Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Rodinne foto :) Tří členů
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: mumilek
Zaslal: 5.3.2011 , 22:38
Zobrazení: 668

Popis: Holky moje milovane :o)

Strana 1 z 1

Krtek

Zasláno: 5.3.2011 , 22:45    

..ten Del Sol v pravo vzadu je krásný...hod ěnjaké foto..Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

mumilek

Zasláno: 5.3.2011 , 22:51    

mam dve fota v garazi,ale nejdou mi pridavat dalsi Smutný dneska sem fotil. Vyberu fotku,ale pak se nic nedeje, nevite nekdo co je spatne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

crxmann

Zasláno: 5.3.2011 , 22:51    

dobrej vozovej park ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Giger

Zasláno: 5.3.2011 , 23:12    

mas spravne rozliseni ci velikost?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

mumilek

Zasláno: 5.3.2011 , 23:25    

Uz vyreseno, moje chyba.. myslel sem ze pridat je k tomu URL a ze po kliknuti na prochazet a vybrani fota se to hned nahraje Bueee dekuju crxmanovi za trpelivost OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

crxmann

Zasláno: 5.3.2011 , 23:25    

vyřešeno kouř pifko Mr. Green

Kmóďa

Zasláno: 5.3.2011 , 23:28    

ten C6g je mi povědomej...

Brnďa

Zasláno: 5.3.2011 , 23:31    

kmoda byl na prodej ze? Úsměv

Giger

Zasláno: 5.3.2011 , 23:31    

OK jinak jsou to pěkné holky Úsměv moje holka je teď u p. Kuhnela Bueee na prohlídce:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

mumilek

Zasláno: 5.3.2011 , 23:32    

Mam ho tyden, byl na foru na prodej.. koupeno v Litomericich tusim.

mumilek

Zasláno: 5.3.2011 , 23:34    

Giger: diky Úsměv tak at to tve dobre dopadne Velmi šťastný Ta cerna tam stoji take u doktora Smutný

Giger

Zasláno: 5.3.2011 , 23:40    

taky díky Úsměv ta targa napravo ma svetla z c6g? to se delalo takhle? to mi hlava nebere vypada to dost zajimave

DanTe

Zasláno: 5.3.2011 , 23:42    

Giger: Nedělalo, to je celkově mutant přestavenej Velmi šťastný Targa, předek Civic 6G, motor Preluda, sahara Fiat Coupe Velmi šťastný Velmi šťastný

crxmann

Zasláno: 5.3.2011 , 23:42    

giger : nedělalo ....a motor je v tom z ATR...estli se nemejlím...

mumilek

Zasláno: 5.3.2011 , 23:44    

Myslis meho mutanta? Velmi šťastný
Predek civic 6g (svetla, naraznik, kapota, blatniky)
Sahara fiat cupe
Motor + prevodovka prelude
Ridici jednotka + nejake drobnosti accord type R
Zbytek targa
HaHaaa

mumilek

Zasláno: 5.3.2011 , 23:45    

Sakra dante Úsměv uz to znas lip jak ja Velmi šťastný
crxmane: motor je na dilne, ted je tam H22A Smutný

Giger

Zasláno: 5.3.2011 , 23:47    

Heh Úsměv sem spíš pro sériový vzhled, ale tohle vypadá dobře, nenásilně Úsměv z ATR Tak to koukám! to musí slušně jezdit ne? Jak je to pak s třeba s technickou a papírama, když se udělá takovýhle swap?

DanTe

Zasláno: 5.3.2011 , 23:47    

mumilek: To víš Martine, na kraviny tohohle typu mám pamatováka, ale kdyby jsi se mě zeptal co sem měl k obědu třeba ve středu, tak ti nepovim protože si to nepamatuju pořádnej výtlem

crxmann

Zasláno: 5.3.2011 , 23:49    

mumilek : chapu ...motor na zimu preludáckej...na sezonu átéeráckej HaHaaa OK

mumilek

Zasláno: 5.3.2011 , 23:50    

No, az se vychytaji masarky, tak to bude jezdit uz slusne, doufam Úsměv
Technickou to oficialne neprojde.
Jo a dante, mam asi kseft
1) to zrcatko ma samozrejme zahnutou klicku (to co tam mam)
to ale nevadi, protoze i to druhe je praskle, takze bych asi koupil i to druhe od tebe, se domluvime.

DanTe

Zasláno: 5.3.2011 , 23:51    

No tak to by byla paráda, víš jak rád prodávám věci z auta za penízky Velmi šťastný

mumilek

Zasláno: 5.3.2011 , 23:52    

crxmane: Pres zimu tam nebyl zadny.. nebudu si ho prece nicit soli HaHaaa ATR se stavi,ale nejsou finance, takze se to vyresilo takto.
a jestli si byl naposled v moste, tak asi vis jak dopadl motor te cerne Bueee

crxmann

Zasláno: 5.3.2011 , 23:54    

mumilek : tos byl ty s tou dýmovnicí?!

mumilek

Zasláno: 5.3.2011 , 23:55    

Vim Úsměv skoda ze nemas predni naraznik Smutný dostanu slevu na to zrcatko? Se stydím
Crxmane: ano bohuzel ja, ojnice fiii a ani nezamavala Bueee ale ano, muzu si za to sam.

Giger

Zasláno: 5.3.2011 , 23:55    

tak ať se ty masarky podari vychytat Úsměv sem si chtel ted 19. v Moste zajezdit, ale kdyz ctu, ze se ti tam asi rozbil motor, tak se mi uz moc nechce Velmi šťastnýVelmi šťastný

mumilek

Zasláno: 6.3.2011 , 0:00    

Giger: rozbil,ale byla to moje blbost. Jinak si myslim ze tam nic nehrozi, kdyz nebudes jezdit jak magor a davat spravny olej do motoru... hlavne nemichat Tak to koukám! Take sem ted chtel jet se zelenou do mostu,ale kaslu na to, zase by honda odjizdela na odtahovce.. nejdriv potrebuju podvozek, ten uz je objednany,ale bohuzel prijde pozde. Ted to mam nizko a trpi poloosa.
Neboj se toho, ja tam byl poprve a nemenil bych.. byl to zazitek.

Giger

Zasláno: 6.3.2011 , 0:05    

Od podzimu tam mam novy olej 10w-40 tusim, nevim jakou znacku bohuzel Smutný Uvidim co mi rekne p.Kuhnel jak na tom auto je a pak se rozhodnu. Gumy neresim, protoze mam na dojeti zimaky, tak je tam muzu zrusit:) Byl jsem tam minuly rok a nejezdil jsem a tebe jsem tam nejspis nepotkal. Pak me to mrzelo, ze jsem to nezkusil. Mas pravdu je to super zazitek, zkusim to OK Úsměv

mumilek

Zasláno: 6.3.2011 , 0:07    

Jej, no se zimakama bych si tam daval pozor, nemam zkusenost, ale myslim, ze by to mohlo na nich klouzat. A bacha na prvni zatacku za cilovou rovinkou Velmi šťastný

Giger

Zasláno: 6.3.2011 , 0:12    

Jasný, hele já v té své nemám žádnou pilu (D15B2) Úsměv Ale na rozbití huby to určitě stačí Velmi šťastný

mumilek

Zasláno: 6.3.2011 , 0:26    

Utopit se take muzes ve lzici vody. Úsměv
Myslim ze to byl blue s crx co delal v moste casto reklamu na hodiny Úsměv a to nejel ani nejak silene. Ty videa tu nekde jsou, nebo na youtube. Predemnou se roztocil focus ST.
Tim te ale nejak nechci strasit, urcite sve auto znas, tak vis co a jak.. i kdyz okruh te urcite prekvapi.. dumal sem cim to je a jestli jiny asfalt? Nebo ze jsou ty zatacky tak rovne a ne naklonene jak normalne na okrsce..
Nevim.

Giger

Zasláno: 6.3.2011 , 0:44    

To je pravda. Urcite budu opatrnej, nechci si to tam znicit. Ani nikomu jinemu:) Dyztak uvidite na HondaDnes fotku co se nepovedlo HaHaaa Co jsem cetl, tak nektere silnice nesmeji mit velky naklon kvuli tankum. Dokonce je to nejak napsane i v Ženevské dohodě.

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: mumilek
Zaslal: 5.3.2011 , 22:38
Zobrazení: 668

Board Security

(104575 útoků)