Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Starej a novej mazel :-)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Efan
Zaslal: 22.12.2010 , 10:06
Zobrazení: 601

Popis: Staryho mi spravujou v HONDE tak mam pres svatky pujceny tohoto 1,8 sporta :)

Strana 1 z 1

sablos

Zasláno: 22.12.2010 , 10:18    

a co jakej je rozdíl mezi generacema???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Efan

Zasláno: 22.12.2010 , 10:25    

vyssi posed, anatomictejsi sedacky, lepsi vybava, vyssi spotreba, vyssi vykon ale nerekl bych ze lepsi vnimani terenu pod kolama... C6G se mi zda presnejsi v rizeni a rychleji reaguje na zmenu smeru plus C8g bych rekl ze hodne utlumuje realnou situaci na silnici...

Efan

Zasláno: 22.12.2010 , 10:25    

vyssi posed, anatomictejsi sedacky, lepsi vybava, vyssi spotreba, vyssi vykon ale nerekl bych ze lepsi vnimani terenu pod kolama... C6G se mi zda presnejsi v rizeni a rychleji reaguje na zmenu smeru plus C8g bych rekl ze hodne utlumuje realnou situaci na silnici...

Hellborn

Zasláno: 22.12.2010 , 10:31    

C6g přesnější v řízení? Na C8g s řízením C6g nemá ani omylem - v C8g je pěkně strné, i okolo středu dá víc info, v C6g musíš občas "přeručkovat",což v 8g nejhrozí... Podvozek má i přes tu trubku vzadu dobře nalazen... Zatáčku, kterou s C6g beru tak v 70km/h jsem byl po cca 10-20min. s C8g schopen vzít téměř v 90km/h a auto mělo ještě rezervu (a vyplou stabilizaci). Velmi šťastný Vývoj prostě nezastavíš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

DanTe

Zasláno: 22.12.2010 , 11:02    

Je to hnusný, víc k tomu nemám co dodat. Sci-fi prostě nezastavíš Velmi šťastný

Speedy

Zasláno: 22.12.2010 , 11:06    

mrgrudge: to je ten největší rozdíl Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

DanTe

Zasláno: 22.12.2010 , 11:09    

Speedy: JJ je Velmi šťastný u C6G se už čas zastavil, ale novodobá sci-fi jede dál Velmi šťastný

Repi

Zasláno: 22.12.2010 , 11:11    

je to hnusný.. nechtěl bych to ani zadarmo.. kdyby to byl type r tak by šel tak možná na swap Velmi šťastný

DanTe

Zasláno: 22.12.2010 , 11:18    

Jak říkala moje paní pojišťovačka "Ty starý auta mají svoje kouzlo, ty nový jsou strašný futura a jsou čímdál tím víc vyšší a větší" Velmi šťastný Jo a nesnáší škodováče a strašně se baví tím když s ní závodí blbeček s Fabií Velmi šťastný Madam jezdí v Mitsubishi Galant 2.5 Velmi šťastný

Henges

Zasláno: 22.12.2010 , 11:41    

10x raději ufo Úsměv c6g musí být leštěnka jdm aby se mi už líbila jinak mi přijde už moc "ucucana" a o interiéru starým nemluvě Úsměv A ve verzi sedan tuplem vede 8g. a ted do mě Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

omega

Zasláno: 22.12.2010 , 11:42    

"C6G se mi zda presnejsi v rizeni a rychleji reaguje na zmenu smeru plus C8g bych rekl ze hodne utlumuje realnou situaci na silnici..."

praveze uplne naopak...jak pise Hellborn Mrk
8g ma strme riadenie ,ked 6g moze o tom len snivat...jedno z najhorsich riadeni ma prave 6g. dokonca 8g 1.8 ma lepsie riadenie ako CTR 7G.
o kolko je vyssia spotreba ? ani tomu moc neverim... Ble ledaze ma 8g fakt malo najazdenych km.

Hellborn

Zasláno: 22.12.2010 , 11:45    

Henges: No jo, táhla topení zrovna moc nevychytali,ale třeba tlačítka na větráky jsou lepší než kolečko... Taky jsem si říkal,že ten kufr sedana vypadá moc mohutný,ale pak jsem jel za svým VTi a v zátáčce jsem pochopil proč to tak je. Cool

Omega: No starší Hondy s posilovačem jsou na tom ještě hůř než C6g (které teda ještě hodně omezuje kormidlo místo volantu )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Efan

Zasláno: 22.12.2010 , 12:16    

pisu jak to na me pusobi po jeti cca250km nejspis mate pravdu ze 8g bude lepsi (ale napsal jsem pouze sve jizdni dojmy ne recenzi)!!! navic se mi zda ze 8g ma hodne malej rejd!! v 6g se vic toci volantem tj jasny ale mozna prave proto se mi zda to rizeni presnejsi...

plus rozmisteni ovladani topeni vyhrivani skel atd je dost daleko od idealni pozice a musim se k tomu natahovat coz u 6g mam vsechno po ruce...

ale vsechno to chce zvyk Úsměv tak me tady zase tak nekamenujte!! pisu jen sve pocity NIKOHO NEPRESVEDCUJU ZE JSOU SPRAVNE!! :-*

Efan

Zasláno: 22.12.2010 , 12:23    

pisu jak to na me pusobi po jeti cca250km nejspis mate pravdu ze 8g bude lepsi (ale napsal jsem pouze sve jizdni dojmy ne recenzi)!!! navic se mi zda ze 8g ma hodne malej rejd!! v 6g se vic toci volantem tj jasny ale mozna prave proto se mi zda to rizeni presnejsi...

plus rozmisteni ovladani topeni vyhrivani skel atd je dost daleko od idealni pozice a musim se k tomu natahovat coz u 6g mam vsechno po ruce...

ale vsechno to chce zvyk Úsměv tak me tady zase tak nekamenujte!! pisu jen sve pocity NIKOHO NEPRESVEDCUJU ZE JSOU SPRAVNE!! :-*

Hellborn

Zasláno: 22.12.2010 , 12:24    

Co je malej rejd se zeptej majitelů C7g 5D... Velmi šťastný Právě strmost řízení způsobuje,že volantem otočíš míň a kola se stočí víc, kdežto u C6g je to na opak... volantem otočíš a "kola se skoro nehnou"... Velmi šťastný

Stepa

Zasláno: 22.12.2010 , 13:18    

"Co je malej rejd se zeptej majitelů C7g 5D... Velmi šťastný "

Jojo, pravdu máš předsedo...kolikrát si říkám, co si o mně ty lidi myslej, když si musím najíždět nadvakrát HaHaaa

area07

Zasláno: 22.12.2010 , 13:24    

C7 5D má sice malej rejd, ale u CTR je ještě menší Velmi šťastný

ThorSteinar

Zasláno: 22.12.2010 , 15:15    

vy ste komedianti Velmi šťastný

Bitkar

Zasláno: 22.12.2010 , 17:19    

no me jizda v 8g taky prisla takova vic izolovanejsi, ale zas oproti soucasnikum je to super. 6G dava vic info od rizeni, ale 8g ho ma strmejsi. vsechno ma svoje.

Henges

Zasláno: 22.12.2010 , 21:24    

No takže tak šuk :arrow: odkaz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Efan
Zaslal: 22.12.2010 , 10:06
Zobrazení: 601

Board Security

(104575 útoků)