Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda Civic
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: MikeMaster
Zaslal: 12.4.2011 , 23:24
Zobrazení: 573

Popis: Čerstvě vyvařeno, nalakováno, ošetřeno, přezuto :) Srdeční záležitost, taky těch peněz =D
Honda Civic

Strana 1 z 1

Brnďa

Zasláno: 12.4.2011 , 23:25    

kolik to stálo??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

.:Generic:.

Zasláno: 12.4.2011 , 23:25    

Nakopnuté jak koza Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

MikeMaster

Zasláno: 12.4.2011 , 23:29    

Tlumiče a pružiny jsou origo, možná časem o trochu snížím, ale na těch našich silnicích, přejezdech, nájezdech škrtám i takhle Velmi šťastný
Peněz to stálo, že bych si mohl koupit dalšího Civica HaHaaa

GrygarMartin2

Zasláno: 12.4.2011 , 23:32    

to jsou r14?

capino

Zasláno: 12.4.2011 , 23:33    

už hotovo? je to dobrý takže vítr v kešeni nakonec přeci jen byl Velmi šťastný ale zase máš na dlouho klid..

Brnďa

Zasláno: 12.4.2011 , 23:33    

aspon vyssi profil pneu je tam fakt velka mezera Úsměv a nevim civic se da sehnat i za 2000 takze tak nejak? to neni zle ne?

M@jk

Zasláno: 12.4.2011 , 23:38    

MikeMástře Kolego, prosím Tě, sniž to, co nejdříve, jinak tě tady ti "nízkopodvozáci" nepustí na HONDAy. Já jim odolávám už asi 2 roky Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

M@jk

Zasláno: 12.4.2011 , 23:39    

OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

MikeMaster

Zasláno: 12.4.2011 , 23:39    

jj, jsou to OZ F1 Racing 14"... vyšší profil pneu to chce, s těmahle jsem to koupil (165/60 R14), až je dojezdím, tak pak pořídím jiný rozměr. No nakonec to trvalo déle než se původně plánovalo a i nastaly nějaké komplikace, mám k tomu nějakou fotodokumentaci, přemýšlím, jestli založit topic. Civic se dá sehnat za různý peníz, tohle bylo o daleko dražší. Pro plzeňáky a okolní, je to dělané u Voříška v Nezvěsticích (www.autolakovna.cz), nic levného, ale za kvalitu se platí. Mrk

Brnďa

Zasláno: 12.4.2011 , 23:40    

M@jk nejde o snizeni, ale o to ze ty kolecka sou moc malinky do takovych obrich vykroju Úsměv

MikeMaster

Zasláno: 12.4.2011 , 23:43    

Jenže s nima ta D13B2 alespoň jede Velmi šťastný na co jí zabíjet 15" a většíma. Vyšší profil penu mezeru částečně vyplní a až kluci naloží kufr na další Men´s Trip, tak si to sedne Velmi šťastný

Brnďa

Zasláno: 12.4.2011 , 23:44    

tak ty fotky aspon nekam hod at je cim se kochat Úsměv

capino

Zasláno: 12.4.2011 , 23:45    

taky mám serii a 14" kola.. gumy 185/60 a je to akorát Mrk

MikeMaster

Zasláno: 12.4.2011 , 23:50    

o tomhle rozměru uvažuju, asi nejběžnější na R14. OK Ok, v průběhu zítřka udělám nějakej topic, kde vám ukážu jaká je rez svině a jak se za dva roky rozšířila, když se přehlížela a neošetřovala. Tak to koukám!

MikeMaster

Zasláno: 12.4.2011 , 23:55    

Jinak M@jku, díky za pochvalu Úsměv Myslím, že snížení u mě zatím nehrozí, mám v plánu jiné další věci. Letos bych se rád podíval poprvé na HonDay, se rzí se mi tam nechtělo Se stydím

ToFo

Zasláno: 13.4.2011 , 0:00    

Luxusni fotečka OK OK taky planuji tyhle kola ale nevim jestli 15" nebo 16" Velmi šťastný

MikeMaster

Zasláno: 13.4.2011 , 0:08    

Díky, OZ F1 Racing jsou nádherný kola, nemůžu si pomoct. A cena je přijatelná. Viděl jsem je poprvé naživo na poserovo civicu. OK

OsekSpider

Zasláno: 13.4.2011 , 7:09    

co mátes tim snižováním, oa civici mam na normální ježdění a snížené nejsou, vti pujde časem ale daily civic určitě zůstane série

Petura

Zasláno: 13.4.2011 , 8:28    

jde o to že snížené na oko vypadá lépe a při použití sport. tlumičů a pružin o zlepšení jízdních vlastností nemluvě Mrk OK už bych si asi na seriovou výšku nezvyknul a se snížením -50/50 opravdu nemám problém a nikde neškrtám, a že příjezdovou cestu domů mám poměrně členitou

14" jsou malý a kor s tímhle rozměrem ... bejt tam aspoň 185/60 tak to není tak hrozný ...
jinak 195/50 R15 je stejná jako 185/60 R14 takže o nějakém zabíjení výkonu nemůže být řeč

jinak každopádně vyvaření a novému laku rozumím - když miluješ není co řešit Velmi šťastný OK

drambejs

Zasláno: 13.4.2011 , 8:35    

Petura: celej tvůj příspěvek si mi vzal z úst! HaHaaa přesně takhle sem to chtěl napsat i ohldně těch pneu Mrk jinak já mám snížen 40-40 a taky nikde nemám problém a to že na Liberecku ty silnice vypadaj jak tankodrom pneu mám 195/50R15 a no problem vypadá to slušivě a na výkonu sem to oproti zimním aboslutně nezaznamenal a to mám taky "jen" D13B2

M@jk

Zasláno: 13.4.2011 , 9:01    

Jasně klucí, ale jde o to, že se tu ten názor objevuje dost často a krapet už to vypadá, že KDYŽ NEMÁŠ SNÍŽENO, JAKO BYS NEŽIL (samozřejmě s nadsázkou) Velmi šťastný

Ale holt já nesnížím, ani kdyby jste mi ten podvozek dávali zadarmo. Protože bych od Vás ještě navíc chtěl kompletní sadu zbytku podvozkových dílů, které bych měnil, kvůli naladění na optimální výkon. Velmi šťastný

To by se Vám nechtělo platit. Velmi šťastný

Ale jo nižší auto jsou pěkná. Peturo, třeba Tvoje jo, ale prostě nějak po tom netoužím a MikaMaster je koukám kolega stejného ražení, budeme na "ejč dí" jako dvě kozy mééé mméééé
Velmi šťastný

drambejs

Zasláno: 13.4.2011 , 9:34    

Velmi šťastný ale co zas na jednu stranu máte pradu klucí Velmi šťastný hrotí se to tu furt každá fotka (SNIŽ SNIŽ SNIŽ SNIŽ) Velmi šťastný je to zas o komfortu ...pokud člověk nezávodí tak mu je to k ničemu já třeba (ne že jezdim jak dobytek) ale mám rád trochu svižnější průjezd zatáčkama a často zkoušim kam až to de Velmi šťastný (samozřejmně že ne v hustým provozu a ne na dálnici) třeba ve 12 večer si párkrát obtočim kruháč s pozvolnou zvyšující se rychlostí Se stydím HaHaaa

eXi_

Zasláno: 13.4.2011 , 9:44    

todle už neni světlá výška ale kolik cm vody to projede Velmi šťastný

M@jk

Zasláno: 13.4.2011 , 10:08    

To dramík: no já mám sérii pružiny, KYB Excel-G vpředu a Japan tvrdší vzadu tlumiče, komplet podovzek po repasi a i stabilizátory a jak to sedí na 195/50 R15, neskutečně. Takže jsem nyní zvědav na D1 až pojedu v pátek na dovču. ...

drambejs

Zasláno: 13.4.2011 , 10:11    

M@jk: jo jo já věřim že to sedí Úsměv na tý D1 bych měl asi pěkně naklepanej zadek Velmi šťastný mám to hrozně tuhý díky tomu že mám sport. pružiny na seriovejch tlumičích ...vim že to není košer ale takhle em to koupil a bohužel nejsou finance na podvozek kterej mám vyhlídlej od v-maxx za 10tis. Tak to valím bulvy

DanTe

Zasláno: 13.4.2011 , 10:23    

Sakra už se těšim až si budu vozit zadek na takhle vysokym komfortnim podvozku Velmi šťastný

MikeMaster

Zasláno: 13.4.2011 , 10:56    

Uvidíme jak budou finance, kdybych někde natrefil na nějaký slušný 185/60 R14, tak bych je v létě vzal. Neříkám, že se mi snížení nelíbí, o trochu bych to dolů pustil, ale není to pro mě zatím priorita. Mám to jako absolutně daily car, do školy, na tréninky, léto, zima, klidně i někam na dýl s klukama, takže potřebuju i trochu praktičný auto, který nezůstane viset na prvním přejezdu Velmi šťastný

DanTe

Zasláno: 13.4.2011 , 11:02    

Já to myslel vážně to nebylo myšelno ironicky se smajlíkem, chystám se přesedlat do komfortnějšího vozu než jsou starý Hondy HaHaaa

MikeMaster

Zasláno: 13.4.2011 , 17:38    

No ale teď přece vydíš, že si jde vozit zadek na takhle vysokým komfortním podvozku i na starý dobrý Hondě HaHaaa

Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda Civic
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: MikeMaster
Zaslal: 12.4.2011 , 23:24
Zobrazení: 573

Board Security