Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Bohužél na delší dobu poslední...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Klejzlik
Zaslal: 27.2.2011 , 11:26
Zobrazení: 713

Popis: Včera fakt na prd den :-(

Strana 1 z 1

plisa

Zasláno: 27.2.2011 , 11:28    

co se stalo? že by vaše RZ dopadla špatně? Tak to koukám!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

zend3r

Zasláno: 27.2.2011 , 11:30    

nějak mi z té fotky uniká, co je špatně Cool

Raven

Zasláno: 27.2.2011 , 11:34    

Maro co se stalo? Něco z Mišákem nebo snad s VTičkem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Klejzlik

Zasláno: 27.2.2011 , 11:37    

Na jednu stranu jsem rád, že já nic ale Micák...

Raděj bych to rozbil já než on

Winie

Zasláno: 27.2.2011 , 11:51    

a co se stalo?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Klejzlik

Zasláno: 27.2.2011 , 11:53    

Noční RZ-srna-EVO VIII crash

Petura

Zasláno: 27.2.2011 , 11:54    

že by se zadařilo? HaHaaa

Jirka79

Zasláno: 27.2.2011 , 12:15    

srna? Néééééé !!!!!! chjoo

Chudáček Myšáček.... Smutný

Winie

Zasláno: 27.2.2011 , 12:22    

to nemuze bejt zas tak strasny, ne? to bude tak svetlo, haupna a popraskanej naraznik, ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Bully

Zasláno: 27.2.2011 , 12:30    

Obavam se ze (nejenom) u tohohle auta muze ten naraznik se svetlem, haupnou a troskou tech pitomosti za naraznickem znamenat v klidu 200tkc KO Nehlede na to ze clovek instinktivne pred prekazkou uhyba a misto srny to muze vzit i do stromu.

Kazdopadne miluju tohle napinani kdy autor chce neco rict a pritom vsechny schvalne napina aby to bylo jeste dramatictejsi. Vetsinou me to naopak prestane bavit.

Winie

Zasláno: 27.2.2011 , 12:37    

prave na opak. u auta ktery je potencialne pouzivano na rally, jsou karosarsky dily docela levny. predni naraznik v uk stoji 200 liber a lampa 100 liber Úsměv

Bully

Zasláno: 27.2.2011 , 12:59    

Pokud je to jenom plast nebo plech tak je to v pohode. Nedavno jsem tu ukazoval ale prave takovy bezvyznamny celni tukanecek u CTR 8G co se nakonec (v Nemecku) vysplhal i s cenou prace na hranici totalky, nemelo cenu to vzhledem k cenam lehce ojetych vozu opravit. Asi nema cenu tady spekulovat nad tim coby kdyby kdyz nevime o co vubec jde, ja jenom rikam ze ta skoda muze byt stejne tak jako nizka naopak i HODNE vysoka.

Klejzlik

Zasláno: 27.2.2011 , 13:17    

Docela paradox, jezdíme tam přes den jako děsný hovada, dokonce mám kolikrát pocit, že někteří jezdí snad i po dvou kolech, bylo v plánu natočit on board video, je to fakt luxusní cesta..

Nicméně tu děsnou hodinu se jelo, dejme tomu cca 50% agresivity než obvykle (hrála velkou roli skoro prázdná nádrž u všech a TMA!

Při výjezdu jsem byl cca dva metry za EVEM (to dokazuje, že nejel plný plyn ale kroutil tam nějakých 3tis na trojec a já dvojka vytočená do bezvědomí) nicméně bylo esíčko, výjezd z esíčka je do přes horizont a ejhle, svítící nepříjemné dvě světlušky.. Srna.. Asi udělal hloupost ale s tím už nikdo nic neudělá, prostě se snažil vyhnout, dostal smyk, lítal od levé čáry k pravé a po vystřídaní snad 5x obou krajnic se auto smeklo a mlasklo přímo předkem do příkopy, to auto vyhodilo do vzduchu a dopadl naštěstí na kola do pole... Oprava - odhad 120 000

Bully

Zasláno: 27.2.2011 , 13:43    

Konecne to z tebe vylezlo Velmi šťastný Vyhnout se prekazce je prave uplne normalni reakce a pritom to narvat do srny je mnohemlepsi nez to vzit celne do stromu. Jenomze instinktum neporucis, maximalne muzes cilenym treninkem cvicit svoje reakce a modlit se abys tuhle naucenou reakci pouzil zrovna kdyz to bude potreba. Tak nakonec to jeste dopadlo dobre, mohlo to skoncit i mnohem hur, vsak vis přátele

smekami

Zasláno: 27.2.2011 , 14:05    

Maro, buď rád žes to neschytal ty, v papíráku C5G by si byl mrtvej... A té EVO je mi líto mno Smutný Ale vždy si říkám, prachy tu budou vždy, ale my už tady nebudem... takže opravit a tama moc rychle nejezdit...

Brnďa

Zasláno: 27.2.2011 , 14:07    

jeste by to chtelo fotku eva jak vypada

hubby

Zasláno: 27.2.2011 , 14:56    

Já od doby,kdy jsem smetl ve 140 srnu a auto bylo na odpis si ho zásadně pojišťuju.Svině mě skočila přímo před auto a jediný co jsem stihl udělat bylo šlápnout na brzdu a držet volant rovně.Bohužel auto mělo KO přední nárazník,kapotu,světlo,zohlej A sloupek u spolujezdce a přední sklo.S accordem jsem už měl taky to štěstí a jednou jsem vzal zajíce a posléze i srnu a i když na autě ani v jednom případě nebylo skoro co opravovat,tak kluci v hondě si za zajíce řekli 52 000 a za srnu 75 000.S pojišťovnou nebyl nikdy problém a za necelé 2000 ročně zaplatili pokaždé vše do jedné koruny.

sid_hr

Zasláno: 27.2.2011 , 16:30    

hm, nic příjemnýho ... a co to teda odneslo ? ... a odjel s tím nebo jste to odtáhli ?

TRUcKER

Zasláno: 27.2.2011 , 16:55    

neprijemny, srny jsou svine

Dj RE5PECT

Zasláno: 27.2.2011 , 17:58    

tak aspoň to teď může oblíknout na Evo 9 look Úsměv 8ka se mi libí ze všech nejmíň

Tina

Zasláno: 28.2.2011 , 2:05    

Kdo jel včera Brno-Praha, měl možnost jednu naporcovanou srnu vidět přímo uprostřed dálnice KO

MártyKL

Zasláno: 28.2.2011 , 9:53    

kdo jezdí jak prasátko se pak nemůže divit KO

Zemi

Zasláno: 28.2.2011 , 10:23    

Jaky prasatko... To se ti muze stat stejne tak kdyz jedes 90. A pise ze mel vytocenou dvojku tak tam mohli mit nanejvys 110.

Kazdopadne v noci nejezdime... Mame podobnou sestavicku akorat ze kamos ma 07 STi.

Klejzlik

Zasláno: 28.2.2011 , 11:39    

No fotka nebude, nechce to rozšiřovat, takže mu to ani nefotíme a po pravdě na oko to auto není nějak extrémně rozsekané (na to, že lítalo z příkopy do příkopy,vzudchem a na pole) Prostě laik by řekl, ahá přední nárazník a ťukanec na kapotě..

Muselo se odtáhnout, nechtělo a spíš ani on sám nechtěl raději startovat, další den jsme to zkoušeli a stejně nenaskočila.. Točí ale nenaskočil - může být odpojené pouze nějaké z tisíců čidel co to má a v tom je ten problém, auto je protáhnuto tolika čidlama, senzory, kabelama, že stačí jeden vadnej a už to nenastartuje.. Pojištěné to právě proti srážce se zvěří má ale máme strach, že to neprojde, jelikož nedošlo ke kontaktu se zvěří

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Klejzlik
Zaslal: 27.2.2011 , 11:26
Zobrazení: 713

Board Security