Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  At je na co koukat
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 3      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: myst
Zaslal: 26.3.2013 , 20:29
Zobrazení: 1612

Popis: 
At je na co koukat

Strana 1 z 1

Lukas28

Zasláno: 26.3.2013 , 20:30    

boj? :twisted:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

M@jk

Zasláno: 26.3.2013 , 20:31    

Ono není nač koukat???
Jinak fotka má příběh ... to mne baví. OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

jvkgrifone

Zasláno: 26.3.2013 , 20:49    

konečně fotka pořádnýho auta na Hdnes:) I když je v pozadíÚsměv)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

myst

Zasláno: 26.3.2013 , 20:56    

meli jsme to na vikend, priteluv dream car a ve finale se povozil prvni den a pak se na to auto vykaslal... nudny... CLSo bylo lepsi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hlavator

Zasláno: 26.3.2013 , 20:58    

hmm..trosku jina liga v pozadi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Bully

Zasláno: 26.3.2013 , 21:26    

Pekne OK Cim jste zatmavili vzadu ten pruh se svetly? Kdyz tak i SZ Úsměv , diky.

DanTe

Zasláno: 26.3.2013 , 21:31    

Bully: Auto je celý ve folii, tak si myslím že to bude transparentní černá folie Úsměv

M@jk

Zasláno: 26.3.2013 , 21:35    

Dane,
jak jsou vidět světla zadní potkávací a brzdová? Jde to přes tu folii?

Bully

Zasláno: 26.3.2013 , 21:37    

DanTe: ale z plastu se kazda folie brzo odlepi- objevi se bublinky a uz to vali Tak to valím bulvy

majggi

Zasláno: 26.3.2013 , 21:37    

Tá bielo-cierna kombinacia je nadherna Tak to koukám! OK

Petr 78

Zasláno: 26.3.2013 , 22:02    

Nebo že by ty zadní světla byly zatmavený tónovacím sprejem?
Když se to nepřežene s počtem vrstev, tak ty světla ani moc neztratí na funkčnosti.

Jinak parádní fotka. Asi nejhezčí za poslední dobu OK

DanTe

Zasláno: 26.3.2013 , 22:07    

Chlapi nechcu spekulovat, ona to tu myst nebo Raul určitě sdělí jak to je Velmi šťastný

Hlavator

Zasláno: 26.3.2013 , 22:08    

daval sem kdysi ten sprej na svetla na delte a v poho.. akorat sem to mel docervene .. vypadalo to jak z vyroby

master88

Zasláno: 26.3.2013 , 22:17    

folie...

Gulash

Zasláno: 26.3.2013 , 23:13    

jj folie na svetla...a cena neni tak strasna, ze by se to nedalo udelat znovu kdyz se zacne loupat Mrk stejne je zatmaveno i okno pod kridlem, jelikoz se jedna take o plast, takze klasicka okenni folie nepripada v uvahu

myst

Zasláno: 26.3.2013 , 23:45    

proc jste to provalili, chtela jsem se jeste divat jak spekuluji =D

Bully

Zasláno: 26.3.2013 , 23:50    

Zatmaveni na tom plexi pod spoilerem je klasicky orisek u C8G Velmi šťastný Zatim nevymyslel nikdo nic lepsiho nez Solarplexius, jestli to znas

DanTe

Zasláno: 27.3.2013 , 0:57    

myst: Když já chtěl aspoň jednou vypadat inteligentně a znale Velmi šťastný

Kondik

Zasláno: 27.3.2013 , 8:42    

V pozadi nuda Velmi šťastný
Ale to mrnave zurive klepatko dusi v popredi.... mmm to je neco. Pekne Jani Pekne Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

master88

Zasláno: 27.3.2013 , 9:01    

Bully: u C9G také...

xenon04

Zasláno: 27.3.2013 , 10:51    

moc pěkný OK u mě za 5 * Úsměv

myst

Zasláno: 27.3.2013 , 11:50    

Kondik: jj nuda to byla. Z venku je to auto krasny, i ten motor 350CDi jel svizne, ale pak presednes do CTR a usmejes se.. takze tak

xenon: diky.... pockej asi mi ted zaclo neco dochazet. tos byl ty s Lojzikem a Kvasou, jak jsem je sla pozdravit? Ja si furt nemohla vzpomenout odkud te znam, kdyz jsem te na posledny videla asi tak pred 6ti lety na srazu =D

Kondik

Zasláno: 27.3.2013 , 12:08    

To jsou auta pro me, ja jsem typ usedlik, honda kdyz nepocital Legend moc usedla neni a i Legend si chce hrat. MB kdyz nepocitame AMG, ktere jsou na tehle planete na odstranovani slabsich pneumatik ekologickym zpusobem jsou vozidla pro komfort a ne pro hrani si, Honda je stenatko, co si chce hrat, vrti ocaskem, cura na ostatni velke pejsky etc.

Ikdyz otevrene nove Ecko je klepatko na pater i pro me, ja mam svoje houpadlo nejradsi.

Jste mladi a chcete si hrat, nedelejte kravoviny a nekupujte si MB Mr. Green

DanTe

Zasláno: 27.3.2013 , 12:13    

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný bůh žehnej tvojí mamince Slávku, že dokázala zplodit s tatínkem něco tak dokonalýho co dokáže každou větou člověka pobavit a zbavit ho nervů a stresu

Kondik

Zasláno: 27.3.2013 , 12:16    

Tebe ... odtahnu :twisted:

myst

Zasláno: 27.3.2013 , 12:22    

Kondik: jedinou pohodlny sedacku v Merglu co jsem zazila, bylo v Raulove starym Ecku, a vubec to bylo super auto.. tohle novy si hraje na luxus, ale je to proste taxikarsky auto s lavicema misto sedacek a s radoby luxusnim interierem

Onyx

Zasláno: 27.3.2013 , 12:22    

Tak to koukám! OK

myst

Zasláno: 27.3.2013 , 12:23    

a vubec Slavku, rekni na jakym budes sraze a ja se tam ukazu, nevidela jsem te ani nepamatuju =D

Kondik

Zasláno: 27.3.2013 , 12:42    

To je syndrom modernich aut, sesle jako k varhanum do kostela osite prekvapenym prasetem a ende ...
Ted jsme byly Honda Nemecko a vezl jsem se Accordikem ! Se stydím
Jinak na srazy jsem doted moc nejezdil protoze letni gumy, ale predpokladam ze do nejblizsiho Chodova / Vestce, se to spravi, tak bych opet mohl zacit obcas se ukazat.

myst

Zasláno: 27.3.2013 , 12:51    

ani ne, sedni si do novyho GSa, za 2 mice mas plnou palbu v F Sportu a interier primo voni kuzi. Nadherny plasty a cely interier... za stejny penize jako Ecko ve stredni vybave.

...ale to je diskuze na sraz Mrk

Kondik

Zasláno: 27.3.2013 , 13:00    

Ja nechci plasty v interieru, ja mam Drivi, a chci drivi Velmi šťastný
EkoEuro Unie me mrda na kazdem kroku kde muze, a ja se zatim uspesne branim, az jim podlehnu, pak si koupim plastovy auto z polyvinilchloridu a namletych psich boud ... JSEM REBEL :twisted:

2bep

Zasláno: 27.3.2013 , 13:40    

to master88: Já měl za to, že díl pod spoilerem je u C9G ze skla, ne plast jako u C8G, což je příčinou problému. Takže aplikace folie by měla být snadnější, ne? Ikdyž přístup KO

Jinak myst OK CTR8G v bílé se mi líbí čím dál víc Mr. Green

OsekSpider

Zasláno: 27.3.2013 , 18:28    

zadní světla hodně dobrý

master88

Zasláno: 27.3.2013 , 18:38    

2bep: martine bohužel jsme zjistili že je to plast...

Bully

Zasláno: 27.3.2013 , 19:27    

master88: asi je levnejsi tyhle patvary vyrobit z plastu nez ze skla Tak to valím bulvy

bleck666

Zasláno: 27.3.2013 , 21:14    

na type r je vsetko super okrem zadnej napravy ktora to auto pokazila,na nercedese je zadna naprava super ale vsetko ostatne je pokazene ...na honda klube musi byt najlepsia honda za kazdych okolnosti :twisted:

Bully

Zasláno: 27.3.2013 , 21:16    

bleck666: uz jsi v tom nekdy vubec jel, nebo se jenom koukas na popularne- zabavny porad TopGear? HaHaaa

master88

Zasláno: 27.3.2013 , 21:40    

bully: řekl bych že nejde o to co je levnější, ale je to součást deformační zóny (minimálně na C9G) a možná počítají s tím že plast se lépe mění než sklo.. nebo nevím...

Bully

Zasláno: 27.3.2013 , 21:44    

master88: a kufr ma 9G taky z plastu jak 8G? Teda minimalne u CTR jsou 3. dvere plast

master88

Zasláno: 27.3.2013 , 22:21    

bully ano z plastu.. nějaký ty hlavní části jsou z plechu.. .ten je ale až tak 5-7cm od toho venkovního plastu... podle mě je to proto, že plast se lépe mění když jde o "ťukance" než měnit celá hnutá vrata popř panty atd...

myst

Zasláno: 27.3.2013 , 22:57    

bleck666 na Merglu mi prijde cool jen to, ze kdyz podrzis dlouze tlacitko vnitrni obehu vzduchu, tak to zavre vsechna okynka HaHaaa

Kondik

Zasláno: 28.3.2013 , 8:59    

A zadni nahon Hihi

bleck666

Zasláno: 28.3.2013 , 9:55    

musim napisat ze erobsky type r 8g je velmy pozadu oproty japonskemu alebo americkemu 8g civicu type r alebo SI,ked ze som ich soferoval tak to spomeniem,to vsetko kvoli zadnej nevyspitatelnej naprave...keby som mal 8g type r europsku verziu tak prve co urobim,vymenim zadnu napravu...aj na ep3 sa ovela lepsie jazdi a niekedy sa mi zda ze aj v staruckom vti si je clovek istejsi...to asi uz prehanam Úsměv ...na mercedese sa mi paci ako je neskutocne dokonale vyvazeny,v predu tazky velky motor a vzadu nad hnanymy kolesamy neni nic,iba prazdny kufor...ked clovek vypne stabilizacne kontroly kvoli tomu ze chce ist na hrane tak lahky zadok ustreluje ako na zigulaku,nepomoze ani to ze tlmice stvrdnu a su akoze sportove,lebo spruziny su stale meke ako blato...stabilizatory ani nehovorim...na honda klube musi byt honda naj Úsměv

myst

Zasláno: 28.3.2013 , 10:28    

to co ty rikas neni o Mercedesu, ale zadnim nahonu =D sedni si do S2000 a muzes svoje slova aplikovat uplne stejne, sedni si do Silvie a bude to stejny.

ja jen rikam, ze Mercedes je precenovany a novy Mergly me absolutne zklamaly. Pritelovo stary Ecko z roku 2004 bylo mnohem lepsi auto, nez to co vylejza ted. Nehanim MB, hanim novy MB. Mela jsem na vikend pujceny to Ecko, MLo, a dalsi vikend CLSo. Jo jako CLSo neni marny, ale za penize prumerny vybavy dostanu full package of GS-F Sport, ktery je zivejsi, ridi se lip, zere min a minimalne zevnitr je mohem lepsi, i kdyz musim uznat, ze CLSo je zvenku moc pekny auto

sumy

Zasláno: 28.3.2013 , 10:28    

Šéfstvo má Mercky S-klasse AMG a 2xML. Když to přeženu, tak frekvence návštev benzínových pump u mé Hondy skoro odpovídá frekvenci návštev servisu u Mercků HaHaaa(samozřejmě všech 3 dohromady) Rekord má velkej šéf s AMG-3 měsíce bez servisu, pak mu odešli zadní brzdiče, nejdřív jeden, druhej cestou ze servisu HaHaaa a ohřál se tak moc, že to odnesla veškerá čidla na zadním kole :shock:Oprava cca 25tKč první a 50tKč druhej s upečenou elktrikou. A navíc jak říká šéf: "Mercedesy sú skvelé vozy, iba ten držáčik na pohárčiky tu chýbá" Velmi šťastný Ale jo, některý mercky beru, ale to jsou ty dříve narozené.

Kondik

Zasláno: 28.3.2013 , 12:28    

Jani, pro me Mercedes umrel Mamutem Velmi šťastný To co prislo pak je Pasrac , prvni zajmavy Mercedes co ma puvodni koleje je Soucastne S klasse W221ka.

Nedavno jsme meli v dilne S65 AMG, majitel to dostal jako zalohu za "cast dluhu" detajly nepodstatne. Bohuzel netusil co osedlal. Desticky a Kotouce na cele auto , faktura na 557.000,- bez legrace. Ve predu je 6 desticek a jeste jsou hodne unikatni. Kotouce, ikdyz vypadaji jako kryti prkna na toaletu, stoji neuveritelnej balik, a menit to, je na cely den.

A do S2000 si nesednu je to zadokolka ale me nejde o zadokolku jako o pohon ale jako o kombinaci zadniho nahonu a autobahn cruiseru, jak rikam , jsem usedli maly zurivy starik ....

Vid moje garaz - :arrow: odkaz a :arrow: odkaz pripad ati tam neco moderni ?

bleck666

Zasláno: 28.3.2013 , 20:42    

s2000 a silvia su uplne ine auta ako ten mercedes na fotke ale to nevadi...s2000 ma rozlozenie hmotnosti 50 percent na prednu napravu a 50 percent na zadnu napravu a tak isto aj silvie to tak maju a vdaka tomu sa spravaju neutralne v zakrute...mercedes ma v predu velky tazky motor ,lebo oni nevedia vyrobit maly, lahky a vykony motor Úsměv ...ma tazky predok a lahky zadok ,aj ked aj zadok je v podstate tazky ale predok je ovela tazsi ako zadok...toto je asi uplne mimo temu Úsměv

Bully

Zasláno: 28.3.2013 , 22:18    

bleck666: nevyzpytatelna zadni naprava?? Zatim vsichni, co jsou zaujati proti torzce na CTR8G tvrdili, ze je auto naopak prilis jiste a ze se neda "rozhybat", kdyz to popisu hodne zjednodusene.

Album
Hledat:     obsahující:      
  At je na co koukat
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 3      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: myst
Zaslal: 26.3.2013 , 20:29
Zobrazení: 1612

Board Security