| vzpomínka na starýho mazlíčka |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: BOSSLUKAS
Zaslal: 27.2.2011 , 9:03
Zobrazení: 598
|
|
 |
Popis: bacha na duchodce v protismněru |
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 10:00 |
|
Bacha na duchodce vseobecne  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 10:15 |
|
hmmm máš pravdu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 10:28 |
|
To jsou opět inteligentní komentáře ...jestli budete mít to štěstí (nebo smůlu), tak za pár (víc nebo míň) let budete taky v důchodu...takže machrování není na místě  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 11:00 |
|
Dopis:
Mit vic let neni vina, statisticky dokaze jet jako kreten spis ten komu jeste papiry ani neoschly. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 11:07 |
|
Bully: Mně v autoškole říkali, že jsou hodně pravděpodobné 2 možnosti, kdo nedá přednost - 1)mladý nezkušený tele a 2) důchodce,který zapomněl,že tam nějaká přednost je...
Jinak s důchodama to bude na levačku - viděl bych to buď na odnesení z práce nohama napřed nebo odstřel...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 11:27 |
|
no já toho najezdim celkem dost a musim říct, že mladý sice občas jezděj jak hovada, ale člověk aspoň ví co od nich čekat, ale důchodci sou hrozně nevyzpytatelný... oni sice jezděj pomalu, ale nedělá jim problém vjet do křižovatky bez rozhlídnutí, nebo vyjíždět z parkoviště a chovat se jako by byli na hlavní... popř. sem zažil i důchodce, co jel po hlavní a předemnou to na křižovatce zadupnul, protože si asi myslel, že je na vedlejší. to vám mladej řidiš neudělá. ten vás akorát tak v obci předjede kilem přes plnou čáru... tim neříkám že je to správný a ani se jich nezastávám, ale z důchodců na silnici mám občas vážně strach. a teď do mě  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 11:50 |
|
plisa...souhlas  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 11:51 |
|
plisa...souhlas  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:09 |
|
To neni o tom ze to je duchodce ale o doktorovi co cloveku neschopnemu ridit vyda osvedceni o zdravotni zpusobilosti mit RP. Ale jak nakousl Hellborn, brzo se vekove hranice starobniho duchodu dozije malokdo  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:19 |
|
plisa: souhlas |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:31 |
|
přesně, jde o to, že tyhle důchodci se těžko přizpůsobí provozu kterej je asi tak o 3500% hustší než za dob komunismu, přece jen my stárneme už v době shonu atd. a určitě jsme na to víc zvyklí než děda kterej vyjede jednou týdně z garáže.
Já prostě shledávám tyhle řidiče jako nebezpečný a takový který se už nový vyhlášky prostě nenaučej a basta...jaký zase komentáře, je to pravda!
Nikdo netvrdí že nebudeme všichni jednou starý, ale jakej bude provoz to nikdo neví.... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:33 |
|
plisa: právě nevíš co máš čekat takže rychle předjet at to dědula někde nezahamptne nebo zapříčíní nehodu do který se namotám (ps. nejezdá se pouze o důchodce, s horší sou řidiči co si myslí, jak jezdí dlouho-ale stále hrozně) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:33 |
|
Nechci všechny důchodce házet do jednoho pytle, ale někdy čeho jsem byl svědkem to je katastrofa. Nejsou vůbec schopni rychle zareagovat a to nemluvím o tom že někteří si doopravdy s předností vůbec hlavu nelámou. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:36 |
|
právě ty reakce atd, většinou si myslí, že chybu nedělají, ale opak je pravdou. takovej pirát silnic si to uvědouje moc dobře... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:50 |
|
Zapomnel jsem uplne na vekove rozlozeni prispevatelu tohoto fora, pak se uz temhle nazorum mistnich superpilotu tolik nedivim
:arrow: odkaz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:55 |
|
když jsem u těch důchodců, jednou jsem zažil dědka jedu si takhle pomalu u nákupního střediska a jak víme, řídíme se předností z prava. Já jedu a hle křižovatka a říkám si musím dát přednost zprava. Koukám do křižovatky a vidím v dáli dědka ve starý šlupce v Renaultu. Byl dost daleko takže jedu dál nic mi nebrání a najednou slyším pískot gum rozhlídnu a rychle brzdím, jelikož dědek se rozjel a hodil ve velký rychlosti myšku a vjel před mě. Na křižovatce jsme se potkali stáhnu okno a říkám mu: "Milý pane, co jste to na mě zkoušel?!" . Pán vystoupil (na křižovatce) přišel ke mně a arogatně mi řekl: "Mladíku,máš problém, vozidlo přijíždějící z prava (bla bla)......, kdyby jsi do mě vrazil byl by jsi na vině" Na toto ve mně hrklo a jenom jsem zařval:" Vlez do toho auta, nebo ti rozbiju hubu".Poté viděl, že mě asi vytočil vlezl do auta a prohodil: "to si zkus" a odjel. O co dědkovi šlo? Že mě narve a nechá si na p |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:56 |
|
Taky to nemělo být hanění důchodců, i my jednou budeme. Jen, že jak vidím důchoce na silnici, tak to nevěští nic dobrýho - teď naposledy v pátek jel přede mnou ve Š120 asi 15km/h a stejně málem srazil holčinu na přechodu. Oni sice jedou 30km/h, ale dobrzdí stejně jako někdo s neoschlýma papírama ze 80km/h. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:59 |
|
Pořádně si nejdřív přečtěte první příspěvek a pak tady něco pište. To že jsou "důchodci" horší řidiči je o úhlu pohledu...Kolik je nehod jimi způsobených? Dobrá, neberme v úvahu...Jake jsou následky? Když to v obci "dědek" zašlápne a vy jako správní a nejlepší řidiči jedete 50 km/h (nebo těch 100 km/h ho objíždíte přes plnou?! ) do něho vrazíte nebo když kdejaký lejno v H, BMW, AUDI či v kdovíčem ještě jede jako mistr světa, zhulený, ožralý a smete lidi na zastávce? Přemýšlejte trochu mozkem...Mimochodem když už jsme u té autoškoly, řidič má předvídat a protože mladý mozek to umí, tak by to taky měl alespoň občas udělat. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 12:59 |
|
Stejně jako se předpokládá, že nějaký bezmozek se čtyřma kruhama na masce jede Rally Carmageddon, tak se předpokládá, že důchodci ten provoz přerostl přes hlavu. No a co? Cesta není závodní dráha...A není špatné se občas takového "obtížného hmyzu" zeptat, co si oni myslí o vás, to by bylo překvapení co? Pro rejpaly, nejsem důchodce, ani jima placený a sám mám do důchodu (alespoň starobního)daleko...ať už bude jakýkoliv... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 13:05 |
|
Není to silnice mezi Libercem a Jablonném? Jak se tam opravoval ten most? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 13:49 |
|
Tady to nemá vůbec žádnou cenu rozebírat. Vytahuju se snad na někoho, že jsem dobrý řidič či snad lepší než mnohem starší a zkušenější než jsem já sám? Za dva týdny budu mít dvacet, ano jsem mladý floutek, ale na nikoho se nevytahuji a v městě nejezdím jako Schumacher, vím a sám vidím že spousty mých vrstevníků takhle jezdí, a dokonce si o sobě myslí že jsou dobři řidiči. Jejich otlučená auta z různých menších karambolů jsou jim důkazem. Jen říkám že jsem už v mnoha případech byl svědkem nelogického chování důchodce na silnici, do mě osobně jeden i nacouval, protože nekoukal do zpětného zrcátka. Já osobně za ty tři roky co budu mít řidičák jsem naštěstí žádnou autonehodu nezpůsobil. A jsem rád, že v těch pár krizových situacích, které jsem na cestě zažil jsem se dokázal rychle rozhodnou co bude v danou situaci nejlepší jestli začít brzdit nebo se vyhnout. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 13:49 |
|
Není to tak dlouho, co jsem jel s kamarádem, dědula který vyjížděl od obchoďáku nám nedal přednost a samozřejmě nám vjel do cesty. Bohužel stane se každému, ale co následovala to mě hlava nebere, místo aby přidal a rychle se zařadil do svého pruhu tak ten blb zastavil. Takové chyby se nesmějí stávat, naštěstí bylo opět kde uhnout.
Takže prosím, jak jsem já sám psal, neházejte všechny do jednoho pytle. Jsem mladý řidič, ale nemyslím si o sobě, že jsem mistr světa. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 14:32 |
|
Vsude je spousta arogantu ,co ja vim 20% znich jsou zensky co cumy celou estu do kabelky a zrcatka,30% duchodci co jsi mysli ze jezdi nejbezpecneji na svete a nevsimaj si vubec provozu,30% mladi aroganti na audinach a podobnych autech co jsi mysli ze muzou vse a nic se jim nestane a ,10% lidi co si berou z kazdyho neco a 10% lidi co jezdi aspon s poloviny jak maji,ja dekuji bohu ze jezdim jenom po meste a jen brzo rano a pozde vecer,jinak bych si asi koupil tank z radlici a delal aroganta taky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.2.2011 , 16:51 |
|
duchodce bych zakazal.-D |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.2.2011 , 14:40 |
|
jo jo je to smutný holt prostě stane se ale jak už bylo komentováno u tý fotky předtim za tu češtnu by tě měli opravdu zavřít  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 1.3.2011 , 10:30 |
|
nechci prudit jen mě to zajímá, ale píšeš bacha na důchodce,ale jestli jsi jel jako oni dolu, tak on měl přednost ne? když jel nahoru a jel ve svém pruhu...ten váš se tam napojuje ne?teda alespoň soudím podle fotky. |
|
|
 |
| vzpomínka na starýho mazlíčka |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: BOSSLUKAS
Zaslal: 27.2.2011 , 9:03
Zobrazení: 598