| Servisování dnes :-) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: mot
Zaslal: 2.3.2011 , 0:35
Zobrazení: 434
|
|
 |
Popis: Příprava na jaro.... |
 |
|
|
| Zasláno: 2.3.2011 , 0:37 |
|
:arrow: odkaz
vyměněny přední kotouče a desky, čepy řízení, hlavní silent zadního podélnýho ramene, seřízeny vůle ventilů a nový těsnění pod ventil dekl a sezóna pro Civica může začít 
PS: kdyby někdo věděl kde sehnat na Civica (anglán) 98 rok, zadní ložisko kola tak mi dejte vědět, mám tady už druhý a opět to nepasuje...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.3.2011 , 1:07 |
|
Jaj, můj bývalej povoz  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.3.2011 , 1:31 |
|
na kolik to vyšlo bez toho motoru? plánuju to samý  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.3.2011 , 8:17 |
|
geosku si delal? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.3.2011 , 11:45 |
|
Ten silent zadniho ramene sis udelal jen doma na dvorku neni potreba zvedak nebo lis ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.3.2011 , 12:32 |
|
myslim že tak nějak všechno jde udělat doma na koleni když máš auto patřičně zvedlý ale sposta věcí ase asi musí sundat z auta, jo taky mě to čeká ale tuhle letní sezonu to eště musí vydržet, pak až bude garáž s dílnou tak pod tim budu ležet furt  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.3.2011 , 15:01 |
|
crushot: puvodne jsme byly domluveni na 1000,-kc za praci s tim ze se melo delat pouze toto: serizeni vule ventilu + vymena tesneni pod vikem, vymena prednich kotoucu + desticek a kontrola brzdovyho systemu, vymena zadniho loziska; ale vzhledem k tomu, ze jsem zadni lozisko uz musel 2x demontovat zbytecne (dodany spatny dily) a ted k tomu jsou jeste cepy rizeni, vymena tech zadnich silentu (strasna prace = zarezly srouby...) tak to bude za praci asi o neco vic, jeste nejsme domluveni na konecne castce, jinak co se tyce ceny dilu tak si je kupoval majitel vozu, takze nevim na kolik to vyslo, ale bral od :arrow: odkaz takze muzes tam mrknout...
oorrbb: jeste neni udelana, ale je potreba s tim zajet na geo, je to poznat, ze je to rozhozeny... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.3.2011 , 15:01 |
|
Skin3r: jo udelal jsem to doma, ale je to hrozna prace, jak pisu vyse... byly tam zarezly dva srouby (spodni co drzi tlumic v rameni a druhy co drzi podelny rameno k tomu pricnymu - takze kvuli tomuto jsem musel sundat celou levou stranu vcetne tlumice a vseho, navic jsem nechtel zavzdusnit brzdovej okruh, takze jsem jeste musel zapasit s delkou hadicky k bubnu, ale s trochou sikovnosti a hooodne trpelivosti se to da vymanevrovat tak jak potrebujes, ale vzhledem k tem problemum jsem jeden silent delal cely odpoledne ) |
|
|
|
| Servisování dnes :-) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: mot
Zaslal: 2.3.2011 , 0:35
Zobrazení: 434