| Špindíra dnes :-) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: AntHraX
Zaslal: 3.3.2011 , 18:23
Zobrazení: 643
|
|
 |
Popis: Na to že máme roční výročí tak jí ani to umytí nedopřeju :D |
 |
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 18:25 |
|
to jsi pěkná ostuda teda... To já dneska kupáče po zimě poprvé umyla a odsolila...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 18:29 |
|
lady: já to odsolil když jsem před 4 týdny projížděl rozvodněnou řekou co tekla přes silnici myslím že velmi důkladně takže dobrý
jinak moc pěknej accouš to má nějaký bodykit ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 18:30 |
|
no já bych to při mym štěstí v tej řece možná spíš utopila  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 18:32 |
|
Jé tebe jsem kolikrát potkal na Merhautce, když sem ještě chodil pěšo do školy  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 18:33 |
|
já sem civicovi dopřál myti aj s voskovánim minulej tejden to byl takovej krasavec až sem se málem znova zabouch do něj jinak pěknej Acco taky máme vplánu podobnýho. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 18:41 |
|
Je to ATS, takže bodykit přímo z továrny A lišty jdou možná konečně příští týden dolů...Takže umyju příští týden. Snad už nenasněží... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 18:44 |
|
proč chceš dát ty lišty dolů ? kámoš je sháněl, kolik by jsi za ně chctěl? (zeptám se ho jestli ještě shání) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 18:50 |
|
Chci je dát dolů, protože když se to naleští, tak to vypada takhle:
:arrow: odkaz
:arrow: odkaz
Pokud by se je podařilo sundat celé, bez poškození tak by se dalo nějak domluvit. Cenu popravdě netuším, ale bylo by to za pár kaček.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 19:04 |
|
tak už je sehnal jinde, škoda ... mně se to ale s těma lemama líbí  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 19:17 |
|
Taky se primlouvam za sundani tech list, i kdyby byly v barve vozu tak za me  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 20:20 |
|
Pokaždé když vidím na H-dnes Acco7g, hned se mi udělá líp. Mám takovej pocit že jsem tě tu v Brně už potkal. Jinak ty máš ATS a máš tam lišty a já mám obyč a lišty tam nemám, ty rákosky maj divnej smysl pro ironii. A máš pravdu, bez lišt je to lepší.
acco7g  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 20:27 |
|
Co vím tak lišty byly příplatkové...Teď nevím jestli u nás, v německu určo... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 20:33 |
|
Priplatkove nebo ne, ja bych si si je tam nedal ani kdyby meli platit oni mne :twisted: Navic jsem je videl snad bez vyjimek jenom na vozech z uplneho zacatku vyroby. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 20:37 |
|
Taky bych si to tam nikdy nedal, auto už jsem tak koupil...Jen jsem k tomu sundání ještě nedokopal  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 22:50 |
|
to budes muset pod tim nejak rozlestit, nebo jinak osetrit ne? musi to byt uz zašlý...... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 23:01 |
|
AntHraX máš pravdu, loni vypadal o mnoho líp, tady je vidět co s Autem udělá roční pobyt v ČR
Za mne lišty nechat a byl to přikupovací doplněk  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 23:51 |
|
Nene, to udělá s autem 3 mesice neumyti Jinak auto stále Top, nalitano přesně 10 tisíc a maximalni spokojenost.Jinak po sundani list půjde asi rozlestit.No uvidíme jestli to sundani spáchán, ještě to musím zkonzultovat s někým kdo ma zkušenosti. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 8:09 |
|
Já bych tam ty lišty nechala i když vypadají hrozně...lepší než mít pak zničený auto od sundavání... Jinak umytej vypadá dobře  |
|
|
|
| Špindíra dnes :-) |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: AntHraX
Zaslal: 3.3.2011 , 18:23
Zobrazení: 643