| uff....................konečně. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: cocks
Zaslal: 10.3.2011 , 15:55
Zobrazení: 514
|
|
 |
Popis: Taky se vám stalo, že jste si nechali dělat na zakázku výfuk a pak vám upadl ? Mě bohužel jo...celej byl natvrdo...bez vlnovce...a tak praskal, kde se dalo.. |
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 16:03 |
|
u jakýho vola sis to nechával dělat??  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 16:06 |
|
klasicky se tam dává tatová kloubová příruba na pružinkách ale to myslím série, u performance výfuků nevím ten na autě ještě nemám ale na moje se prodávají komplet cat-backy
prej vola ... já myslim že ta firma je solidní a má dostatečné reference, zrovna včera si odvezli mé vti  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 16:07 |
|
No ja si objednal komplet z USA a taky tam nebyl vlnovec tak jako na seriovem vyfuku, a pak mi praskly svody ,a mel kloubovej spoj, tak jsem koupil nakej trojitej vlnovec o vnitr. prumeru 75mm a delce 280mm na nakej kamion a dal ho misto nahrady katu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 16:09 |
|
ty sváry jsou pěkný teda  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 16:23 |
|
takovýhle sváry dokáže odevzdat "firma" ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 16:27 |
|
no ten vejfuk dělal původně samozřejmě MotorArt alias PK....se tam právě pak zeptám, jak to bylo teda myšlený když za svodama nebyl žádnej pružněj člen..
Jinak ty sváry se mi taky nezdaj úplně TOP ale furt jsou lepší, než dělám já
Vlnovec je taky trojitej, jen tam museli dát tenhle malej jinej se tam už nevešel...doufám, že to vydrží ten kouř co to letos dostává a dostane.
Opravu instalace (ještě předělávali uchycení výfuku, neustále mi vypadával ze silentbloků a rezonoval do kastle) provedla firma AutoTRK čejkovice u Jičína...i s vlnovcem cena 650 Kč ...cajk. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 16:38 |
|
Cituji mistra u kteryho jsem delal svarecak:Ten svar to je jak kdyz dela vlastovka hnizdo .Jinak ja vlnovec taky nemam.Mam tam misto nej na prirubach dlouhy srouby s pruzinama. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 16:49 |
|
Snad to vydrží aspon ten most:-)Takovihle hrusky umi pajkovat lktr kdyby je nekdo chtel  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 18:23 |
|
co ta rez na to nerezu? sry ale musel jsem |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 18:33 |
|
to ja mel taky po par mesicich ,to je jenom povrchova,kdykoliv to jde rozlestit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 18:49 |
|
ty blaho to je hodne solidne svareny, byc se stydel to odevzdat a jeste za to chtit zaplatit a navic tento malej vlnovec se ti asi brzo roztrha, ten moc neupruzi podle me, je to malinky |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2011 , 20:58 |
|
Vosí hnízdo x2
@Marfi: Cocks nejede Most... Jede Mejto. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.3.2011 , 17:07 |
|
Ty Cocksi.. počkej, až se ti to proutí uvnitř vlnovce smrští a Céro nepojede.
Není nad origo pružné uchycení pružiny + dlouhé šrouby + kuželové těsnění. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.3.2011 , 20:57 |
|
ja sem na aute nikdy nemel zaden vlnovec a vzdy vsechno drzelo kdyz se koupil cat-back tak tam neni taky nikde nic a je to cele na pevno jenom mezi svodama a nahradou katu jsou dlouhe srouby na tech pruzinkach jinak nic a drzi to jinak tohle je svar jak z elektrody a ne z CO2
doufam ze to aspon varili nerezem  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.3.2011 , 19:27 |
|
ToJofrey CRX: Viz Tygr kdysi dávno ???  |
|
|
 |