Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Sbohem honda-clube
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Winie
Zaslal: 3.3.2011 , 13:50
Zobrazení: 857

Popis: 
Sbohem honda-clube

Strana 1 z 1

Hlavator

Zasláno: 3.3.2011 , 13:54    

papa zij blaze ... vsechno jednou konci a zase neco noveho pak zacina Mrk btw nebyla tady nejaka fotka smazana to mi hlava nebere
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Winie

Zasláno: 3.3.2011 , 13:56    

Tak jak sem pred par lety zacal, tak take koncim se svou ucasti na foru hondu-club.cz. To co se tu v poslednich tydnech predvadi uz nema s forem o autech nic spolecneho. Posledni kapkou bylo smazani tematu o srovnani mx-5 vs. del sol a nasledneho smazani meho prispevku v honda dnes, kde jsem se ptal na duvod smazani tematu. Za tech par let co jsem tady fungoval, jsem nikdy neporusil pravidla a vzdy se snazil co nejvic pomahat. Ve finale sem nestal moderatorum ani za vysvetleni jejich, pro me nepochopitelneho chovani. Nehodlam je zde napadat, ale on si kazdy udela nazor sam. Mejte se tu krasne a smele pokracujte dal v soucasne ceste, ktera nepochybne vede ke zkaze, kdysi dobreho diskusniho fora. Ahoj Winie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Ryba

Zasláno: 3.3.2011 , 13:57    

Rebelanty je třeba potlačit a nejideálnějš je dohnat k emigraci Velmi šťastný

Hlavator

Zasláno: 3.3.2011 , 13:58    

Hele..mne by zajmalo proc ta fotka zmizela a zajmaloi by mne i proc zmizelo to tema Tak to valím bulvy pochopim kdyz zmizi nejaka sprosta pizdovina bo neco co nema s H nic spolecneho..ale nejak si neuvedomuju proc tohle zmizelo to mi hlava nebere sem tu taky nejaky ten rok a docela mne zarazi pokud nekdo kdo je tady taky tak dlouho jako ja takhle odchazi..

Henges

Zasláno: 3.3.2011 , 13:59    

Zamčené téma bych ještě pochopil když se to tam stalo spíše hádkou, ale nechápu smazání fotky v H dnes, tam se nic nehadalo a bylo to uplně v pohodě bez emocí Tak to valím bulvy A pravidla snad neporušovala...

Winie: po pravdě se ti nedivím... pifko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

martas

Zasláno: 3.3.2011 , 14:01    

Winie mas recht OK

DanTe

Zasláno: 3.3.2011 , 14:01    

Jako upřímě to taky nechápu proč to zmizelo, nic to neporušovalo na fotce byla Honda a v tématu se normálně diskutovalo, nikdo se tam nějak neurážel nebo tak něco Ble
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Hlavator

Zasláno: 3.3.2011 , 14:02    

Grudge sis zmenil Nick jo ? Úsměv

BTW: tesim se na vysvetleni od dotycneho kdo to smazal OK

Speedy

Zasláno: 3.3.2011 , 14:02    

tak to taky nechápu. zajímalo by mě proč ste to smazali? Tak to valím bulvy

Album
Hledat:     obsahující: