nechápu co s tím máte jestli to je nebo není první.... je to uplně jedno , auto se mi líbí + ten motor je paráda at je pátej nebo desátej... ste fakt jak malí jardové
bordel mas v tom asi trochu bordel
za prve tu sa uz nikde nepise o tom ci je to prve alebo piate, desiate.... tak neviem ci mas chut si len rypnut.
ale ak chces na to silou mocou narazat, budem rad ked mi predstavis dotycneho ktory mal tento motor skor v CR alebo SR a rad si s nim vymenim skusenosti a nazory
uz ma to tu nebavi vecne opakovat. nastudujte si rozdiely medzi motormi K20a2 a K20a!
potom pochopite o com sa tu pise. to ze je to na tej stranke v nadpise chybne oznacene za to nemozem. on ma motor k20a2, ja mam K20a.
ale to tu mnohi vedia...
ano hlavne ze to ide a chodi to pekne, to je najdolezitejsie. len si obhajujem to, ze viem preco som to oznacil ako prvy K20a swap a nebolo to myslene nijako v zlom, alebo ze by som podcenoval swap K20a2 do crx. pretoze tie motory su navonok rovnake a oba swapy su rovnako narocne. ja som chcel motor ktory je istym sposobom vynimocny, tak som to aj tak oznacil. to ze to niektori ludia beru inak je uz ich problem. kazdy kto mi zatial pisal ohladom tohto swapu, vie ze som ochotne poradil, tak nech si nazor vytvori kazdy sam.