Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Servisování dnes :-)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: mot
Zaslal: 2.3.2011 , 0:35
Zobrazení: 434

Popis: Příprava na jaro....

Strana 1 z 1

mot

Zasláno: 2.3.2011 , 0:37    

:arrow: odkaz

vyměněny přední kotouče a desky, čepy řízení, hlavní silent zadního podélnýho ramene, seřízeny vůle ventilů a nový těsnění pod ventil dekl a sezóna pro Civica může začít Mrk

PS: kdyby někdo věděl kde sehnat na Civica (anglán) 98 rok, zadní ložisko kola tak mi dejte vědět, mám tady už druhý a opět to nepasuje... Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

.:Generic:.

Zasláno: 2.3.2011 , 1:07    

Jaj, můj bývalej povoz Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

crushot

Zasláno: 2.3.2011 , 1:31    

na kolik to vyšlo bez toho motoru? plánuju to samý Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

oorrbb

Zasláno: 2.3.2011 , 8:17    

geosku si delal?

Skin3r

Zasláno: 2.3.2011 , 11:45    

Ten silent zadniho ramene sis udelal jen doma na dvorku neni potreba zvedak nebo lis ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

OsekSpider

Zasláno: 2.3.2011 , 12:32    

myslim že tak nějak všechno jde udělat doma na koleni když máš auto patřičně zvedlý ale sposta věcí ase asi musí sundat z auta, jo taky mě to čeká ale tuhle letní sezonu to eště musí vydržet, pak až bude garáž s dílnou tak pod tim budu ležet furt Velmi šťastný

mot

Zasláno: 2.3.2011 , 15:01    

crushot: puvodne jsme byly domluveni na 1000,-kc za praci s tim ze se melo delat pouze toto: serizeni vule ventilu + vymena tesneni pod vikem, vymena prednich kotoucu + desticek a kontrola brzdovyho systemu, vymena zadniho loziska; ale vzhledem k tomu, ze jsem zadni lozisko uz musel 2x demontovat zbytecne (dodany spatny dily) a ted k tomu jsou jeste cepy rizeni, vymena tech zadnich silentu (strasna prace = zarezly srouby...) tak to bude za praci asi o neco vic, jeste nejsme domluveni na konecne castce, jinak co se tyce ceny dilu tak si je kupoval majitel vozu, takze nevim na kolik to vyslo, ale bral od :arrow: odkaz takze muzes tam mrknout...

oorrbb: jeste neni udelana, ale je potreba s tim zajet na geo, je to poznat, ze je to rozhozeny...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

mot

Zasláno: 2.3.2011 , 15:01    

Skin3r: jo udelal jsem to doma, ale je to hrozna prace, jak pisu vyse... byly tam zarezly dva srouby (spodni co drzi tlumic v rameni a druhy co drzi podelny rameno k tomu pricnymu - takze kvuli tomuto jsem musel sundat celou levou stranu vcetne tlumice a vseho, navic jsem nechtel zavzdusnit brzdovej okruh, takze jsem jeste musel zapasit s delkou hadicky k bubnu, ale s trochou sikovnosti a hooodne trpelivosti se to da vymanevrovat tak jak potrebujes, ale vzhledem k tem problemum jsem jeden silent delal cely odpoledne Smutný )

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: mot
Zaslal: 2.3.2011 , 0:35
Zobrazení: 434

Board Security

(104575 útoků)