Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Dawelova Honda dnes ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 5.11.2010 , 0:22
Zobrazení: 635

Popis: No nedá mi to, dnes se povedly fotky ... tak jsme mu ji trochu pořádně umyli, Dawel čučel jak péro z gauče, dovolil jsem si použít své čistíci věcičky na kola a kastli.
Dawelova Honda dnes ...

Strana 1 z 1

species

Zasláno: 5.11.2010 , 0:39    

KRASA!!! ty kola Tak to koukám! OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Mailo

Zasláno: 5.11.2010 , 1:44    

Co sem dával párkrát fotky majitel tak mě moc nebrala, ale asi potřebovala umýt. Krásná OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

lukes

Zasláno: 5.11.2010 , 8:06    

Ty kola jsou prono :twisted:

2.3.

Zasláno: 5.11.2010 , 8:29    

ty kola sou jedina vec co se mi na te khare libi .. no barva se este da Mr. Green

dawel

Zasláno: 5.11.2010 , 10:48    

barva bude nejspíš bílá perleť..nárazník je nedodělanej a stále doma mam origo a přemejšlim, že ho přehodim,ale nechci JDM style..takže se chci trochu lišit...no ještě uvidíme..

jinak sám doma teď žasnu, jaký že to mam vlastně hezký auto.. Úsměv joo, holt to budu muset mejt častějc... Úsměv

dawel

Zasláno: 5.11.2010 , 10:48    

PS: DíKY M@JK... Úsměv

Winie

Zasláno: 5.11.2010 , 11:27    

hod na to origo naraznik a origo lip. btw to je ta B18 s nitrem co byla na prodej v praze?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Wheelman

Zasláno: 5.11.2010 , 11:42    

B18 to je, ale nitro tam už neni.. bohužel Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

dawel

Zasláno: 5.11.2010 , 12:16    

bohudík...bude se foukat, že??? a sežeňte mi lip za pusinku a jdu do toho.. Úsměv

dawel

Zasláno: 5.11.2010 , 12:18    

to winie - jojo..jen se na chvíli octla ve Znojmě, kde se trošku "upravila" a přišla o 6A2 0222 a teď je zpět...a dává se opět do kupy.. BTW - Petře, moh bych se stavit kuli tomu podtlaku, tá klapky..podle mě to kuli tomu přestává zas jet a hrozně to křičí... Smutný

Đnb

Zasláno: 5.11.2010 , 12:51    

já nevm proč ste šichni vyznavači ORIGINÁLU! to je o ničem furt nahoď orig. nárazník atd atd ....je hezký když se ty auta lišej a bohužel se stane že se to nepovede třeba no....ale furt je lepší rozmantost něž stejnokroj nejradši by ste měli všichni vti červený barvy uplně orginál to nepochopim Tak to valím bulvy mě se tvoje auto líbí ty světla sou luxusní!!! ještě m3 zrcátka a je to ku...da!Úsměv

shaman23

Zasláno: 5.11.2010 , 12:59    

m3 zrcátka? pořádnej výtlem

Đnb

Zasláno: 5.11.2010 , 14:01    

lol:D to sem přesně čekal jo co je na nich??Úsměv

Lubosh

Zasláno: 5.11.2010 , 14:19    

Asi to že je má skoro každej "tuner" pořádnej výtlem

Hellborn

Zasláno: 5.11.2010 , 14:40    

Tenhle nárazník není naštěstí tak moc dopředu,jako většina tuzerských nočních stolků a až tam bude intecooler,tak to bude i dobře vypadat OK ,ale ty žebra na straně... Ble

M3 zrcátka - se tím neodliší a hlavně jetěch čínskejch napodobeninách originálu dost často kulový vidět... A to je dost o hubu.

Taky jsem pro odlišení,ale odlišit se dá i za použití lehce doplněných seriových dílů,které minimálně líp pasují a taky jsou z kvalitnějšího materiálu... O tom,že některé tuzer-díly fungují jako padák ani nemluvě. Čili to není o seriovém vzhledu,ale i o funkčnosti.

I když jsem si i přečetl zajímavý názor majitele Golfa IV. 1.4 na 18´´ kolech: "S těmihle auty se jezdí pomalu,aby si je lidi mohli prohlédnout"... pořádnej výtlem To,že mu ta 1.4 ty 18´´ neutáhne radši nic neříkal... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Đnb

Zasláno: 5.11.2010 , 15:00    

no a co jako?! dmnce Úsměv dyť to může bejt každýmu u konečníku (abych nebyl sprostej) co kdo má na autěÚsměv a ORIGINÁL VZHLED JE NĚCO MAZECKÝHO? :vytlem:TAKY TO MÁ KAŽDEJ!!! já např m3 zrcátka mám a sou rozhodně lepší než ty ORIGINÁL plácačky na mouchy vypadá to jak zrcátka na traktor:) šuk

Đnb

Zasláno: 5.11.2010 , 15:05    

já neřikám že neberu originál ale akorát mě prostě štve že sem člověk dá fotku a každej to hned zpraží fůj tuzing a sami maj doma to stejný pod plachtou a pro jistotu to ani nejde...nebo mám moc rád když někomu napíšu že mám 1.3 karb. a hned mi řika ať se s tim du zakopat....já nepotřebuju aby to auto letělo 200kmúh mě stačí že to jede a když už to není výkoný tak ať je to aspoň hezký...člověk pak všude možně shání díly a se*e se s tim přes zimu aby měl pěknou leštěnku a první vůl mu hned řekne jáj tam máš repliku tuzere atd atd...nemám to prostě rád....tak je to HONDA-CLUB a ne club urážek a ponižování skrze auta....každej má rád jinej styl a když se to někomu nelíbí tak by to třeba moh dát aspoň malinko s odstupem najevo a ne hned psát fuj atd!Velmi šťastný

Hellborn

Zasláno: 5.11.2010 , 15:07    

Když rád jezdíš poslepu... Doufám,že Tě nepotkám až budeš přejíždět z pruhu do pruhu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Đnb

Zasláno: 5.11.2010 , 15:59    

jáj jaký po slepu do těch zrcátek vidim uplně krásněÚsměv každej to hned odsuzuje to je to o čem mluvim:)!!! ty zrcátka sou malý ale je do nich vidět uplně v pohodě!!!Úsměv ty furt dbáš na bezpečnost....tak radši nejezdi abys to měl uplně bezpečnýÚsměv

Raven

Zasláno: 5.11.2010 , 16:06    

lukes: ne ne ty kola nejsou prono ale momo - corse Velmi šťastný Mrk

M@jk

Zasláno: 5.11.2010 , 16:29    

To Đnb: ahoj, v půlce s Tebou souhlasím, že dost velké procento lidí zde na foru, ač svobodně, vyjadřuje k upraveným autům většinou negativní hodnocení či názor. Na druhou stranu JDE V PROVOZU SILNIČNÍM ZEJMÉNA O BEZPEČNOST A NE O TO, JESTLI MÁM PLÁCAČKY (ZRCÁTKA) NEBO NE. Hellborn stejně jako já máme manželky a syna/dceru, nám přibude ještě za měsíc syn. A mohu Ti říci, že si v rámci péče oprav a úprav na našem Civicu jedu svoji linii, možná je to série, ale má to smysl: díly pasují, drží, vydrží a ok. Kdo mne zná, většinou nikoho nekritizuji, neboť si snažím zamést zejména před vlastním prahem.

Tak se kluci nedohadujte.

Hellborn

Zasláno: 5.11.2010 , 21:26    

Mně zajímá hlavně funčnost, vzhled je až na druhém místě... Zrovna dneska jsem vylovil jednoho tuzera s těmahle zrcátkama z trojkového Golfa - dva pruhy na odbočení, on v levém,já v pravém, on suveréně jel do pravého, a to stylem,že brzdění ani troubení nestačilo,takže mám na Accordu odřené kolo.

dawel

Zasláno: 6.11.2010 , 0:23    

no kucí..hezky si to tady dáváte.. já vás zklamu asi všechny...komu se to nelíbí, at si pr... políbí...že?? co?? ne?? jezdim v tom já.. každej má svý..mě se seriovej nárazník nelíbí..ke stylu co chci já je tento ideální..není dodelnej a bude se eště upravovat..celej..včetně toho žraloka..každopádně až bude hotov, myslim, že si pár lidí mlaskne..co se týče zrcátek, tak mam připravený F1..takže čekam další vlnu kritiky..ale budou jiný prahy a zadní lip..chci sehnat i karbonový křídlo, jak někdo nazývá - lopata...

dawel

Zasláno: 6.11.2010 , 0:23    

no a co by to auto mělo být - neměla by to bejt tuctová seriovka ale ani tuning..ale auto na ježdění..bezpečný, kvalitní, HEZKÝ a hlavne MOOOOC RYCLÝ!!!!!
heký znamená to, že se mi bude líbit, kvalitní, že každej díl je dělanej poctivě a z rozmyslem, bezpečný, že se o auto staram a dávam na vše bacha a rychlý že bude rychlý..

HELLBORN - o zrcátkach to není..je to o id.otech co do nich čučej/nečučej..měl sem M3, F1, Spoon a vždy sem koukal..a znam i trdla, který maj plachty jak brno a stejně to nepouživaj...

život je hra a každej hraje tu svou..tak už se nehádejte.. Úsměv

čus..a díky za pozitivní komenty.. Úsměv i negativní..origo nárazník s lipem taky vyzkoušim, nebojte..

Stiass

Zasláno: 6.11.2010 , 1:03    

Mě se to líbí OK

Đnb

Zasláno: 6.11.2010 , 10:13    

já se samozřejmě nechci hádat Úsměv já jen řikám že je tu prostě až moc zbytečný kritiky a posměchu já například sem mladej vůl co si nenechá nic vysvětlit ještě sem se pořádně nevyjezdil a rychlý auta mě teprv čekaj:D samozřejmě neřikám že sem tady nikdy nekritizoval taky jo ale s mírou a ne člověka hned zpražit to se nedělá ...jak přesně psal on v tom jezdí a je to jeho věc co s tam nacpe...a s těma zrcátkama samozřejmě jde tam o bezpečí a fuknčnost ale já si na ně neztěžuju vidim do nich dobře a je to spíš o tom co má ten za volantem v hlavě!!! originál pro mě moc není....

Rossák

Zasláno: 6.11.2010 , 14:12    

pěknééé!! aj nárazník..akorát mi k tomu chybí nějaké pěkné prahy..samo v barvě Hihi

Hellborn

Zasláno: 6.11.2010 , 22:53    

Sorry,ale ty kopie M3 zrcátek mám vyzkoušený,takže vím, o čem mluvím.

dawel

Zasláno: 6.11.2010 , 23:40    

prahy jsou,jen ještě v garáži na polici..i zadní lip... Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Dawelova Honda dnes ...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk