Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  jen tak
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: josefosmy
Zaslal: 19.12.2010 , 0:33
Zobrazení: 794

Popis: celkem mě to pobavilo
jen tak

Strana 1 z 1

Rimmer

Zasláno: 19.12.2010 , 0:59    

Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

rooney

Zasláno: 19.12.2010 , 1:01    

Můj obrázek je známý jako hrom, už jej použíli i na fanouškovských stránkách Diamond Race.

94EJ★1

Zasláno: 19.12.2010 , 1:03    

NEasi pořádnej výtlem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

RIZ3K9

Zasláno: 19.12.2010 , 1:13    

rooney: TJn to asi jo, s nim prudim každýho Naftaře kterýho znám Velmi šťastný Honda OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

tom3

Zasláno: 19.12.2010 , 1:21    

ja som videl podobný obrázok, ale s textom "Kde ostatní začínajú, my už sme skončili" Velmi šťastný Velmi šťastný

dj-bobr

Zasláno: 19.12.2010 , 1:32    

Já to chci na tričko a samolepku na víko kufru Úsměv dalo by se s autorem domluvit na vektorové předloze? nezneužiju, slibuju Se stydím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Sakul

Zasláno: 19.12.2010 , 10:10    

bobr: je tu topic Úsměv delali se i trika i samolepky ... myslim ze sem to u nekoho od nas ve meste videl i na autu HaHaaa

crxmann

Zasláno: 19.12.2010 , 11:05    

ještě mám jednu lepku nevyužitou doma... Velmi šťastný

Dino

Zasláno: 19.12.2010 , 11:24    

koukám,že je to skvěle dotažená myšlenka jeddnoho nápisu na jedné Hondě - Fuck off TDI Úsměv) (doktorshondou -Olešná 2008 ) Vůbec netuším, jestli se jednalo o originální nápis či nikoliv, ale tady ta samolepka je ještě lepší - dovede některé nejen rozčílit Úsměv) ..... i skvěle pobavit. Rooney to jsi skutečně autor ?

CRXmann - budeš mít jednu tu samolepku i pro mne ? .-) mi ji hned prosím odlož - přepravu dohodneme Úsměv

qasper

Zasláno: 19.12.2010 , 11:46    

Úsměv ja bych to na tricku nechtel ( stydel bych se ) zaprve svadi to ke srovnavani veci, ktery se takhle porovnavat nedaji a za dalsi kdyz uz neaky heslo tak at je to v obecny rovine a ne konkretni za me KO

ps: nejsem zastance koncernu

Aqwertzz

Zasláno: 19.12.2010 , 11:55    

Ja to na triku mam Velmi šťastný pres cele zada Velmi šťastný

Bully

Zasláno: 19.12.2010 , 12:40    

qasper: jisteze je to pubertalni pitomost, otacky motoru nereknou nic o kvalite auta. Spoustu tech youngtimeru co tu lidi vlastni to "trapne" TDI strci do kapsy. Ale proste je to na kazdem Honda-foru soucast folkloru Velmi šťastný , tak nema cenu to resit.

Henges

Zasláno: 19.12.2010 , 12:56    

Teda Rooney koukám že už máš špatnou pamět Velmi šťastný Druhej tachometr a slogan jsem dodělal já Hihi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

crxmann

Zasláno: 19.12.2010 , 13:50    

Napíšu hometunerovi estli by neudělal další várku

L-E-J-Č-I

Zasláno: 19.12.2010 , 17:45    

Mne se to libi.Hodne lidi si mysli ze kdyz ma disela s turbem ze je king.Mne uz to taky stve.Jenomze si neuvedomujou ze kdyby nafta nemela turbo tak KO a kdyz uz to ma turbo tak to stejne honda naseka.Kamos treba nadupat 1,9tdi na nejakych 240ps .Jede pekne ale za ty prachy??To nasazet do h22a2 tak si myslim ze by hodne aut koukalo na moje zadni lampy Velmi šťastný

Tomášek

Zasláno: 19.12.2010 , 18:43    

Kde TDI končí vy začínáte:-D se spotřebou...hrozně se mi líbí jak každej hondař nadává na TDi, přitom půlka z Vás si stím vozíte zadek jako pracovníma autama...každá odtahovka je TDi, která vám odváží ty vaše rozsekaný Hondy je ropa..Velmi šťastný Zajímavé je že na VW-clubu jsem neslyšel ani jednou narážku na Hondu?? Čím to je?? j to nejspíše tím že nejsou zapšklý svojí posedlostí..Velmi šťastný a zkuste někdo zvás napsat čajíčkovi, že dáte sprinta...sem zvědav kdo zvás po pojede..Úsměv
Jinak mám Hondu a TDi a sem zcela spokojen Velmi šťastný

crxmann

Zasláno: 19.12.2010 , 20:06    

Tomášek: trapný dávat sem jako příklad speciál čajíčka, to může jen zase ten co nerozdejchá hondu Hihi

Hellborn

Zasláno: 20.12.2010 , 9:14    

Mě se zas hrozně líbí, jak každý nafťák vytáhne spotřebu... Velmi šťastný Moje auta jezdí za 9-10l na 100. Trápí mě to? Ne! Kdyby mě to trápilo,tak si nechám 1.5 a neměním jí za VTi. Až bude nafťák,co točí 7000rpm,tak se uvidí (ale vzhledem k vlastnostem nafty nebude - ta bude končit kolem těch 5000rpm). Velmi šťastný

Shrnuto: Mám rád vysoké otáčky, i proto mám Hondu, a proto mi nafta nic neříká... Možná v 60ti letech až nebude důchod,tak se nízská spotřeba bude hodit... Cool

Album
Hledat:     obsahující:      
  jen tak
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: josefosmy
Zaslal: 19.12.2010 , 0:33
Zobrazení: 794

Board Security

(104575 útoků)