z CAI na kratsi.(Vlastni vyroba Velmi šťastný .

infinity

Zasláno: 18.2.2011 , 16:21    

bully: cetl jsi vubec co jsem psal? 1-3ps na dynu je podle tebe "dramaticky" narust? A kde jsi vzal 45%? Mi to prijde, ze se divas na nejaky ebay kit, kde je napsane +15ps +20nm a bavis se o tom se mnou...To teda fakt nevim co ti "vkladam do ust" nebo jsem uplne mimo Tak to valím bulvy

Pokud si myslis na zaklade svych zkusenosti, ze CAI v podbehu je nejlepsi reseni, tak si to mysli dal...my co je mame x let na aute to uz davame pryc Mrk

Ani se nebudu zminovat, ze i kdyby to melo vykonovy prirustek 0, tak je zde porad asi 5-6 kg uspora na predni naprave, coz je defakto to same jakobys vymenil kapotu za carbon a dal bys za to 10-15 tis.

Bully

Zasláno: 18.2.2011 , 16:34    

infinity:
nerozciluj se tolik kdyz nemas proc. O "vikon jak cip" jsi psal ty, proto prave sam rikam ze se naopak nic tak dramatickeho nekona. O "45% lepsi praci" psal zase Klejzlik, mrkni se na co odpovidam. O nejlepsim reseni nepisu vubec nic, na to jsem amater abych to posoudil, psal jsem jenom o tom co znam a o tom co to prida na brzde (v odkazu co jsem daval). Vahova uspora je urcite super, pokud chce nekdo resit 5-6 kg (ja bych je radsi zhubl sam na sobe HaHaaa )

Klejzlik

Zasláno: 18.2.2011 , 16:38    

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Když napíšu NEPRAVDU, že jsem ho koupil kvůli designu, tak se přestanete dohadovat Velmi šťastný

To je fuk, uvidíme a kdyžtak pošetřím a příjde tam opravdu něco funkčního OK

Bully

Zasláno: 18.2.2011 , 16:43    

Nekde u piva si lidi rozumi uplne normalne, tady to jenom vypada jako bychom byli ve.pri Velmi šťastný přátele

infinity

Zasláno: 18.2.2011 , 16:44    

Bully: Jenze jsou takovi lidi jako ja, kteri shubnout uz nemuzou a potrebujou pribrat Mr. Green

Lukas

Zasláno: 18.2.2011 , 16:58    

omg...uz jen cekam kdy Tegiwa zkopiruje i vlastni mamu. Se stydím

Ale tvar sani mi prijde good, idealne pak v kombinaci s vetsi klapkou a kratsimi fajfkami na manifoldu.

Becky

Zasláno: 18.2.2011 , 18:33    

to sem zvedavej jakej na to budes mit nazor, taky sem po nem pokukoval OK
velrybi pindour
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Klidas

Zasláno: 18.2.2011 , 20:15    

Vypadá to dobře. OK Potom nafoť namontěný.

capino

Zasláno: 18.2.2011 , 20:24    

"velrybí pindour" pořádnej výtlem jsem zvědavý jak to bude fungovat...
btw, kde ho najdu na Déčka? to mi hlava nebere

lulin

Zasláno: 18.2.2011 , 20:46    

co když dám tohodle pindoura místo Injen? Velmi šťastný

Hondik

Zasláno: 18.2.2011 , 22:50    

no ja jenom muzu potvrdit ze to dela celkem velky kraval ale je to krasny zvoucek sice to mam na anglanu ale i tak je to parada Velmi šťastný Velmi šťastný

DOHCVTEC

Zasláno: 18.2.2011 , 23:59    

jako pekny ale neni nad seriovej box Velmi šťastný

David.306

Zasláno: 19.2.2011 , 12:14    

mam taky otevrene sani a narust nebo pokles vykonu neresim,stejne je to zanedbatelny.mě se hlavne libi zvuk.vcera kdyz sem jel do prace pro pritelkyni,ktera cekala pred firmou,tak si myslela ze jede silnicni motorka a najednou sem se vyloupl ja Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 4.67      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Klejzlik
Zaslal: 18.2.2011 , 15:07
Zobrazení: 558

Board Security