| začátek dlouhé cesty |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Honzax2
Zaslal: 6.3.2011 , 23:52
Zobrazení: 622
|
|
 |
Popis: Omluvte fotografii z telefonu. |
 |
|
|
| Zasláno: 6.3.2011 , 23:54 |
|
no tak to je masakr |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.3.2011 , 23:57 |
|
mazec, ať ti z toho nepraskne žilka v hlavě, to bude peklo  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 0:02 |
|
já pod tim doma budu rači ležet, tohle už je zlý  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 0:05 |
|
Už se s tím peru asi mesic.nejhorsi je to broušení.člověk má drátky zapichany všude.připadám si jako při akupunkture.4 dny broušení a už mi to leze krkem. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 0:07 |
|
to se ti nedivim.... me stacily ramena a naboje kola komplet :/ prace silenej vomrsk ale bude auto jako novy preji honde nervů  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 0:09 |
|
proč si to nevzal do pískovny?? bylo by to rychlejší. i když je pravda že tva prace te zahreje na dusi |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 0:18 |
|
Ramena,rizeni,zadni napravy...atd jsou na opiskovani a bílej komaxit.nektere díly už v kamaxitu mam ale čekají na namontovani.srouby budou ve zlatém pozinku (nevim jestli je to správný termin) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 0:23 |
|
jak Job!k taky bych to mrskl na opiskovani bo ponoreni do te kyseliny ktera to sezere vsechno a vyleze ti jen cistej kov a bylo by to bez prace  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 0:24 |
|
to už neni práce to je dřina |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 0:26 |
|
Protože tu vrstvu tlumexu nebo co to je bych před tím musel stejně odstranit a nežli to opalovat a patlat se s tím ve všech prolisech spachtli tak je to rychlejší alevnejsi to obrousit.piskovat se bude motorový prostor ale ještě si to promyslim. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 1:23 |
|
po takovejch lidech kupovat auta... ale když se stim takle patlat tak bych to auto dělal pro sebe, protože tohle ti nikdo neocení a co hůř ani nezaplatí  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 8:34 |
|
Tak to je mazec,já osobně brousil celý podvozek,parkrát jsem musel na oční protože bryle nejsou pořád při ruce ale mrsk to byl pěknej a na tohle bych asi neměl nervy:-)At se daří  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 9:52 |
|
přesně práce jak cyp a ještě to jde blbě, ale držim palce a hlavní sou ty kamínka vzádu aby bylo teplo  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 10:03 |
|
Bývá tam teplo že se nechce ani pracovat.Teď to trochu reguluju z důvodů že brousit s krátkým rukávem není moc příjemné.Jinač děkuju že mi fandíte.Do budoucna budu potřebovat přední nárazník a blatníky tak kdyby někdo měl v solidním stavu tak se ozvěte
To osekspider:Nemám v plánu to prodávat.už ted v tom je tolik utopenejch peněz který nejsou vidět že se mi to nikdy nevyplatí.Dělám to z lásky k autu a sám pro sebe.
I love my  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 11:06 |
|
a co ocelový kartáč na flexu? dostaneš se s nima dost daleko a nic neprodřeš. Akorát nedoporučuji ty nejlevnější za 50kč kus, odrovnáš ložisko na flexe. Chce to si připlatit a pak jde práce od ruky. Brousil jsem vzpěru v nárazníku, tedka přední ramena s těhlicí  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 13:22 |
|
Tak tohle uznavam... Presne takovou peci by si zaslouzila kazda starsi Honda (vcetne te me ) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2011 , 18:41 |
|
Já už to mám zdárně zasebou komplet celej spodek  |
|
|
|
|