Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  odklony
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: dawel
Zaslal: 13.9.2010 , 13:08
Zobrazení: 382

Popis: už to sedí celym kolem na silnici a hned to řeže líp zatáčky..a sparco pružiny auto taky slušně pružej..
odklony

Strana 1 z 1

Mailo

Zasláno: 13.9.2010 , 13:33    

Ten čep nejde měnit že, on je součástí celého toho ramena? Ten káblík to je ABS?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

infinity

Zasláno: 13.9.2010 , 14:34    

nevim co to je za znacku Úsměv jinak ten cep samozrejme jde menit. U levnych znacek, nebo neznackovych je nejvetsi problem ze ty cepy odejdou do roka...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Mailo

Zasláno: 13.9.2010 , 14:44    

infinity: Tak jestli se dá vyměnit za nějaký normální kvalitní tak to potom jo, ale co jsem se díval na fotky těch ramen tak jsem myslel že se nedá měnit, protože ten čep vypadá jako jeden kus s celým tím stavitelným dílem ( :arrow: odkaz )

Wheelman

Zasláno: 13.9.2010 , 15:02    

z fotky je jasně vidět že když odšroubuješ ty 4 šrouby na čepu, tak že jde čep sundat.
Druhá věc je, že to co ty jsi poslal, to bych nedal ani největšímu nepříteli na auto.. to vypadá jak originál upravenej doma pro stavitelnej čep... Když tak nějakou značku lepší
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Mailo

Zasláno: 13.9.2010 , 15:16    

Jo ale právě mě jde o to že normální čep je lisovaný a tento je přišroubovaný, takže si nemůžu koupit tato ramena a zajít např. do hondy a dat si do nich kvalitní čep... A ramena jsem vybral jen kvůli fotce Mrk

infinity

Zasláno: 13.9.2010 , 15:38    

cep je samozrejme uplne jiny takze moznost opravy neexistuje, pokud neznas vyrobce nebo presne rozmery cepu...ale ono ani takovy skunk2 neni zadna vyhra, ty cepy jsou proste smrtelne, takze kdyz se kupuje stavitelne rameno, melo by se myslet i na nejaky ten servis a moznosti oprav.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Mailo

Zasláno: 13.9.2010 , 18:06    

OK jj to jsem myslel

dawel

Zasláno: 16.9.2010 , 16:07    

kucí..sundat to jde..jde i sehnat jinej čep,ale vyplatí se koupit nový odklony..teda ramena...a jak dlouho to vydrží vám řeknu až jindy..teď sou čerstvě namontovaný, tak...ale značkový nevim jestli sou..uvidíme...jinak na fotce to vypadá zle, ale ve skutečnosti to je kvalitní práce... a vždycky se to dá vyměnit..

Album
Hledat:     obsahující:      
  odklony
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: dawel
Zaslal: 13.9.2010 , 13:08
Zobrazení: 382

Board Security