Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  banan
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Raven
Zaslal: 3.3.2011 , 23:54
Zobrazení: 622

Popis: brácha stál na parkovišti pod cedulkou s banánem tak mě hned napadlo BAN... banán :-D
banan

Strana 1 z 1

Aqwertzz

Zasláno: 3.3.2011 , 23:58    

Clovek tu den neni a netusi o co jde. Mr. Green
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Becky

Zasláno: 4.3.2011 , 0:04    

dneska to tady bylo nejaky divky, doufam ze uz je konec Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Daver

Zasláno: 4.3.2011 , 0:07    

Zeditováno, ale v dobré víře nesmazáno. Pokud bys, Ravene, nechtěl mít taky takový krásný banán, jako má bratr, tak se prosím zdrž komentáře k okomentovanému ... odpovědi Ti podá winie nebo kdokoliv z moderátorů v SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

zend3r

Zasláno: 4.3.2011 , 0:13    

taky doufám že už ty nepokoje ustály Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Raven

Zasláno: 4.3.2011 , 0:14    

tak tohle vážně nechápu??? toto je diskuzní fórum tak chceme o tom diskutovat, je to špatně a ještě se mi dostane výhružky v podobě Banu no to je užasny Ble

Daver

Zasláno: 4.3.2011 , 0:18    

Toto je diskuzní forum o autech a lidem kolem nich, navíc o zákrocích moderátorů se nediskutuje. Přesto Ti nabízím možnost, ač to zde bylo celý den horlivě probíráno, vysvětlit to po SZ.

DanTe

Zasláno: 4.3.2011 , 0:19    

Raven: Nedráždil bych hada bosou nohoou, moderátoři a admini tu byli vytočený už dost kouř

Raven

Zasláno: 4.3.2011 , 0:24    

Ble

Mailo

Zasláno: 4.3.2011 , 0:25    

Já si říkál že mi na tom popisku něco nesedí, na Ravena. Nějak mi tady ta dnešní situace uniká, ale to je asi dobře... zmatenej to mi hlava nebere

RIZ3K9

Zasláno: 4.3.2011 , 0:31    

Taky nechápu co se tu dělo a to tu jsem často plus mínus Úsměv najde se dobrá duše co mi to řekne? Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Raven

Zasláno: 4.3.2011 , 0:33    

reznicek9: no to víš že se najde dobrá duše která ti to řekne ale jen po SZ veřejně se to asi psát nesmí víš Mrk

crxmann

Zasláno: 4.3.2011 , 0:34    

Raven : veřejně t tu bylo celej boží den ...to žes tu nebyl neznamená že se všechno rozeběhne znova!

RIZ3K9

Zasláno: 4.3.2011 , 0:36    

crxmann: nikdo neřekl aby se to rozběhlo znova ...
raven: jj Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Daver

Zasláno: 4.3.2011 , 0:39    

prostě se tu zamklo jedno téma, pče se tam lidi hádali a pak se udělala ta fotka na hdnes, kde se zase lidi hádali, pak se lidi hádali zase v jiném příspěvku a výsledek je takovej, že se nic nevyřešilo, akurát si dotyční ulevili od pocitu méněcennosti Velmi šťastný

Raven

Zasláno: 4.3.2011 , 0:51    

no výborně to mi stačí tak těžký to zas nebylo.

coudu

Zasláno: 4.3.2011 , 1:07    

Daver: X reakcí ve zkratce je to dobrý W.Shakespear- "Mnoho povyku pronic" Úsměv

KureKungPao

Zasláno: 4.3.2011 , 1:38    

já jen byl opodál a bavil sem se některejma příspěvkama Velmi šťastný Velmi šťastný hlavně ať už se to neopakuje zmatenej doufam že bude hodně dlouho klid

Henges

Zasláno: 4.3.2011 , 10:16    

V prvním tématu kde se udajně hádalo se jen diskutovalo o autech a spousta lidí nechápalo proč se zamčelo ale každej to můžeme prezentovat jinak, ale už jsem ticho než budu za svuj názor umlčen Úsměv hádky vznikly až po zamčení nekolika témat a fotek, už snad ale stačilo včera tak nebudu dál rozebírat přátele

665+1

Zasláno: 4.3.2011 , 10:45    

kvuli takovejhle excesum ala henges, raven nam odchazej lidi, kteri pomahaji s provozem a zvedaji kvalitu. mam na mysli darka, minora a spousty dalsich ...

takze diky hengesi, ravene atd... ale tohle si dete delat nekam jinam, koneckoncu mate to mx5 forum, tam se preci muzete vyblbnout a zadavat si dle libosti. Nemusite otravovat lidi s tim tady a pridelavat praci crxmanovi a moderatorum.

Henges

Zasláno: 4.3.2011 , 12:11    

Nemá cenu to řešit. Co udělá moderátor je svaté nade vše i když je to blbost a když se ozvem že se nám to po právu nelíbí tak jsme špatní my. Zjištuju že tady je fakt jedno co je "správé a co ne" ale jen chval a proplouvej. A když má někdo svuj názor který je opačný tak je zle a nebo je umlčen. Tohle je stav který tu je, bohužel. Spousta věci se dá vyřešit na místě, ale vše pozamykat a smazat mi přijde moc agresivní řešení a ač mě tu tak hezky vyzdvihuješ, já nejsem ten kdo to vlastně rozjel, ale bylo to více lidí, mě to pozvedlo až pozdeji a ozval jsem se až tu bylo zamčeno několik téma a fotek a spousta lidí jak já nechápalo. A omlouvám se že mám svuj názor který není v souladu s pravidly Tak to valím bulvy

Raven

Zasláno: 4.3.2011 , 21:57    

Henges: přesně tak máš pravdu, tvoje slova moje slova

666: co si to dovoluješ nás takhle křivě nařknout a obvinit??? já nebo Henges můžem za to že odsud odcházejí lidi??? Ble

Album
Hledat:     obsahující:      
  banan
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Raven
Zaslal: 3.3.2011 , 23:54
Zobrazení: 622

Board Security