| banan |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Raven
Zaslal: 3.3.2011 , 23:54
Zobrazení: 622
|
|
 |
Popis: brácha stál na parkovišti pod cedulkou s banánem tak mě hned napadlo BAN... banán :-D |
 |
|
|
| Zasláno: 3.3.2011 , 23:58 |
|
Clovek tu den neni a netusi o co jde.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:04 |
|
dneska to tady bylo nejaky divky, doufam ze uz je konec  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:07 |
|
Zeditováno, ale v dobré víře nesmazáno. Pokud bys, Ravene, nechtěl mít taky takový krásný banán, jako má bratr, tak se prosím zdrž komentáře k okomentovanému ... odpovědi Ti podá winie nebo kdokoliv z moderátorů v SZ. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:13 |
|
taky doufám že už ty nepokoje ustály  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:14 |
|
tak tohle vážně nechápu??? toto je diskuzní fórum tak chceme o tom diskutovat, je to špatně a ještě se mi dostane výhružky v podobě Banu no to je užasny  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:18 |
|
Toto je diskuzní forum o autech a lidem kolem nich, navíc o zákrocích moderátorů se nediskutuje. Přesto Ti nabízím možnost, ač to zde bylo celý den horlivě probíráno, vysvětlit to po SZ. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:19 |
|
Raven: Nedráždil bych hada bosou nohoou, moderátoři a admini tu byli vytočený už dost  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:25 |
|
Já si říkál že mi na tom popisku něco nesedí, na Ravena. Nějak mi tady ta dnešní situace uniká, ale to je asi dobře...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:31 |
|
Taky nechápu co se tu dělo a to tu jsem často plus mínus najde se dobrá duše co mi to řekne?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:33 |
|
reznicek9: no to víš že se najde dobrá duše která ti to řekne ale jen po SZ veřejně se to asi psát nesmí víš  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:34 |
|
Raven : veřejně t tu bylo celej boží den ...to žes tu nebyl neznamená že se všechno rozeběhne znova! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:36 |
|
crxmann: nikdo neřekl aby se to rozběhlo znova ...
raven: jj  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:39 |
|
prostě se tu zamklo jedno téma, pče se tam lidi hádali a pak se udělala ta fotka na hdnes, kde se zase lidi hádali, pak se lidi hádali zase v jiném příspěvku a výsledek je takovej, že se nic nevyřešilo, akurát si dotyční ulevili od pocitu méněcennosti  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 0:51 |
|
no výborně to mi stačí tak těžký to zas nebylo. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 1:07 |
|
Daver: X reakcí ve zkratce W.Shakespear- "Mnoho povyku pronic"  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 1:38 |
|
já jen byl opodál a bavil sem se některejma příspěvkama hlavně ať už se to neopakuje doufam že bude hodně dlouho klid |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 10:16 |
|
V prvním tématu kde se udajně hádalo se jen diskutovalo o autech a spousta lidí nechápalo proč se zamčelo ale každej to můžeme prezentovat jinak, ale už jsem ticho než budu za svuj názor umlčen hádky vznikly až po zamčení nekolika témat a fotek, už snad ale stačilo včera tak nebudu dál rozebírat  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 10:45 |
|
kvuli takovejhle excesum ala henges, raven nam odchazej lidi, kteri pomahaji s provozem a zvedaji kvalitu. mam na mysli darka, minora a spousty dalsich ...
takze diky hengesi, ravene atd... ale tohle si dete delat nekam jinam, koneckoncu mate to mx5 forum, tam se preci muzete vyblbnout a zadavat si dle libosti. Nemusite otravovat lidi s tim tady a pridelavat praci crxmanovi a moderatorum. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 12:11 |
|
Nemá cenu to řešit. Co udělá moderátor je svaté nade vše i když je to blbost a když se ozvem že se nám to po právu nelíbí tak jsme špatní my. Zjištuju že tady je fakt jedno co je "správé a co ne" ale jen chval a proplouvej. A když má někdo svuj názor který je opačný tak je zle a nebo je umlčen. Tohle je stav který tu je, bohužel. Spousta věci se dá vyřešit na místě, ale vše pozamykat a smazat mi přijde moc agresivní řešení a ač mě tu tak hezky vyzdvihuješ, já nejsem ten kdo to vlastně rozjel, ale bylo to více lidí, mě to pozvedlo až pozdeji a ozval jsem se až tu bylo zamčeno několik téma a fotek a spousta lidí jak já nechápalo. A omlouvám se že mám svuj názor který není v souladu s pravidly  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.3.2011 , 21:57 |
|
Henges: přesně tak máš pravdu, tvoje slova moje slova
666: co si to dovoluješ nás takhle křivě nařknout a obvinit??? já nebo Henges můžem za to že odsud odcházejí lidi???  |
|
|
 |
| banan |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Raven
Zaslal: 3.3.2011 , 23:54
Zobrazení: 622