| dalsi k20 |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: MattiK
Zaslal: 9.3.2011 , 13:27
Zobrazení: 732
|
|
 |
Popis: http://www.k20a.org/forum/showthread.php?t=81636 |
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 13:54 |
|
ten papír na tom kole jinak škoda že nemáme takový možnosti v upravach aut jako třeba amíci. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 13:58 |
|
má tam docela uklizeno |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 14:14 |
|
To má samoleoky ne ? ale ty kola...nějak se mi k auto se sportovním duchem nehodí-tak na Meďoura možná  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 15:11 |
|
Moznosti jsou, finance ne  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 15:35 |
|
Infi: Já myslim že sablos to myslel tak, že amíci tohle dělaj legálně, tam je jim fuk co má kdo pod kapotou a v jakym autě narozdíl odtud, kde máme debilní STK a nemůže si člověk udělat pomalu nic na autě a když už se něco předělá tak je to nelegální a pak s tim můžou bejt problémy  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 15:47 |
|
já myslim, že tohle auto ještě nikdy nejelo  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 16:06 |
|
Dante: To neni pravda co pises...zkus si na auto dat treba jenom sani bez C.A.R.B. nalepky (obdoba atestu) ci nedejboze aby ti nesedel kod motoru nebo kastle - to se tam resi mnohem prisneji nez tady. Zrovna nesedici cisla motoru mohou skoncit zabavenim a likvidaci vozu, protoze kradeze obdobnych aut jsou v americe velmi popularni. Nechat stat pred domem Type-R je jako u nas odvezt A8 do maticni ulice na noc bez dozoru...
Naopak si myslim, ze u nas je to velmi chabe...staci prerazit kod a tezko ti nekdo pozna na stk d15 vs b16 (treba).
Jedine v cem maji vyhodu, jsou ceny, platy, dostupnost dilu, znalosti, servisy... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 16:19 |
|
Přesně tak  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 16:58 |
|
Jak bude stirat, moula. Tenhle styl tuningu nechapu, vse uklidit...to uz je mi blizsi rat style. Zacnu asi uklizet vsechny plechy a vsichni se z toho clear stylu potom poserou  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 17:02 |
|
Naprosto luxusní ! Dá se někde u nás sehnat to ITB sání ? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 17:09 |
|
Sehnat se to da, vyjde to vicemene na stejno (17-20tis) jako uprava box/klapka/manifold (bavime se o kvalitnich produktech), nicmene zde nastava problem kdo ti to spravne nainstaluje (je s tim hodne prace okolo) a hlavne kdo ti to spravne odladi vc. zaruky? Kdo ti bude ladit takovy motor (pripadne za kolik), az tam hodis nejake srandovnejsi vacky? Bude to tady vubec nekdo umet, aby se vyuzil potencial vacek a ITB na 100%? Nebo se to nejak da dokupy aby to nejak jezdilo (cili o nicem), tot otazka 
V tom je vyhoda amiku...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2011 , 23:28 |
|
Na tom kole to je toaleťák? Asi ji byl zrovna venčit. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 21:03 |
|
@infinity: Kdyz jsem nad tim tak premyslel tak jedine zajet do UK na vylet a tam to nechat odladit... Tam jsou taky trochu jinde... Nic lepsiho me totiz nenapada. |
|
|
|
| dalsi k20 |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: MattiK
Zaslal: 9.3.2011 , 13:27
Zobrazení: 732