| Mihulův Šmoula |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: smekami
Zaslal: 26.2.2011 , 23:39
Zobrazení: 403
|
|
 |
Popis: Tak takhle se proměnil strýcův civoušek, poté co ho koupil kámoš... |
 |
|
|
| Zasláno: 26.2.2011 , 23:40 |
|
no skorro to vyzera jako viper:-D |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.2.2011 , 23:44 |
|
taky se mi dřív líbil bodykit na autě ale po chvíle času na HC jak to tu všichni kritizujou se mi to zhnusilo  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.2.2011 , 23:45 |
|
To bych blil.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.2.2011 , 23:54 |
|
promin za mě  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 0:36 |
|
taky se mi dřív líbil bodykit na autě ale po chvíle času na HC jak to tu všichni kritizujou se mi to zhnusilo.. Uplně stejný názor  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 0:45 |
|
KureKungPao a divíš se že to všichni kritizujou? Ještě že designéři v automobilkách mají vkus,teda většinou... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 0:50 |
|
Já vím, není to sériovka, ale zas nemůže mít každej JDM, nebo sérii, každej znás se chce něčím odlišovat, a v poslední době tak sleduju že každej kdo má origo blinkry vypadá jako tuner, bo 9z10 civiků má oranžový blinkry...
Sice to jsou už 3, nebo 4 roky co sme to stavěli, ale teď jak to snížil a dal angely, tak to zas trochu ožilo to auto. A jak tu káru znám tak vím že je fakt v hodně dobrým stavu a hlavní je že se za ní ještě lidi otáčejí, když někudy projede 
Za mně má Mihul  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 1:14 |
|
Otázka je s jakým výrazem se otáčejí...
Nejde o seriovky ani JDM,ale nějakou soudnost... Ten násos na kapotě je funkční? Přední nárazník je dobrej noční stolek..  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 1:18 |
|
Krasavec..  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 2:18 |
|
to kmóďa nedivim dřív sem byl mladej a blbej teď už vim že je to kničemu škoda peněz a akorát se ti každej vysměje 9z10 otuzenejch aut stojí zaprd...jinak nevim proč takhle tuzit c5g dit to je krásný auto samo o sobě stačí snižit pěkný kola přední líp zatmavit skla a mam taky auto za kterym se každej otočí viz klejzikovo eg6 a nepotřebuje nějakej bodykit a kdo se neotočí tak je slepej nebo blbej  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 2:42 |
|
Ale jo kluci, dyť já se nehádám, Klejzlík má fakt nádhernou kárku. Ale mám z ověřenejch zdrojů jak bude vypadat zanedlouho tahle kráska, trošku odhalil kerekungpao, ale pšt, ať to majitelovi nevykecám... Tak snad brzo na Hdnes okomentujete trochu kladněji  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 2:53 |
|
presne tak jak tu zaznelo - snizit,pekny kola,zatmavit,nejakej lip nebo tak ... idealni ne nejaky roztahovani lemu,prodluzovani cumaku,narazniky na polikani autobusu CSAD atd ale kazdy ma svuj styl a nekdo si to jen mysli ...videl sem horsi i lepsi,dat mozna pryc ten naraznik tak je to o necem jinym  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.2.2011 , 14:38 |
|
no jo každej není vyznaač JDM s tim se musíte smířit klucí
za mě za odvahu to sem dát , ale za provedení  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.3.2011 , 13:49 |
|
tu radlici bych dal dolů..prahy se taky nehoděj..za ty prachy moh radši koupit optiku a kola  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2011 , 1:47 |
|
Optiku to má slušnou AE s xenonama a kola Allesio taky nebyly zaarmo... |
|
|
 |
| Mihulův Šmoula |